Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015 - Τι θα ψηφίσετε;
Ξέρω ότι υπάρχουν και οι επιλογές 'όχι στις εκλογικές αυταπάτες','κρεμάλα','πίσα και πούπουλα' αλλά ας περιοριστούμε στις έγκυρες επιλογές.
Θα προσπαθήσω αργότερα να μεταφέρω και τα μηνύματα από το θέμα που ανοίξαμε με το ίδιο περιεχόμενο.
Θα προσπαθήσω αργότερα να μεταφέρω και τα μηνύματα από το θέμα που ανοίξαμε με το ίδιο περιεχόμενο.
Όχι για να ξεβρακωθούν άπαντες.
Και καιρός να τελειώνουμε με τη γενιά του Πολυτεχνείου που μας κατσικώθηκε 40 χρόνια.
5 χρόνια,3 Μνημόνια,249 δις. Ευρώ "βοήθεια", υπερφορολόγηση,60% ανεργία νέων και πόσοι άλλοι άνω των 50 ετών άνεργοι χωρίς ασφάλεια,3 εκατομμύρια κάτω από το όριο φτώχειας. Είναι πάρα πολλά που "έγιναν" και δεν "έγιναν".
Μεταρρυθμίσεις που οι δικοί μας υπόσχονταν αλλά χεζόντουσαν να εφαρμόσουν για να μην θίξουν τους "πελάτες" τους ή τσιμεντώσουν τις πόρτες των γραφείων τους οι συντεχνίες.
Αντε πια! Και έχεις τα υποκριτικά χρεοκοπημένα ΜΜΕ να σκούζουν για ουρές στα ΑΤΜ και το πάγωμα στην αγορά, λές και τόσα χρόνια επι Μνημονίου το χρήμα έρεε άφθονο στις επιχειρήσεις και στην αγορά.
Και καιρός να τελειώνουμε με τη γενιά του Πολυτεχνείου που μας κατσικώθηκε 40 χρόνια.
5 χρόνια,3 Μνημόνια,249 δις. Ευρώ "βοήθεια", υπερφορολόγηση,60% ανεργία νέων και πόσοι άλλοι άνω των 50 ετών άνεργοι χωρίς ασφάλεια,3 εκατομμύρια κάτω από το όριο φτώχειας. Είναι πάρα πολλά που "έγιναν" και δεν "έγιναν".
Μεταρρυθμίσεις που οι δικοί μας υπόσχονταν αλλά χεζόντουσαν να εφαρμόσουν για να μην θίξουν τους "πελάτες" τους ή τσιμεντώσουν τις πόρτες των γραφείων τους οι συντεχνίες.
Αντε πια! Και έχεις τα υποκριτικά χρεοκοπημένα ΜΜΕ να σκούζουν για ουρές στα ΑΤΜ και το πάγωμα στην αγορά, λές και τόσα χρόνια επι Μνημονίου το χρήμα έρεε άφθονο στις επιχειρήσεις και στην αγορά.
Δεν θελει σκεψη. Απο την στιγμη που βλέπω με τι μανια προσπαθουν τα ΜΜΕ και ολα τα χουντοσπερματα της ΝΔ να φοβισουν τον λαο... Μονο μια επιλογη εχω. ΟΧΙ
Ξερει κανεις να μας πει τι θα γινει με εμας που προκειται να μπουμε φετος στις σχολες σε περιπτωη χρεοκοπιας; Αν δεν ημουν στην αναμονη ασυζητητη οχι, αλλα ετσι οπως ειμαι τωρα το σκεφτομαι. Υπαρχει καποιος να μπορει να μου απαντησει; Υ. Γ: Απο την αξιωματικων ειπαν οτι η εισαγωγη μας θα γινει 27 Σεπτεμβριου.
Vaios έγραψε:Δεν θελει σκεψη. Απο την στιγμη που βλέπω με τι μανια προσπαθουν τα ΜΜΕ και ολα τα χουντοσπερματα της ΝΔ να φοβισουν τον λαο... Μονο μια επιλογη εχω. ΟΧΙ
Αν το επιχείρημά σου είναι αυτό, απλά υπενθυμίζω ότι η χρυσή αυγή ψηφίζει όχι.
- 12pi
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Οχι βροντοφωνα και ελληνικα !
Αν ψήφιζε ναι τι θα άλλαζε;yandr έγραψε:Vaios έγραψε:Δεν θελει σκεψη. Απο την στιγμη που βλέπω με τι μανια προσπαθουν τα ΜΜΕ και ολα τα χουντοσπερματα της ΝΔ να φοβισουν τον λαο... Μονο μια επιλογη εχω. ΟΧΙ
Αν το επιχείρημά σου είναι αυτό, απλά υπενθυμίζω ότι η χρυσή αυγή ψηφίζει όχι.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 15
Το δημοψήφισμα είναι στημένο εναντίον μας ότι και αν ψηφίσεις. Ένας λαός θα ψήφιζε ΟΧΙ, δεν έχει άλλη επιλογή. Ένας σώφρων άνθρωπος θα ψήφιζε ΝΑΙ διότι γνωρίζει την κατάσταση της χώρας του. Ένας σώφρων πατριώτης θα απείχε απο το δημοψήφισμα, με σκοπό να βγεί άκυρο.
Ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης έχουν ανοίξει επικίνδυνα το παιχνίδι χωρίς να έχουν βεβαιωθεί οτι το ελέγχουν.
Θέλει προσοχή αλλιώς θα έχουμε μεγάλες καούρες. Εγώ διαλέγω την αποχή.
Ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης έχουν ανοίξει επικίνδυνα το παιχνίδι χωρίς να έχουν βεβαιωθεί οτι το ελέγχουν.
Θέλει προσοχή αλλιώς θα έχουμε μεγάλες καούρες. Εγώ διαλέγω την αποχή.
- pao-13
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Όπως ανέφερα και πριν το συγκεκριμένο δημοψήφισμα δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από ένας εκβιασμός, καθώς για άλλη μια φορά μία εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση αποτυγχάνει να κάνει έστω και κάτι σωστό για τη χώρα, με αποτέλεσμα να πετάει το μπαλάκι στη δικαιολογημένη λαϊκή αγανάκτηση που έχει συσσωρευθεί τόσα χρόνια. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από τη μια πλευρά προσπαθεί να ρίξει το βάρος στην Ε. Ε (όχι ότι δεν έχει και αυτή την ευθύνη της) για να κρύψει την ανικανότητά της να ηγηθεί, πράγμα το οποίο φάνηκε με τα ψέματα και τις ανοησίες που διέπραξαν. Από την άλλη πλευρά έχουμε μία ολόκληρη συμμαχία μνημονιακών/ΜΜΕ να προσπαθεί με κάθε τρόπο να κερδίσει και πάλι την αξιοπιστία του κόσμου για να ολοκληρώσει αυτό που η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ άφησε στη μέση. Από όποια οπτική και να το δει κανείς στη πραγματικότητα κανένας δεν νοιάζεται για το μέλλον του έθνους μας, αλλά όλοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα συμφέροντά τους. Αν και το συναίσθημα μου επιτάσσει να ψηφίσω "όχι" ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ... Δεν θέλω να δώσω τη στήριξή μου ούτε στους ανίκανους πολιτικάντηδες (ΑΝΕΛ), ούτε στους άθεους ψευδοπροοδευτικούς (ΣΥΡΙΖΑ) αλλά ούτε και στους υπόδουλους Δυτικολάγνους (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ) !
Πειτε ναι. Καντε κατι σωστο στη ζωη σας. Οσο και να το νομιζεται με τη δραχμη δε θα ειμαστε καλυτερα. Αν τωρα με αυτα τα μνημονια περνατε ασχημα, τοτε ετοιμαστειτε με τη δραχμουλα να πειτε το ψωμι ψωμακι. Καταφερε ο τσιπροκαμενος σε πεντε μηνες να μας κανει Σκοπια. Και ο σοφος ελληνικος λαος πιστευει οτι μονοι μας με βαρκα την ελπιδα θα ειμαστε καλυτερα. Οταν οι τουρκοι αρχισουν την προελαση, οταν το σουπερμαρκετ θα ειναι απιαστο ονειρο, οταν τα λαπτοπ και τα ταμπλετ θα τα βλεπετε μονο απο τις διαφημισεις, τοτε κυριοι θα ειναι αργα. Θα εχετε ηδη εγκληματισει.
επισης οσοι λενε οχι αλλα παραμονη στο ευρω, πραγματικα διαβαστε τιποτα ειδησεις μπας και ξεστραβωθειτε.
βλεπω απο τον ανωμαλο λαο μας να ψηφιζει οχι στο δημοψηφισμα και μετα να κανει διαδηλωσεις για παραμονη στο ευρω... Χαχχααχχα
να γελαω η να κλαιω δεν εχω καταλαβει
επισης οσοι λενε οχι αλλα παραμονη στο ευρω, πραγματικα διαβαστε τιποτα ειδησεις μπας και ξεστραβωθειτε.
βλεπω απο τον ανωμαλο λαο μας να ψηφιζει οχι στο δημοψηφισμα και μετα να κανει διαδηλωσεις για παραμονη στο ευρω... Χαχχααχχα
να γελαω η να κλαιω δεν εχω καταλαβει
Τελικά τι θα γίνουμε; Κολομβία; Αργεντινή; Βενεζουέλα; Ουκρανία; Αλβανία; Σκόπια;
Αποφασίστε, δεν θα μας είναι εύκολο να μάθουμε και άλλη ξένη γλώσσα.
Α, τώρα θυμηθήκατε κατόπιν εορτής τους Τούρκους; Το 2009 και το 2014 που ήσασταν όταν οι Τούρκοι πήγαν να δημιουργήσουν νέα Ίμια;
Αποφασίστε, δεν θα μας είναι εύκολο να μάθουμε και άλλη ξένη γλώσσα.

Α, τώρα θυμηθήκατε κατόπιν εορτής τους Τούρκους; Το 2009 και το 2014 που ήσασταν όταν οι Τούρκοι πήγαν να δημιουργήσουν νέα Ίμια;
Κολομβία; Αργεντινή; Βενεζουέλα; Ουκρανία; Αλβανία; Σκόπια; Ολες στην ιδια μοιρα ειναι. Μη αιζουμε με τις λεξεις
και ναι θυμηθηκαμε τωρα τους τουρκους γιατι τωρα θα μεινουμε ξεκρεμαστοι, πολυ πιο Μακρια απο τα κεντρα αποφασεων, απο οτι τωρα,
μαρεσει που απαντας επιλεκτικα σε αυτα που λεω παντως
καλημερα αδερφε, υπερβαλλω λιγο στο γραπτο λογο για να δινω εμφαση σε αυτα που γραφω.no hard feelings
και ναι θυμηθηκαμε τωρα τους τουρκους γιατι τωρα θα μεινουμε ξεκρεμαστοι, πολυ πιο Μακρια απο τα κεντρα αποφασεων, απο οτι τωρα,
μαρεσει που απαντας επιλεκτικα σε αυτα που λεω παντως
καλημερα αδερφε, υπερβαλλω λιγο στο γραπτο λογο για να δινω εμφαση σε αυτα που γραφω.no hard feelings
Το οτι συμφωνω πρωτη φορα με τον cuervo με κανει να αναρωτιεμαι. Νασσος γιατι μας λες ζωα που λεμε ΟΧΙ στα νεα μετρα; ... επισης παρτε μια γευση απο την τρομαλαγνα Σια πως αλλαξε 500χρωματα χθες βραδυ και πως η μια και μοναδικη Ζωη την ξεμπρωστιασε μεσα στην εδρα τους. Γκολ απο τα αποδυτηρια τους εβαζε.
Ζώα λέω αυτούς που μας λένε για 3ο Μνημόνιο ενώ "ξεχνάνε" ότι Σαμαράς-Μπένυ το ψήφισαν το 2013. Το νέο "Μνημόνιο" θα είναι το 4ο κατά σειρά, που και να το ψηφίσουν, πάλι θα καταλήξει σε άλλο "Μνημόνιο",#5.
Ούτε η "Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή" να ήταν.
Ούτε η "Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή" να ήταν.
Μας το παιζουν ηθικοί και πατριώτες άνθρωποι που ψήφισαν μνημόνιο χωρίς να το διαβάσουν! Ο Χ Ι και όπου μας παει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης