Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2016)
Τότε θα γινόταν οικουμενική... Αλλά δεν θέλει κανένας οικουμενικη... Και όσο για τον αν δεν δεινουμε πανελλαδικές είναι λόγο ηλικίας... Είμαι 26 και δεν μπορώ Ν δώσω... Και τότε που μπορούσα δεν είχα οικονομική άνεση για φροντιστήρια και πολλά άλλα, Εγώ προσωπικά... Και κοίτα να Να βγάλω μεγάλο απολυτήριο για να μπω από φρουρούς...
Και να παρελθει η κυβερνηση συριζα, θα αναλαβει ο κουλης, τον οποιο ειδαμε και το 14, πως χειριστηκε το δικο του κομματι που αφορουσε την προωθηση του τοτε αιτηματος κικιλια, για προσληψη Ε. Φ. Για λεπτομερειες ανατρεξτε στο σχετικο νημα. Γενικοτερα ο μητσοτακης ηταν υπερ απολυσεων στο δημοσιο κλπ. Οι προσληψεις στο δημοσιο ειναι δυσκολες αυτη την εποχη, και οι ενοπλες δυναμεις/σωματα ασφαλειας ειναι δεξαμενη υποψηφιων παντα πολυ σταθερου πολιτικου προσανατολισμου, και δεν ειναι σε θεση να πιεσουν αποτελεσματικα, ειδικα οι συνδικαλιστες που εχουν και προσωπικα συμφεροντα κλπ. Τους εξυπηρετει, σχεδον, ολους να κρατησουν την εισαγωγη στην αστυνομια μεσω πανελληνιων, και δινουν την εικονα της αξιοκρατιας και αξιακης συμμετριας, και κρατανε ευχαριστημενους, γονεις, μαθητες κλπ κλπ κλπ
Ο κούλης το 14 δεν στάθηκε εμπόδιο στη προσληψη των φρουρών. Με υπογραφή του ΝΑΙ πήγε στο οικονομικών όπου έπεσε το όχι λόγω εκλογών. Ο μόνος που πραγματικά ήθελε και έκανε τα πάντα για να προχωρήσει πρόσληψη ΕΦ ήταν ο Κικίλιας. Οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε αυτο.
Θελω και μπορώ !
Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λεει ο Dea_lok..
ναι ναι ναι... Αλλαξε ομως πλευρο. Ο Κικιλιας; Δε θα μιλησω δια αυτον γτ θα τσακωθουμεDea_Lok έγραψε:Ο κούλης το 14 δεν στάθηκε εμπόδιο στη προσληψη των φρουρών. Με υπογραφή του ΝΑΙ πήγε στο οικονομικών όπου έπεσε το όχι λόγω εκλογών. Ο μόνος που πραγματικά ήθελε και έκανε τα πάντα για να προχωρήσει πρόσληψη ΕΦ ήταν ο Κικίλιας. Οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε αυτο.
Ο Κικίλιας δεν ήξερε και δεν έμαθε ποτέ να είναι υπουργός σε ένα τέτοιο υπουργείο, το ο, τι βγήκε στην επιφάνεια πως ήθελε Ε. Φ μη νομίζεις πως το έκανε επειδή ήξερε τι του γίνεται.
Ο κουλης δεν εμποδισε ακριβως, αλλα κατα τη γνωμη μου ολιγωρησε να περαιωσει γρηγορα την προωθηση του αιτηματος, και αυτο μονο δυσμενεις συνεπειες μπορει να εχει, δεδομενο οτι εδινε χρονο στους συνδικαλες και τα διαφορα βυσματα των επιτυχοντων για διαβηματα, επιστολες διαμαρτυριας κλπ κλπ, τα θυμομαστε ολοι.
Θυμαμαι ειχαμε κανα διμηνο που προσπαθουσαμε να μαθουμε ποια γραμματεας κραταει το εγγραφο για τους φρουρους και ποσα βηματα απεχει απ την πορτα του κουλη. Δυστυχως ΚΑΝΕΙΣ απο εμας δε μπορει να ξερει τι περιθωριο ειχαν να πιεσουν για αιτημα τετοιου ειδους ειτε ο κουλης ειτε οι υπολοιποι αρμοδιοι, βλεπε κικιλιας, στο οικονομικων κλπ. Φρονω, κανεις δε πιεσε αρκετα, και ο λογος ηταν, περαν της οικονομικης ενδειας, οι λογοι πολιτικου κοστους για την παρακωλυση απορροφησης των επιτυχοντων στις σχολες κλπ.
Μια αλλη παραμετρος ειναι, καποιος μας ελεγε τοτε οτι τα κονδυλια που προοριζονταν για τους φρουρους χρησιμοποιηθηκαν για τους πυροσβεστες απο διαγωνισμο σε εκκρεμοτητα, αν θυμαμαι καλα. Περι κικιλια ο τυπος ειναι μονο για ινσταγκραμ, η προθεση δεν αρκει αδερφε.
Βεβαιως υπαρχει και το λαομισητο βδελυγμα της σιωνιστικης στοας, ο δενδιας, που αφησε την ιστορια με τους φρουρους να αιωρειται απ τη θητεια του ακομα
Θυμαμαι ειχαμε κανα διμηνο που προσπαθουσαμε να μαθουμε ποια γραμματεας κραταει το εγγραφο για τους φρουρους και ποσα βηματα απεχει απ την πορτα του κουλη. Δυστυχως ΚΑΝΕΙΣ απο εμας δε μπορει να ξερει τι περιθωριο ειχαν να πιεσουν για αιτημα τετοιου ειδους ειτε ο κουλης ειτε οι υπολοιποι αρμοδιοι, βλεπε κικιλιας, στο οικονομικων κλπ. Φρονω, κανεις δε πιεσε αρκετα, και ο λογος ηταν, περαν της οικονομικης ενδειας, οι λογοι πολιτικου κοστους για την παρακωλυση απορροφησης των επιτυχοντων στις σχολες κλπ.
Μια αλλη παραμετρος ειναι, καποιος μας ελεγε τοτε οτι τα κονδυλια που προοριζονταν για τους φρουρους χρησιμοποιηθηκαν για τους πυροσβεστες απο διαγωνισμο σε εκκρεμοτητα, αν θυμαμαι καλα. Περι κικιλια ο τυπος ειναι μονο για ινσταγκραμ, η προθεση δεν αρκει αδερφε.
Βεβαιως υπαρχει και το λαομισητο βδελυγμα της σιωνιστικης στοας, ο δενδιας, που αφησε την ιστορια με τους φρουρους να αιωρειται απ τη θητεια του ακομα
Δεν έχω λογο να τον υποστηρίξω διότι δεν είμαι ψηφοφόρος του ούτε θα γίνω ποτέ λογω τοπογραφίας, αφετέρου οφείλουμε να είμαστε ακριβοδίκαιοι με το Κικίλια. Γνωρίζω με σιγουριά μεγαλύτερη απο το ότι φέρω 5 δάχτυλα έκαστος στο κάθε χέρι, οτι ήθελε να πάρει ΕΦ. Δεν λεω οτι ειχε δει όραμα. Του προτάθηκε ίσως και συμφώνησε ; Δε γνωρίζω. Χαρακτηριστικά απο τις τότε συζητήσεις που γίνονταν μου μεταφέρθηκε οτι "θέλει, και παραθέλει να παρει ΕΦ".
Το ότι ζήτησε 474 άτομα τότε είναι ένα σημάδι οτι είχε ένα σχέδιο. Οτι απο κάπου είχε βρει τα χρήματα. Δεν ηταν ένα νουμερο κουτουρου. Αυτό εμένα μου δείχνει ένα ενδιαφέρον. Θα μπορούσαν να βάλουν ένα νουμερο πχ 500 και ότι γίνει. Όπως έκανε ο Δένδιας.
Τελος πάντων. Αναλωνόμαστε σε περιττά για τη δεδομένη χρονική στιγμή πράγματα.
Για το φίλο που λέει οτι δεν ήξερε τι του γίνεται και δεν έμαθε ποτε να είναι υπουργος. Πες μου ανάμεσα στους Παπουτσής, Δενδιας, Κικίλιας, και στους ΣΥΡΙΖΑ (που παταν ανάμεσα σε δύο βάρκες, σε αυτα που επρεπε να κάνουν και σε αυτά που επιτάσσει το κόμμα να κάνουν) Πανούσης, Τοσκας. Πες μου τον καταλληλότερο. Εν γένει και συγκεκριμένα για τη προκήρυξη των φρουρών (για τη προκήρυξη απο Δενδια και μετα)
Το ότι ζήτησε 474 άτομα τότε είναι ένα σημάδι οτι είχε ένα σχέδιο. Οτι απο κάπου είχε βρει τα χρήματα. Δεν ηταν ένα νουμερο κουτουρου. Αυτό εμένα μου δείχνει ένα ενδιαφέρον. Θα μπορούσαν να βάλουν ένα νουμερο πχ 500 και ότι γίνει. Όπως έκανε ο Δένδιας.
Για το φίλο που λέει οτι δεν ήξερε τι του γίνεται και δεν έμαθε ποτε να είναι υπουργος. Πες μου ανάμεσα στους Παπουτσής, Δενδιας, Κικίλιας, και στους ΣΥΡΙΖΑ (που παταν ανάμεσα σε δύο βάρκες, σε αυτα που επρεπε να κάνουν και σε αυτά που επιτάσσει το κόμμα να κάνουν) Πανούσης, Τοσκας. Πες μου τον καταλληλότερο. Εν γένει και συγκεκριμένα για τη προκήρυξη των φρουρών (για τη προκήρυξη απο Δενδια και μετα)
Θελω και μπορώ !
Εδω ειμαιστε και θα το δειτε. Ο Κουλης θα κανει οτι εκανε ο πατερας τ το 90 που δε εκανε πουθενα προσληψεις κ τον ριξαν... Μετα βεβαια καταλαβαν το εργο του. Μη σου πω θα κανει οτι η Θατσερ. Ξεπερασμενο μοντελο για Η. Β. Βεβαια αλλα για Ελλας ισως οχι. Η ιστορια θα δειξει. Παντως ειμαι απο αυτους π λενε πλεον χιλιες φορες καλυτερος ηταν ο Σαχλαμαρας παρα ο Τσιπραντρεας.
Dea_Lok έγραψε:Δεν έχω λογο να τον υποστηρίξω διότι δεν είμαι ψηφοφόρος του ούτε θα γίνω ποτέ λογω τοπογραφίας, αφετέρου οφείλουμε να είμαστε ακριβοδίκαιοι με το Κικίλια. Γνωρίζω με σιγουριά μεγαλύτερη απο το ότι φέρω 5 δάχτυλα έκαστος στο κάθε χέρι, οτι ήθελε να πάρει ΕΦ. Δεν λεω οτι ειχε δει όραμα. Του προτάθηκε ίσως και συμφώνησε ; Δε γνωρίζω. Χαρακτηριστικά απο τις τότε συζητήσεις που γίνονταν μου μεταφέρθηκε οτι "θέλει, και παραθέλει να παρει ΕΦ".
Κανείς δεν είναι κατάλληλος από αυτούς που ανέφερες, όλοι είναι επικίνδυνοι και ειδικά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, όταν έχεις βουλευτή στο κόμμα σου που αποκαλεί χρυσαυγίτες τους security, σκέψου τι θα λέει για την αστυνομία.
Κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν ότι το θέμα δεν είναι μόνο πολιτικό! Όσο υπάρχει ο τσυριζα που δεν θέλει ειδικούς φρουρούς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρει αν ζοριστεί αρκετά ... Και όσο η ποασυ μπαίνει εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια του σεφεαα καληνύχτα! Προφανώς η ποασυ δεν μπορεί να χωνέψει ότι οι φρουροί είναι Πολλές φορές καλύτεροι από τς εκλεκτούς των πανελληνίων
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο γτ η ποασυ ζορίζεται τόσο πολύ! Αν θυμάστε όταν είχε βγει η ανακοίνωση ότι δεν θα ξαναπάρει φρουρούς είχε βγει από τν ποασυ για να μν λέμε ονόματα... Τ σεφεαα έπρεπε να περάσουν μερικές μέρες για να πάρει γραμμή ότι είχε βγει τέτοια ανακοίνωση! Δυστυχώς η Ποασυ κάνει κουμάντο στν αστυνομία και μετά έρχονται όλοι οι άλλοι!

Αυτο ειναι το θεμα, οτι δε μπορει να υπαρξει "ικανη" πιεση απο συνδικαλιστικους φορεις ενστολων. Γενικοτερα οι ενστολοι δε μπορουν να εχουν αιτιασεις σε μια κοινωνια παναριστερισμου. Απ το ΣΕΦΕΑΑ, εχουν να διαλεξουν αναμεσα στο να ασκησουν πιεση για προσληψεις ή να ζητανε συνεχως μισθολογικες και αλλες βελτιωσεις για τους ηδη προσληφθεντες. Πολυ πιο ευκολο το δευτερο και με αμεσο αντικρισμα για τους ιδιους, δεδομενο οτι δεν υπαρχει και εσωτερικος αντιλογος, οπως στην περιπτωση υποψ.
Φρουροι - επιτυχοντες. Προσληψη ζητανε οσοι δεν ειναι μεσα και για τους οποιους υπαρχει παντα η απαντηση του " δωσε πανελληνιες ". Συνεπως δε βγαινει ακρη, και κατα τα φαινομενα δε προκειται να βγει συντομα. Ο φθοροποιος ρολος της ποασυ στο θεμα ειναι γνωστος και δε νομιζω να αλλαξει γραμμη, για λογους καθαρα ωφελιμιστικους, στη σημερινη εποχη οι περισσοτεροι με κλαρες στην ΕΛΑΣ προοριζουν τα παιδια τους για στολη, δε βολευουν κανενα οι "απαιδευτοι" λοκατζιδες στην ΕΛΑΣ.
Περι κικιλια που λεει και ο φιλος δεα λοκ παραπανω, ο τυπος ηταν σαν το σημερινο πανο καμμενο ως υεθα, υπουργος του γουστου και της βολτας, οργωσε τα ΑΤ ανα την επικρατεια, προεβαλλε το προφιλ του μαχιμου υπουργου με φρεσκια εικονα, αλλα στην πραξη δεν υλοποιησε απολυτως τιποτα, προκηρυξης συμπεριλαμβανομενης. Ποιος ειναι ο απολογισμος της θητειας κικιλια; Οτι το παπατζομετρο του λαικισμου χτυπησε κοκκινο με δηλωσεις του τυπου " δεν ηρθα για να δω στρατηγους αλλα τα παιδια-αστυνομικους".
Δεχομαι οτι ηταν θετικος στην προσληψη, αλλα δε διεθεσε πολιτικο εκτοπισμα για να επιβαλλει τη βουληση του. Ίσως επειδη ηθελε να κρατησει τη νωπη πολιτικη του καριερα καθαρη απο εντονες διαφωνιες και ανεπιθυμητη προσοχη. Και εγω το ιδιο θα εκανα. Τελικα ομως ηταν ενας ακομα "θελω αλλα δε μπορω". Το οτι υπηρχαν και χειροτεροι δεν ελαφρυνει τη θεση του για μενα, ηταν ο μονος και ο τελευταιος που μπορουσε να βαλει το μαχαιρι στο κοκκαλο για προκηρυξη πριν περασουμε στην εποχη τσιπρα.
Τελος παντων, καθαρα φιλολογικη η συζητηση σε αυτη τη φαση
Φρουροι - επιτυχοντες. Προσληψη ζητανε οσοι δεν ειναι μεσα και για τους οποιους υπαρχει παντα η απαντηση του " δωσε πανελληνιες ". Συνεπως δε βγαινει ακρη, και κατα τα φαινομενα δε προκειται να βγει συντομα. Ο φθοροποιος ρολος της ποασυ στο θεμα ειναι γνωστος και δε νομιζω να αλλαξει γραμμη, για λογους καθαρα ωφελιμιστικους, στη σημερινη εποχη οι περισσοτεροι με κλαρες στην ΕΛΑΣ προοριζουν τα παιδια τους για στολη, δε βολευουν κανενα οι "απαιδευτοι" λοκατζιδες στην ΕΛΑΣ.
Περι κικιλια που λεει και ο φιλος δεα λοκ παραπανω, ο τυπος ηταν σαν το σημερινο πανο καμμενο ως υεθα, υπουργος του γουστου και της βολτας, οργωσε τα ΑΤ ανα την επικρατεια, προεβαλλε το προφιλ του μαχιμου υπουργου με φρεσκια εικονα, αλλα στην πραξη δεν υλοποιησε απολυτως τιποτα, προκηρυξης συμπεριλαμβανομενης. Ποιος ειναι ο απολογισμος της θητειας κικιλια; Οτι το παπατζομετρο του λαικισμου χτυπησε κοκκινο με δηλωσεις του τυπου " δεν ηρθα για να δω στρατηγους αλλα τα παιδια-αστυνομικους".
Δεχομαι οτι ηταν θετικος στην προσληψη, αλλα δε διεθεσε πολιτικο εκτοπισμα για να επιβαλλει τη βουληση του. Ίσως επειδη ηθελε να κρατησει τη νωπη πολιτικη του καριερα καθαρη απο εντονες διαφωνιες και ανεπιθυμητη προσοχη. Και εγω το ιδιο θα εκανα. Τελικα ομως ηταν ενας ακομα "θελω αλλα δε μπορω". Το οτι υπηρχαν και χειροτεροι δεν ελαφρυνει τη θεση του για μενα, ηταν ο μονος και ο τελευταιος που μπορουσε να βαλει το μαχαιρι στο κοκκαλο για προκηρυξη πριν περασουμε στην εποχη τσιπρα.
Τελος παντων, καθαρα φιλολογικη η συζητηση σε αυτη τη φαση
Καλησπερα σε ολους.
θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν καπου τα αποτελεσματα τησ προκυρηξης ειδικων φρουρων ετους 2008.
στο ιντερνετ και στο site της ελας έχουν μεχρι το ετος 2009.
γνωριζει καποιος που μπορω να τα βρω;
ευχαριστω!
θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν καπου τα αποτελεσματα τησ προκυρηξης ειδικων φρουρων ετους 2008.
ευχαριστω!
εγω παλι βρισκω του 2009 και επειτα.ΜΑΚΗΣ έγραψε:Καλησπερα σε ολους.
θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν καπου τα αποτελεσματα της προκυρηξης ειδικων φρουρων ετους 2008.
ευχαριστω!
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 13
ΜΑΚΗΣ έγραψε:Καλησπερα σε ολους.
θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν καπου τα αποτελεσματα της προκυρηξης ειδικων φρουρων ετους 2008.
ευχαριστω!
Αν μας πεις για ποιον λόγο τα θες και μας πείσεις...
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες