Υποψήφιοι Πυροσβεστικής Ακαδημίας (2016)
Έκανα σήμερα την αίτηση και στο σημείο που μου λέει να εκτυπώσω το Αποδεικτικό Υποβολής Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης οταν παταω δε μου βγαζει κατι, με πεταει στην κεντρικη σελιδα του συστηματος. Λογικα ειναι καποιο κολλημα στη σελιδα. Κανας αλλος προσπαθησε?
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 90
AlexG7 έγραψε:Έκανα σήμερα την αίτηση και στο σημείο που μου λέει να εκτυπώσω το Αποδεικτικό Υποβολής Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης οταν παταω δε μου βγαζει κατι, με πεταει στην κεντρικη σελιδα του συστηματος. Λογικα ειναι καποιο κολλημα στη σελιδα. Κανας αλλος προσπαθησε;
φιλε το αποδεικτικο εχει σταλθει στο εμαιλ που εχεις βαλει απο εκει το εκτυπωνεις 2 φορες!
alex και εγω εχω το ιδιο προβλημα με εσενα. Μπηκα και στο email και παλι το ιδιο μου βγαζει.
Ναι μου ηρθε το email και γραφει
"Επιτυχης Υποβολή Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης (Υπ. Αριθμ... Μπλα μπλα και παρακάτω γράφει
"να εκτυπώσετε εις διπλούν το Αποδεικτικό Υποβολής Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης" όπου αυτό το κείμενο είναι σύνδεσμος για άλλη σελίδα (είναι μπλε μπορώ να το πατήσω) αλλά όταν το πατάω για να με πάει θεωρητικά στη σελίδα για να εκτυπώσω το αποδεικτικό με πάει στην κεντρική σελίδα που έκανα τη δήλωση. Εγώ καλού κακού εκτύπωσα το email και τράβηξα και ένα screenshot όταν ολοκλήρωσα την αίτηση (που ουσιαστικά είναι το ίδιο με το email που μου ήρθε)
"Επιτυχης Υποβολή Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης (Υπ. Αριθμ... Μπλα μπλα και παρακάτω γράφει
"να εκτυπώσετε εις διπλούν το Αποδεικτικό Υποβολής Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης" όπου αυτό το κείμενο είναι σύνδεσμος για άλλη σελίδα (είναι μπλε μπορώ να το πατήσω) αλλά όταν το πατάω για να με πάει θεωρητικά στη σελίδα για να εκτυπώσω το αποδεικτικό με πάει στην κεντρική σελίδα που έκανα τη δήλωση. Εγώ καλού κακού εκτύπωσα το email και τράβηξα και ένα screenshot όταν ολοκλήρωσα την αίτηση (που ουσιαστικά είναι το ίδιο με το email που μου ήρθε)
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Πφφφφφ μπερδεμα. Εγω δεν την εχω ανει ακομη αλλα το ειχα διαβασει στην προκ αυτο με το μαιλ.
Όλα καλά! Όπως είχα υποθέσει είχε πρόβλημα η σελίδα. Σήμερα που δοκίμασα μου έβγαλε το αποδεικτικό κανονικά.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Οκ ευχαριστουμε για την ενημερωση!
Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω εκεί που λέει σχολές επιλογής βάζω και τις δύο ή μόνο την Σχολή Πυροσβεστών Πυροσβεστικής Ακαδημίας (είμαι απόφοιτος και έδωσα με το νέο σύστημα) γιατί γνωρίζω ότι τόσα χρόνια η Σχολή Ανθυποπυραγών έπαιρνε μόνο πυροσβέστες.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Αν θες και τις δυο φιλε μ. Εκανα την αιτηση μεχρι τωρα εχουν γινει 1300 και εχιυμε μεχρι τις 15...
Δηλαδή γίνεται να δηλώσουμε και αξιωματικών;
Σαφώς και γίνεται.
Ρε παιδιά τι μπέρδεμα είναι αυτό στο υπουργείο ;
Οι επιτυχόντες στις αστυνομικές σχολές θα εισέλθουν το 2017-2018 ενώ της πυροσβεστικής από φέτος (που είναι και το λογικό).
Ρε παιδιά τι μπέρδεμα είναι αυτό στο υπουργείο ;
Οι επιτυχόντες στις αστυνομικές σχολές θα εισέλθουν το 2017-2018 ενώ της πυροσβεστικής από φέτος (που είναι και το λογικό).
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Ναι αν θελεις γινεται
Ευχαριστώ.
Εύχομαι να μην είναι κανείς σας ειδική κατηγορία τέκνο θύματος τρομοκρατίας... Θα τρέχετε και δε θα φτάνετε...
Πήγα έκανα τα χαρτιά μου σήμερα. Ο άνθρωπος εκεί μου είπε ότι έχουν κάνει ηλεκτρονική αίτηση 2700 άτομα σε όλη την Ελλάδα.(μικρό νούμερο μου φαίνεται εμένα) . Του λέω η βάση θα πάει στο θεό ε; Μου απαντάει " μπαααα ". Τι να πω...
Ερώτηση, η ακτινογραφία που θέλει στις υγειονομικές εξετάσεις θα τη βγάλουμε στο κρατικό νοσοκομείο που θα πάμε για τις υπόλοιπες εξετάσεις (401 πχ) ή δεν βγάζουν εκεί κ πρέπει να την πάμε εμείς από αλλού απλά για να την σφραγίσουν;
Ερώτηση, η ακτινογραφία που θέλει στις υγειονομικές εξετάσεις θα τη βγάλουμε στο κρατικό νοσοκομείο που θα πάμε για τις υπόλοιπες εξετάσεις (401 πχ) ή δεν βγάζουν εκεί κ πρέπει να την πάμε εμείς από αλλού απλά για να την σφραγίσουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες