Μελλοντικές προκηρύξεις Σωμάτων Ασφαλείας;
Μακαρι φιλε μου να κανω λαθος Και να βγει κατι...
Δε μπορει κανεις να προβλεψει τι θα γινει απο αποψη προκηρυξεων, εδω η κυβερνηση εχει προσδοκιμο ζωης σε επιπεδο εξαμηνου. Παρολα αυτα, θα κανω τη φωνη της συνειδησης και θα επαναλαβω το γνωστο, οσοι ειναι εμπροθεσμοι ως προς το ηλικιακο οριο για παραγωγικες σχολες, ΝΑ κανουν τη προσπαθεια τους για επιτυχια εκει, μεσω πανελληνιων. Ναι ξερω, δεν ειμαι η μαμα σας κλπ κλπ, απλως λεω αυτο που θα ηθελα να μου πουν επειδη δεν ειχα μυαλο να το σκεφτω μονος μου. Φιλικα
Συμφωνώ απόλυτα με αυτο που λες Δεα Μαλ απλα εμενα δυστυχώς με πήραν τα χρόνια... Πάντως όσοι ακομα μπορείτε να δώσετε παλέψτε το και θα τα καταφέρετε εγω το εχω μετανιώσει απίστευτα που δεν έδωσα πανελλήνιες να μπω εκει που θελω αλλα τωρα ειναι αργά... Όσοι μπορείτε προσπαθήστε για να μην έρθετε στην θέση μου μετά απο κάποια χρόνια και χτυπάτε το κεφάλι σας...
(Συγνωμη για το οφφ τοπικ)
(Συγνωμη για το οφφ τοπικ)
Καλησπερα σας θα ηθελα να σας ρωτησω εαν ισχυουν αυτα περι προσληψεων Συνοριοφυλακων για την καταπολεμηση του προσφυγικου ζητηματος;
που το ειδες/διαβασες?Κατερίνα έγραψε:Καλησπερα σας θα ηθελα να σας ρωτησω εαν ισχυουν αυτα περι προσληψεων Συνοριοφυλακων για την καταπολεμηση του προσφυγικου ζητηματος;
Κατερίνα έγραψε:Καλησπερα σας θα ηθελα να σας ρωτησω εαν ισχυουν αυτα περι προσληψεων Συνοριοφυλακων για την καταπολεμηση του προσφυγικου ζητηματος;
Πολύ αισιόδοξη έως ακατόρθωτη η προοπτική αυτή χωρίς βέβαια να υπάρχει και σχετική ενημέρωση από επίσημες πηγές. Φυσικά τα "ακούγεται" ή "μου είπε ο τάδε" κλπ μόνο ως έγκυρες ή σοβαρές πληροφορίες δεν μπορεί να ληφθούν. Προσωπικά αν θες την γνώμη μου πιο πιθανό είναι να μετατεθούν / αποσπαστούν αστυφύλακες ή ΕΦ προς τα σύνορα παρά να γίνουν προσλήψεις. Καλύτερα (αν και πάλι θες την γνώμη μου) και αν σε παίρνει το όριο ηλικίας να δώσεις πανελλήνιες για να περάσεις σε κάποια Σχολή.
Καλημέρα δεν το άκουσα απο κάποια επίσημη πηγή να σας πω την αληθεια... Απλα ο αδερφός μου υπηρετεί στον Έβρο και μου ειπε οτι τωρα τον τελευταίο μήνα ακούγονται τόσα όσα δεν ακούστηκαν τα τελευταία χρόνια δεν φτάνουν τα άτομα για να γίνουν σωστα οι υπηρεσίες και θέλουν άτομα αποκλειστικά και μόνο για να μείνουν στα σύνορα και στα νησιά για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών... Βέβαια ο καιρός θα δειξει, εγω φέτος δίνω τελευταία φορά πανελλήνιες για αστυφυλάκων ευχαριστω για το ενδιαφέρον...
http://www.bloko.gr/2015/09/blog-post_341.html?m=1 Για δειτε και αυτο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες