Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)
Καλα με 9 θεσεις ουτε παιζει να παω να κανω τα χαρτια μου.
Διαβαζοντας την προκυρηξη οσοι ειναι απο ειδικες δυναμεις θα υπογραψουν χαρτι οτι για μια δεκαετια τουλαχιστον θα υπηρετουν σε Υπηρεσιες της ειδικοτητας τους.Αυτο σημαινει 10 χρονια παραμεθοριο;
Καλησπέρα. Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω πολύ το forum για τη βοήθεια που πήρα διαβάζοντας εδώ σχετικά με τη στρατιωτική μου θητεία. Πόσο πιστεύετε ότι πρέπει να είναι ο βαθμός απολυτηρίου λυκείου για όσους συμμετέχουν στην κατηγορία των ειδικών δυνάμεων για να υπάρχουν πιθανότητες να προσληφθούν;minimum 18;
Ρε παιδιά βγάλαν το δείκτη Μάζας Σώματος; Γιατί δεν βλέπω να το αναφέρει πουθενά. Στου 2011 το έλεγε στα Γενικά προσόντα υποψηφίων Μαζί με το ανάστημα.
Αυτο ακριβως φιλε σημαινει! Παιδια ειναι δυσκολο πολυ γτ ειναι πολυ λιγες οι θεσεις και τα αθληματα τα δυσκολεψαν και αλλο. Καλη επιτυχια σε ολους!
Σίγουρα κάνα 18 να έχεις και κάνα proficiency και αν μπορείς να βγάλεις κανένα επαγγελματικο διπλωμα και δίπλωμα ταχυπλοου ακόμα καλύτερα βέβαια αυτά θα σου κοστίσουν κανένα 800 ευρω τουλάχιστον δεν είναι και λίγα στης μέρες μας και με 9 θεσεις δεν ξέρω αν αξίζει να τα δώσεις φαντάσου εγώ που εγώ απολυτήριο 14 άστα να πάνε! τα αθλήματα βγαίνουν μην σας αγχώνουν αρκεί να προπόνησης τώρα παιδιά ας ελπίσουμε να μην είναι πολλά τα άτομα από επαλ τι να πω εγώ πάντως δεν γνώριζα ότι υπάρχει αυτή η ειδικότητα...
ΑΣΕΠ: Διαγωνισμός για 49 δόκιμους λιμενοφύλακες
Αναφορικά με το διαγωνισμό, το υπουργείο σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν απαξιώνονται οι δομές του Λιμενικού από τις διαδικασίες του διαγωνισμού, αλλά αντίθετα ενισχύονται και προστατεύονται, τόσο με τη συμμετοχή συμβούλων του ΑΣΕΠ, όσο και με τη συμμετοχή καθηγητών του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά στην Επιτροπή Εξετάσεων, με πρόεδρο εκπρόσωπο του ΑΣΕΠ. Δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, υπήρξε η εφαρμογή ενός δικαιότερου συστήματος εισαγωγής στο Σώμα, που δε θα επιτρέπει καμιά αφορμή αμφισβήτησης των διαδικασιών, αντιθέτως θα προστατεύει και θα αναβαθμίζει το κύρος του Λιμενικού, διαφυλάσσοντας το αδιάβλητο και τη διαφάνεια του διαγωνισμού.
Στον νέο διαγωνισμό, για πρώτη φορά έχουμε τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΑΣΕΠ στην Επιτροπή για τις αθλητικές δοκιμασίες, ενώ για πρώτη επίσης φορά, οι συμμετέχοντες στα αθλήματα προσυπογράφουν το αποτέλεσμα της επίδοσής τους μετά την ολοκλήρωση της αντίστοιχης δοκιμασίας.
Επίσης, όλα τα συλλογικά όργανα, είτε του ΑΣΕΠ, είτε του Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. είτε των καθηγητών του Α. Τ. Ε. Ι. Πειραιά, προκύπτουν μετά από κλήρωση.
Τέλος, η βαθμολόγηση των μαθημάτων που εξετάζονται μέσω του συστήματος ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών, θα γίνουν από το ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά, αφού οι φάκελοι των απαντήσεων των υποψηφίων θα αποσταλούν στον ΑΣΕΠ από την Επιτροπή Εξετάσεων, θα σαρωθούν (σκαναριστούν) και θα βαθμολογηθούν απευθείας, με πλήρη εξασφάλιση της ανωνυμίας των υποψηφίων, και με στόχο τον αποκλεισμό και της όποιας υπόνοιας για αδικίες στη βαθμολογία και για ευνοιοκρατία.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, αυτοπροσώπως, κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 08:00 έως 14:00, ή ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, στην Επιτροπή Παραλαβής - Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης, στη Σχολή Λιμενοφυλάκων στο Χατζηκυριάκειο στον Πειραιά, από τις 20−01−2016 έως και τις 17−02−2016.
Newsit.gr
Παιδια καλησπερα, προλαβαινω να βγαλω το ecdl αν ξεκινησω αμεσα τις διαδικασιες; Θα ηθελα ειλικρινεις απαντησεις παρακαλω πολυ.
Καλησπερα σε ολους! επειδη ειμουν πεζικαριος στον στρατο απο οτι καταλαβα μπορω να σημετασχω στην κατηγορια με τα (4) ατομα.. αξιζει; εχω 18,1 απολυτηριο λοουερ(τοεικ) στα αγγλικα κ απο διπλωματα αν μετρανε.. μηχανη απεριοριστου κυβισμου, επαγγελματικο φορτηγου(γ), κ αυτοκινητο.. μετραει εστω καποιο απο αυτα που ανεφερα απο τα διπλωματα?ecdl δεν εχω που απο οτι καταλαβα το ζηταει.. το πιο σημαντικο ερωτημα μου ειναι το εξης... ειχα ξαναπαει σχολειο για να βγαλω μεγαλο βαθμο ξανα σε επαλ..2 χρονια επενελαβα.. δευτερα κ τριτη λυκειου κ ειδα που ελεγε καπου για τα πρωινα σχολεια μα ειναι τριετης φοιτησης! εγω που ηταν δυο τα χρονια που ξαναεκανα για να βγαλω 18,1 δεν μου το δεχτουν; θελω μια απαντηση απο καποιον που γνωριζει σιγουρα.. δυκ γνωριζεις κατι σχετικα με αυτο;
Φιλε κανεις λαθος. Δεν μπορεις να συμμετεχεις πουθενα. Μονο στην πρωτη κατηγορια αν εχεις τελειωσει ναυτικο επαλ.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 77
Κοιταξτε να δειτε, ποσοι θα πανε 20 του μηνα να κανουν τα χαρτια τους και δεν θα ανικουν σε καμια κατηγορια και στο τελος θα φωναζουν κιολας.
http://www.dikaiologitika.gr/images/pdf/limeniko.pdf
Δηλαδη όσοι εχουν απλως απολυτηριο λυκειου και οχι ΕΠΑΛ κτλπ κτλπ δεν εχουν διακιωμα;
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 20
Τα αθλήματα τα θεωρώ πολύ μάχιμα στην κατηγορία ειδικών δυνάμεων , όπως και πολύ σχετικά είναι τα εξεταστέα μαθήματα.. Η αναλογία ειδικών δυνάμεων με μηχανικούς θα έπρεπε να ήταν ίση στην προκήρυξη.. ΔΥΚ, υπάρχει λογική στο να ξαναβγάλουμε πιστοποιητικό; Αφού μια φορά πήγαμε στρατό! Αν και εκδίδεται σχετικά γρήγορα..
Παιδια αν διάβασα καλα στην προκυριξη απο ειδικες δυναμεις θα πάρει μονο 9?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης