Το λιμενικο απο την χρονια 2017-18 τελος και αυτο μονο με πανελλαδικες επισης και η πυροσβεστικη. Αυτο πρεπει σε ολους να λεει κατι. Δ εν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαρει ειδ. Φρουρους οποια κυβερνηση και να βγει. Εξαλλου και μεσα απο το σωμα ολοι οι παραγωγικοι δυσανασχετουν με τον συγκεκριμενο θεσμο δεν τον θελει κανεις. Αυτοι οι ανθρωποι οπως και να εχει μαζι με τους συνοριοφυλακες για αλλο σκοπο μπηκαν στην αστυνομια Και αλλου βρεθηκαν να εκτελουν καθηκοντα κατασταση που τρελλαινει τους παραγωγικους που τραβαν ολο το κουπι
Α οκ. Για αυτο ελπιζετε σε προκυρηξη και δε ξαναδινετε πανελληνιες. Απο προσωπικη μου αποψη δε προκειται να βγει, το παρακολουθω χρονια το φορουμ και ειναι ως ακατορθωτο, το λεω για να μην ονειροβατειτε οπως καναν και αλλοι και μολις περασαν τα 28 ετη ουτε ξαναπατησαν πολλοι απο αυτους στο φορουμ Φιλικα παντα.
Εγώ λόγο ηλικίας δεν μπορώ να δώσω παννελινιες... Δόξα το Θεό εχω δουλειά απλά είναι ένα ονοιρο η Αστυνομία και πιστεύω μέχρι το 2019 που μπορώ λόγο ηλικίας να βγει..