Προκήρυξη Πυροσβεστικής (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
ALEX G-4

Δημοσίευση από ALEX G-4 »

Συγνωμη, Παραπληροφορηση απο τα sites δεν διευκρινιστηκε το ετος απο την αρχη (για το2011) νομιζα οτι ειχαν σταματησει τα πενταετους απο το προηγουμενου ετους με δηλωση του πρωην Υ. Προστ. Πολιτη ΠανουσηΕικόνα, αλλα πως γινεται μεσα στο ιδιο ετος να γινουν 2 διορισμοι ταυτοχρονα μια αυτη του Μαρτη και μια αυτη Που επροκειτο να γινει το Σεπτεμβρη, γνωριζετε ποια μαθηματα θα πραγματοποιηθουν στην ανθυποπυραγων και ποσες θεσεις θα ανακοινωθουν για το επομενο ετος, δεν εχει διευκρινιστει τιποτα για εμας τους μαθητες απο πλευρας του Υ. ΠαιδειαςΕικόνα
akyro

Δημοσίευση από akyro »

ALEX G-4 έγραψε:Συγνωμη, Παραπληροφορηση απο τα sites δεν διευκρινιστηκε το ετος απο την αρχη (για το2011) νομιζα οτι ειχαν σταματησει τα πενταετους απο το προηγουμενου ετους με δηλωση του πρωην Υ. Προστ. Πολιτη ΠανουσηΕικόνα, αλλα πως γινεται μεσα στο ιδιο ετος να γινουν 2 διορισμοι ταυτοχρονα μια αυτη του Μαρτη και μια αυτη Που επροκειτο να γινει το Σεπτεμβρη, γνωριζετε ποια μαθηματα θα πραγματοποιηθουν στην ανθυποπυραγων και ποσες θεσεις θα ανακοινωθουν για το επομενο ετος, δεν εχει διευκρινιστει τιποτα για εμας τους μαθητες απο πλευρας του Υ. ΠαιδειαςΕικόνα

Ναι μεγάλε έχουν σταματήσει δεν ξανά παίρνουν 5ετους, τα παιδιά συμμετείχαν στο διαγωνισμό του 2011 ήτανε επιλαχόντες και στην συνέχεια έγιναν επιτυχόντες και περίμεναν 5 χρόνια με αγώνες και δικαστήρια να κερδίσουν την θέση που τόσο άξια είχανε πάρει.

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Ναι μεγάλε έχουν σταματήσει δεν ξανά παίρνουν 5ετους, τα παιδιά συμμετείχαν στο διαγωνισμό του 2011 ήτανε επιλαχόντες και στην συνέχεια έγιναν επιτυχόντες και περίμεναν 5 χρόνια με αγώνες και δικαστήρια να κερδίσουν την θέση που τόσο άξια είχανε πάρει.

Εσυ φιλε χαραμιζεσαι εδω μεσα! Γιατι δεν πας να γινεις μεντιουμ αφου ξερεις το μελλον τοσο καλα! Χαχαχα! Δεν θα ξανα παραρουν λεει πενταετους! Κ ποιος στο ειπε αυτο ρε μεγαλε; Ο συριζα; Ποιος ειπε οτι δεν θα ξαναπαρουν στο μελλον αν χρειαστει; Το οτι το Π. Σ μπηκες στις πανελληνιες δεν σημαινει οτι στο μελλον δεν μπορει να υπαρξει προκηρυξη για ΠΠΥ! Ολοι τα ξερετε ολα εδω μεσα! Σαφως Πλην τον διαχειριστων που παντα γνωριζουν πολλα περισοτερα απο εμενα κ απο ολους μας εδω μεσα με τοσα χρονια πειρα πανω σε αυτα τα θεματα. Το τι θα γινει στο μελλον ομως κανεις δεν το ξερει οποτε.
2009 δ εσσο 309 σειρα
akyro

Δημοσίευση από akyro »

Vasilis loxias (pz) έγραψε:Ναι μεγάλε έχουν σταματήσει δεν ξανά παίρνουν 5ετους, τα παιδιά συμμετείχαν στο διαγωνισμό του 2011 ήτανε επιλαχόντες και στην συνέχεια έγιναν επιτυχόντες και περίμεναν 5 χρόνια με αγώνες και δικαστήρια να κερδίσουν την θέση που τόσο άξια είχανε πάρει.

Εσυ φιλε χαραμιζεσαι εδω μεσα! Γιατι δεν πας να γινεις μεντιουμ αφου ξερεις το μελλον τοσο καλα! Χαχαχα! Δεν θα ξανα παραρουν λεει πενταετους! Κ ποιος στο ειπε αυτο ρε μεγαλε; Ο συριζα; Ποιος ειπε οτι δεν θα ξαναπαρουν στο μελλον αν χρειαστει; Το οτι το Π. Σ μπηκες στις πανελληνιες δεν σημαινει οτι στο μελλον δεν μπορει να υπαρξει προκηρυξη για ΠΠΥ! Ολοι τα ξερετε ολα εδω μεσα! Σαφως Πλην τον διαχειριστων που παντα γνωριζουν πολλα περισοτερα απο εμενα κ απο ολους μας εδω μεσα με τοσα χρονια πειρα πανω σε αυτα τα θεματα. Το τι θα γινει στο μελλον ομως κανεις δεν το ξερει οποτε.

Δεν ξέρω πόσο καιρό βρίσκεσαι στο φόρουμ και αν παρακολουθούσες στενά το θέμα των επιλαχόντων, αλλά απ'ότι αντιλαμβάνομαι δεν διάβαζες εκεί αυτά που έγραφαν τα παιδιά, προκήρυξη για ΠΠΥ δεν θα ξανά βγει στο μέλλον, ο θεσμός καταργήθηκε, κάτσε ψάξε και διάβασε την νομοθεσία, μέχρι τότε λέγε για μέντιουμ,12χρονε.

χρονης

Δημοσίευση από χρονης »

Πως θα καταργηθει ο θεσμος φιλε akyro; Αυτοι που δεν εχουν τα τυπικα προσοντα για να γινουν μονιμοι απο τους ππυ τι θα κανουν; Πως θα ανανεωσουν την πενταετια απο τη στιγμη που καταργηται ο θεσμος?
ALEX G-4

Vasilis loxias (pz) έγραψε:

Φιλε, αστην την ειρωνεια σε μενα περι μεντιουμ και μαγισσων, το οτι μπηκε το Π. Σ στις πανελληνιες και οτι το πενταετους τελειωσε οριστικα με αποφαση του υπουργου Τοσκα σημαινει φραγμος στην αναξιοκρατια και των κομματικων συμφεροντων το τι θα κανει ο συριζα ουτε που με αφορα και γενικοτερα οι πολιτικαντιδες... Εγω ως παιδι της θετικης κατευθυνσης θα αξιολογηθω μεσα απο χημειες και φυσικες και αθληματα (το πρεπων για το Π. Σ) καταλαβες φιλαρακο οι αγωνες γινονται με κοπο οχι με πορδες

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

ALEX G-4 έγραψε:

Φιλε, αστην την ειρωνεια σε μενα περι μεντιουμ και μαγισσων, το οτι μπηκε το Π. Σ στις πανελληνιες και οτι το πενταετους τελειωσε οριστικα με αποφαση του υπουργου Τοσκα σημαινει φραγμος στην αναξιοκρατια και των κομματικων συμφεροντων το τι θα κανει ο συριζα ουτε που με αφορα και γενικοτερα οι πολιτικαντιδες... Εγω ως παιδι της θετικης κατευθυνσης θα αξιολογηθω μεσα απο χημειες και φυσικες και αθληματα (το πρεπων για το Π. Σ) καταλαβες φιλαρακο οι αγωνες γινονται με κοπο οχι με πορδες

ωραια γραψε κ ενα τεστακι πρωτα στην χημεια κ στην φυσικη πριν πας να σβησεις τις φλογες να εισαι προετοιμασμενος κ μετα πηγαινε κ στην πραγματικα. Ελα αγορακι μου! Κανε μας την χαρη δεν εχεις παει κ στρατο εστω στο πεζικο καλα καλα κ θα μου μιλησεις κ με υφος νιανιαρο που θα μου πεις κ για κοπο ξερεις εσυ τι κοπους εχω κανει εγω; Αντε τωρα σας εχουν πιπιλησει το μυαλο με κατι πανελληνιες νεο ελληνακια κ ξετοιναζετε τους γονεις στα φροντιστηρια! Κανε μου την χαρη μικρουλη!
2009 δ εσσο 309 σειρα
ALEX G-4

ωραια γραψε κ ενα τεστακι πρωτα στην χημεια κ στην φυσικη πριν πας να σβησεις τις φλογες να εισαι προετοιμασμενος κ μετα πηγαινε κ στην πραγματικα. Ελα αγορακι μου! Κανε μας την χαρη δεν εχεις παει κ στρατο εστω στο πεζικο καλα καλα κ θα μου μιλησεις κ με υφος νιανιαρο που θα μου πεις κ για κοπο ξερεις εσυ τι κοπους εχω κανει εγω; Αντε τωρα σας εχουν πιπιλησει το μυαλο με κατι πανελληνιες νεο ελληνακια κ ξετοιναζετε τους γονεις στα φροντιστηρια! Κανε μου την χαρη μικρουλη!

Μικρος εισαι εσυ στο μυαλο γτ δεν σκεφτηκες που ανεφερθηκα πριν στα σχολια (για τα νεα δεδομενα του Π. Σ), αλλα εχε χαρη που δεν μπορω να χυδαιολογησω στο φορουμ τουλαχιστον απο σεβασμο οποτε δεν θελω κατι αλλο να συζητησω με σενα... Αν εχεις καποιος αποψη σχετικα με το θεμα ως το συζητησουμε πραγματικα

Έλενα

Δημοσίευση από Έλενα »

Η νέα προκήρυξη πυροσβεστικής αφορά την συμμετοχή μέσω Παννεληνιων; Ευχαριστώ.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από marsupilami »

Να ρωτησω εγω ατι γιατι μπερδευτηκα αυτο ηταν το προεδρικο διαταγμα που καθοριζε τον τροπο εισαγωγης στην πυδοσβεστικη ακαδημια η η προκυρηξη της πυρσβεστικης ακαδημιας?
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Για τη σχολή αξιωματικών αναφέρει για 20% πτυχιούχων ΑΕΙ και ΤΕΙ. Αφορά ιδιώτες ή πτυχιούχους ήδη πυροσβέστες;
Αγγελικη

Δημοσίευση από Αγγελικη »

Συγνωμη, Ξέρετε να που πειτε Αν εχει βγει Ή πότε θα βγει η προκηρυξη Για τις Πανελληνιες;

Άβαταρ μέλους
Freddo Espresso
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Freddo Espresso »

Παίδες, δηλαδή εμείς οι πτυχιούχοι που έχουμε τελειώσει και Ε. Δ. Και τα συναφή (Γ' επαγγελματικό δίπλωμα), πρέπει να ξεχάσουμε οριστικά τη πρόσληψη μας στη Πυροσβεστική, χωρίς τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων ή υπάρχει περίπτωση στο μέλλον και να πάρει χωρίς πανελλαδικές?
2α ΜΑΛ 2012 ΣΤ' ΕΣΣΟ
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από marsupilami »

Freddo Espresso έγραψε:Παίδες, δηλαδή εμείς οι πτυχιούχοι που έχουμε τελειώσει και Ε. Δ. Και τα συναφή (Γ' επαγγελματικό δίπλωμα), πρέπει να ξεχάσουμε οριστικά τη πρόσληψη μας στη Πυροσβεστική, χωρίς τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων ή υπάρχει περίπτωση στο μέλλον και να πάρει χωρίς πανελλαδικές;

θα σας πω προσωπικη αποψη απο την στιγμη που μπηκε πανελληνιες ειναι παραααα ποοολυυυ δυσκολο να βγαλει προκηρυξη...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες