310LELE έγραψε:Πάντως αυτή η ειδικότητα μηχανικοί εμπορικού ναυτικού πρώτη φορά την ακούω. Εγώ που τελείωσα ΤΕΕ Β' κύκλου το 2007 δεν υπήρχε καν...
Η ειδικότητα υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια απλά δεν υφίσταται σε όλα τα σχολεία πανελλαδικός αλλά σε συγκεκριμένα και σε συγκεκριμένες περιοχές (όπως πχ στον Πειραιά όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε).
Στην περιοχή σου και στο ΤΕΕ που τελείωσες προφανώς δεν υπήρχε σαν επιλογή.
Μα για άτομα που είναι πολύ μακριά και ό, τι κάνουν θα το κάνουν αποκλειστικά μέσω ταχυδρομείου καλό δεν είναι να τα στείλουν αν γίνεται και στις 20/1 έτσι ώστε αν υπάρχει κάποιο λάθος να διορθωθεί εγκαίρως;
310LELE έγραψε:Φίλε dnd24 δεν είμαι απόλυτος εννοείται... Απλά εδώ στη Μακεδονία που είμαι εγω δεν έχω ακούσει, δει κάτι. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο αν γνωρίζεις και έχεις την καλωσύνη να βοηθήσεις με αυτή τη δήλωση του Ν.1599/1986 είναι κάποιο χαρτί που πρέπει να βρούμε; Το ζητάμε απο κάπου;
310LELE έγραψε:Φίλε dnd24 δεν είμαι απόλυτος εννοείται... Απλά εδώ στη Μακεδονία που είμαι εγω δεν έχω ακούσει, δει κάτι. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο αν γνωρίζεις και έχεις την καλωσύνη να βοηθήσεις με αυτή τη δήλωση του Ν.1599/1986 είναι κάποιο χαρτί που πρέπει να βρούμε; Το ζητάμε απο κάπου;
Απο περίπτερο φίλε μου.
Πήγα, δεν το έχει αυτό το χαρτί, με ρώτησε αν βολεύομαι με χαρτί υγείας...
dimitris mak έγραψε:Αν στειλεις κατι ταχυδρομικα λαθος δεν νομιζω οτι μπορει να αλλαξει κατι. Ας απαντησει και ο δυκ σε αυτο για σιγουρα.
Ακριβώς.
Παιδιά επειδή ΔΕΝ υπάρχει περιθώριο λάθους εμένα η γνώμη μου είναι όταν συγκεντρώσετε όλα τα δικαιολογητικά να πάτε σε έναν δικηγόρο / συμβολαιογράφο ώστε να τα ελέγξει αν τα έχετε όλα σωστά. Δεν θα σας πάρει πάνω από ένα δεκάρικο γι'αυτό. Μην το ρισκάρετε και "κλαίτε" μετά.
dimitris mak έγραψε:Αν στειλεις κατι ταχυδρομικα λαθος δεν νομιζω οτι μπορει να αλλαξει κατι. Ας απαντησει και ο δυκ σε αυτο για σιγουρα.
Δεν το λέω επειδή έτσι μου ήρθε φίλε μου. Σε παλιότερες προκ που είχα πάρει μέρος αυτό έκανα... Και ευγενικά με ένα τηλ. Και λίγη καλή θέληση απο το άτομο που μιλούσα μου έλεγε αν χρειαζόταν κάτι και το έστελνα...
310LELE έγραψε:Πήγα, δεν το έχει αυτό το χαρτί, με ρώτησε αν βολεύομαι με χαρτί υγείας...
Να πας στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου αύριο. Αν δεν έχει, σκιζω τα πτυχία μου. Μην τρελαίνεστε παιδιά, είναι απλά τα πράγματα. Οτιδηποτε άλλο χρειαστείς, στην διαθεσή σου.