cuervo έγραψε:Αυτός ο Yandr μάλλον δεν ζει στην Ελλάδα ή ζει και είναι δημοσιογράφος σε Κανάλι ή ζει στην Ελλάδα και δεν βλέπει τηλεόραση και ζει σε καμία σπηλιά, δεν βρίσκω άλλες εξηγήσεις, άκου εκεί ελευθερία λόγου...1 μήνα έλεγαν όλοι ΝΑΙ, έκλειναν σε όποιον είχε διαφορετική άποψη.
Άκου φίλε μου.
Δημοκρατία σημαίνει ότι μπορώ να έχω τους μισούς να λένε ΝΑΙ (και βάλε όποια κανάλια και εφημερίδες θέλεις) και τους άλλους μισούς να λένε ΟΧΙ (και βάλε όσα κανάλια και εφημερίδες θέλεις). Στην δική μας την περίπτωση μπορείς να προσθέσεις επίσης αφισοκολλήσεις από την κυβέρνηση, πανώ στο υπουργείο οικονομικών, διορισμούς κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας,'εσωτερικά' εμαιλ με προτροπές κλπ.
Όλα (σχεδόν) τα παραπάνω μπορούν και πρέπει να συνυπάρχουν ώστε όποιος θέλει να μπορεί να αλλάζει το καναλάκι του και να βάζει αυτό που θέλει. Να πηγαίνει και στο περίπτερο και να παίρνει Αυγή, Εφημερίδα Συντακτών, Ελεύθερη Ώρα, Καθημερινή, ΝΕΑ κλπ.
Αλλιώς φίλε μου δεν είναι δημοκρατία. Όταν μία κυβέρνηση επιτίθεται με σφοδρότητα στην ελευθεροτυπία ξεκινάνε τα προβλήματα.