Βάσεις-μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2015)
Καλησπέρα. Θα ήθελα την άποψη σας για κάτι. Το ότι η Αστυνομία και η Πυροσβεστική θα μπουν σε 3 πεδία πιστεύετε πως αυτό θα μειώσει η θα αυξήσει τις βάσεις.
Ο ανταγωνισμός θα είναι έτσι κ αλλιώς μεγάλος καθώς παρουσιάζεται αυξημένη ζήτηση λόγω της οικονομικής κρίσης / ύφεσης αλλά και της άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης οπότε οι βάσεις θα είναι υψηλές κατά πάσα πιθανότητα αλλά αυτό καθορίζεται επίσης με το πόσες θέσεις θα προκηρυχθούν και το αν θα είναι εύκολα ή δύσκολα τα θέματα που θα πέσουν τις επόμενες χρονιές. Αυτονόητα πράγματα.
Υπάρχουν όμως κατευθύνσεις που έχουν πιο βατά μαθήματα για μαθήματα βαρύτητας, όπως το ΑΟΘ. Σκέφτομαι πως και ο στρατός παίζει από πάντα σε 2 κατευθύνσεις και η Ευελπίδων έχει κυμανθεί από 16000-17000 μόρια, δηλαδή θέλω να πω πως το ότι μοιράζονται σε 3 πεδία, ίσως ρίξει κάπως τις βάσεις, αλλά ίσως κάνω και λάθος.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Μηπως μπορει να που πει καποιος μια εκτιμηση για τη βαση της Σχολης ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ για φετος (2015). Ακομη μπορει να μου πει ποια περιπου θα ειναι η βαση πολυτεκνων (προσοχη: Οχι τριτεκνων). Περσι ηταν 14.600 περιπου. Σας ευχαριστω !
Εγω παιδια πιστευω οτι η αστυφυλακων θα ανεβει. Μαθηματικα γενικης, κατεθυνσης και φυσικη ηταν πιο δυσκολα απο περισυ αλλα αοθ αοδε, εκθεση και αεππ ηταν ευκολοτερα. Οποτε θεωρω πως το ενα αντισταθμιζει το αλλο και οι βασεις δε θα επηρεαστουν απ αυτο. Ομως σκεφτειτε οτι φετος οι μαθητες γνωριζαν εξαρχης οτι θα γινει προκηρυξη, οτι ο χρονος αναμονης ειναι 1 ετος αντι για 2 που ηταν τα προηγουμενα χρονια και οτι η βαση ηταν υψηλη οποτε κυνηγουσαν ολοι να γραψουν πανω απο 16000 σε αντιθεση με περισυ που η βαση ηταν 14000.
Εγω εβγαλα 16550 και ειμαι αρκετα αγχωμενος.
Εγω εβγαλα 16550 και ειμαι αρκετα αγχωμενος.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 17
Εγώ δημήτρη πιστεύω ότι η βάση θα πέσει σε σχέση με πέρυσι δηλαδή θα υπάρξει μια πτώση 300-400 μορίων. Η βάση πολυτέκνων είναι λίγο δύσκολο να εκτιμηθεί αλλά αν πιάνεις την περσινή βάση είσαι μέσα κατά την γνώμη μ.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
mr.bond είσαι 100% μέσα. Κοίταξε να περάσεις τις εξετάσεις αθλήματα κλπ και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.
Mακαρι να πεσει η βαση φιλε. Και για μενα αλλα και για παιδια που ειναι στο οριο και θελουν πραγματικα να μπουν στο σωμα.Θανάσης 94 έγραψε:mr.bond είσαι 100% μέσα. Κοίταξε να περάσεις τις εξετάσεις αθλήματα κλπ και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.
Τις εξετασεις και τα αθληματα τα περασα επιτυχως την προηγουμενη βδομαδα.
Θελω να ρωτησω και κατι αλλο αν ξερεις.
Τωρα που τελειωσα με υγειονομικες εξετασεις/ψυχοτεχνικες/αθληματα κλπ, υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω; Η τελος και αναμονη μεχρι τον αυγουστο; Εννοω αν υπαρχουν τιποτα αλλα δικαιολογιτικα και τετοια που πρεπει να προσκομισω καπου και μου διαφευγει.
Στις αθλητικες/υγειονομικες εξετασεις δεν μου εδωσαν παντως καποια βεβαιαωση η κατι τετοιο ουτε ειχα ενημερωση να κανω κατι αλλο. Απλα μου ειπαν οτι περασα με επιτυχια τις δοκιμασιες
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Φίλε ακόμη που λες ότι θα Ανέβει σε σχέση με την περσινή βάση (που εγώ δεν το πιστεύω καθόλου) , πάνω από 16100 δεν πάει με τίποτα. Πάντως πέρυσι έλεγα ότι η βάση θα κυμανθεί 15700-15900 πάνω από 16000 δεν πρόκειται να πάει και είδες πόσο πήγε. Άκουσε με, με αυτά τα μόρια που έχεις είσαι ήδη αστυφύλακας και μπράβο σου πραγματικά. Όταν τελειώνεις από τα αθλήματα κλπ μετά από μια βδομάδα ανακοινώνονται στο διαδίκτυο και σου λέει αν έχεις περάσει επιτυχώς, δεν χρειάζεται κάποιο χαρτί ή οτιδήποτε άλλο να κάνεις. Περιμένεις τις βάσεις αλλά σου είπα ήδη τι είσαι :)
Να σαι καλα φιλε, ευχαριστω για τις πληροφοριες.Θανάσης 94 έγραψε:Φίλε ακόμη που λες ότι θα Ανέβει σε σχέση με την περσινή βάση (που εγώ δεν το πιστεύω καθόλου) , πάνω από 16100 δεν πάει με τίποτα. Πάντως πέρυσι έλεγα ότι η βάση θα κυμανθεί 15700-15900 πάνω από 16000 δεν πρόκειται να πάει και είδες πόσο πήγε. Άκουσε με, με αυτά τα μόρια που έχεις είσαι ήδη αστυφύλακας και μπράβο σου πραγματικά. Όταν τελειώνεις από τα αθλήματα κλπ μετά από μια βδομάδα ανακοινώνονται στο διαδίκτυο και σου λέει αν έχεις περάσει επιτυχώς, δεν χρειάζεται κάποιο χαρτί ή οτιδήποτε άλλο να κάνεις. Περιμένεις τις βάσεις αλλά σου είπα ήδη τι είσαι :)
Μηπως ξερεις και σε ποιο σαιτ ανακοινωνονται τα αποτελεσματα των ΠΚΕ;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Mr.Bond έγραψε:Να σαι καλα φιλε, ευχαριστω για τις πληροφοριες.Θανάσης 94 έγραψε:Φίλε ακόμη που λες ότι θα Ανέβει σε σχέση με την περσινή βάση (που εγώ δεν το πιστεύω καθόλου) , πάνω από 16100 δεν πάει με τίποτα. Πάντως πέρυσι έλεγα ότι η βάση θα κυμανθεί 15700-15900 πάνω από 16000 δεν πρόκειται να πάει και είδες πόσο πήγε. Άκουσε με, με αυτά τα μόρια που έχεις είσαι ήδη αστυφύλακας και μπράβο σου πραγματικά. Όταν τελειώνεις από τα αθλήματα κλπ μετά από μια βδομάδα ανακοινώνονται στο διαδίκτυο και σου λέει αν έχεις περάσει επιτυχώς, δεν χρειάζεται κάποιο χαρτί ή οτιδήποτε άλλο να κάνεις. Περιμένεις τις βάσεις αλλά σου είπα ήδη τι είσαι :)
Μηπως ξερεις και σε ποιο σαιτ ανακοινωνονται τα αποτελεσματα των ΠΚΕ;
Τα αποτελέσματα των πκε θα τα βρεις στο σάιτ του υπουργείου.
Θαναση εγω εβγαλα 15.000 μορια και οπως ειπα περσι η βαση πολυτεκνων ηταν 14.600 μορια. Δηλαδη ειμαι 400 μορια πανω. λες να υπαρξει τοση ανοδος και να μην μπω; Παντως τα ατομα που θα παρουν θα ειναι ακριβως τα ιδια με περσι.Θανάσης 94 έγραψε:Εγώ δημήτρη πιστεύω ότι η βάση θα πέσει σε σχέση με πέρυσι δηλαδή θα υπάρξει μια πτώση 300-400 μορίων. Η βάση πολυτέκνων είναι λίγο δύσκολο να εκτιμηθεί αλλά αν πιάνεις την περσινή βάση είσαι μέσα κατά την γνώμη μ.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Δημήτρη προσωπική μου γνώμη μην φοβάσαι, είσαι μέσα. Κοίταξε να περάσεις τις ΠΚΕ και θα είσαι μια χαρά.
, Περασα ολες τις ΠΚΕΘανάσης 94 έγραψε:Δημήτρη προσωπική μου γνώμη μην φοβάσαι, είσαι μέσα. Κοίταξε να περάσεις τις ΠΚΕ και θα είσαι μια χαρά.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Μια χαρά είσαι τότε. Εύχομαι καλή επιτυχία Δημήτρη :)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες