Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Ειδα οτι προκυρηξεις για εφ δεν εχουν βγει αρκετο καιρο, οποτε πιστευω οτι συντομα θα εχουμε καποια προκυρηξη για αναπληρωθουν τυχον συνταξιοδοτησεις,(προσωπικη μου γνωμη αυτη)
slalom

Δημοσίευση από slalom »

γιαννης έγραψε:Ειδα οτι προκυρηξεις για εφ δεν εχουν βγει αρκετο καιρο, οποτε πιστευω οτι συντομα θα εχουμε καποια προκυρηξη για αναπληρωθουν τυχον συνταξιοδοτησεις,(προσωπικη μου γνωμη αυτη)

Δηλαδή τα προηγούμενα χρόνια δεν έβγαιναν στην σύνταξη; Μη λέτε ασυναρτησίες ορισμένοι, μπείτε διαβάστε για την αναδιάρθρωση στην Ελληνική Αστυνομία και θα καταλάβετε, προκήρυξη μέχρι το 2019 δεν πρόκειται να βγει.

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από glock »

Ναι γιατι στον βαθμο του ε. Φ βγηκαν στην συνταξη και πρεπει να μας αναπληρωσουν
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από wolver »

Επειδη τυχαινει ο πατερας μου να ειναι στο σωμα μου λεει οτι η κατασταση ειναι τραγελαφικη σκεφτειτε μια πολη να εχει ενα περιπολικο διαθεσιμο η κατασταση ειναι για κλαματα. Σε λιγα χρονια θα αναγκαστουν να προσλαβουν προσωπικο θελουν δεν θελουν γιατι οχι μονο οι ελλειψεις ειναι ηδη στα υψη αλλα σκεφτειτε οτι μονο χτες 20 ατομα κανανε αιτηση για συνταξιοδοτηση...
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από glock »

Οποτε παίρνουν Αστυφ. Οπως κ γινεται. Τωρα που λες για συνταξη δεν ισχυει κατι τετοιο. Δηλ. Ειναι σαν να λες βγαινουν στην συνταξη αξιωματικοι και γενικα ανακριτικοί υπάλληλοι και θα παρουν ε. Φ;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Δεν αντιλεγω το θεμα ειναι οτι θα αναγκαστουν να παρουν περισσοτερους αστυφυλακες! Κατι που αν γινει θα ειναι πολυ καλο για εμας που δινουμε! Οποτε αναγκαστικα η θα παρει περισσοτερους απο αστυφυλακων η απο καποια προκηρυξη!
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Αντε πάλι.

Ας επαναλάβω.

Το ότι έχει μια πόλη ένα περιπολικό δεν είναι επειδή δεν υπάρχει αρκετό προσωπικό αλλά επειδή η κατανομή και η διαχείριση του προσωπικού αυτού είναι τραγελαφική.

Και φυσικά αυτό το πρόβλημα δεν θα το λύσει η πρόσληψη Ε. Φ

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Ειναι και αυτο δεν αντιλεγω. Αλλα τι θα μας πειραζε αν ειχαμε περισσοτερες περιπολιες στο δρομο; Γενικα τα πραγματα ειναι για κλαματα παντου και δεν ξερω που θα μας οδηγησει αυτο...
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Γιατί τα λεφτά για μισθό, εξοπλισμό, συντήρηση κτλ. Της ΕΛ. ΑΣ δεν φυτρώνουν στα δέντρα δυστυχώς.

Και η Ελλάδα έχει καταρρεύσει οικονομικά.

Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Χρόνια πολλά σε όλους, εύχομαι η Μεγαλόχαρη να μας ευλογεί και να μας δίνει κουράγιο και δύναμη σε κάθε βήμα που κάνουμε.Χρόνια πολλά!!!

Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Nikos Chatzoglou »

Χρόνια πολλά σε όλους!
Αντωνιο

Δημοσίευση από Αντωνιο »

Παιδια καλησπερα να ρωτήσω για δοκίμους στρατου που εχουν μορια ξερετε αβ μπορουν τωρα να μπουνε για ειδικος φρουρος;
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

Ρε παλικαρε βγαλτο απ το μυαλό σου ειδικούς φρουρούς δε ξανά παιρνει... Μην έχεις ψεύτικες ελπίδες...
Teo

Δημοσίευση από Teo »

Μη ζείτε με ψευδεσθήσεις! Μερικές φορές δεν θέλουμε να δεχτούμε τη πραγματικότητα. Και εγώ άνεργος είμαι. Θα γούσταρα να μπω φρουρός και έχω και 2800 μόρια. Αλλά δεν υπάρχει διάθεση για προσλήψεις! Ακόμα και άτομα από "μέσα", έχουν πέσει έξω με τις προβλέψεις τους ότι και καλά υπάρχουν ελλείψεις και άλλα τέτοια χαζά (που έλεγε και ο Παντέλος )
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

σε 6-7 χρονια δεν ξερει κανεις τι θα γινει παιδια μην απογοητευεστε!!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Leonidas6156 και 5 επισκέπτες