Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Εδώ και ποσά χρόνια γράφω δεν θα έμπαινα να γράψω με δεύτερο προφίλ και επιτέλους ρε φίλε κλείσε το στόμα πάρε 50 καλές που λέγαμε στον στρατό γιώτα αρκετά είπες εδω μιλάμε για προκηρυξη ειδικων φρουρον όποτε τσάμπα γράφεις... και τώρα κατάλαβα τι φάση τύπος είσαι δεν έχεις τι να κανεις στην ζωή σου και μπαίνεις εδω να κράζεις γιατί έξω αν κράξεις μάλλον θα φας χαστούκια τραβά να βρεις καμία κοπέλα τουλάχιστον εκτός και αν... δεν
Π

Δημοσίευση από Π »

Οτι δεν γουστάρεις να ακους νομιζεις οτι μονο ενας τα γραφει με διαφορετικό ονομα... Οχι φιλε δεν ειμαι ο Σπύρος1μαλ... Αλλος είμαι... Το αν πιστεύω εγω με αυτα που βλεπω με τα ματια μου μεσα απο το υπουργειο, για το οτι θα παρει φρουρους δεν μπορει να μου τα αλλάξει ενα παιδακι που επειδή δεν εχει μορια κάθεται και κράζει οτι δεν θα πάρει... Και να θυμάσαι πολυ καλα οτι φρουρους θα παρει με Σύριζα οσο και αν σε ποναει και οσο περίεργο και δύσκολο σου φαίνεται... Ααα και κατι αλλο μεσα στο 17 θα παμε σε εκλογες... Μην ξεχασεις αυτα που σου λεω... γραφτα να τα θυμάσαι.. Και ασε και λιγο τον υπολογιστή και κοιτα καμια δουλίτσα... Και κατι αλλο δεν ενδιαφέρομαι για φρουρους, ειμαι είδη μεσα...
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Π έγραψε:Οτι δεν γουστάρεις να ακους νομιζεις οτι μονο ενας τα γραφει με διαφορετικό ονομα... Οχι φιλε δεν ειμαι ο Σπύρος1μαλ... Αλλος είμαι... Το αν πιστεύω εγω με αυτα που βλεπω με τα ματια μου μεσα απο το υπουργειο, για το οτι θα παρει φρουρους δεν μπορει να μου τα αλλάξει ενα παιδακι που επειδή δεν εχει μορια κάθεται και κράζει οτι δεν θα πάρει... Και να θυμάσαι πολυ καλα οτι φρουρους θα παρει με Σύριζα οσο και αν σε ποναει και οσο περίεργο και δύσκολο σου φαίνεται... Ααα και κατι αλλο μεσα στο 17 θα παμε σε εκλογες... Μην ξεχασεις αυτα που σου λεω... Γραφτα να τα θυμάσαι. Και ασε και λιγο τον υπολογιστή και κοιτα καμια δουλίτσα... Και κατι αλλο δεν ενδιαφέρομαι για φρουρους, ειμαι είδη μεσα...

Να σου πω δεν μας λες και τα νούμερα του Τζοκερ;

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από pame_pali »

Π έγραψε:Μολις φύγει ο Τσιπρας προκυρηξη θα βγει... Το 19 περνει τον πούλο...

Μετά μου λέτε μην ασχολούμαι;

Γιατί ρε φίλε μοιράζει τζάμπα ελπίδες που τις βασίζεις σε μπούρδες που λες;

Με τον Σαμαρά που ήταν πριν γιατί δεν βγήκε προκήρυξη;

Επίσης, μετά τον τσίπρα έρχεται ο Μητσοτάκης. Ο άνθρωπος που μιλάει για απολύσεις στον Δημόσιο τομέα και που κατηγορεί τις προηγούμενες κυβερνήσεις που άφησαν το βάρος της κρίσης πάνω στον Ιδιωτικό τομέα ενώ ο Δημόσιος αλώνιζε.

Ο ίδιος άνθρωπος που επί εποχές Σαμαρά απέλυσε 200 καθαρίστριες από το ΥΠΟΙΚ.

και τέλος δεν έχει να κάνει με την κυβέρνηση, ακόμα και να έρθει κυβέρνηση που να θέλει Ε. Φ πρέπει να πάρει έγκριση από τους έξω και δεν χρειάζεται να αναλύσω γιατί αυτό δεν θα γίνει ποτέ.

πες τα ρε φιλε. Ελεος πια με τον κομματικο στρατο του καθενος που του μοιραζουν ελπιδες.
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Terminator »

Ρε μάγκες έλεος δηλαδή όλη την ημέρα με μερικούς απο εδώ μέσα θα ασχολούμαστε έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Κοιτάξτε να ασχοληθεί ο καθένας με την δουλειά του και οχι με το τι κάνει ο καθένας. Εσυ ρε johntehgreek κοίτα την δουλειά σου απο την μια λες φεύγεις εξωτερικό και θα δηλωθείς ανυπότακτος απο την άλλη δίνεις πανελλήνιες για αστυνομία.
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

expedition έγραψε:
ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Μακαρι και το ευχομαι παιδια, αν και ομολογουμενως θα δημιουργουνται λειτουργικες δυσκολιες στην εκτελεση των καθηκοντων ενος νεοπροσληφθεντα Ε. Φ ετων 30 -35. Φανταστειτε καποιος να γινει Ε. Φ, πχ στα 30, και να ειναι εντελως απειρος στη δουλεια, και να ειναι και εκθετος σε συμπεριφορες απο εφηβους ανακριτικους, για τις οποιες οι παλιοτεροι του φορουμ γνωριζουμε πολυ καλα.
Αν μπει ο άλλος 35 άλλα είναι τα προβλήματα και εννοώ ψυχικών αλλά ιδιαίτερα σωματικών αντοχών που αρχίζουν και μειώνονται συγκριτικά με μικρότερες ηλικίες.

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:και να ειναι και εκθετος σε συμπεριφορες απο εφηβους ανακριτικους, για τις οποιες οι παλιοτεροι του φορουμ γνωριζουμε πολυ καλα.
Περίεργο... Πως τα γνωρίζουν πολύ καλά οι παλαιότεροι; Υπηρετούν στην ΕΛ. ΑΣ. Ή τα χουν ονειρευτεί στον ύπνο τους;

Που χαθηκες ; Χαχαχα
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από expedition »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Που χαθηκες ; Χαχαχα
Έχουμε και δουλείες! Πάντως αν ανατρέξεις στο παρελθόν (των posts μου) ο χρόνος έδειξε ότι μάλλον είχα δίκιο για όσα έγραφα εδώ Εικόνα
Άβαταρ μέλους
KTM
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από KTM »

Δεν ξερω τι λετε για το παρελθον σημασια εχει το παρον κ το μελλον. μην γραφετε λεξεις κ φρασεις που δεν ισχυουν. Αλλιως μην γραφετε καθολου στο forum. αν ξερετε γενικα κατι σχετικα με το θεσμο των ειδικων φρουρων καλως. ενα θεμα που εδω κ 6 χρονια δεν υπαρχει καθως και οι σωφρονιστικοι υπαλληλοι. σε αυτο εχετε να πειτε κατι?
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Terminator »

Για τους σωφροντιστικούς υπαλλήλους υπάρχει αντίστοιχο θέμα στο οποίο μπορείτε να συζητήσετε Για τις μελλοντικές προκηρύξεις
voreios

Δημοσίευση από voreios »

Καλησπερα στην παρεα ειμαι εδω για να μοιραστω μαζι σας κατι που ακουγεται πολυ τωρα τελευταια στα μερη μου και συγκεκριμενα ορεστιαδα... Λοιπον εχει βουηξει ο τοπος οτι θα γινουν προσληψεις συνοριοφυλακων αγνωστο για ποσα ατομα και αγνωστο η ημερομηνια το μονο καλο ειναι οτι το συζητανε και το ζητανε ολοι οι δημοσιοι φορεις εδω δημαρχοι νομαρχες και ο προεδρος των συνοριοφυλακων κατι λενε οτι θα δωσει το εσπα βοηθημα για να τους προσλαβουν το θεμα ειναι αν ακουσε και καποιος αλλος απο εδω το ιδιο πραγμα να το μοιραστει μαζι μας Για να δουμε αν οντως ειναι αληθεια η απλα λογια του αερα...
575ΤΠ/Ν

Δημοσίευση από 575ΤΠ/Ν »

Μακάρι να βγεις αληθινός φίλε βόρειε, αν και εχουν ακουστεί πολλά κατα καιρούς και στο τέλος τίποτα...
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από wolver »

Οι ελλειψεις ειναι τρομερες! Το αν θα γινουν προσληψεις ειδικων φρουρων-συνοριοφυλακων ειναι ενα ζητημα που ολους μας ποναει. Αυτη την στιγμη δεν πιστευω να γινει κατι τετοιο ομως στο αμεσο μελλον 2-3 χρονια ποτε δεν ξερεις!
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από wolver »

Παιδια κοιταξα προηγουμενες προκηρυξεις και επειδη δεν ειμαι σιγουρος εαν καταλαβα καλα θελω να μου πειτε επειδη εγω ειμαι απο πολυτεκνη οικογενεια εχω αλλα 5 αδερφια μπορειτε να μ πειτε μεχρι ποσο χρονων πρεπει να ειναι τα αδερφια μου για να παρω τα μορια των πολυτεκνων στην προκηρυξη; Και κατι ακομα εαν τελικα μεσα στο επιτρεπομενο οριο ειναι τα 3 αδερφια μου μαζι με μενα ειμαι σαν πολυτεκνος παλι η σαν τριτεκνος; Ευχαριστω εκ των προτερων!
Gr_Ar

Δημοσίευση από Gr_Ar »

wolver έγραψε:Παιδια κοιταξα προηγουμενες προκηρυξεις και επειδη δεν ειμαι σιγουρος εαν καταλαβα καλα θελω να μου πειτε επειδη εγω ειμαι απο πολυτεκνη οικογενεια εχω αλλα 5 αδερφια μπορειτε να μ πειτε μεχρι ποσο χρονων πρεπει να ειναι τα αδερφια μου για να παρω τα μορια των πολυτεκνων στην προκηρυξη; Και κατι ακομα εαν τελικα μεσα στο επιτρεπομενο οριο ειναι τα 3 αδερφια μου μαζι με μενα ειμαι σαν πολυτεκνος παλι η σαν τριτεκνος; Ευχαριστω εκ των προτερων!

Βρε άνθρωπε μη κάθεσαι και αναλώνεις τις δυνάμεις σου σε προκηρύξεις, σε 3-4 χρόνια αν βγει η προκήρυξη μπορεί να έχει διαφορετικά κριτήρια, κάτσε διάβασε και προσηλώσου στις πανελλήνιες.

Για τους πολύτεκνους στην προκήρυξη δεν αναφέρει όρια, το μόνο που ζητάει η προκήρυξη είναι Βεβαίωση του οικείου Συλλόγου Πολυτέκνων ή όπου δεν υπάρχει, του οικείου Ταμείου Πρόνοιας και Προστασίας Πολυτέκνων, θεωρημένη από την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας, εάν ο υποψήφιος είναι πολύτεκνος ή τέκνο πολύτεκνης οικογένειας.

Μόνο στις υπηρεσίες που αναφέρονται από πάνω θα σου λυθεί αυτή η απορία, αλλά τσάμπα διαβάζεις προηγούμενες προκηρύξεις.

Gr_Ar

Δημοσίευση από Gr_Ar »

wolver έγραψε:Οι ελλειψεις ειναι τρομερες! Το αν θα γινουν προσληψεις ειδικων φρουρων-συνοριοφυλακων ειναι ενα ζητημα που ολους μας ποναει. Αυτη την στιγμη δεν πιστευω να γινει κατι τετοιο ομως στο αμεσο μελλον 2-3 χρονια ποτε δεν ξερεις!

Ελλείψεις έχουν όλοι οι κλάδοι και προτεραιότητα για όλους μας θα έπρεπε να είναι το κομμάτι της υγείας, άσε λίγο το συμφέρον στη άκρη, πήγαινε να δεις τι γίνεται στα νοσοκομεία τι ελλείψεις έχουν σε προσωπικό, σε γάζες, σε ενέσεις σε πολλά πράγματα, κάτσε και διάβασε τίποτα άρθρα να δεις τι αναμονές υπάρχουν για χειρουργεία και μετά έλα πες μου για φρουρούς και συνοριοφύλακες.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PAPAXITOS και 5 επισκέπτες