Προκήρυξη Πυροσβεστικής (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από marsupilami »

Η προκυρηξη ειναι απλα ανφερει οτι οι διαδικασιες θα αρχισουν απο 1 ιουνιου... Εως 15δλδ μετα το περας των πανελλαδικων...
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Εγω τι να πω που ειμαι επιλαχών απο το 2008 (απο τοτε λόγω ηλικίας δεν είχα δικαίωμα να ξανα συμμετέχω) που ολοι θα θυμάστε τα όργια που είχαν γίνει!!! Έχω προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικράτειας και απο 2008 μέχρι σήμερα παιρνει συνεχώς αναβολές... Και τωρα μαθαίνω πως προσλαμβάνει τους επιλαχόντες του 11. Έλεος με την κομματοκρατία σας ΕικόναΕικόναΕικόνα
akyro

Δημοσίευση από akyro »

Falcon έγραψε:Εγω τι να πω που ειμαι επιλαχών απο το 2008 (απο τοτε λόγω ηλικίας δεν είχα δικαίωμα να ξανα συμμετέχω) που ολοι θα θυμάστε τα όργια που είχαν γίνει! Έχω προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικράτειας και απο 2008 μέχρι σήμερα παιρνει συνεχώς αναβολές... Και τωρα μαθαίνω πως προσλαμβάνει τους επιλαχόντες του 11. Έλεος με την κομματοκρατία σας ΕικόναΕικόναΕικόνα

Ήσουνα επιλαχών και στην συνέχεια του διαγωνισμού έγινες επιτυχών; Γιατί δεν νομίζω να έγινε κάτι τέτοιο στην περίπτωση σου ούτε και μας αναφέρεις τον λόγο που έκανες προσφυγή, απλά μπήκες είδες μια συζήτηση και έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα από 5 μηνύματα και αμέσως πέταξες και εσύ την κλασσική καραμέλα για τα κόμματα τα βύσματα και μπλα μπλα.

Γιώργος1992

Δημοσίευση από Γιώργος1992 »

Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να συμμετάσχω στην προκήρυξη της πυροσβεστικής που θα βγει.

Είμαι 24 χρόνων, έχω υπηρετησει Ειδικές Δύναμης, έχω lawer,ecdl, και είμαι από ενιαίο λυκείο απόφοιτος.

Μπορώ να κάνω τα χαρτιά μ ή είναι μόνο για αυτούς που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις ; Ρωτάω γιατί η προκήρυξη των λιμενοφιλακων είναι ξεκάθαρη, ενώ αυτή με μπερδεύει λίγο. Λένε και διάφορα οι υπόλοιποι που ρωτάω. Αύριο θα επισκεφτώ τα ΚΕΠ να ρωτήσω και εκεί.

Ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από marsupilami »

Φιλε δυστυχως οχι θα επρεπε να λαβεις μερος στις πανελληνιες εξετασεις και μονο ετσι θα μπορουσες να λαβεις μερος στην προκηρυξη...
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Αυτο δεν ειναι προκηρυξη ειναι πανελλήνιες φίλε μου καμία σχέση με προκηρυξη δεν ξέρω αν βγει ξανά μακάρι πάντως αλλά δύσκολα τα βλεπω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες