Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2016)
Αρκετά πιθανό να βγει προκήρυξη. Λιγα άτομα περίπου 500 για το φθινόπωρο μαζί με όσους από τους δημοτικούς επιλέξουν να πάνε ε. Φ αντί για πολιτικό προσωπικό.
Ωραιο ειναι Νικο να ελπιζεις, αλλα μην αναμενεις κατι.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Παιδια δυσκολο πολυ εως αδυνατο. Με καποιους γνωστους μου που εχω μεσα στο σωμα και τα συζηταω μου λεν οτι δεν ακουγετε τιποτα και ο θεσμος των ειδ. Φρουρων παει με ταχυτατους ρυθμους προς καταργηση. Οσοι αντεχετε και μπορειτε καθιστε να διαβασετε για εξετασεις μεσω πανελλαδικων αλλοιως Φως στο τουνελ δεν υπαρχει.
Ότι μπορεί να μην βγει με σύριζα Ναι.. Αλλά το να καταργηθεί είναι απίθανο... Μόλις τελιωσει αν προλάβει την τετραετία ο ΣΥΡΙΖΑ μετά θα πάρει με όποια κυβέρνηση και αν βγει... Μόνο ο Συριζα δεν τους θέλει... Και μην λέτε ότι θέλετε... Και εγώ έχω γνωστούς και μου λένε ότι πιέζουμε παρααααα πολύ για να πάρουν φρουρούς... Φιλικά μιλάω
- Vasilis loxias (pz)
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 46
Γενικα ο τσυριζα δεν θελει αστυνομια, στρατο κλπ. Αριστεροι αναρχικοι τι περιμενεις! Αμα μπορουσαν να κρατησουν μονο αυτους που τους φυλανε θα το εκαναν! Μπλεξαμε! Εν ολιγης ειμαστε ατυχοι οσοι μαζευαμε μορια απο το 2011 και μετα και εχουμε περασει και τα 25 μπας κ προσπαθουσαμε για αστυφυλακων (οσοι μπορουσαν να εχουν χρονο για διαβασμα και κλπ). Τι να πω. Εγω με το που μπηκε το 2015 ειχα κλεισει απο μορια κ ειπα επιτελους τα μαζεψα κ ξαφνικα βγηκε ο τσυριζα 2 φορες στον ιδιο χρονο! Τι να πεις.
2009 δ εσσο 309 σειρα
- George911
- Posts in topic: 1
Φίλε Νίκο με το ΠΑΣΟΚ μπορεί να βλέπαμε εμείς ''προκοπή'', εφόσον θα προσλάμβανε 2000-3000 Αστυφύλακες μέσω Πανελλαδικών ή θα εξέδιδε προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς, όμως αυτό θα καταχρέωνε τους υπόλοιπους Έλληνες φορολογούμενους. Εμείς αυτά τα σπασμένα πληρώνουμε σήμερα, για αυτό παίρνουν μόνο 250+40 άτομα από Πανελλήνιες τα τελευταία 3 χρόνια. Επίσης μαζί με αυτά, πληρώνουμε και την ''ανοχή'' της εξέτασης των πλαστών πτυχίων των Δημοτικών Αστυνομικών και των Ειδικών Φρουρών και της αποφυγής άσκησης ποινικής δίωξης εναντίον τους. Και αυτά δεν τα έκανε μόνο το ΠΑΣΟΚ, αλλά και η ΝΔ.
To Serve and Protect
Τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου θέλω να δω τι θα λέτε... Υπομονή στα παιδιά που το θέλουν πραγματικά να μπουν... Δεν θέλω να ανοίξω κουβέντα, απλά θα ανοίξω τέλος του μήνα για μερικούς που πιστεύουν ότι δεν θα ξανα βγει... Καλή συνέχεια...
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 18
Συγγνώμη σε όλα τα μέλη αλλά μηνύματα σχετικά με κόμματα και προσβολές μεταξύ μελών θα διαγράφονται. Μέχρι στιγμής έσβησα 3 μηνύματα στο παρόν topic. Προσπαθήστε να μείνετε on topic καθώς θέμα για πολιτικά υπάρχει στην κατηγορία επι παντος του forum.
Ευχαριστώ για την κατανόηση!
Ευχαριστώ για την κατανόηση!
Τα ονειρα ειναι καλα Πανο
- Vasilis loxias (pz)
Πανος έγραψε:Τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου θέλω να δω τι θα λέτε... Υπομονή στα παιδιά που το θέλουν πραγματικά να μπουν... Δεν θέλω να ανοίξω κουβέντα, απλά θα ανοίξω τέλος του μήνα για μερικούς που πιστεύουν ότι δεν θα ξανα βγει... Καλή συνέχεια...
τι εχεις ακουσει φιλε; Υπαρχει οντως περιπτωση να βγει κατι φετος;
2009 δ εσσο 309 σειρα
Φίλε Vasilis Loxias Κάνε υπομονή και μην ακούς κάθε άκυρο εδώ μέσα... Κάναμε τόσα χρόνια υπομονή Τώρα θα κολησουμε... Και πέρσι έλεγε αλλα το μεσοπρόθεσμο και έγιναν εντελώς αλλά... Φιλικά μιλάω
- Vasilis loxias (pz)
Πανος έγραψε:Φίλε Vasilis Loxias Κάνε υπομονή και μην ακούς κάθε άκυρο εδώ μέσα... Κάναμε τόσα χρόνια υπομονή Τώρα θα κολησουμε... Και πέρσι έλεγε αλλα το μεσοπρόθεσμο και έγιναν εντελώς αλλά... Φιλικά μιλάω
αμα ειναι να μαζεψουμε καμοια 100αρα μορια ακομα απο κανενα τοεικ στα αγγλικα για αυτο το λεω

2009 δ εσσο 309 σειρα
Αυτο που κανεις Πανο τωρα ειναι σωστο;
Παιδια ο καθενας μπορει να λεει ο, τι θελει, δεν απαγορευεται, το αν θα εφελκυσει καποιους σε ονειρα, προσδοκιες ή οτιδηποτε αλλο ειναι δικο τους θεμα. Μακαρι να βγει προκηρυξη συντομα ομως, και δε το λεω διακοσμητικα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες