Βάσεις-μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2015)
Παιδια και εγω περασα αστυφυλακων.(17144 μορια). Γνωριζει κανεις αν παρουμε κατι σαν πασο ή τιποτα τετοιο για μειωση των μεταφορικων;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 17
Φυσικά και μπαίνεις αν το θέλεις πολύ. Από την άλλη παρατηρώ ότι σου φάνηκε εύκολο όλο αυτό που ανέφερες. Προσωπικά μέσα σε 3 μήνες χωρίς φροντιστήριο και βοήθημα τουλάχιστον, είναι πάρα πολύ δύσκολο να περάσεις με βοήθεια του ίντερνετ μόνο. Πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται;Cobra88 έγραψε:Αν το θες μπαινεις. Εγω 3 μηνες διαβασα και τα καταφερα. Χωρις φροντηστηρια και χωρις να αγορασω βοηθηματα. Υπαρχουν ολα στο ιντερνετ πλεον, δε χρειαζεται να ξοδεψεις ευρω.pame_pali έγραψε:Στα υψη οι σχολες. Πιο ευκολα μπαινεις νομικη τελικα...
Πας για 19-20 σε ΑΟΘ, Μαθ. Γενικης, ΑΟΔΕ, ΑΕΠΠ (που αν διαβασεις, γραφεις), ενα 12αρι εκθεση και 10 Μαθ. Κατεθυνσης και Φυσικη.
Οσοι θελετε πραγματικα να μπειτε, ξεκινηστε απο τωρα διαβασμα για του χρονου.
Ευκολο δεν ηταν καθολου. Ακομα πιστευω οτι ηταν θαυμα, μιας και οι 3 μηνες ηταν και κουτσουρεμενοι (ψυχολογικα σκαμπανεβασματα). Μια τα επιανα, μια τα παρατουσα. Καθαρο διαβασμα ηταν λιγοτερο απο 2 μηνες, σταθερα 7-8 ωρες τη μερα βεβαια.Θανάσης 94 έγραψε:Φυσικά και μπαίνεις αν το θέλεις πολύ. Από την άλλη παρατηρώ ότι σου φάνηκε εύκολο όλο αυτό που ανέφερες. Προσωπικά μέσα σε 3 μήνες χωρίς φροντιστήριο και βοήθημα τουλάχιστον, είναι πάρα πολύ δύσκολο να περάσεις με βοήθεια του ίντερνετ μόνο. Πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται;
Φυσικα ομως ειχα καλες βασεις (το 2008 ειχα γραψει κοντα 19000 μορια), οποτε αν και δεν θυμομουνα απολυτως τιποτα, σιγουρα επαιξε ρολο.
Οι βαθμοι μου ηταν
ΑΟΘ 19,8
Μαθ. Γενικης 18,6
Εκθεση 13,8
ΑΕΠΠ 20
ΑΟΔΕ 18,9
Φυσικη 9,4
Μαθ. Κατευθυνσης 11,4
Συνολο 16668
http://oi61.tinypic.com/25f2k9d.jpg
cuervo έγραψε:Μπράβο ρε Cobra, πάλεψες για το όνειρο σου και τα κατάφερες.
D.Y.K έγραψε:Συγχαρητήρια αγόρι μου. Έπραξες ορθώς και δικαιώθηκες καθώς σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε οι πιθανότητες προκηρύξεως διαγωνισμών δεν είναι με το μέρος σας κακά τα ψέμματα. Καλή σταδιοδρομία να έχεις από εδώ και στο εξής και καλά μυαλά.
pame_pali έγραψε:Μπραβο cobra αξιος...
Να στε καλα παιδες

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 17
Έτσι τότε ναι. Ειδικά όπως λες ότι δεν σε βοήθησε κανείς είναι θαύμα πως τα κατάφερες, μπράβο σου. Επίσης έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο ότι είχες γράψει τόσα μόρια το 2008. Δηλαδή δεν έκανες ούτε μια ώρα φροντιστήριο ή ιδιαίτερο;Cobra88 έγραψε:Ευκολο δεν ηταν καθολου. Ακομα πιστευω οτι ηταν θαυμα, μιας και οι 3 μηνες ηταν και κουτσουρεμενοι (ψυχολογικα σκαμπανεβασματα). Μια τα επιανα, μια τα παρατουσα. Καθαρο διαβασμα ηταν λιγοτερο απο 2 μηνες, σταθερα 7-8 ωρες τη μερα βεβαια.Θανάσης 94 έγραψε:Φυσικά και μπαίνεις αν το θέλεις πολύ. Από την άλλη παρατηρώ ότι σου φάνηκε εύκολο όλο αυτό που ανέφερες. Προσωπικά μέσα σε 3 μήνες χωρίς φροντιστήριο και βοήθημα τουλάχιστον, είναι πάρα πολύ δύσκολο να περάσεις με βοήθεια του ίντερνετ μόνο. Πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται;
Φυσικα ομως ειχα καλες βασεις (το 2008 ειχα γραψει κοντα 19000 μορια), οποτε αν και δεν θυμομουνα απολυτως τιποτα, σιγουρα επαιξε ρολο.
Οι βαθμοι μου ηταν
ΑΟΘ 19,8
Μαθ. Γενικης 18,6
Εκθεση 13,8
ΑΕΠΠ 20
ΑΟΔΕ 18,9
Φυσικη 9,4
Μαθ. Κατευθυνσης 11,4
Συνολο 16668
http://oi61.tinypic.com/25f2k9d.jpg
Κύριοι ανοίξαμε νέο θέμα που αφορά τους Επιτυχόντες της Σχολής Αστυφυλάκων για την φετινή χρονιά οπότε μπορείτε καλύτερα να συνεχίσετε να γράφετε εκεί ώστε οι επιτυχόντες να γνωριστείτε και μεταξύ σας με αφορμή και το μήνυμα στο αντίστοιχο νήμα της πιτσιρίκας. Ευχαριστώ.
Μαθηματικα Γενικης και Κατευθυνσης διαβασα τυχαια απο το σαιτ netsuccess.Θανάσης 94 έγραψε:Έτσι τότε ναι. Ειδικά όπως λες ότι δεν σε βοήθησε κανείς είναι θαύμα πως τα κατάφερες, μπράβο σου. Επίσης έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο ότι είχες γράψει τόσα μόρια το 2008. Δηλαδή δεν έκανες ούτε μια ώρα φροντιστήριο ή ιδιαίτερο;
http://www.netsuccess.gr/math/tutorial.html
Ειναι αρκετα πληρες μιας και διαθετει και θεματα παλιων εξετασεων, απαντησεις ασκησεων σχολικου βιβλιου κλπ.
Απο τις σημειωσεις στα Μαθ. Γενικης εμεινα πολυ ικανοποιημενος και φανηκε και απ το αποτελεσμα (18,6) σε δυσκολα θεματα κιολας.
Των Μαθ. Κατευθυνηνσης θεωρω πως δεν ηταν καθολου καλο. Δεν εβγαζα ακρη. Δυσκολες ασκησεις και εκτος πνευματος πανελληνιων.
Φυσικη διαβασα απο κατι παλια βοηθηματα του Σαββαλα τα οποια μου δανεισε ενας φιλος μου καθως και παλια θεματα πανεληνιων απ το ιντερνετ.
ΑΟΘ και ΑΟΔΕ επισης δανειστηκα τα σχολικα βιβλια απο φιλο. Στο ΑΟΘ ελυσα τις ασκησεις απ αυτο το σαιτ http://www.economics.edu.gr/aoth-askisis-erwtisis.html καθως και θεματα πανελληνιων.
Εκθεση πηγα τουριστας. Διαβασα μονο 2 μερες πριν δωσω θεωρια απο ενα βοηθημα.

Και πληροφορικη βρηκα στο υπογειο καπου πεταμενο το βοηθημα με λυμενες ασκησεις που ειχα απο το 2008 απ το φροντηστηριο και θεωρεια διαβασα απ το σχολικο βιβλιο που κατεβασα σε pdf.
Γενικα επειδη δεν ειχα πολυ χρονο, δεν επενδυσα καθολου σε Μαθηματικα Κατ. Φυσικη και Εκθεση.
Εκθεση οπως ειπα δεν διαβασα καθολου, Μαθηματικα κατευθυνσης διαβασα μονο θεωρεια, μιγαδικους και λιγα πραγματα απο ορια klp (ολοκληρωματα, ασυμπτωτες κλπ δεν τα διαβασα καν

Επενδυσα πολυ ομως σε ΑΟΘ, ΑΟΔΕ, Μαθ Γενικης και ΑΕΠΠ που ειναι δεδομενο οτι αν διαβασεις καλα, θα γραψεις. Και εγραψα.
Δεν προτεινω σε κανεναν να ακολουθησει το δικο μου συστημα καθως οπως ειπα ναι μεν ελιωσα 2-3 μηνες, αλλα οι πιθανοτητες μου να πετυχω ηταν ελαχιστες. Απο θαυμα μπηκα.
Η δυναμη της θελησης... Μιας και ηθελα να μπω στην αστυνομια απ το 2011.12-13 πηγα στρατο, και 13-14 καρκινιασα περιμενοντας την κωλοπροκηρυξη Ειδικων Φρουρων που ψευδως μας εταζαν οι σαπιοι πολιτικαντιδες και οι δημοσιογραφισκοι του Μπομπολα.
Οποτε αφου επεσε οριστικο ακυρο στην Προκηρυξη ΕΦ το χειμωνα οταν προκηρυχθηκαν εκλογες και αφου λογω ηλικιας ηταν η τελευταια μου ευκαιρια να δωσω φετος, μεσα Φεβρουαριου το πηρα αποφαση, παρατησα τη δουλεια μου, γυρισα στο πατρικο μου και ξεκινησα.
Οποιος θελει να μπει, να ξεκινησει απο ΤΩΡΑ διαβασμα για του χρονου και αν το θελει πραγματικα θα το καταφερει.

Καλη επιτυχια.

Καλησπερα. Ξερω οτι τωρα οπως ειναι τα πραγματα μονο προκυριξη δεν θα βγει αλλα παρολο αυτα εγω μαζευω οσα μορια μπορω γιατι εχω δυο χρονακια ακομα. Η ερωτηση μου ειναι για ενα πτυχιο αγγλικων που ειναι μεχρι κ επιπεδο προφυσιενσυ οπου θα μετραει για 300 μορια κ ονομαζεται City &Guilts αναγνωριζεται απο το ασεπ για προκυριξεις ειδικων φρουρων κ γενικοτερα κ πυροσβεστικης;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες