Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Ξανα ανοιγουν 7 κεντρα για τους μεταναστες... Τωρα μπορει να κανουν προσληψεις..
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Μακαρι Πανο! πολυ απογοητευτικα ειναι η αληθεια κ το κριμα ειναι οτι επενδυσα πολλα χρηματα κ χρονο κοπο γενικα για μορια.. τι να πω..
2009 δ εσσο 309 σειρα
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Vasilis Loxias και εγω μια απο τα ιδια.. Λεφτα, πολυ κοπο και ταυτωχρονα δουλευα για να μπορω να τα ξεπληρωνω... δεν ειμαι απο πλουσια οικογενεια για να τα πληρωνει ο μπαμπας.. Ειναι το ονοιρο μου.. Πιστευω να μας βοηθησει ο θεος να πραγματοποιησουμε το ονοιρο μας..
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από glock »

Αν γινουν εκλογες κατι μπορει να γινει
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

Πανος έγραψε:Vasilis Loxias και εγω μια απο τα ιδια. Λεφτα, πολυ κοπο και ταυτωχρονα δουλευα για να μπορω να τα ξεπληρωνω... Δεν ειμαι απο πλουσια οικογενεια για να τα πληρωνει ο μπαμπας. Ειναι το ονοιρο μου. Πιστευω να μας βοηθησει ο θεος να πραγματοποιησουμε το ονοιρο μας.

αστα να πανε φιλε! Κ εγω μια απο τα ιδια. Κ δουλειες δυσκολες οχι οτι κ οτι για να βγαλω χρηματα για τα διπλωματα κ τα αγγλικα που κανω. Φτιαξε ενα λογαριασμο να τα λεμε κ με πμ να μην γεμιζουμε εδω την σελιδα με προσωπικα μας. Δεν ειναι κατι. Πολυ ευκολο. Παλι καλα υπαρχουν παιδια που ακομα ελπιζουν κ ονειρευονται να γινουν ειδικοι φρουροι. Νομιζα οτι ειχα μεινει μονο εγω.
2009 δ εσσο 309 σειρα
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

glock έγραψε:Αν γινουν εκλογες κατι μπορει να γινει

αυτο ισχυει! Για να δουμε. Μακαρι. Γιατι εχουμε φτασει κ στο οριο ηλικιας σχεδον. Δεν ειμαστε κ 20 οι περισσοτεροι εδω μεσα.

2009 δ εσσο 309 σειρα
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από glock »

Παιδια παντως η λιγικη λεει οτι αναγκαστηκα πρεπει να παρει... Εκτακτες μεταθεσεις για τα νησια που θα παρει πολλα ατομα το επικειμενο κεντρο στην Θεσ/νικη θα παρει παρα πολλα ατομα οποτε βλεπεω την Αθηνα αδεια
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από PANIC »

Μακαρι να πεσει τωρα και η αναλογη πιεση απ το σωματειο των φρουρων και ολα καλα θα πανε...
akyro

Δημοσίευση από akyro »

Οι θεσμοί λένε μειώσεις στις δαπάνες και εσείς ονειρεύεστε προκηρύξεις, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, ψηφίζετε κιόλας εσείς;

Και μετά μας φταίνε τα μνημόνια.Εικόνα

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από pame_pali »

akyro έγραψε:Οι θεσμοί λένε μειώσεις στις δαπάνες και εσείς ονειρεύεστε προκηρύξεις, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, ψηφίζετε κιόλας εσείς;

ε πες τα ρε φιλε. Κομματοσκυλα ολοι. Κοιτανε να βολευτουνε οπως οπως (εκλογες αν χρειαστει και 10φορες) πραγματικα θελω να πιστευω πως πηραν την αθλια αυτη νοοτροπια απο τους γονεις τους και οχι οτι ψηθηκανε. Δε καταλαβανε ακομα οτι αυτη η ξεφτυλα μας εφτασε ως εδω. Λες και αλλοι δε χαλασαμε λεφτα, λες και αλλοι δε προσπαθησαν με χιλιους δυο τροπους.. Λες και κανε κανενας μας συμφωνια με το κρατος πως οποιος τελειωσει μια σχολη η βγαλει καποια μορια ειναι υποχρεωμενο το κρατος να τον απορροφησει καπου. Ε οχι. Προτιμω να ταλαιπωρηθω και να κανω κατι αλλο απο αυτο που θελω, παρα να εχω τα ιδια κομματικα μυαλα του ρουσφετιου να βολευτω που μας φτασανε ως εδω.

akyro

Δημοσίευση από akyro »

pame_pali έγραψε:
akyro έγραψε:Οι θεσμοί λένε μειώσεις στις δαπάνες και εσείς ονειρεύεστε προκηρύξεις, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, ψηφίζετε κιόλας εσείς;

ε πες τα ρε φιλε. Κομματοσκυλα ολοι. Κοιτανε να βολευτουνε οπως οπως (εκλογες αν χρειαστει και 10φορες) πραγματικα θελω να πιστευω πως πηραν την αθλια αυτη νοοτροπια απο τους γονεις τους και οχι οτι ψηθηκανε. Δε καταλαβανε ακομα οτι αυτη η ξεφτυλα μας εφτασε ως εδω. Λες και αλλοι δε χαλασαμε λεφτα, λες και αλλοι δε προσπαθησαν με χιλιους δυο τροπους. Λες και κανε κανενας μας συμφωνια με το κρατος πως οποιος τελειωσει μια σχολη η βγαλει καποια μορια ειναι υποχρεωμενο το κρατος να τον απορροφησει καπου. Ε οχι. Προτιμω να ταλαιπωρηθω και να κανω κατι αλλο απο αυτο που θελω, παρα να εχω τα ιδια κομματικα μυαλα του ρουσφετιου να βολευτω που μας φτασανε ως εδω.

Ναι. Το κράτος είναι υποχρεωμένο να βάλει στην αστυνομία τον λοχίαπζ και τον κάθε λοχίαπζ επειδή ξανά πήγε σχολείο για να βγάλει καλύτερο απολυτήριο, επειδή στην προκήρυξη του 10 είχε 1000 μόρια. Με αυτά γελάω, ωραίο όνειρο είχε ο συγκεκριμένος που ανακάλυψε τον θεσμό των Ε. Φ όταν έπεσε πείνα. Έχω βαρεθεί να διαβάζω τέτοια μηνύματα. Εγώ θαυμάζω τα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες. Είτε τα καταφέρνουν είτε όχι. Σημασία έχει πως το παλεύουν. Και δεν κάθονται να κλαίγονται συνέχεια σε ένα φόρουμ.

Για ένα είμαι σίγουρος, οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν πότε ήρθανε οι θεσμοί στην Αθήνα και τι συζητήθηκε με την κυβέρνηση, μπαίνουν σε κάτι ιστοσελίδες της πλάκας. Συνδικαλιστικές και διαβάζουν τις φίφες του αιώνα. Ο άλλος γράφει θα ανοίξουν πάλι 7 κέντρα για τους μετανάστες και θα γίνουν προσλήψεις. Αυτή είναι η έννοια του, όχι ο διπλανός του. Που του έχει πάρει το σπίτι η εφορία για χρωστούμενα. Αυτό τον ενδιαφέρει να γίνει Ειδικός Φρουρός και να προσέχει τον κάθε βρωμιάρη. Να του πηγαίνει φαγητό στο κελί του και να τον προσέχει στο προαύλιο... Μωρέ δώσε μνημόνια να γίνουμε Ουγκάντα. Δεν υπάρχει άλλο φάρμακο.

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

pame_pali έγραψε:

ε πες τα ρε φιλε. Κομματοσκυλα ολοι. Κοιτανε να βολευτουνε οπως οπως (εκλογες αν χρειαστει και 10φορες) πραγματικα θελω να πιστευω πως πηραν την αθλια αυτη νοοτροπια απο τους γονεις τους και οχι οτι ψηθηκανε. Δε καταλαβανε ακομα οτι αυτη η ξεφτυλα μας εφτασε ως εδω. Λες και αλλοι δε χαλασαμε λεφτα, λες και αλλοι δε προσπαθησαν με χιλιους δυο τροπους. Λες και κανε κανενας μας συμφωνια με το κρατος πως οποιος τελειωσει μια σχολη η βγαλει καποια μορια ειναι υποχρεωμενο το κρατος να τον απορροφησει καπου. Ε οχι. Προτιμω να ταλαιπωρηθω και να κανω κατι αλλο απο αυτο που θελω, παρα να εχω τα ιδια κομματικα μυαλα του ρουσφετιου να βολευτω που μας φτασανε ως εδω.

μαλλον ζειτε σε αλλο πλανητη! Ποιος σας ειπε οτι οποιος παλεψε για κατι ειτε αυτο ειναι μορια ειτε να σπουδασει κατι κ στο τελος θελει να καταληξη να κανει το αντοιστοιχο επαγγελμα οτι ειναι κομματσοσκυλο; Την παλευετε; Νομιζετε οτι δεν βλεπουμε τι γινετε γυρω μας κ οτι ζουμε στον κοσμο μας κ σε ροζ συνεφακια; Αντιθετος οι περισσοτεροι που ηταν το ονειρο μας να γινουμε ειδικοι φρουροι απογοητευμενοι ειμαστε απο την ολη κατασταση. Θα μας στερισετε ομως εσεις κ οποιος δηποτε το δικαιωμα να ελπιζουμε οτι ισως στο μελλον κατι μπορει να βγει; Απο εκει κ περα αμα με τον συριζα ειναι χλωμο να βγει κατι ενω με ενα αλλο κομμα μπορει να βγει ειναι αλλο θεμα... Κομματοσκυλα δεν ειμαστε! Ελληνοπουλα ειμαστε που παλεψαμε να μπουμε στην Αστυνομια ως Ε. Φ γιατι αυτο ειναι το ονειρο μας. Κ αμα πιστευετε οτι οποιος παλεψε στην ζωη του για κατι που πραγματικα ηθελε οτι ειναι ωραιο να καταληγη να κανει κατι ασχετο μονο κ μονο γιατι μπορει να θεωρηθει κομματοσκυλο απαξιο. Αμα εσας σας αρεσει να κανετε ασχετα επαγγελματα απο αυτο που σπουδασατε η παλεψατε για αυτο προβλημα σας αλλα οχι να μας λετε κ κομματοσκυλα επειδη παλεψαμε να γινουμε ειδικοι φρουροι.
2009 δ εσσο 309 σειρα
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από PANIC »

Καλα μερικοι εδω μεσα σταματηστε να το παιζετε συνειδητοποιημενοι και τιμωροι... δεν γνωριζομαστε προσωπικα και δεν μπορει ο καθενας να λεει βολεψακια και ανικανο καποιον χωρις να εχει σφαιρική εικονα σε ποιον απευθυνεται και τι εχει κανει στην ζωη του... εμεις θελουμε να ελπιζουμε σε ενδεχομενη προκηρυξη χωρις ταυτοχρονα να εχουμε αυταπατες... ευχαριστουμε που μας διορθωνετε ορισμενοι αλλα τους χαρακτηρισμους κρατηστε τους για σας... το πως σκεφτεται ο οποισδηποτε εσεις δεν μπορειτε να το κρινετε... τα σωματα ασφαλειας για μερικους αποτελουν ονειρο ζωης και οχι βολεμα... ο καθενας ειναι υπολογος για τον εαυτο του... εγω προσωπικα ξανα δινω πανελληνιες φετος εκτός απο το τρεξιμο που εχω φαει για να μαζεψω 3000 μορια για τους ειδικους φρουρους και μπορει να μην πιασουν και ποτε τοπο.. αλλα τουλαχιστον θα τα χω καλα με τον εαυτο μου που το παλεψα.. δειξτε σεβασμο μερικοι λοιπον και μην βγαζετε συμπερασματα... και το τι παιδεια εχει παρει ο καθενας φαινεται.. το ποιος σκεφτεται το πετσι του και ποιος οχι..
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Μαλλον θα ζηλευει το παιδι για αυτο τα λεει αυτα.. Ουτε κομματοσκυλα ειμαστε ουτε τιποτα... Ειμαστε απλα ελληνες... Ουτε δεξια ουτε αριστερα... Οποιος θελει ας κυβερναει αρκη να το κανει για την πατριδα μας... Τωρα το τι πιστευουμε εμεις και τι ονοιρα εχουμε δεν μπορει να μας τα σβησει κανενας... Και στο κατω κατω εδω ειναι φορουμ για ειδικους φρουρους δεν ειναι σαιτ να μπαινει ο καθενας ακυρος να λεει οτι θελει!!!
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από pame_pali »

Αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες