Προκήρυξη Πυροσβεστικής (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από glock »

Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Τώρα που μπήκαν και αυτοί δεν νομίζω να βγαλει τίποτα ξανά όποτε τσάμπα γράφουμε εδώ για ιδιώτες δεν νομίζω να βγαλει κάτι τώρα έβγαλε για τους επιλαχόντες και τέλος μακάρι αλλά δεν νομίζω:/
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από testpasword »

Γιωργάκη, που είσαι τώρα λεβεντάκο μου να μιλήσεις ; Γατάκι...
λοχιας (πζ)

Δημοσίευση από λοχιας (πζ) »

Σπύρος1μαλ τιποτα δεν ειναι σιγουρο φιλε. Απλα για κανενα χρονο ακομα ναι σιγουρα δεν θα παρει. Απο το 2017 θα δειξει... Εγω πιστευω θα ξαναπαρει καποια στιγμη ππυ οπως κ ειδικους φρουρους αν σε ενδιαφερει. Το οτι μπηκε το Π. Σ στις πανελλαδικες δεν σημαινει οτι δεν θα ξαναβγουν προσληψεις με μορια. Οσο για τους Ε. Φ ειχε βγει πριν κανενα μηνα μια ανακοινωση κ ειπε πως δεν θα ξαναπαρουν κ την επομενη μερα βγηκε παλι ανακοινωση οτι δεν ειναι σιγουρο αυτο αλλα απλα προτασεις. Ποσο χρονων εισαι φιλε αν επιτρεπετε;
Σπύρος1μαλ

Παιδιά παίζει να βγει προκηρυξη κανονική για όλους η δεν παίζει συγνώμη που ρωτάω εδώ δυκ η κάποιος να μου απαντήσει ευχαριστώ εκ το προτέρων γιατί δεν έχω καταλάβει τπτ ακόμα.
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Nikolasfrag »

Σπυρο κομάντο κάνεις δν ξέρει τι θα γίνει. τόσα και τόσα βλέπεις αλλάζουν κάθε μέρα που περνάει. Αν είσαι νεαρός και σε παίρνει γίνε εθελοντής. Θα σε βοηθήσει ελπίζω με τα μόρια στο μέλλον. Αν δν έχει αλλάξει κτ. Γτ πριν καμιά δεκάρα χρόνια που σπούδαζα μας έστελνε η σχολή για εθελοντισμο κτ μέρες το μήνα. και ήταν τρελά τα μόρια. Ψάξε το λιγο αν θέλεις. Τώρα ίσως να μην βγάλει αλλά σε κάνα χρόνο όλα μπορεί να αλλάξουν πάλι.
Σπύρος1μαλ

Εγώ που μίλησα το πρωί μου είπαν με τπτ σίγουρα μου λέει δεν βλεπω να βγαίνει κάτι αυτο όποτε δύσκολα τα πράγματα παιδιά...
λοχιας (πζ)

Σπύρος1μαλ έγραψε:Εγώ που μίλησα το πρωί μου είπαν με τπτ σίγουρα μου λέει δεν βλεπω να βγαίνει κάτι αυτο όποτε δύσκολα τα πράγματα παιδιά...

φιλε εννοεις σου ειπαν πχ οτι για το επομενο χρονικο διαστημα οτι δεν παιζει με τιποτα να βγει; Η γενικα δεν θα ξαναβγαλουν προκηρυξεις με μορια μεσω ασεπ;
Σπύρος1μαλ

Ότι επειδή μπήκε πανελλήνιες τουλάχιστον για το 2016 όχι από το 2017 και βλέπουμε αυτο κατάλαβα
wrc

Δημοσίευση από wrc »

παιδια αν οπως ακουγεται οτι το πυροσβεστικο σωμα απο το 2016 θα ειναι στις πανελληνιες εξετασεις και οι μονιμοι πυροσβεστες μπαινουν απο πανελληνιες οι εθελοντες τι μορια θα παιρνουν; Επισης τα σωματεια των ππυ και των μονιμων φωναζουν για ομογενοποιηση αρα πως θα βγει διαγωνισμος για νεους ππυ; Ακομη το κονδυλι για την μονιμοποιηση των ππυ ειναι στον αερα και υπαρχει ενδεχομενο μετα το τελος της 5ετιας να πανε σπιτι τους γιατι τα οικονομικα δε πανε καλα στο κρατος... Τελος οι πινακες των επιλαχοντων ισχυουν μεχρι τον δεκεμβρη του 2016, τι παει να πει επιλαχοντες απο 2011; Ελεος Δηλαδη Δε μπορει να κανουν κουμαντοκαινακινουνηματα στο σωμα οι εποχικοι και οι ππυ
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Nikolasfrag »

φιλαράκο wrc τι εννοείς κάνουν κουμάντο ππυ κ εποχικοι δν σε πιανω; και ναι είμαστε επιτυχόντες από το 2011 και θα μας πάρουν τώρα. γτ είμαστε επιτυχόντες και κλείνει η προκυρηξη μαζί με εμάς. αν δν μας πάρει δν βγάζει άλλη προκήρυξη. Όλοι το ξέρουν. να κάνεις υπομονή όπως εμείς τόσα χρόνια που περιμέναμε από το 2008 οι περισσότεροι και δώσαμε ξανά το 2011. Υπομονή λοιπόν. Φιλικα.
λοχιας (πζ)

Σπύρος1μαλ έγραψε:Ότι επειδή μπήκε πανελλήνιες τουλάχιστον για το 2016 όχι από το 2017 και βλέπουμε αυτο κατάλαβα

αυτο κ εγω το πιστευω οτι ισχυει οτι απο το 16 κ μετα αν γινει κατι. Κοιτα αμα εισαι 25 εχεις ακομα περιθωρια για ππυ μεχρι κ το 2018 που πιστευω μεχρι τοτε κατι θα βγει για ππυ. Γιατι αλλο ππυ κ αλλο απο παραγωγικες σχολες που θα ειναι απο τις πανελληνιες. Οπως κ στην αστυνομια. Αλλο αστυφυλακων απο πανελληνιες σαν παραγωγικες σχολες κ αλλο Ε. Φ. Αμα εισαι πιο μικρος δες το κ με πανελληνιες. Οτι θες φιλε να συζηταμε στειλε
wrc

Δημοσίευση από wrc »

Φιλαρακο nikolasfrag εννοω οτι αντι να παρει νεα παιδια με κριτηρια πηρε 55 χρονους ππυ του δημοτικου αυτο εννοω φιλε μου οτι επιασαν τις θεσεις εποχικοι μεγαλοι ανθρωποι που στην ουσια δεν δουλευουν λογω ηλικιας μη κρυβομαστε. Οι ππυ πιανουν θεσεις οργανικες μονιμων με περιορισμενα καθηκοντα που στην ουσια δεν εχεις πυροσβεστες οταν δεν κανουν υπηρεσια βραδυ αργιες κυριακες Κτλ. Δε νομιζω να αρεσει αυτο στα νεα ανεργα παιδια με πτυχια! Φιλικα
call of duty

Δημοσίευση από call of duty »

Παιδια ας αφησουμε τα τρολαρισματα κ ας μν παιζουμε αλλο με την αγωνια των παιδιων. γνωριζει καποιος λοιπον τι γινετε με τους ιδιωτες ;
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

wrc έγραψε:Φιλαρακο nikolasfrag εννοω οτι αντι να παρει νεα παιδια με κριτηρια πηρε 55 χρονους ππυ του δημοτικου αυτο εννοω φιλε μου οτι επιασαν τις θεσεις εποχικοι μεγαλοι ανθρωποι που στην ουσια δεν δουλευουν λογω ηλικιας μη κρυβομαστε. Οι ππυ πιανουν θεσεις οργανικες μονιμων με περιορισμενα καθηκοντα που στην ουσια δεν εχεις πυροσβεστες οταν δεν κανουν υπηρεσια βραδυ αργιες κυριακες Κτλ. Δε νομιζω να αρεσει αυτο στα νεα ανεργα παιδια με πτυχια! Φιλικα

Ο εποχικός που λες σε κάθε αντιπυρική περίοδο έτρωγε κάρβουνο, αυτός ο άνθρωπος δηλαδή δεν έπρεπε να ανταμειφθεί; Τι σχέση έχει το δημοτικό, εσύ τους ανθρώπους από τα πτυχία τους κρίνεις; Αναθεώρησε μεγάλε γιατί με αυτά τα μυαλά δεν πας πουθενά, ο νέος άνεργος ας δουλέψει και σερβιτόρος δεν θα του πέσει ο κώλος.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες