Κακά τα ψέματα είναι πολύ δύσκολο να πάρει φρουρούς ειδικά μέσα στο 16... Σίγουρα χρειάζονται και το φωνάζουν κιόλας! Αλλά όταν μου έχεις και τους συνδικαλιστές των φρουρών οι οποίοι αρκούνται μόνο στο πως να βγαίνουν να λένε διάφορα και να πουλάνε παπάτζα τώρα εμείς ότι και να λέμε χαμένος χρόνος είναι... Οι συνδικαλιστές θα έπρεπε να πιέσουν την ηγεσία τς ελ. Ας Και την πολιτική ηγεσία ώστε να υπάρξει κάποια ελπίδα ότι μπορεί στο μέλλον να πάρει φρουρούς αντί αυτού μου έχουνε πιάσει τς καρέκλες και έχει φτάσει τ σκ@@@ στν κάλτσα μν τυχών και τς χάσουν... Και όταν υπάρχουν συνδικαλιστές που σε ερώτηση γιατί δεν πιέζεται δν κάνετε κάτι να πάρει φρουρούς απαντάνε και τ θες να κάνω εγώ τν κολοκοτρώνη; Ότι και να πούμε από κει και πέρα είναι λίγο!
Ο τοσκας δεν θα ναι για πολυ ακομα υπουργος οπως και το συριζα κυβερνηση με αυτα τα μετρα που θα φερουν προς ψηφηση στην βουλη το επομενο διαστημα... Επομενως αν ειναι αυτο το μοναδικο προβλημα που εμποδιζει ενδεχομενη προσληψη φρουρων θα φανει σε λιγους μηνες...
PANIC έγραψε:Ο τοσκας δεν θα ναι για πολυ ακομα υπουργος οπως και το συριζα κυβερνηση με αυτα τα μετρα που θα φερουν προς ψηφηση στην βουλη το επομενο διαστημα... Επομενως αν ειναι αυτο το μοναδικο προβλημα που εμποδιζει ενδεχομενη προσληψη φρουρων θα φανει σε λιγους μηνες...
Φιλε υπαρχει νομιζεις περιπτωση να διωηουν ενστολους; Αν οντως οπως λες γινουν απολυσεις τοτε μην ελπιζετε για προσληψεις. Λες να διωξει ατομα και μετα να παρει αλλα;
Δε καταλαβαίνω, γιατί δε δίνουν πανελλήνιες οσοι θέλουν αστυνομία; Εχει νόημα πλεον ο θεσμός του ειδικού φρουρού; Μας συμφέρει ως αστυνομία να εχουμε αυτή τη κόντρα ειδικών φρουρών/σχολών;
Φίλε μου μν λέμε τα ίδια πάλι οι ειδικοί φρουροί χρειάζονται και με το παραπάνω... Πήγαινε να ρωτήσεις αξιωματικούς ανώτατους αξιωματικούς όμως πήγαινε να ρωτήσεις ποιους προτιμούν; Να δούμε τ θα σου απαντήσουν! Όμως ως γνωστόν "κρυφό μυστικό" κουμάντο στην ελ. Ας Δεν κάνουν οι αξιωματικοί πχ ταξίαρχοι υποστράτηγος αντιστράτηγος... Κουμάντο κάνουν οι συνδικαλιστές και αφού οι ποασυ δεν γουστάρει τους φρουρούς και το σεφεαα από τν μεριά τ τν παίζει απ ότι φαίνεται χλωμά τα πράγματα για ενδεχόμενη προκήρυξη...
PANIC έγραψε:Ο τοσκας δεν θα ναι για πολυ ακομα υπουργος οπως και το συριζα κυβερνηση με αυτα τα μετρα που θα φερουν προς ψηφηση στην βουλη το επομενο διαστημα... Επομενως αν ειναι αυτο το μοναδικο προβλημα που εμποδιζει ενδεχομενη προσληψη φρουρων θα φανει σε λιγους μηνες...
Η κυβέρνηση είναι η 4μελής ομάδα της τρόικα που έρχεται κάθε 3μηνο και ελέγχει. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι κυβέρνηση υπηρέτης των έξω. Αν πέσει και δεν βγαίνει νέα κυβέρνηση αυτοδύναμη θα σου βγεί ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ Και ίσως και Ποτάμι σε κυβέρνηση συνεργασίας και μαζί με την τρόικα θα μας αλλάξει τις λάμπες.