Υποψήφιοι Πυροσβεστικής Ακαδημίας (2016)

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Υποψήφιος1

Δημοσίευση από Υποψήφιος1 »

AlexG7 έγραψε:Πήγα έκανα τα χαρτιά μου σήμερα. Ο άνθρωπος εκεί μου είπε ότι έχουν κάνει ηλεκτρονική αίτηση 2700 άτομα σε όλη την Ελλάδα.(μικρό νούμερο μου φαίνεται εμένα) . Του λέω η βάση θα πάει στο θεό ε; Μου απαντάει " μπαααα ". Τι να πω...

Ερώτηση, η ακτινογραφία που θέλει στις υγειονομικές εξετάσεις θα τη βγάλουμε στο κρατικό νοσοκομείο που θα πάμε για τις υπόλοιπες εξετάσεις (401 πχ) ή δεν βγάζουν εκεί κ πρέπει να την πάμε εμείς από αλλού απλά για να την σφραγίσουν;

Αν κάνεις τις αντίστοιχες υγειονομικές της αστυνομίας, θα είσαι καλυμμένος και για την πυροσβεστική.

Οι εξετάσεις νομίζω πρέπει να γίνουν σε δημόσιο νοσοκομείο.

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Αυτος που σου ειπε μπααα ειναι ενας απλος πυροσβεστικος υπαλληλος που να ξερει ο καημενος που θα παει η βαση μονο το υπουργειο παιδειας γνωριζει
leo1414
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από leo1414 »

Καλησπέρα μάγκες. Πιστεύεται θα έχουμε πρόσληψη πάνω από 93 πυροσβέστες ; Γιατί δεν το έχουνε στην προκήρυξη εξ'αρχής μήπως γίνονται διαπραγματεύσεις για πιθανόν πρόσληψη μεγαλυτέρου αριθμού ; Ή έχει ήδη προκαθοριστεί με κάποιο διάταγμα και δεν το γνωρίζω. Καλά αποτελέσματα, ο θεός μαζί μας.
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Terminator »

AlexG7 έγραψε:Πήγα έκανα τα χαρτιά μου σήμερα. Ο άνθρωπος εκεί μου είπε ότι έχουν κάνει ηλεκτρονική αίτηση 2700 άτομα σε όλη την Ελλάδα.(μικρό νούμερο μου φαίνεται εμένα) . Του λέω η βάση θα πάει στο θεό ε; Μου απαντάει " μπαααα ". Τι να πω...

Ερώτηση, η ακτινογραφία που θέλει στις υγειονομικές εξετάσεις θα τη βγάλουμε στο κρατικό νοσοκομείο που θα πάμε για τις υπόλοιπες εξετάσεις (401 πχ) ή δεν βγάζουν εκεί κ πρέπει να την πάμε εμείς από αλλού απλά για να την σφραγίσουν;

Κοίταξε 2700 άτομα για μόλις τις πρώτες 5ημέρες των αιτήσεων δεν είναι λίγες έχουν ακόμα άλλες 10 μέρες μέχρι να ολοκληρωθούν οι αιτήσεις θα έρθουν κι άλλα άτομα. Η πυροσβεστική υπηρεσία ζητάει όλες οι υγειονομικές να γίνουν αποκλειστικά και ΜΟΝΟ σε κρατικό ή στρατιωτικο νοσοκομείο θα φέρουν υπογραφή και σφραγίδα του κάθε γιατρού και στην συνέχεια κάτω στην γραμματεία του νοσοκομείου θεώρηση των υπογραφών όλων των γιατρών

Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από George911 »

Καλησπέρα παιδιά! Ρώτησα έναν φίλο Πυροσβέστη και μου είπε ότι οι προσλήψεις θα ξεπεράσουν τα 200 άτομα. Τώρα αν εννοούσε συνολικά ή μόνο για την Πυροσβεστών δεν ξέρω. Πάντως να το έχετε κατά νου! Καλά αποτελέσματα!
To Serve and Protect
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Terminator »

Ρε παιδιά αφήστε τους γνωστούς που έχετε σε υπουργεία και πυροσβεστικές και μην επηρεαζεστε απο αυτά.
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

leo 1414 αν προσεξεις καλυτερα την εγκυκλιο εμπρος που αναφερετε σε ολα τα διαταγματα αναφερει και τα ατομα σε ενα διαταγμα απλα δεν το προσεχει κανεις ετσι που ειναι γραμμενο οχι δεν θα παρει περισσοτερους
Dm945

Δημοσίευση από Dm945 »

TZITZIKAKOS έγραψε:leo 1414 αν προσεξεις καλυτερα την εγκυκλιο εμπρος που αναφερετε σε ολα τα διαταγματα αναφερει και τα ατομα σε ενα διαταγμα απλα δεν το προσεχει κανεις ετσι που ειναι γραμμενο οχι δεν θα παρει περισσοτερους

Αφου τοτε το γραφει εκει γιατι δεν το ανακοινωσαν οταν δημοσιευθηκε η προκηρυξη και ειπαν θα ακολουθησει συμπληρωματικη; ... Μηπως περιμενουν κατι; Αρα δεν ειναι και τοσο σιγουρο αυτο που λες

leo1414
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από leo1414 »

Παιδιά να ρωτήσω. Πήγα πυροσβεστική μου δώσανε το χαρτί για τα υγειονομικά, αλλά επειδή θα είμαι και για αστυνομία υποψήφιος για αθλήματα δεν μου έχουν δώσει κάποιο χαρτί όπως έχει η αστυνομία στην προκήρυξη που να δηλώνω πως θα τα κάνω στην πυροσβεστική. Μάλλον σε αυτούς απλά πας στα αθλήματα και μετά ζητάς βεβαίωση. Αν ξέρει κάποιος που πήγε ας απαντήσει.
Υποψήφιος1

Δημοσίευση από Υποψήφιος1 »

leo1414 έγραψε:Παιδιά να ρωτήσω. Πήγα πυροσβεστική μου δώσανε το χαρτί για τα υγειονομικά, αλλά επειδή θα είμαι και για αστυνομία υποψήφιος για αθλήματα δεν μου έχουν δώσει κάποιο χαρτί όπως έχει η αστυνομία στην προκήρυξη που να δηλώνω πως θα τα κάνω στην πυροσβεστική. Μάλλον σε αυτούς απλά πας στα αθλήματα και μετά ζητάς βεβαίωση. Αν ξέρει κάποιος που πήγε ας απαντήσει.

Καλησπέρα.

Αν έχεις κάνει τις υγειονομικές για την αστυνομία, αρκούν. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις και την αντίστοιχη υγειονομική καρτέλα της πυροσβεστικής.

Για τα αθλήματα, αν τα κάνεις για την αστυνομία θα ζητήσεις απλά στο τέλος μια βεβαίωση και για την πυροσβεστική.

Παιδιά οι αιτήσεις ήδη ξεπερνάνε τις 4000 και έχουμε ακόμα 8/6...

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από marsupilami »

leo1414 έγραψε:Παιδιά να ρωτήσω. Πήγα πυροσβεστική μου δώσανε το χαρτί για τα υγειονομικά, αλλά επειδή θα είμαι και για αστυνομία υποψήφιος για αθλήματα δεν μου έχουν δώσει κάποιο χαρτί όπως έχει η αστυνομία στην προκήρυξη που να δηλώνω πως θα τα κάνω στην πυροσβεστική. Μάλλον σε αυτούς απλά πας στα αθλήματα και μετά ζητάς βεβαίωση. Αν ξέρει κάποιος που πήγε ας απαντήσει.

μολις τελειωσεις τα αθληματα και εφοσον περασεις θα ζητησεις απο εκει βεβαιωση... Και πρεπει να την καταθεεις εντος 2 ημερων την αστυνομικη διευθυνση που ανηκεις...

Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

Παιδιά οι ειδικες κατηγοριες στην πυροσβεστική στα ποσά μορια λέτε να κυμανθούν;
Άβαταρ μέλους
papikos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από papikos »

17. «Αίτημα για την πρόσληψη 93 Δόκιμων Πυροσβεστών και 40 Δοκίμων Αξιωματικών γενικών καθηκόντων στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας για το έτος 2016» Οσοι θελουν να μαθουν για τον αριθμο των εισακτεων, ειναι το νουμερο 17 της προκηρυξης. Αν ισχυουν οι 4000 αιτησεις, αναμενεται μεγαλη βαση.
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Liontarina »

Οι 4000 ισχύουν γιατί σήμερα που έκανα την αίτηση ειχα αριθμό πανω απο 4300
user09081991
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από user09081991 »

Δεν πειράζει παιδιά. Ο Bill Gates συμβούλεψε να αγοράσουμε και να τρέφουμε κότες για επιβίωση. Πάντα υπάρχει διέξοδος.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης