Υποψήφιοι Πυροσβεστικής Ακαδημίας (2016)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 16
Εγώ προσωπικά σπουδάζω και λόγω της αναμονής για τα όρια ηλικίας, δεν μπορώ να τινάξω στον αέρα την τωρινή μου ζωή για μια θέση στη σχολή ανθυποπυραγών που μπορεί να είναι αμφίβολη. Την πυροσβεστική την αγαπώ και θα ήθελα πολύ να βοηθώ τους ανθρώπους και να κάνω τον κόσμο καλύτερο. Αλλά δεν μπορώ να θυσιάσω τώρα το διάβασμα μου, τις εργασίες μου, την επερχόμενη εξεταστική και να αρχίσω να διαβάζω για πανελλαδικές ή να τρέχω στο στάδιο χωρίς να έχει βγει μια σαφής υπουργική απόφαση που να ορίζει με με αμιγή τρόπο όλα τα κριτήρια που χρειάζονται για την εισαγωγή στο πυροσβεστικό σώμα.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 90
Παιδιά δίκιο έχετε σε όλα! Εσείς τι πιστεύετε ότι θα γίνει στο τέλος; Θα μπουν ιδιώτες την επόμενη Χρονιά; Εγώ το βλέπω δύσκολο...
Φιλαράκι γνώμη μου ότι δε θα μπούν καθόλου εισακτέοι του χρόνου... Δε ξέρω αυτοί που θα δώσουν αν μπούν μια χρονιά μετά και για να την παλέψει το σώμα θα πάρει εποχικούς για την αντιπυρική του 16
-
- Υποδεκανέας
Ότι θα γίνει η κατηγορία εξ ιδιωτών θα γίνει. Ήδη έχει θεσπιστεί αυτό. Τα κριτήρια των υποψηφίων μένουν τώρα που μάλλον θα ανακοινωθούν πριν τα Χριστούγεννα. Άλλωστε είναι χρέος τους να το κάνουν για να είναι σωστοί απέναντι μας και απέναντι στον εαυτό τους με βάση την απόφασή τους να εισάγουν τις σχολές του πυροσβεστικού σώματος στις πανελλαδικές εξετάσεις.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Κανονικά έτσι πρέπει να γίνει και όσοι ενδιαφέροντα πρέπει να ξέρουν πιστεύω και εγώ η καυτερά θέλω να πιστεύω πως θα δώσουν οι απαραίτητες δευκρινησεις...
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 37
Το Υπουργείο ενημέρωσε οτι οι πανελλαδικές θα προηγηθούν των ενδοσχολικών
http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/paideia/83052/prin-tis-apolytiries-oi-panelladikes-eksetaseis
http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/paideia/83052/prin-tis-apolytiries-oi-panelladikes-eksetaseis
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Το διάβασα και εγώ αυτό είναι έγκυρο; Μια μας λένε το ένα μια το άλλο μας έχουν τρελάνει...
-
- Α/ΓΕΑ
Μου το εχει πει αυτό και ένας φίλος καθηγητής που δουλευε παλιότερα σε φροντιστηρια οτι οι πανελλαδικές θα προηγούνται των ενδοσχολικών
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Από ότι φαίνεται πριν θα δώσουμε ελπίζω να μην αλλάξουν πάλι τα δεδομένα...
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι 26 χρόνων, απόφοιτος ΑΕΙ, και έφεδρος ανθυπολοχαγός από ειδικές δυνάμεις. Θα ήθελα να μπω πυροσβεστική, μπορώ κ παίζει να έχω κάποιο μπόνους από τα προηγούμενα η όχι;Επίσης μέσα από την πυροσβεστική δεν μπορείς να μπεις στην ΕΜΑΚ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
George69 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Είμαι 26 χρόνων, απόφοιτος ΑΕΙ, και έφεδρος ανθυπολοχαγός από ειδικές δυνάμεις. Θα ήθελα να μπω πυροσβεστική, μπορώ κ παίζει να έχω κάποιο μπόνους από τα προηγούμενα η όχι;Επίσης μέσα από την πυροσβεστική δεν μπορείς να μπεις στην ΕΜΑΚ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
οχι φιλε μου δεν θα εχεις κανενα μπονους αλλα δε ξερω κι ολας αν απο πανελληνιες θα μπορεις να πιασεις το οριο ηλικιας!
απο προκηρυξη αν βγει παντα μπορεις να κανεις τα χαρτια σου αλλα ωρα μπηκε πανελληνιες!
στο δευτερο θα σε γελασω... Δεν ειμαι καθολου σιγουρος αλλα νομιζω ναι μπορεις να μπεις απο τη πυροσβεστικη
-
- Α/ΓΕΑ
George69 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Είμαι 26 χρόνων, απόφοιτος ΑΕΙ, και έφεδρος ανθυπολοχαγός από ειδικές δυνάμεις. Θα ήθελα να μπω πυροσβεστική, μπορώ κ παίζει να έχω κάποιο μπόνους από τα προηγούμενα η όχι;Επίσης μέσα από την πυροσβεστική δεν μπορείς να μπεις στην ΕΜΑΚ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δεν πρέπει καν να σε πιάνει το όριο ηλικίας το οποίο πιθανότατα θα πάει με βάση την ηλικία που ισχύει και στην αστυνομία. Δεν υπάρχει κανένα μπόνους τώρα που μπήκαν στις πανελλήνιες και ναι η ΕΜΑΚ είναι υπηρεσία της πυροσβεστικής υπηρεσίας που απο εκεί μπαίνεις
Έχω την εντύπωση ότι το όριο ηλικίας είναι μέχρι τα 30, αν ξέρει κάποιος σίγουρα ας πει!Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας πάντως!
-
- Υποδεκανέας
Μπορεί να θεσπίσουν ως όριο ηλικίας το 28ο με 29ο έτος. Στις παλαιότερες προκηρύξεις της πυροσβεστικής είχαν σαν όριο το 29ο έτος της ηλικίας νομίζω.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Δεν ειναι απαραιτητο οτι επειδη μπηκαν στις πανελλαδικες οι σχολες του Π. Σ Θα παρει κιολας φετος. Δεν εχει ακουστει κατι προς το παρων. Οσο για ορια ηλικιας εκτιμω οτι θα ειναι τα ιδια με την ΕΛΑΣ και η εγκυκλιος θα ειναι κοινη οπως και στις στρατιωτικες σχολες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες