Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Πόσους αξιωματικούς εχουν πιάσει να ειμαι μπλεγμένη σε σπείρα με ναρκωτικά; Ειναι πολλά φίλε σε αυτο που λες Jonny the greek έχεις άδικο υπάρχουν καλά άτομα και κακά όπως και γιατροί με τα φακελάκια και παπάδες κτλ κάποιοι άνθρωποι θέλουν απλά να βγάλουν περισσότερα χρήματα αν σκοτώσει κάποιος μπαίνει φυλακή όλα τα αλλα που λες ειναι ότι να ναι δεν μπορείς να συγκρίνεις θεσμούς με αυτόν τον τροπο στιν πυροσβεστική έμπαιναν με προκηρυξη πάντα όπως επίσης στο λιμενικό σε λίγο θα μπαίνουν και αυτα με πανελλήνιες και όπως καταλαβαίνεις δεν θα γίνετε ι σωστή δουλειά γτ θα μπαίνουν άτομα μέσα που δεν ειναι έτοιμα για αυτές της δουλειές απλά θα μπαίνουν για έναν μισθό με αγάπη Σπύρος ο αλεξιπτωτιστής ;)
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Καλησπέρα vasilis loxias δεν έχω κάτι νεότερο απλα ξερω οτι Συζητήθηκε για πρόσληψη 1200 ατόμων που ζητησε το σεφεαα απο τα στελέχη της Ελ. ας... Οι απαντήσεις από τα στελέχη ήταν θετικές.. Θα δούμε σε λίγο καιρό... Το σίγουρο είναι το λιμενικό θα ξανα πάρει λιμενοφυλακες.. Τέλος του μήνα θα μπουν στην Σχολή και μετά θα βγει η προκήρυξη για 230 άτομα περίπου...
Γιωργος ΔΕΑ

Δημοσίευση από Γιωργος ΔΕΑ »

Πανό καλησπέρα με όλο το σεβασμο μου φαίνεται λίγο παρολογο αυτό που ειπες τοσα ατομα είναι απίθανο, ακατόρθωτο να πάρουν και δεύτερον η κυβέρνηση δε πρόκειται να συνενεσει ουτε 1 άτομο να πάρει απο φρουρούς τόσες φορες έχει τοποθετηθεί πανω στο συγκεκρενο ζητημα.. Μονο πανελλήνιες λέει λάθος για μένα αλλά τεσπα..
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Πανος έγραψε:Καλησπέρα vasilis loxias δεν έχω κάτι νεότερο απλα ξερω οτι Συζητήθηκε για πρόσληψη 1200 ατόμων που ζητησε το σεφεαα απο τα στελέχη της Ελ. ας... Οι απαντήσεις από τα στελέχη ήταν θετικές.. Θα δούμε σε λίγο καιρό... Το σίγουρο είναι το λιμενικό θα ξανα πάρει λιμενοφυλακες.. Τέλος του μήνα θα μπουν στην Σχολή και μετά θα βγει η προκήρυξη για 230 άτομα περίπου...

Σοβαρα; ειπαν για 1200 ατομα; μακαρι αμα βγει οσους πιο πολλους παρει τοσο καλυτερο!

2009 δ εσσο 309 σειρα
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από glock »

Ρε φιλε θα μας τρελανεις; Ποιος σου το ειπε αυτο; Απο το σεφεαα; Γιατι λες οτι να ναι;
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Δεν μου το είπε το Σεφεαα. Το σεφεαα το ζήτησε στην συνάντησή που είχαν με τον αρχηγό... Και μην μπερδεύεται αυτά που λέω.. Δεν είπα ότι μου το είπε το σεφεαα.. Από αλλού το έμαθα.
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

ΓΙΏΡΓΟΣ ΔΕΑ εσύ άκουσες το Τσίπρα να βγει και να πει ότι δεν θα πάρω ειδικούς φρουρούς; Η άκουσες τον Τοσκα να πει εγω δεν θα πάρω ειδικούς φρουρούς; Απλά ένας συνδικαλιστής βγήκε και το ανάρτησε τότε της ποασυ που απλά αναφερόταν στον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ.. Ότι και καλά να μην ξανά βγει προκηρύξει και μόνο από Πανελλαδικές να μπαίνουν... Τίποτα παραπάνω... Και αύριο μπορεί να βγει ο Ντουμας(ο Πρόεδρος των ειδικών φρουρών )και να πει τέρμα οι Πανελλαδικές μόνο από ειδικούς φρουρούς να μπαίνουν και πιο μάχιμοι και πολλά άλλα... Πάντα φιλικά μιλάω και πάντα ότι μαθαίνω λέω... Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.. Και εγώ είμαι σαν όλους εσάς που θέλετε να μπείτε στο σώμα σαν Ε. Φ
slalom

Δημοσίευση από slalom »

Πανος έγραψε:Καλησπέρα vasilis loxias δεν έχω κάτι νεότερο απλα ξερω οτι Συζητήθηκε για πρόσληψη 1200 ατόμων που ζητησε το σεφεαα απο τα στελέχη της Ελ. Ας... Οι απαντήσεις από τα στελέχη ήταν θετικές. Θα δούμε σε λίγο καιρό... Το σίγουρο είναι το λιμενικό θα ξανα πάρει λιμενοφυλακες. Τέλος του μήνα θα μπουν στην Σχολή και μετά θα βγει η προκήρυξη για 230 άτομα περίπου...

Είσαι τραγικός πράγματι και φάνηκε τώρα το πόσο άσχετος είσαι επί του θέματος.

Όποιος θέλει έχει ανέβει με κάθε λεπτομέρεια στο επίσημο group του Σωματείο στο facebook η συζήτηση για άτομα κτλπ.

Γιωργος ΔΕΑ

Δημοσίευση από Γιωργος ΔΕΑ »

Καλησπέρα πανό μου φαίνεται παράλογο για τοσα ατομα σε τέτοιες εποχές και με τέτοια κυβέρνηση η οποία το είπε ξεκάθαρα μονο πανελληνιες... Είναι ακατόρθωτο να βγει προκυρηξη επί αριστερής κυβερνησεως, εγώ το εύχομαι να βγει αλλά είμαι απαισιόδοξος...
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Ρε παιδια δεν επεσε Τετοιο θεμα στο τραπεζι για προσληψεις
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Slalom το ότι έχει βγει στο Facebook το ξέρουμε και το ότι λέει για πρόσληψη... Αλλά δεν λέει τα ποσά άτομα... Και ούτε πρόκειται να σου πει κανένας εκτός από τον αρχηγό... Οπότε κάποιος άλλος είναι τραγικός.. Το ότι έχουμε μια πληροφορία και θέλουμε να την μοιραστούμε με τα παιδιά εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι Είμαστε τραγικοί και άσχετοι...
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Φιλε Γιώργος ΔΕΑ σου ξαναλέω ότι δεν είπε ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Τοσκας ότι δεν θα πάρουμε φρουρούς... Το είπε απλά ένας συνδικαλιστής τις ποασυ που το ανέβασε στο Facebook και αυτό ήτανε όλο... Και οσο για τα 1200 άτομα το ζήτησε το σωματείο του σεφεαα, δεν τα υπέγραψαν κιόλας, απλά τι ζήτησαν... φιλικά
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Μακαρι να βγαλει για να βγουν και εκτακτες μεταθεσεις. Τι να πω μαγκες... Απλα μην πεσει στεναχωρια μετα... Καλο ειναι να ελπιζεις
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι πολύ βασικό φίλε Πάνο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και η αριστερά σε ολόκληρο τον κόσμο, στοχεύει πρώτα στην παιδεία και στην εκπαίδευση.

Μερικοί περιμένετε ότι σε αυτήν την οικονομική κατάσταση, θα βρει η κυβέρνηση λεφτά για προσλήψεις Ε. Φ και αντί να τα δαπανήσει στην εκπαίδευση ή στην παιδεία περιμένετε ότι θα χαλάσει έστω και 1? για να προσλάβει Ε. Φ ενώ σαν κόμμα είναι κατά του θεσμού.

Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Terminator »

Μαγκες αφήστε τα κομματικα στην άκρη για να μην βγαίνουμε και off topic λοιπόν υπάρχει ρήτρα περιορισμών 1:5. Οπότε για κάθε μια πρόσληψη πρέπει να υπάρχουν 5 αποχωρήσεις. Αρα για 1200 προσλήψεις που συζητά το σωματείο ειδικών φρουρών πρέπει να φύγουν απο την ΕΛ. ΑΣ 6000 άτομα. Μια πρόβλεψη για φέτος ίσως και για του χρόνου να μην περιμένετε προκήρυξη δεν υπάρχει σάλιο στα ταμεία του κράτους για περαιτέρω προσλήψεις
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 5 επισκέπτες