Επιλαχόντες Υπαξ. Λιμενικού (2014)
Το ότι είναι ψηφισμένη δεν μας λέει τίποτα και φυσικά νομικά δεν πατάει πουθενά. Αν ψάξεις λίγο περί νόμων που διέπουν τον τρόπο εισαγωγής στα σώματα ασφαλείας μπορείς να καλυφθείς εύκολα. Εν ολίγοις πάντως για να σε βάλω λίγο στο κλίμα πιο εύκολο θεωρείται το να βγει νέα προκήρυξη για το ΛΣ παρά να μπουν οι 83 που ο "φαφλατάς" και ψεύτης Βαρβιτσιώτης υπόσχεται πως θα κατατάξει και μάλιστα με νέα εκπαιδευτική σειρά (αλήθεια έστω και αυτό από μόνο του δεν σε βάζει σε σκέψεις;). Η ουσία είναι ότι πρόκειται για αποκυήματα φαντασίας και προεκλογικές μικροπολιτικές φανφάρες και όχι για λογική και ρεαλιστική οπτική των πραγμάτων. Ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ ότι είμαι και εγώ ένας από τους επιλαχόντες και θα ήθελα πολύ να αποτελεί πραγματικότητα όλο αυτό, αλλά πολύ φοβάμαι (βασικά είμαι σχεδόν σίγουρος για την ακρίβεια) ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα από όλα αυτά. Επίσης αν μας διαβάζουν και οι επιτυχόντες θα τους παρότρυνα τουλάχιστον αυτούς να είναι ετοιμοπόλεμοι να το κυνηγήσουν και νομικά αν χρειαστεί διότι και αυτούς έτσι όπως το πάνε οι πολιτικάντηδες δεν το βλέπω να τους κατατάσσουν σύντομα.
Bgr έγραψε:Το ότι είναι ψηφισμένη δεν μας λέει τίποτα και φυσικά νομικά δεν πατάει πουθενά. Αν ψάξεις λίγο περί νόμων που διέπουν τον τρόπο εισαγωγής στα σώματα ασφαλείας μπορείς να καλυφθείς εύκολα. Εν ολίγοις πάντως για να σε βάλω λίγο στο κλίμα πιο εύκολο θεωρείται το να βγει νέα προκήρυξη για το ΛΣ παρά να μπουν οι 83 που ο "φαφλατάς" και ψεύτης Βαρβιτσιώτης υπόσχεται πως θα κατατάξει και μάλιστα με νέα εκπαιδευτική σειρά (αλήθεια έστω και αυτό από μόνο του δεν σε βάζει σε σκέψεις;). Η ουσία είναι ότι πρόκειται για αποκυήματα φαντασίας και προεκλογικές μικροπολιτικές φανφάρες και όχι για λογική και ρεαλιστική οπτική των πραγμάτων. Ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ ότι είμαι και εγώ ένας από τους επιλαχόντες και θα ήθελα πολύ να αποτελεί πραγματικότητα όλο αυτό, αλλά πολύ φοβάμαι (βασικά είμαι σχεδόν σίγουρος για την ακρίβεια) ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα από όλα αυτά. Επίσης αν μας διαβάζουν και οι επιτυχόντες θα τους παρότρυνα τουλάχιστον αυτούς να είναι ετοιμοπόλεμοι να το κυνηγήσουν και νομικά αν χρειαστεί διότι και αυτούς έτσι όπως το πάνε οι πολιτικάντηδες δεν το βλέπω να τους κατατάσσουν σύντομα.
Έχεις πάρει χαμπάρι πως έχει βγει ημερομηνία κατάταξης; Προφανώς όχι, είσαι και εσύ στο ίδιο συννεφάκι με τον επιλαχόντα, στον ύπνο του δικαίου.
Περαστικά σας.
cuervo έγραψε:
Έχεις πάρει χαμπάρι πως έχει βγει ημερομηνία κατάταξης; Προφανώς όχι, είσαι και εσύ στο ίδιο συννεφάκι με τον επιλαχόντα, στον ύπνο του δικαίου.
Περαστικά σας.
Και χάρηκες εσύ τώρα χαζούλη ότι θα σε κατατάξουν τώρα τον Σεπτέμβρη ε; Αααα ρε απάλευτοι κοιμισμένοι δεν έχετε καταλάβει τίποτα. Δεν πειράζει, κοιμήσου εσύ και εδώ θα είμαστε το "3ο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη" που ακόμα θα μας γράφεις μπούρδες στο φόρουμ να δούμε ποιος λέει αλήθεια. Μέχρι τότε ρούφα τ'αυγό σου τεμπελχανά και περαστικά σου εσένα.
Bgr έγραψε:cuervo έγραψε:
Περαστικά σας.
Και χάρηκες εσύ τώρα χαζούλη ότι θα σε κατατάξουν τώρα τον Σεπτέμβρη ε; Αααα ρε απάλευτοι κοιμισμένοι δεν έχετε καταλάβει τίποτα. Δεν πειράζει, κοιμήσου εσύ και εδώ θα είμαστε το "3ο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη" που ακόμα θα μας γράφεις μπούρδες στο φόρουμ να δούμε ποιος λέει αλήθεια. Μέχρι τότε ρούφα τ'αυγό σου τεμπελχανά και περαστικά σου εσένα.
Εγώ χαίρομαι γιατί πέρασα με την αξία μου και περιμένω την κατάταξη μου, εσύ περίμενε με ξένα @@ να μπεις, στηριζόμενος σε παπατζιλίκια, να πας αύριο το πρωί στο σουπερ μαρκετ για ξύδι τοπ

- Epilaxontei90
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Κατατάξεις στο Λιμενικό Σώμα
Οι πιθανότερες ημερομηνίες κατάταξης (εκτός απροόπτων) για τους 69 επιλαχόντων Δοκίμους Σημαιοφόρων και 76 επιλαχόντες Δοκίμων Υπαξιωματικών του διαγωνισμού του 2014 είναι την 12η Ιανουαρίου 2016 για τους Υπαξιωματικούς και και την 3η Φεβρουαρίου 2016 για τους Σημαιοφόρους.
Η επίσημη ανακοίνωση κατάταξης, που θα "κλειδώσει" και τις τελικές ημερομηνίες αναμένεται με την αρχή του νέου έτους.
Policenet
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Συγχαρητήρια σε ολους!!http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wE4q6ggiv8WTXdtvSoClrL8SzKdMKJot97NZ8op6Z_wSuJInJ48_97uMz9TggzOs5WCiBSQOpYnTy36MacmUFCx2ppFvBej56Mmc8Qdb8ZfRJqZnsIAdk8Lv_e6czmhEembNmZCMxLMtavcvM8xLt2QlphQfnoxHgfncFuL4dNXnbGexjvd7VTX
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Leonidas6156 και 5 επισκέπτες