Εσυ μαλλον δεν εχεις μυαλο... Για να μπαινεις εδω και να λες τα δικα σου για το αν θα βγει ή οχι φαινετε οτι εχεις εσυ μυαλο μηδεν... Ασε μας ρε φιλε να κανουμε τα ονοιρα μας και ας μην βγει ποτε... Εμεις δεν μπαινουμε σε αλλα φορουμ και να κραζουμε τα παιδια ή να το παιζουμε πολυξερη...
Ναι δεν έχω μυαλό και είμαι ρεμαλι , κάντε όνειρα για κάτι υπαρκτό, αλλά τι λέω.. εσείς παρακολουθειτε τα γεγονότα κάθε μέρα και ξέρετε απο μεσοπροθεσμα μέτρα και από μειώσεις στις δημόσιες δαπάνες.
Akyro έγραψε:Ναι δεν έχω μυαλό και είμαι ρεμαλι, κάντε όνειρα για κάτι υπαρκτό, αλλά τι λέω. Εσείς παρακολουθειτε τα γεγονότα κάθε μέρα και ξέρετε απο μεσοπροθεσμα μέτρα και από μειώσεις στις δημόσιες δαπάνες.
δυστυχως τετοια ονειρα ειναι που φτασαν τη χωρα να ειναι πρωτη σε γιατρους στον κοσμο, δικηγορους και οτι εχει να κανει με δουλειες γραφειου και δημοσιου. Για αυτο ειναι τοσος κοσμος ανεργος. Κριμα.
Ναι! Εχετε απολυτο δικιο! Οι ειδικοι φρουροι φταινε για ολα! Για την κατασταση της χωρας κ της ανεργειας φταινε οι ειδικοι φρουροι! Ναι ετσι ειναι! και ξανα την παλευεται; Ποσα αδικοχαμενα νεα παιδια ε. Φ εχουν φυγει ξερετε; καθε μερα ρισκαρουν την ζωη τους με τον καθε τρελο εκει εξω! Κ φταινε για την κατασταση που εχουμε και την ανεργεια που υπαρχει; Το ψωμι σας φαγανε πια δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα. Παυω να ασχολουμε.
Vasilis loxias (pz) έγραψε:Ναι! Εχετε απολυτο δικιο! Οι ειδικοι φρουροι φταινε για ολα! Για την κατασταση της χωρας κ της ανεργειας φταινε οι ειδικοι φρουροι! Ναι ετσι ειναι! και ξανα την παλευεται; Ποσα αδικοχαμενα νεα παιδια ε. Φ εχουν φυγει ξερετε; καθε μερα ρισκαρουν την ζωη τους με τον καθε τρελο εκει εξω! Κ φταινε για την κατασταση που εχουμε και την ανεργεια που υπαρχει; Το ψωμι σας φαγανε πια δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα. Παυω να ασχολουμε.
Αν από όλα αυτά που έχουμε γράψει εσύ κατάλαβες πως είμαστε κατά του θεσμού ή τον υποτιμάμε τι να σου πω.
Vasilis loxias (pz) έγραψε:Ναι! Εχετε απολυτο δικιο! Οι ειδικοι φρουροι φταινε για ολα! Για την κατασταση της χωρας κ της ανεργειας φταινε οι ειδικοι φρουροι! Ναι ετσι ειναι! και ξανα την παλευεται; Ποσα αδικοχαμενα νεα παιδια ε. Φ εχουν φυγει ξερετε; καθε μερα ρισκαρουν την ζωη τους με τον καθε τρελο εκει εξω! Κ φταινε για την κατασταση που εχουμε και την ανεργεια που υπαρχει; Το ψωμι σας φαγανε πια δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα. Παυω να ασχολουμε.
Αν από όλα αυτά που έχουμε γράψει εσύ κατάλαβες πως είμαστε κατά του θεσμού ή τον υποτιμάμε τι να σου πω.
Mονο Απο πανελληνιες εισαγωγη παιδια μορφωμενα με αντιληψη που Καταλαβαινουν και κατανοουν οτι αναγραφετε και πραττουν δεοντως
TZITZIKAKOS έγραψε:Αν από όλα αυτά που έχουμε γράψει εσύ κατάλαβες πως είμαστε κατά του θεσμού ή τον υποτιμάμε τι να σου πω. Mονο Απο πανελληνιες εισαγωγη παιδια μορφωμενα με αντιληψη που Καταλαβαινουν και κατανοουν οτι αναγραφετε και πραττουν δεοντως
"Με την δυναμη των πανελληνιων εξετασεων που εδωσα κ την γνωση που εχω σε μαθηματικα, γλωσσα κ των δυο μαθηματων ειδικοτητας που εδωσα" εγκληματια! Σε επιτασω να παραδωδεις! Χαχαχαχαχα! Ειστε τραγικοι ρεεε! Ενας αστυνομικος που βρισκεται καθε μερα εξω στους δρομους το μονο που δεν χρειαζεται ειναι να ειναι (τερας μορφωσεως) που λεει ο λογος. Γιατι η μονη γνωση που εχει ενας αστυφυλακας που μπηκε στην αστυνομια με πανελληνιες ειναι αυτα που το πιπιλησαν στο σχολειο. Τα μαθηματα των πανελληνιων δλδ. Ουτε ενα λουερ στα αγγλικα Δεν εχουν κατι αστυφυλακακια τις πλακας...
Ενας σωστος αστυνομικος πρεπει να εχει μια τυπικη μορφωση δλδ να ειναι κατοχος ενος καλου απολυτηριου λυκειου να μιλαει ξενες γλωσσες να εχει διπλωματα να οδηγει τα οχηματα της ΕΛ. ΑΣ μεχρι κ εναν τουριστα να μπορει να βοηθησει σε κατι αν χρειαστει οχι να απαντησει εγω δεν ξερω ειμαι απο το κατω κοπανακι γιες ιτ ιζ. Να ξερει να οδηγαει αυτοκινητο κ μηχανη οχι οπως τα 18-19 χρονα τα βλεπεις με την στολη κ ειναι συνοδηγοι στα περιπολικα επειδη δεν εχουν καν διπλωμα αυτοκινητου! Ελεος! Κ το κυριοτερο απο ολα ειναι η εκπαιδευση! Για αυτο κ οι περισοτεροι ειδικοι φρουροι ειναι απο ειδικες δυναμεις του ελληνικου μας στρατου!
Τωρα θα μου συγρινετε εναν καταδρομεα με εναν αστυφυλακα μηπως; ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ μονο ειτε σας αρεσει ειτε οχι ειναι παντα η πιο μαχιμοι! Γιατι στο Επαγγελμα αυτο χρειαζετε κ οχι να γραφεις 18 σε πανελληνιες.
Vasilis loxias (pz) έγραψε:"Με την δυναμη των πανελληνιων εξετασεων που εδωσα κ την γνωση που εχω σε μαθηματικα, γλωσσα κ των δυο μαθηματων ειδικοτητας που εδωσα" εγκληματια! Σε επιτασω να παραδωδεις! Χαχαχαχαχα! Ειστε τραγικοι ρεεε! Ενας αστυνομικος που βρισκεται καθε μερα εξω στους δρομους το μονο που δεν χρειαζεται ειναι να ειναι (τερας μορφωσεως) που λεει ο λογος. Γιατι η μονη γνωση που εχει ενας αστυφυλακας που μπηκε στην αστυνομια με πανελληνιες ειναι αυτα που το πιπιλησαν στο σχολειο. Τα μαθηματα των πανελληνιων δλδ. Ουτε ενα λουερ στα αγγλικα Δεν εχουν κατι αστυφυλακακια τις πλακας...
Ενας σωστος αστυνομικος πρεπει να εχει μια τυπικη μορφωση δλδ να ειναι κατοχος ενος καλου απολυτηριου λυκειου να μιλαει ξενες γλωσσες να εχει διπλωματα να οδηγει τα οχηματα της ΕΛ. ΑΣ μεχρι κ εναν τουριστα να μπορει να βοηθησει σε κατι αν χρειαστει οχι να απαντησει εγω δεν ξερω ειμαι απο το κατω κοπανακι γιες ιτ ιζ. Να ξερει να οδηγαει αυτοκινητο κ μηχανη οχι οπως τα 18-19 χρονα τα βλεπεις με την στολη κ ειναι συνοδηγοι στα περιπολικα επειδη δεν εχουν καν διπλωμα αυτοκινητου! Ελεος! Κ το κυριοτερο απο ολα ειναι η εκπαιδευση! Για αυτο κ οι περισοτεροι ειδικοι φρουροι ειναι απο ειδικες δυναμεις του ελληνικου μας στρατου!
Τωρα θα μου συγρινετε εναν καταδρομεα με εναν αστυφυλακα μηπως; ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ μονο ειτε σας αρεσει ειτε οχι ειναι παντα η πιο μαχιμοι! Γιατι στο Επαγγελμα αυτο χρειαζετε κ οχι να γραφεις 18 σε πανελληνιες.
Ναι ε; Για πέτυχε έξω έναν Ζητά και πες του δεν είσαι μάχιμος γιατί δεν είσαι Ε. Φ αλλά από παραγωγική σχολή, κόμπο θα σε δέσει τσίφλικα. Την μάθαμε την καραμέλα όλοι οι από παραγωγικές σχολές είναι φλώροι και εσείς οι κάθομαι και βγάζω διπλώματα αλάνια.
"Με την δυναμη των πανελληνιων εξετασεων που εδωσα κ την γνωση που εχω σε μαθηματικα, γλωσσα κ των δυο μαθηματων ειδικοτητας που εδωσα" εγκληματια! Σε επιτασω να παραδωδεις! Χαχαχαχαχα!
Mονο Απο πανελληνιες εισαγωγη παιδια μορφωμενα με αντιληψη που Καταλαβαινουν και κατανοουν οτι αναγραφετε και πραττουν δεοντως Πλακα εχεις. Δεν ηξερα οτι η μορφωση ερχεται αν τελειωσεις σχολειο. Δλδ τραγικο.
"Με την δυναμη των πανελληνιων εξετασεων που εδωσα κ την γνωση που εχω σε μαθηματικα, γλωσσα κ των δυο μαθηματων ειδικοτητας που εδωσα" εγκληματια! Σε επιτασω να παραδωδεις! Χαχαχαχαχα!
akyro έγραψε:Ναι ε; Για πέτυχε έξω έναν Ζητά και πες του δεν είσαι μάχιμος γιατί δεν είσαι Ε. Φ αλλά από παραγωγική σχολή, κόμπο θα σε δέσει τσίφλικα. Την μάθαμε την καραμέλα όλοι οι από παραγωγικές σχολές είναι φλώροι και εσείς οι κάθομαι και βγάζω διπλώματα αλάνια.
Αντε παλι. Ποιος σου ειπε ρε παλικαρι οτι οι ε. Φ εχουν μονο διπλωματα κ κανενα αλλο εφοδιο; Κ ναι ενας ε. Φ ειναι πιο μαχημος απο το ζητα. Εχει κανει μηπως τα ιδια ενας ζητας-αστυφυλακας με ενα λοκατζη-αλεξιπτωστη-πεζοναυτη-αμφιβιο καταδρομεα; Ειναι μηπως το ιδιο μαχημοι μου λες; Μην τρελαθουμε! ΛΟΚ! ΛΟΚ! ΛΟΚ!