Υποψήφιοι Πυροσβεστικής Ακαδημίας (2016)

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από marsupilami »

fanaras έγραψε:
marsupilami έγραψε:Ναι και εγω αυτο πιστευω σε σχεση με τα ατομα;

τα ατομα αν οντως τελειωσε αυτο με την αστυνομια πιστευω θα ειναι περιπου τα ιδια
καμια 500αρα στο καθενα... Ελπιζω να βγουν αποφασεις γρηγορα για να δουμε

ετσι λεγεται πως τελειωσε σιγουρα με τα περισσοτερα ατομα πιστευω θα υπαρχει καποια μειωση στις βασεις

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

marsupilami έγραψε:Αν οπως λες το 2014 αποφοιτησαν 110 γυναικες σημαινει οτι μπηκαν το 2012 οπου οι εισακτεοι ηταν 1097 που σημαινει οτι μπηκαν 900 περιπου αντρες οι 110 γυναικες δεν αποτελουν κατα την δικη μου γνωμη μεγαλο ποσοστο. Ιδου η αποδειξη οτι μπηκαν απο γελ και επαλ 1097 http://www.esos.gr/arthra/paneladikes/arithmos-eisakteon-panaladikes/o-ariumos-eisaktevn-stis-sxoles-astyfylakvn-kai-ajivmatikvn-ths-ellhnikhs-astynomias-kata-to-akadhmaiko-etos-2011-2012, ακομη εγω αναφερθηκα στην δικη μου γενια και οχι σε προηγουμενη ομως μια και το ανεφερες σε ποια στοιχεια βασιζεις την αποψη σου οτι φοιτητες νομικης και ψυχολογιας παρατησαν την σχολη και μπηκαν αστυνομια; Οταν λες ανω των 25 ποσο εννοεις; Γιατι υπαρχει και οριο ηλικιας... Για να δουμε για τις βασεις ολα πιθανα ειναι

Αδιαβαστο σε βρισκω το 2012 μπηκαν 500 ατομα μονο και απο το 2013 και μετα 250 καθε χρονο μεχρι σημερα που μιλαμε
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

TZITZIKAKOS έγραψε:
marsupilami έγραψε:Αν οπως λες το 2014 αποφοιτησαν 110 γυναικες σημαινει οτι μπηκαν το 2012 οπου οι εισακτεοι ηταν 1097 που σημαινει οτι μπηκαν 900 περιπου αντρες οι 110 γυναικες δεν αποτελουν κατα την δικη μου γνωμη μεγαλο ποσοστο. Ιδου η αποδειξη οτι μπηκαν απο γελ και επαλ 1097 http://www.esos.gr/arthra/paneladikes/arithmos-eisakteon-panaladikes/o-ariumos-eisaktevn-stis-sxoles-astyfylakvn-kai-ajivmatikvn-ths-ellhnikhs-astynomias-kata-to-akadhmaiko-etos-2011-2012, ακομη εγω αναφερθηκα στην δικη μου γενια και οχι σε προηγουμενη ομως μια και το ανεφερες σε ποια στοιχεια βασιζεις την αποψη σου οτι φοιτητες νομικης και ψυχολογιας παρατησαν την σχολη και μπηκαν αστυνομια; Οταν λες ανω των 25 ποσο εννοεις; Γιατι υπαρχει και οριο ηλικιας... Για να δουμε για τις βασεις ολα πιθανα ειναι

Αδιαβαστο σε βρισκω το 2012 μπηκαν 500 ατομα μονο και απο το 2013 και μετα 250 καθε χρονο μεχρι σημερα που μιλαμε

πραγματι εχεις δικιο 500 μπηκαν! Ζητω συγνωμη για την αστοχια μου απο τους αναγνωστες του θεματος

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Οι ηλικιες την συγκεκριμενη χρονια ηταν μεχρι και μια μερα πριν τα 26 συμπληρωση ενοω οσο για αυτο που με ρωτας ναι οσο και αν σου φαινετε περιεργο υπηρχαν πολλα ατομα με δυο και τρια χρονια σε αει [νομικη παιδαγωγικο ασοε μαθηματικοι κ. Α ]που παρατησαν τις σπουδες και μπηκαν στην αστυνομια

λοχιας (πζ)

Δημοσίευση από λοχιας (πζ) »

Χρονια πολλα! Εχουμε κανενα νεο με το οριο ηλικιας για να ξερουμε αν ειναι να αρχισουμε το διαβασμα οσο προλαβαινουμε εμεις οι 25+ αν τελικα μας παιρνει οριακα.
Άβαταρ μέλους
fanaras
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από fanaras »

λοχιας (πζ) έγραψε:Χρονια πολλα! Εχουμε κανενα νεο με το οριο ηλικιας για να ξερουμε αν ειναι να αρχισουμε το διαβασμα οσο προλαβαινουμε εμεις οι 25+ αν τελικα μας παιρνει οριακα.

ρε φιλε αυτο θα βγει την ανοιξη... Αν βγει εκεινη τη περιοδο τοτε θα αρχισεις διαβασμα; Ποτε θα προλαβεις;
αν ειναι διαβασε απο τωρα και αν ειναι σταματας. Μη περιμενεις τελευταια σιγμη γνωμη μου
λοχιας (πζ)

Κανενα νεοτερο με τα ορια ηλικιας υπαρχει για εμας τους 25+ για να ξερουμε αν αξιζει που διαβαζουμε?
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Τιποτα ακομη ουτε για ορια ηλικιας ουτε για αθληματα...

λοχιας (πζ)

marsupilami έγραψε:Τιποτα ακομη ουτε για ορια ηλικιας ουτε για αθληματα...

Να σε καλα φιλε... Αν κ πιστευω οτι τσαμπα διαβαζω. Μαλλον θα ειναι σαν την αστυφυλακων το οριο κ δεν με παιρνει.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το σωστό κανονικά θα πρέπει να είναι όσον αφορά τα όρια ηλικίας να συμβαδίζουν με τα αντίστοιχα των προκηρύξεων για το ΠΣ.Αν και προσωπικά και εγώ το ίδιο πιστεύω με τον φίλο από πάνω.

Μένει να περιμένουμε την προκήρυξη την άνοιξη για να λυθεί και αυτό το μυστήριο.

Όσοι έχετε ξεκινήσει διάβασμα συνεχίστε το γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

D.Y.K έγραψε:Το σωστό κανονικά θα πρέπει να είναι όσον αφορά τα όρια ηλικίας να συμβαδίζουν με τα αντίστοιχα των προκηρύξεων για το ΠΣ.Αν και προσωπικά και εγώ το ίδιο πιστεύω με τον φίλο από πάνω.

Μένει να περιμένουμε την προκήρυξη την άνοιξη για να λυθεί και αυτό το μυστήριο.

Όσοι έχετε ξεκινήσει διάβασμα συνεχίστε το γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

ακριβως ποτε δεν ξερεις ισως σας δοθει η ευκαιρια...

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Με το 10% θα εχουμε δυνατότητα να τη δηλώσουμε την πυροσβεστική; Κάποιοι είπαν ότι μόνο από το καινούργιο μηχανογραφικό μπορεί να δηλωθεί
Άβαταρ μέλους
fanaras
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από fanaras »

λοχιας (πζ) έγραψε:Θα μπορει να δωσει κ καποιος που εχει τελιωσει επαλ η μονο απο γενικο; Αμα μπορει καποιος απο επαλ ποσο την εκτιματε την βαση;

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/paideia/92702/panellinies-2016-apofoitoi-epal-se-stratiotikes-kai-astynomikes-sxoles

απο το σημερινο αρθρο φαινεται οτι η σχολη των πυροσβεστων δε θα ειναι στην επαλ ομαδας α!
θα το δεις Σιγουρα σε λιγες μερες απο τις αιτησεις που θα γινουν για να εισαι σιγουρος και εσυ!
AnnaCitizen
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από AnnaCitizen »

Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Πέρα από το ποσοστό των υποψηφίων από ιδιώτες που κατέχουν μόνο το απολυτήριο λυκείου, γνωρίζω ότι υπάρχει και ένα ποσοστό εισαγωγής από ιδιώτες που έχουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Γνωρίζω επίσης ότι όλοι όσοι είμαστε 25+ χρειαζόμαστε την προκήρυξη ώστε να ξέρουμε εάν θα δώσουμε πανελλαδικές και σε ποια κατηγόρια από τις προαναφερθέντες. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Όσοι είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ θα μπορούν να δώσουν ανεξαρτήτως της σχολής που είναι για τη σχολή ανθυποπυραγών ή φυσικά για τη σχολή πυροσβεστών; Σε προηγούμενες προκηρύξεις ζητούσαν εισαγωγή από συγκεκριμένα τμήματα όμως τώρα έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Να θυμίσω επίσης ότι παλιότερα οι πτυχιούχοι είχαν όριο ηλικίας τα 30 έτη.
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

fanaras έγραψε:
λοχιας (πζ) έγραψε:Θα μπορει να δωσει κ καποιος που εχει τελιωσει επαλ η μονο απο γενικο; Αμα μπορει καποιος απο επαλ ποσο την εκτιματε την βαση;

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/paideia/92702/panellinies-2016-apofoitoi-epal-se-stratiotikes-kai-astynomikes-sxoles

απο το σημερινο αρθρο φαινεται οτι η σχολη των πυροσβεστων δε θα ειναι στην επαλ ομαδας α!
θα το δεις Σιγουρα σε λιγες μερες απο τις αιτησεις που θα γινουν για να εισαι σιγουρος και εσυ!

Καλησπερα φιλε! Ειμαι ο λοχιας (πζ) κ εφτιαξα κ λογαριασμο. Γενικα ακομα πιστευω οτι και απο γενικο λυκειο οσοι ειναι δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα υπαρχει η πυροσβεστικη φετος στην πανελληνιες. Κατι τετοιο εχω ακουσει. Μπορει να λεω κ βλακειες. Δεν το λεω σιγουρα αυτο. Απο εκει κ περα αν με παιρνει με το οριο ηλικιας που πολυ φοβαμαι πως οχι γιατι κλεινω τα 26 τον απριλιο. Ειμαι γεννημενος απριλιο του 1990. Και ας εχω τελιωσει επαλ μπορω να δωσω πανελληνιες γενικου λυκειου αλλα αυτο σημαινει παραπανω μαθηματα, πολυ πιο δυσκολα απο επαλ αλλα χαμηλοτερη βαση απο οτι θα ειναι στο επαλ αν υπαρχει βεβαια. Τι εννοω δηλαδη κατι αντιστοιχο οπως κ για αστυφυλακων αλλη η βαση απο γενικο κ αλλη απο επαλ. Απο εκει κ περα το μηχανογραφικο κ την σημετοχη τωρα τον φεβρουαριο δεν την κανουμε αν θυμαμαι καλα; Δεν εχω παει καθολου απο το επαλ να μιλησω με καποιον. Απλα μονος μου βρηκα τα βιβλια κ κανω επαναληψεις. Ευχαριστω πολυ φιλε παντως για το ενδιαφερον Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες