Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Ρε παιδιά εμαθα κάτι και ήθελα να το μοιραστώ με εσάς που έχουμε την ίδια αγωνία για την προκυρηξει... Τώρα αν αυτο το βλέπετε λάθος, οκ δεν ξανα λέω τίποτα..
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Πανος έγραψε:Ρε παιδιά εμαθα κάτι και ήθελα να το μοιραστώ με εσάς που έχουμε την ίδια αγωνία για την προκυρηξει... Τώρα αν αυτο το βλέπετε λάθος, οκ δεν ξανα λέω τίποτα..

Πανο εχεις κανα νεοτερο απο την πηγη σου; Εγω με 2410 μορια στην α κατηγορια να ελπιζω αν βγει αραγε

2009 δ εσσο 309 σειρα
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Εγώ πιστεύω ότι το πολύ έως του χρόνου θα βγαλει και ο λόγος ειναι ότι συμφέρει το κράτος σαν θεσμός εκτός αν πάρουν ποιο πολλά άτομα από πανελλήνιες πράγμα δύσκολο όλλοι εδώ μέσα πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες και εγώ έχω 2650 και σε λίγο μπορεί να έχω 2750 κουράγιο αν βγει όλλοι θα είμαστε εδώ μέσα χαρούμενοι γιατί θα είμαστε όλλοι μέσα πιστεύω.
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Φίλε δεν έχω κάτι νεότερο.. Αλλά για τα μόρια δεν μπορεί να ξέρει κανένας.. Ανάλογα και τα ποσά άτομα θα πάρει Όταν με το καλό βγει..
sakis

Δημοσίευση από sakis »

Παντως ακουγονται πολλα τωρα τελευταια, η θα γινει ενα μπαμ και θα βγουν αρκετες προκυρηξεις για τα σωματα ασφαλειας γιατι υπαρχει μεγαλη ελλειψη, η στην τελικη δεν θα βγει τιποτα και θα φαμε μεγαλη ηττα
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

Σπύρος1μαλ έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι το πολύ έως του χρόνου θα βγαλει και ο λόγος ειναι ότι συμφέρει το κράτος σαν θεσμός εκτός αν πάρουν ποιο πολλά άτομα από πανελλήνιες πράγμα δύσκολο όλλοι εδώ μέσα πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες και εγώ έχω 2650 και σε λίγο μπορεί να έχω 2750 κουράγιο αν βγει όλλοι θα είμαστε εδώ μέσα χαρούμενοι γιατί θα είμαστε όλλοι μέσα πιστεύω.

εισαι μια χαρα απο μορια φιλε! Εγω ειμαι πολυ οριακα πιστεω αν παρει λιγους αν βγει μην πω κ ως επιλαχον. Παλευω απο 2410 να τα κανω 2510 περνωτας το ανταβανς στο τοεικ αλλα την τελυταια φορα δεν εποισα το 785 για Δυο λαθοι! Εποισα 760 οποτε λουερ πιανετε 100 μορια
2009 δ εσσο 309 σειρα
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

Πανος έγραψε:Φίλε δεν έχω κάτι νεότερο. Αλλά για τα μόρια δεν μπορεί να ξέρει κανένας. Ανάλογα και τα ποσά άτομα θα πάρει Όταν με το καλό βγει.

ισχυει φιλε! Μακαρι αν καποια στιγμη βγει να παρει αρκετα ατομα να μπουμε οσοι πραγματικα το θελουμε!
2009 δ εσσο 309 σειρα
.

Δημοσίευση από . »

Vasilis loxias (pz) έγραψε:

Πανο εχεις κανα νεοτερο απο την πηγη σου; Εγω με 2410 μορια στην α κατηγορια να ελπιζω αν βγει αραγε

Δυστυχώς με αυτά τα μόρια ακόμη και αν υποθέταμε ότι έβγαινε (που δεν θα βγει), δεν έχεις καμία μα καμία ελπίδα.

Έχει να βγάλει προκήρυξη 5 χρόνια οπότε καταλαβαίνεις ότι όλοι μα όλοι έχουν μαζέψει μόρια με την ελπίδα ότι θα βγει προκήρυξη.

Ψάξε για εναλλακτικές λύσεις και ξέχνα την Αστυνομία.

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

. έγραψε:

Δυστυχώς με αυτά τα μόρια ακόμη και αν υποθέταμε ότι έβγαινε (που δεν θα βγει), δεν έχεις καμία μα καμία ελπίδα.

Έχει να βγάλει προκήρυξη 5 χρόνια οπότε καταλαβαίνεις ότι όλοι μα όλοι έχουν μαζέψει μόρια με την ελπίδα ότι θα βγει προκήρυξη.

Ψάξε για εναλλακτικές λύσεις και ξέχνα την Αστυνομία.

εγω παλι γιατι πιστευω οτι αμα τα κανω απο 2410 στα 2510 ειμαι μια χαρα. Αν βγει λεμε στο μελλον παντως. Μην νομιζεις οτι ολοι εχουν μορια φιλαρακι. Νεοτερα παιδια ηλικιας 20-21 δεν εχουν ιδεα απο τον θεσμο τον ειδικων φρουρων μιας κ εχει χρονια να παρει κ εχει ξεχαστει. Λιγοι ειναι με μορια πανω απο 2500 κ μιλαμε για α κατηγορια οχι για β να ειμουν στην β συμφωνω μαζι σου οτι ουτε με σφαιρες με 2410 η 2510
2009 δ εσσο 309 σειρα
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

2400 για α κατηγορία ειναι πολυ καλά!!! Στην Προκυρηξη του 2009 η βάση για την α κατηγορία ηταν γύρω στα 1700 και στην Β γύρω στα 2800 αν δεν κάνω λάθος! Όσοι έχουν μαζέψει πολλα μόρια θα έχουν ξεπεράσει το όριο της ηλικίας σαν και εμενα, που εβγαλα proficiency μέσω toiec πριν 5 χρόνια αποκλειστικά και μένω να μπω ειδικός φρουρός αλλα δυστιχως μεγάλωσα και Προκυρηξη δεν βγήκε... Και να βγει πλέον (που δεν θα βγει) δεν έχω ελπίδα...
Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Nikos Chatzoglou »

Βασίλη για αγγλικά τo TOIEC είναι αρκετά δύσκολο. Δοκίμασε το TIE και σίγουρα θα πιάσεις advanced άμα έπιασες 760 στο άλλο.
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

Nikos Chatzoglou έγραψε:Βασίλη για αγγλικά τo TOIEC είναι αρκετά δύσκολο. Δοκίμασε το TIE και σίγουρα θα πιάσεις advanced άμα έπιασες 760 στο άλλο.

δεν το ξερω φιλε αυτο το ΤΙΕ μπορεις να μου δωσεις πληροφοριες για αυτο; Αναγνωριζεται κανονικα απο ασεπ σε προκηρυξεις ειδικων φρουρων οι για πυροσβεστες πενταετους υποχρεωσης κ γενικα;
2009 δ εσσο 309 σειρα
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Ειναι ποιο δύσκολο το τιε μην ακούω ότι να ναι εδώ μέσα γιαυτο και το proficiency δεν αναγνωρίζετε από το τοικ επειδή ειναι πολύ εύκολο...
Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Nikos Chatzoglou »

Nikos Chatzoglou έγραψε:Βασίλη για αγγλικά τo TOIEC είναι αρκετά δύσκολο. Δοκίμασε το TIE και σίγουρα θα πιάσεις advanced άμα έπιασες 760 στο άλλο.

δεν το ξερω φιλε αυτο το ΤΙΕ μπορεις να μου δωσεις πληροφοριες για αυτο; Αναγνωριζεται κανονικα απο ασεπ σε προκηρυξεις ειδικων φρουρων οι για πυροσβεστες πενταετους υποχρεωσης κ γενικα;
Ναι αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ σε όλα τα επίπεδα, ενώ το toeic αναγνωρίζεται επίπεδο μόνο μέχρι C1.

(Τεσπα μην βγούμε απ' το θέμα όμως)

Ακης

Δημοσίευση από Ακης »

Καλησπέρα προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς ποτε για το 2016;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες