Υποψήφιοι Πυροσβεστικής Ακαδημίας (2016)

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Κωστας έγραψε:Στα ψυχοτεχνικα πως είναι τι ρωτάνε; Σας παρακαλώ να μου πει κάποιος γιατι με έχει πιάσει άγχος πολυ.
Λεβέντη αν αγχώνεσαι για τα ψυχοτεχνικά σε πυρκαγιές και απεγκλωβισμούς τι θα κάνεις; Θα παίρνεις τηλέφωνο και θα ζητάς συμβουλές?
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Νταξει ρε φιλε απλα μια ερωτηση εκανα Για να ξερω τι εχω να αντιμετωπησω
Άβαταρ μέλους
Stripes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Stripes »

eleos έγραψε:
Κωστας έγραψε:Στα ψυχοτεχνικα πως είναι τι ρωτάνε; Σας παρακαλώ να μου πει κάποιος γιατι με έχει πιάσει άγχος πολυ.
Λεβέντη αν αγχώνεσαι για τα ψυχοτεχνικά σε πυρκαγιές και απεγκλωβισμούς τι θα κάνεις; Θα παίρνεις τηλέφωνο και θα ζητάς συμβουλές;

Δε χρειαζεται πιστευω αυτος ο τροπος αντιμετωπισης. Αν μπορειτε, κυριε, να τον βοηθησετε, το κανετε, διαφορετικα δε βλεπω το λογο για τετοια σχολια! Κωστα, ειναι απλα τα πραγματα, σε ρωτουν καποια γενικα πραγματα για σενα κι υστερα ισως σε ρωτησουν κατι λιγο πιο 'ψαγμενο', ας το πω ετσι, στο οποιο μια απλη λογικη σκεψη θα σε βοηθησει να απαντησεις. Ας πουμε μη σε ρωτησουν αν σου αρεσουν τα ζωα και στο καπακι αν σου αρεσει το κυνηγι ζωων και πεις και στα δυο ναι! Ε ειπα μια χαζομαρα τωρα, ξερω γω!
Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από George911 »

Παιδιά, έχει παρουσιαστεί κανένας αυτές τις μέρες στις ΠΚΕ της Πυροσβεστικής; Μπορεί να μας πει πως είναι; Γενικά ρωτάω για να έχω μια εικόνα, εγώ στις ΠΚΕ της ΕΛ. ΑΣ πήγα.
To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
Stripes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Stripes »

Ναι βρε παιδια, για πειτε αν πηγε κανεις στις ΠΚΕ του Π. Σ και για εμας που θα παμε σε λιγες μερες να ξερουμε!
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από glock »

Πτολεμαΐδα: Ξεκινά τη λειτουργία της, η Πυροσβεστική ΑκαδημίαΜε τους υποψηφίους από τη Δυτική Μακεδονία, να έχουν καταθέσει τις αιτήσεις τους για τη φοιτητή τους στην Πυροσβεστική Ακαδημία Πτολεμαΐδας, οι διαδικασίες προετοιμασίες για τη λειτουργία βρίσκονται σε εξέλιξη.

Από τον Ιανουάριο του 2017 ξεκινά η λειτουργία της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Πτολεμαϊδα στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Εκπαίδευσης Δημοτικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Ηλία Κάτανα άμεσα ξεκινουν οι εργασίες στον εξωτερικό χώρο της Σχολής και όλα θα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η λειτουργία της.

ΠΗΓΗ

pantelfire
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από pantelfire »

Υπάρχουν τόσες συζητήσεις για την αστυνομία και λιγοστές για την πυροσβεστική (λόγω απουσίας περσινής βάσης υποθέτω) .Τι λέτε να γίνει φέτος με την πυροσβεστική ;Εικόνα

Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Καλησπέρα.

Μην το πάρετε στραβά αυτό που θα πω διότι δεν βγάζω πραγματικά καμία κακία. Οι περισσότεροι "βολεψάκιδες" προτιμούν πυροσβεστική από αστυνομία. Συνεπώς, για την πυροσβεστών τουλάχιστον, μην σας προξενήσει έκπληξη αν η βάση της είναι μεγαλύτερη από αυτήν της αστυφυλάκων. Φυσικά δεν τσουβαλιάζω, υπάρχουν και παιδιά που το αγαπάνε.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Άβαταρ μέλους
George911

Πιστεύω πως η Πυροσβεστική έχει μεγαλύτερη ζήτηση από την ΕΛ. ΑΣ και μεγαλύτερη βάση και λόγω της ζήτησης και του μικρού αριθμού εισακτέων. Επίσης θεωρώ πως αυτοί που παρουσιάστηκαν στις ΠΚΕ της Πυροσβεστικής έχουν βάλει αυτήν ως 1η επιλογή στο Μηχανογραφικό και όχι την Αστυνομία. Θα είναι σίγουρα, κατ' εμέ, πάνω από την Αστυφυλάκων και μπορεί να έχει τεράστια απόκλιση. Δηλαδή να δεις την Πυροσβεστών στα 16.800+ (ή και 16.500) και την Αστυφυλάκων στα 15.900 π. Χ.
pantelfire
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από pantelfire »

Εγώ πάντως είδα πολλά παιδιά που είχαν ως πρώτη επιλογή αστυνομία (σίγουρα πολύ λιγότεροι από αυτούς που επιλέγουν την πυροσβεστική).Επίσης αν γνώρισα 30 άτομα στο 3ήμερο. Η πλειοψηφία ήταν μεχρι το 14.000,14.500. Μπορεί και οι 15 απο αυτούς να ήταν κάτω από 10.

Πιστεύω ότι η πυροσβεστική έχει πολλές αιτήσεις λόγω τής απουσίας περσινής βάσης και πηγαίνει ο καθένας με 8 χιλιάδες μόρια.

Άβαταρ μέλους
George911

pantelfire έγραψε:Εγώ πάντως είδα πολλά παιδιά που είχαν ως πρώτη επιλογή αστυνομία (σίγουρα πολύ λιγότεροι από αυτούς που επιλέγουν την πυροσβεστική).Επίσης αν γνώρισα 30 άτομα στο 3ήμερο. Η πλειοψηφία ήταν μεχρι το 14.000,14.500. Μπορεί και οι 15 απο αυτούς να ήταν κάτω από 10.

Πιστεύω ότι η πυροσβεστική έχει πολλές αιτήσεις λόγω τής απουσίας περσινής βάσης και πηγαίνει ο καθένας με 8 χιλιάδες μόρια.

Εγώ στις ΠΚΕ ΕΛ. ΑΣ άκουσα 2-3 με 17+ να έχουν πρώτα Πυροσβεστική. Η λογική αυτό λέει βασικά. Όσοι ενδιαφέρονται για επαγγελματική αποκατάσταση και έχουν πολλά μόρια βάζουν πρώτα Πυροσβεστική. Ισχύει το τελευταίο. Απλά είδαν τη βάση των Ανθυποπυραγών (μόνο για Πυροσβέστες) που ήταν 9-11 νομίζω και ακόμα και αυτοί με 8-10 πήγαν και έδωσαν. Όπως βλέπεις, δεν ψάχνονται καθόλου. Κάπου άκουσα ότι η σχολή στην Πτολεμαΐδα θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του νέου έτους.

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από marsupilami »

pantelfire έγραψε:Εγώ πάντως είδα πολλά παιδιά που είχαν ως πρώτη επιλογή αστυνομία (σίγουρα πολύ λιγότεροι από αυτούς που επιλέγουν την πυροσβεστική).Επίσης αν γνώρισα 30 άτομα στο 3ήμερο. Η πλειοψηφία ήταν μεχρι το 14.000,14.500. Μπορεί και οι 15 απο αυτούς να ήταν κάτω από 10.

επισης αρκετα ατομα νομιζουν πως η βαση ειναι 9000 8000 οπως βλεπουν στις βασεις αλλα αυτη ειναι η βαση για τους ηδη πυροσβεστες που μπαινουν στην αξιωματικων δεν ισχυει δλδ για τους ιδιωτες αλλα μερικα παιδια δεν το γνωριζουν. Και μου εχει συμβει κιολας να μου λενε ελα μωρε κατω απο 10 εχει η πυροσβεστικη. Παντως εγω πιστευω πως η σχ πυροπσβεστων θα κυμανθει γυρω στις 17 χιλιαδες πιθανον να τις ξεπερασει και η αξιωματικων 18000+ η αντε λιγο κατω απο το 18 δλδ 17800 καπου εκει.

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Υπαρχει καποιος πυ εχει δωσει να μας πει ποια χαρτια χρειαζονται εκει πχ ταυτοτητα το αποδεικτικο... Τι πρεπει να εχουμε μαζι μας απο αυτα?
Άβαταρ μέλους
Stripes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Stripes »

marsupilami έγραψε:Υπαρχει καποιος πυ εχει δωσει να μας πει ποια χαρτια χρειαζονται εκει πχ ταυτοτητα το αποδεικτικο... Τι πρεπει να εχουμε μαζι μας απο αυτα;

Και δε τα παιρνεις ολα μαζι σου σε ενα φακελο, να εχεις το κεφαλι σου ησυχο;
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Stripes έγραψε:
marsupilami έγραψε:Υπαρχει καποιος πυ εχει δωσει να μας πει ποια χαρτια χρειαζονται εκει πχ ταυτοτητα το αποδεικτικο... Τι πρεπει να εχουμε μαζι μας απο αυτα;

Και δε τα παιρνεις ολα μαζι σου σε ενα φακελο, να εχεις το κεφαλι σου ησυχο;

μωρε τα παντα θα παρω εγω αλλα να ξερω μην Θελουν τπτ αλλο περιεργο και δν το εχω. Αλλα θα κοιταξω και την προκηρυξη μια φορα να δω αν υπαρχει κατι σχετικο. Ευχαριστω παντως για την απαντηση!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης