Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
akyro

Δημοσίευση από akyro »

Vasilis loxias (pz) έγραψε:
akyro έγραψε:Ναι ε; Για πέτυχε έξω έναν Ζητά και πες του δεν είσαι μάχιμος γιατί δεν είσαι Ε. Φ αλλά από παραγωγική σχολή, κόμπο θα σε δέσει τσίφλικα. Την μάθαμε την καραμέλα όλοι οι από παραγωγικές σχολές είναι φλώροι και εσείς οι κάθομαι και βγάζω διπλώματα αλάνια.

Αντε παλι. Ποιος σου ειπε ρε παλικαρι οτι οι ε. Φ εχουν μονο διπλωματα κ κανενα αλλο εφοδιο; Κ ναι ενας ε. Φ ειναι πιο μαχημος απο το ζητα. Εχει κανει μηπως τα ιδια ενας ζητας-αστυφυλακας με ενα λοκατζη-αλεξιπτωστη-πεζοναυτη-αμφιβιο καταδρομεα; Ειναι μηπως το ιδιο μαχημοι μου λες; Μην τρελαθουμε! ΛΟΚ! ΛΟΚ! ΛΟΚ!

Μεγάλε σκαμπάζεις καθόλου από αστυνομία; Οι ειδικές ομάδες ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ κτλπ πως διαμορφώνονται γνωρίζεις; Πριν λίγα χρόνια δεν έπαιρναν καν Ε. Φ και τώρα παίρνουν ελάχιστους, δεν είναι ανάγκη να έχεις πάει ειδικές δυνάμεις και στρατιωτική θητεία για να αθλείσαι και να είσαι μάχιμος, για να περάσεις σε αυτές τις ομάδες περνάς από εκπαίδευση και αθλήματα, συνέχισε εσύ να λες ΛΟΚ ΛΟΚ, μερικοί δεν είστε απλά άσχετοι αλλά εκτίθεστε κιόλας.

Άβαταρ μέλους
samloxias
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από samloxias »

Πώω πώωωωω βρε άκυρε θα μας τρελάνης εδώ μέσα, ποιός σου είπε οτι δεν πέρνανε Ε. Φ; Γιά πέσμου, το 99% των Ε. Φ προερχότανε απο ΕΙΔ. ΔΥΝ-ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ πάι και τέλος και λίγοι ΛΟΚ και τους βάζανε και στην ΟΠΚΕ κλπ γιατί θέλανε σκηροτράχηλους και μάχιμους. Ένα μικρό ποσοστό προερχότανε και απο άλλα σώματα-όπλα, στρατιώτες, δόκιμοι πεζικού κλπ. Ποιόν θα βάζανε ρε σύ άκυρε τον αστυφύλακα της σχολής; Στην πορία αυτά τα άτομα εξελίχθηκαν, και με νόμο έγιναν αστυφύλακες επάνδρωσαν και την ΔΙΑΣ και διάφορες άλες υπηρεσίες μάχιμες. Τώρα αυτά τα άτομα είναι κοντά στα 20 χρόνια υπηρεσίας. Γιαυτό τον λόγο λέμε πρέπει να ξαναπάρουν απο ΕΙΔ. Δ.Η όταν περνάνε απο πανελλαδικές να πάνε μετά να περνάνε τ/πεν στους ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ-ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ έτσι και αλλιώς το ίδιο είναι, θα περάσουν καλά και δέν θα έχουμε και εμείς να λέμε.ΕικόναΕικόνα
PLtoon
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από PLtoon »

samloxias έγραψε:πάι και τέλος και λίγοι ΛΟΚ και τους βάζανε και στην ΟΠΚΕ κλπ γιατί θέλανε σκηροτράχηλους και μάχιμους. Ένα μικρό ποσοστό προερχότανε και απο άλλα σώματα-όπλα, στρατιώτες, δόκιμοι πεζικού κλπ. Ποιόν θα βάζανε ρε σύ άκυρε τον αστυφύλακα της σχολής;

ότι να ναι
λοκ λοκ λοκΕικόνα

σκληροτράχηλε μην μπεις αστυνομία καλύτερα, θα πρέπει να ανεχτείς να έχεις προιστάμενους βουτηρομπεμπέδες στην οπκε.

"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από glock »

Φιλε μου καλε. Εισαι στην οπκε και ξερεις τι ατομα την στελεχωνουν;
PLtoon
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από PLtoon »

Στην υατ είμαι
7 χρόνια στο σώμα 5 στον δρόμο.
σαφώς και ξέρω ποιοι στελεχώνουν την οπκε
"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
akyro

Δημοσίευση από akyro »

Pltoon όπως βλέπεις δεν υπάρχει ελπίδα με μερικά άτομα εδώ μέσα, κατά τ'άλλα θέλουν να μπούνε στην αστυνομία γιατί είναι το όνειρο της ζωής του. Και δεν ξέρουν καν πως στελεχώνεται η κάθε ομάδα, ο άλλος ο σαμλοχιας πως το λένε δεν ήξερε καν πως οι Ε. Φ έχουν βαθμολογική εξέλιξη και με ένα νόμο έγιναν λέει αστυφύλακες.

Α και που είσαι Σαμλοχια άσχετε, μάθε για τα αθλήματα και την εκπαίδευση που γίνεται στην ΟΠΚΕ και στην ΕΚΑΜ και μετά έλα να μου πεις για Τ/ΠΕΝ των Ειδικών Δυνάμεων, άσχετε και ανημέρωτε, συνεχίστε μερικοί να γίνεστε ρόμπα.

Άβαταρ μέλους
samloxias
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Καλά,άν περάσατε απο σχολές και αθλήματα πάτε να φυλάτε και να κάνετε καθαριότητα γενικών καθηκόντων προς το παρόν για να υπάρχει ελπίδα που λές και εσύ.Δέν ξέρω και πως το λένεΕικόναΕικόνα
Akyro

Δημοσίευση από Akyro »

Ελα φουκαρα που έγινες κομμαντο με μια θητεία 9μηνων και εκπαίδευση το πολύ 3 μήνες, διάβασε μια προκήρυξη της ΕΚΑΜ να δεις τα αθλήματα, οι ομάδες των ΕΚΑΜ ανα τακτικά χρονικά διαστηματα κάνουν μετεκπαίδευση.
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Ας πω και εγώ κάτι που ξέρω από ποτέ έγινε σαν σώμα η αστυνομία ποιο μάχιμοι από τον στρατό; επίσης σε όλες της χώρες αστυνομία μπαίνεις με αθλήματα κτλ μόνο στην Ελλάδα γίνετε αυτο και στον στρατό το ίδιο επίσης ειδικοί φρουροί γίνονται παιδιά από πανεπιστήμια έχω φίλο μου μέσα που τελείωσε ψυχολόγος και κάτι τελευταίο υπάρχουν εξετάσεις μέσα και ο κάθε ένας ανεβαίνει και τεμα για να γίνει αξιωματικός αν είσαι αστυφύλακας αυτα τα λίγα για κάποιους που νομίζουν ότι επειδή έβγαλαν 12000 χιλιάδες μόρια έγιναν επιστήμονες χαχαχα έλεος
Άβαταρ μέλους
samloxias
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δέν θα ασχοληθώ άλο με το θέμαΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Αφηστε τους να λενε παιδια! Αμα ομως βγει στο μελλον προκηρυξη θα τρεχουν να κανουν τα χαρτια τους μετα.
2009 δ εσσο 309 σειρα
akyro

Δημοσίευση από akyro »

Σπύρος1μαλ έγραψε:Ας πω και εγώ κάτι που ξέρω από ποτέ έγινε σαν σώμα η αστυνομία ποιο μάχιμοι από τον στρατό; Επίσης σε όλες της χώρες αστυνομία μπαίνεις με αθλήματα κτλ μόνο στην Ελλάδα γίνετε αυτο και στον στρατό το ίδιο επίσης ειδικοί φρουροί γίνονται παιδιά από πανεπιστήμια έχω φίλο μου μέσα που τελείωσε ψυχολόγος και κάτι τελευταίο υπάρχουν εξετάσεις μέσα και ο κάθε ένας ανεβαίνει και τεμα για να γίνει αξιωματικός αν είσαι αστυφύλακας αυτα τα λίγα για κάποιους που νομίζουν ότι επειδή έβγαλαν 12000 χιλιάδες μόρια έγιναν επιστήμονες χαχαχα έλεος

Έλα έξυπνε καλώς ήρθες και εσύ να μας πεις την βλακεία σου, όλοι οι στρατοί του κόσμου είναι πιο μάχιμοι από τις αστυνομικές δυνάμεις, ο στρατός εκπαιδεύεται για πόλεμο οι αστυνομία για να επιβάλλει την τάξη για αυτό και στο στρατό μπορείς να βγάλεις παραπάνω σχολεία πολέμου, αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό άνοιξε λεξικό δεν θα σε παρεξηγήσει κάποιος, μου έχετε κάνει και θητεία και δεν μάθατε ούτε τα βασικά, όλο ποζεριλικί και σφίξιμο στα μπράτσα.

Το ξέρεις πως οι αστυνομικοί σε πόλεμο δεν πολεμάνε αλλά μένουν στις πόλεις; Όταν μπαίνεις Ειδικός Φρουρός παραδίδεις το ΕΦΠ, αυτό ούτε καν το ξέρεις και έρχεσαι εδώ και αραδιάζεις τις βλακείες που έχεις μέσα στην κεφάλα σου.

Ναι υπάρχουν εξετάσεις που μπορούν να δώσει οι Ε. Φ φρουροί όταν συμπληρώσουν 3 έτη σαν αστυφύλακες και πολύ καλά κάνουν, αλλά που κολλάει αυτό;

Για πες στον φίλο σου τον Ε. Φ που σίγουρα έχει συναντήσει στην ζωή του πολλούς Αστυφύλακες από πανελλήνιες αν είναι μπουχέσες ή όχι, το λιγότερο που θα σου πει είναι πως με τέτοια μυαλά αν γίνεις αστυνομικός θα κλαις.

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Το πανηγυρακι συνεχιζεται εδω ετσι ; Δεν εχει νοημα να συγκρινετε προσοντα και προαπαιτουμενα για εναν σωστο αστυνομικο, γιατι στην πραξη, σαπια μηλα προκυπτουν και απ τους φρουρους και απ τους προερχομενους απο παραγωγικες σχολες. Απο κει και περα πολλοι ειναι και ανενημερωτοι ή, το πιθανοτερο, παριστανουν τους ανενημερωτους, για να ισοπεδωσουν θεσμους και καταστασεις. Λεει ο αλλος, "εγινες κομμαντο σε 9 μηνες με 3 μηνες εκπαιδευση ". Εσυ εγινες texas ranger με 8μηνο στη σχολη και ενα χρονο, επ αμοιβη σκοπια, ως δοκιμος ; Η προσπαθεια να υποτιμησουμε την αξια των ειδικων δυναμεων για να εξομοιωσουμε το αξιακο επιπεδο μεταξυ ενοπλων δυναμεων και αστυνομιας δειχνει γιατι βρισκομαστε εδω που βρισκομαστε ως Εθνος. Ο αλλος συγκρινει την ΕΚΑΜ, δηλαδη μονιμα εμμισθα στελεχη της ΕΛΑς, και μαλιστα ο, τι καλυτερο εχει η ΕΛΑς, με τους κληρωτους οπλιτες που -εθελοντικα- υπηρετησαν και αφιερωσαν καποιους μηνες απ τη ζωη τους για να υπηρετησουν την πατριδα. Ή οτι ο αποφοιτος λυκειου ειναι υψηλης μορφωσεως (αυτοι που περασαν σε αστ. Σχολη, οχι οι αλλοι). Σοβαρα τωρα ; Παιδια η μαχιμοτητα δε σημαινει καβαλαω μηχανη και φοραω το πιστολι χιαστι εμπρος (οπως ο σκληρος ζητας που θα με σβερκωσει αν εχω αξυριστη φαβοριτα), για να ψαρωνουν οι πιτσιρικαδες, οπως το να φοραω εγω τσαντακι μηρος και γυαλι οακλευ δε με κανει βατραχο. Αυτα νομιζουν οτι θα κανουν καποιοι οταν μπουν στην ΕΛΑς, παπατζα και γουστα και ψαρωματα; Τελος παντων, η πραγματικοτητα ειναι πως ο, τι και να πιστευουμε για τα προσοντα που θεωρουμε πως πρεπει να εχει ενας αστυνομικος, τα απτα δεδομενα ειναι πως για να μπεις στην ΕΛΑΣ σημερα, πρεπει να επιτυχεις την αναλογη βαθμολογια στις πανελληνιες εξετασεις. Ετσι ειναι, δε πολεμαμε τα δεδομενα. Κατα τα αλλα να παρουμε ολοι πουλαδες και τολμωνικια και να κανουμε διαμαρτυρια στο Συνταγμα. Αναφορικα με το επιπεδο των στελεχων, απο σχολες ή οχι, μην αναλωνεστε αδικως σε ενδοσκοπησεις. Υπαρχουν φρουροι πρωην καταδρομεις που τωρα δε μπορουν να μαζεψουν την κοιλια τους, και κατ αντιστοιχια ανακριτικοι που ειναι στα τηλεφωνα συνεχεια μη τυχον και βγουν απ το γραφειο. Και ακριβως το αντιθετο βεβαιως, φρουροι και αστυφυλακες με ορεξη και δουλεια και ρομαντισμο για την αποστολη της αστυνομιας. Αυτο ειναι ο, τι καλυτερο. Στην πραγματικοτητα τωρα, ειναι εξαιρετικα αμφιβολο το αν θα βγει προκηρυξη για φρουρους υπο αυτες τις συνθηκες και με αυτη την κυβερνηση, κινητοποιηθειτε για πανελληνιες, να ειστε σιγουροι οτι ειναι καταφανως ευκολοτερο απ το περιμενετε επ αοριστον. Φιλικα
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από marsupilami »

+1000 στον ΔΕΑ_2αμαλ
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Φιλε Δυκ θα θεσω το ερωτημα μου σε εσενα γιατι εισαι ο πιο σωστα πληροφορημενος κ παντα με βοηθας σε αποριες μου με σωστες απαντησεις. Ενας που ειναι γεννημενος απριλιο του 1990 μεχρι ποτε μπορει να συμμετεχει σε τυχον προκηρυξη για ειδικους φρουρους χωρις να τον ποιανει το οριο ηλικιας ωστε να μην μπορει να καταθεσει τα χαρτια του κ σαφως με βαση τις παλαιοτερες προκηρυξεις οπου δεν πρεπει να υπερβαινει το 28 ετος. Αν τα υπολογιζω καλα μπορει μεχρι ολο το 2017 δηλαδη μεχρι κ 31/12/2017 (αν βγει στο μελλον εννοειτε) η μεχρι κ ολο το 2018 κ αντοιστοιχα μεχρι 31/12/2018;
2009 δ εσσο 309 σειρα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες