Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Ωρες ωρες νομιζω ρε παιδια οτι το iq μερικων ειναι πολυ χαμηλο. Γτ δεν διαβαζετε την προκυρηξη και κανετε ανοητες Ερωτησεις; Ναι για ειδικες δυναμεις θα παρουν 9 ατομα μονο. Γενικη σειρα δεν θα παρει κανεναν. Πρεπει να εχετε τελιωσει ναυτικο επαλ για να παλεψετε για 36 θεσεις.
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από cop29 »

Ναι καλά διαβασες και θα κανουν τα χαρτιά τους καμια 200.000+... Μονο με βύσμα μπαίνεις. Και αν δεν είναι ήδη μοιρασμένες οι θέσεις...
Κυριακος

Δημοσίευση από Κυριακος »

καλησπερα παιδια. Το 2008 Ειμουν καταδρομέας πριν απολυθώ πήγα οβα και μετα αποφάσισα και πήγα μυκ. Έβγαλα το σχολείο αλλα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως οι υποβρυχίου καταστροφών κανον χαρτια μαζι με του λοκατζήδες και πεζοναύτες?Δεν ειμαστε χωριά. Γιατι δεν εχω και μεγαλο απολυτηριο!

Δασκάλους ζητάνε η κομμαντο?

Δεν εχω αλλο περιθώρια ειμαι γεννημένος το 88. Και ανεργος

νικος

Δημοσίευση από νικος »

Φιλε ειδικες δυναμεις ειναι ολοι στην ιδια κατηγορια. Τωρα τα αθληματα ειναι για κομαντο κακα τα ψεματα. Γτ αν νομιζουν μερικοι οτι ειναι ευκολα αυτα που ζητανε ειναι γελασμενοι. Πρεπει να γινουν ολα την ιδια μερα. Τεσπα. Αν εχεις μικρο απωλυτηριο δεν εχεις και πολυ μεγαλες πιθανοτητες και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να διαβασεις και να αφοσιωθεις για 2 μηνες. Γτ τοσο θελει με τα μαθηματα που δινουμε!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

πολιτης έγραψε:Καλησπερα σε ολους! Επειδη ειμουν πεζικαριος στον στρατο απο οτι καταλαβα μπορω να σημετασχω στην κατηγορια με τα (4) ατομα. Αξιζει; Εχω 18,1 απολυτηριο λοουερ (τοεικ) στα αγγλικα κ απο διπλωματα αν μετρανε. Μηχανη απεριοριστου κυβισμου, επαγγελματικο φορτηγου (γ), κ αυτοκινητο. Μετραει εστω καποιο απο αυτα που ανεφερα απο τα διπλωματα?ecdl δεν εχω που απο οτι καταλαβα το ζηταει. Το πιο σημαντικο ερωτημα μου ειναι το εξης... Ειχα ξαναπαει σχολειο για να βγαλω μεγαλο βαθμο ξανα σε επαλ.2 χρονια επενελαβα. Δευτερα κ τριτη λυκειου κ ειδα που ελεγε καπου για τα πρωινα σχολεια μα ειναι τριετης φοιτησης! Εγω που ηταν δυο τα χρονια που ξαναεκανα για να βγαλω 18,1 δεν μου το δεχτουν; Θελω μια απαντηση απο καποιον που γνωριζει σιγουρα. Δυκ γνωριζεις κατι σχετικα με αυτο;

Στο παραπάνω μήνυμα σου δεν μας αναφέρεις τι σχολείο έχεις τελειώσει.

Αν τελείωσες ναυτικό ΕΠΑΛ ή ΤΕΕ Β' κύκλου ναυτιλιακών σπουδών τότε ναι μπορείς να συμμετάσχεις στην αντίστοιχη κατηγορία.

Αν πάλι έχεις τελειώσει ένα άλλο οποιοδήποτε σχολείο ή άλλες ειδικότητες από ΕΠΑΛ / ΤΕΕ τότε ΔΕΝ μπορείς να συμμετάσχεις γενικώς.

Tasos2aMAL έγραψε:ΔΥΚ, υπάρχει λογική στο να ξαναβγάλουμε πιστοποιητικό; Αφού μια φορά πήγαμε στρατό! Αν και εκδίδεται σχετικά γρήγορα.

Υπό αυτή την έννοια λογική δεν υπάρχει σε τίποτα.

Αυτό λοιπόν καλύτερα να το διευκρινίσεις μέσω ενός απλού τηλεφώνου στο υπουργείο για να είσαι σίγουρος αν και εγώ στη θέση σου θα πήγαινα να το βγάλω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο Εικόνα

Κυριακος έγραψε:καλησπερα παιδια. Το 2008 Ειμουν καταδρομέας πριν απολυθώ πήγα οβα και μετα αποφάσισα και πήγα μυκ. Έβγαλα το σχολείο αλλα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως οι υποβρυχίου καταστροφών κανον χαρτια μαζι με του λοκατζήδες και πεζοναύτες;

Δεν ειμαστε χωριά. Γιατι δεν εχω και μεγαλο απολυτηριο!

Δασκάλους ζητάνε η κομμαντο;

Δεν εχω αλλο περιθώρια ειμαι γεννημένος το 88. Και ανεργος

Είσαι άτυχος και έχεις όλα τα δίκια κομάντο.

Σε παλαιότερες προκηρύξεις υπήρχε συγκεκριμένη κατηγορία για τους βάτραχους κάτι που λόγω των ελάχιστων θέσεων δεν υπάρχει τώρα όπως καταλαβαίνεις.

Κάνε τα χαρτιά σου εσύ στην κατηγορία των ΕΔ και ποτέ δεν ξέρεις.

Κυριακος

Δημοσίευση από Κυριακος »

το ξερω ρε ΔΥΚ. στην τελευταία δεν εκανα και θα πέρναγα. Γιατι ρώτησα εναν και μου λεει μη κανεις δεν περνάς θελει βαθμο. θελει να εχεις εικοσαρι ελεγε. Ειχα και δουλεια τοτε δεν έδωσα βαση
Και δεν εκανα χαρτια. Και περίμενα πως και πως και τωρα να την έφαγα την λουκανικουμπα.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ε κάντα τώρα και ποτέ δεν ξέρεις αδερφέ. Μην το προδικάζεις Εικόνα
Kyriakos

Δημοσίευση από Kyriakos »

D.Y.K έγραψε:Ε κάντα τώρα και ποτέ δεν ξέρεις αδερφέ. Μην το προδικάζεις Εικόνα
Θα τα κανω αλλα άσκοπο. Αν εχει και παράβολο καλυτερα να παρω σε λαζάνια να εχω να τρω φέτος

Δεν εχουν σωστά κριτηρια. Επικεντρώθηκαν σε ναυτικά λύκεια και δεν βγάλανε ειδικότητες

nikos

Δημοσίευση από nikos »

Παιδια ποσοι λετε να ειμαστε για την β κατηγορια; Εγω λεω στανταρ μια 200 ατομα!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

nikos έγραψε:Παιδια ποσοι λετε να ειμαστε για την β κατηγορια; Εγω λεω στανταρ μια 200 ατομα!

Αν αναφέρεσαι στην κατηγορία των ΕΔ με βάση την προκήρυξη δηλαδή πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

nikos έγραψε:Παιδια ποσοι λετε να ειμαστε για την β κατηγορια; Εγω λεω στανταρ μια 200 ατομα!
Βάλε 1 μηδενικό ακόμα, και πάλι θα έχεις δρόμο στην επιτυχία της προβλεψεώς σου.
Knight
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Knight »

D.Y.K έγραψε:

Αν αναφέρεσαι στην κατηγορία των ΕΔ με βάση την προκήρυξη δηλαδή πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω.

Θα κωλοσουν πολυ με την 10ετια στην παραμεθοριο πιστευω.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από dimitris mak »

Παιδια καταρχην εδω μεσα εχουμε βγαλει ακρη ποσοι μπορουν για τις ειδικες και εχουν τα προσοντα;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Knight έγραψε:
D.Y.K έγραψε:

Θα κωλοσουν πολυ με την 10ετια στην παραμεθοριο πιστευω.

Κανέναν απελπισμένο άνεργο ή εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα για 3 και 60 με τα χίλια μύρια δεν τον κωλώνει η παραμεθόριος.

Δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας αυτός και το γνωρίζουμε όλοι αυτό.

Ας είμαστε λίγο πιο ρεαλιστές όσο και αν δεν αρέσει αυτό στους υποψήφιους.

.

Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Δυκ εγώ έχω τα πάντα αλλά ειμαι και πολύτεκνος μήπως μπαίνω και σε άλλη κατηγορία;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες