Υποψήφιοι Πυροσβεστικής Ακαδημίας (2016)

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από AlexG7 »

Η ύλη στα μαθηματικά μειώθηκε βασικά... Τα έχεις μπερδέψει
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Παιδια καλα τα λετε ολοι σας η γνωμη μου παντως ειναι οτι φετος οι σχολες των σωματων ασφαλειας θα εχουν σημαντικη ανοδο γιατι απλως ειναι περιζητητες Δινουν απο πολλα πεδια φετος πρωτη χρονια με το νεο συστημα γινετε αυτο. Σκεφτειτε απο Ανθρωπιστικες που θεωρητικα ειναι καλοι μαθητες γιατι στοχευουν ολοι τους για δυνατες σχολες. Μερικοι απο δαυτους να εμφανιστουν οι υπολοιποι τελειωσαν. Ενας αλλος παραγοντας ειναι οι γυναικες που γραφουν και αυτες πολυ καλα σε σχεση με τα αγορια και κυνηγαν ιδιαιτερα την αστυνομια γιατι μολις βγουν απο την σχολη την παιρναν ζαχαρη. Δυσκολα πολυ αλλα εμεις ας κανουμε την προσπαθεια μας και οτι γινει δεν θα πεσουμε να πεθανουμε Κιολας
Άβαταρ μέλους
fanaras
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από fanaras »

Παιδια καλημερα... Ο καθενας εχει την αποψη του αλλα στη τελικη παιδες δε ξερουμε που θα ειναι... Και περυσι ελεγαν θα κατεβουν αυτες οι σχολες και επεσαν... Ειναι νωρις ακομα να ξερουμε... Κατσε να δουμε και τον αριθμο των εισακεων, τα θεματα και τη ζητηση ποση θα ειναι... Τωρα αν θα ειναι ευκολα εγω ειμαι σο ντεμι και ας ειναι λιγα τα μαθηματα... Αν ειναι τοσο δυσκολα οσο λενε καποιοι δεν θα ειναι και το πιο τελειο και ας ειναι λιγα τα μαθηματα... Και αυτοι που εδιναν 7 ή δινουν 7 μη Νομιζετε οτι εδιναν βαση και στα 7 αλλα σε 4 5 που ηξεραν οτι μπορουν να γραψουν και στα αλλα οτι τυχη... Μια η αλλη ειναι... Μαθητες του 20 και το ξερετε αυτο ολοι οτι περυσι που υποτιθεται ηξεραν μαθηματικα καλα δεν εγραψαν σχεδον τιποτα... Επειδη βγηκε ενα μικρο μερος της υλης ουτε καν κεφαλαιο, δε σημαινει οτι θα ειναι πιο δυσκολα... Το θεμα ειναι οτι καθε χρονια καποια μαθηματα ειναι δυσκολα... Παντα το κανουν αυτο απλα δε ξερεις ποια θα ειναι... Υπομονη και ελπιζω να ειναι προς συμφερον μας και οπως λεμε ολοι μονο διαβασμα δε μπορουμε να κανουμε κατι αλλο

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από marsupilami »

TZITZIKAKOS έγραψε:Παιδια καλα τα λετε ολοι σας η γνωμη μου παντως ειναι οτι φετος οι σχολες των σωματων ασφαλειας θα εχουν σημαντικη ανοδο γιατι απλως ειναι περιζητητες Δινουν απο πολλα πεδια φετος πρωτη χρονια με το νεο συστημα γινετε αυτο. Σκεφτειτε απο Ανθρωπιστικες που θεωρητικα ειναι καλοι μαθητες γιατι στοχευουν ολοι τους για δυνατες σχολες. Μερικοι απο δαυτους να εμφανιστουν οι υπολοιποι τελειωσαν. Ενας αλλος παραγοντας ειναι οι γυναικες που γραφουν και αυτες πολυ καλα σε σχεση με τα αγορια και κυνηγαν ιδιαιτερα την αστυνομια γιατι μολις βγουν απο την σχολη την παιρναν ζαχαρη. Δυσκολα πολυ αλλα εμεις ας κανουμε την προσπαθεια μας και οτι γινει δεν θα πεσουμε να πεθανουμε Κιολας

λιγοι απο αυτους νπου στοχευουν σε δυνατες σχολες οπως νομικη ψυχολογια δημοσιογραφια και τετοια θα επιλεξουν σωματα ασφαλειας κυριως λογω ιδεολογιας. Η γενια μου εχει ζησει το μπατσοι γουρουνια δολοφονοι εντονα γι αυτο το λογο απομακρυνονται απο αστυνομια. Ειδικα τα κοριτσια της θεωριτικης που εχουν το τουπε εγω ειμαι και αλλος κανενας και νομιζουν οτι ειναι ηδη δικηγοροι οι ψυχολογοι ΔΕΝ επιλεγουν αυτες τις σχολες. Στην θεωριτικη οι καλοι μαθητες πανε για μια και μονο σχολη γι αυτο καιβλεπεις μαθητες που πιανουν νομικες και ψυχολογιες να επιλεγουν φιλολογια η αλλοι ιστορικο. Πχ στην πολη που ειναι απο της μεγαλυτερες στην χωρα εχουμε ενα προπονητικο κεντρο γι ολους σε οσες κοπελες ερχονται που ειναι περισσοτερες απο τα αγορια θελουν στρατιωτικες και κυριως αεροπορια απο ολες τις ομαδες μια θελει αστυνομια... Οι βασεις θα εξαρτηθουν απο πολλες παρογοντες οπως ζητηση θεματα θεσεις οι καλυτεροι θα μπερασουν οποιος το θελει πραγματικα ας διαβασει και ολα θα πανε καλα

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Δεν συμφωνω μαζι σου και εντελως πληροφορικα το 2014 αποφοιτησαν 110 γυναικες απο την σχολη αστυφυλακων ενω πολλες και πολλοι ηταν απο ηλικια ανω των 25 που ειχαν παει σε δυνατες σχολες που περιγραφεις και στην πορεια την καναν μετα απο δυο και τρια χρονια φοιτησης και ξαναδωσαν πανελλαδικες να περασουν αστυνομια Για Να εχουν εναν μισθο σημαντικο αγαθο στην σημερινη Ελλαδα. Ακουσεμε και θα δεις ποσο θα παν οι βασεις.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αν οπως λες το 2014 αποφοιτησαν 110 γυναικες σημαινει οτι μπηκαν το 2012 οπου οι εισακτεοι ηταν 1097 που σημαινει οτι μπηκαν 900 περιπου αντρες οι 110 γυναικες δεν αποτελουν κατα την δικη μου γνωμη μεγαλο ποσοστο. Ιδου η αποδειξη οτι μπηκαν απο γελ και επαλ 1097 http://www.esos.gr/arthra/paneladikes/arithmos-eisakteon-panaladikes/o-ariumos-eisaktevn-stis-sxoles-astyfylakvn-kai-ajivmatikvn-ths-ellhnikhs-astynomias-kata-to-akadhmaiko-etos-2011-2012, ακομη εγω αναφερθηκα στην δικη μου γενια και οχι σε προηγουμενη ομως μια και το ανεφερες σε ποια στοιχεια βασιζεις την αποψη σου οτι φοιτητες νομικης και ψυχολογιας παρατησαν την σχολη και μπηκαν αστυνομια; Οταν λες ανω των 25 ποσο εννοεις; Γιατι υπαρχει και οριο ηλικιας... Για να δουμε για τις βασεις ολα πιθανα ειναι

Παντελης

Δημοσίευση από Παντελης »

Παιδια επειτα απο επικοινωνια με εναν υψηλο στελεχος της πυροσβεστικης εχω να σας πω οτι τα αθληματα θα παραμεινουν τα ιδια! Επισης μου ειπε οτι οι θεσεις θα ειναι πολυ λιγες!
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ευχαριστουμε φιλε για την πληροφορια ας περιμινουμε ωστοσο και την επισημη ανακοινωση παντως αυτη η αποψη ακουγεταιπως τα αθληματα θα ειναι τα ιδια
Άβαταρ μέλους
fanaras
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από fanaras »

Τα αθληματα ειναι πιθανον να ειναι τα ιδια... Τωρα ατομα θα ειναι σιγουρα λιγοτερα μιας και στις προκηρυξεις που εβγαζε ηταν παρα πολλα και η τελευταια συγκεκριμενα ηταν 750 ατομα... Σε ευχαρισουμε πολυ για τη πληροφορια και αναμενουμε
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Πιστευετε να ειναι τα ιδια με την αστυνομια?
Άβαταρ μέλους
fanaras
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από fanaras »

marsupilami έγραψε:Πιστευετε να ειναι τα ιδια με την αστυνομια;

οι βασεις ισως ειναι ιδιες με ελαχιστη διαφορα μεταξυ τους αλλα ισως και να εκπλαγουμε απο τη διαφορα που ισως να εχουν... Πισευω οτι η ελ. Ας θα πεσει και η πυροσβεστικη θα ανεβει
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ναι και εγω αυτο πιστευω σε σχεση με τα ατομα?
Άβαταρ μέλους
fanaras
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από fanaras »

marsupilami έγραψε:Ναι και εγω αυτο πιστευω σε σχεση με τα ατομα;

τα ατομα αν οντως τελειωσε αυτο με την αστυνομια πιστευω θα ειναι περιπου τα ιδια
καμια 500αρα στο καθενα... Ελπιζω να βγουν αποφασεις γρηγορα για να δουμε
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από AlexG7 »

Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα υπάρχει πτώση των βάσεων με βάση το υπολογισμό μορίων που ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες. Με τον τρόπο που θα υπολογίζονται τα μόρια τα μαθηματικά επηρεάζουν 33% τα συνολικά μόρια (και αντίστοιχα τα μαθήματα βαρύτητας στα άλλα πεδία) οπότε θεωρώ θα υπάρχει πτώση όλων των σχολών χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εμείς θα είμαστε οι γαμάτοι που θα γράψουν καλά στα μαθηματικά.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

AlexG7 έγραψε:Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα υπάρχει πτώση των βάσεων με βάση το υπολογισμό μορίων που ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες. Με τον τρόπο που θα υπολογίζονται τα μόρια τα μαθηματικά επηρεάζουν 33% τα συνολικά μόρια (και αντίστοιχα τα μαθήματα βαρύτητας στα άλλα πεδία) οπότε θεωρώ θα υπάρχει πτώση όλων των σχολών χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εμείς θα είμαστε οι γαμάτοι που θα γράψουν καλά στα μαθηματικά.

με το προηγουμενο συστημα ποσο επηρεαζαν τα μαθηματα βαρυτητας; Βεβαια πριν ηταν και οι βαθμοι του σχολειου που προσμετρουνταν φιλε Alex67 αυτο που λες εχει βαση...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης