Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2015)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

DAV01 έγραψε:Καλησπερα και παλι, το παγωμα προσλήψεων στο δημόσιο εχει σταματησει πριν απο περιπου ενα μηνα. Τους επιλαχοντες πυσροσβεστικης του 2011 τους καλεσανε περιπου πριν απο 15 μερες για να ξεκινησουν τις αθλητικες δοκιμασιες. Πρεπει να πιστευουμε και ναμαστε αισιοδοξοι οτι θα υπαρξει μελλον και για τη "δικη" μας προκυρηξη.

Καλά, ο καθένας κάνει δικούς του συνδυασμούς μόνο και μόνο για να βρει να γράψει την βλακεία του, ψιτ ανίδεε, τα παιδιά του συγκεκριμένου διαγωνισμού δεν ξέρεις τι αγώνα έχουν ρίξει για να δικαιωθούν, δεν ήτανε στο πάγωμα προσλήψεων το πρόβλημα τους, ξεκολλάτε και μην πετάτε μαργαριτάρια, αφού δεν είστε ενήμεροι, πείτε την γκάφα σας χωρίς να το παίζετε και καλά ενημερωμένοι.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από dimitris mak »

Ο Συριζα ειναι κυβερνηση και αν σου αρεσει. Το θεμα θα παει για κλεισιμο. Το εχετε τερματησει τελειως...
kwsthsnba21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από kwsthsnba21 »

Κανένα νεότερο υπάρχει; πολύ ησυχία...
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από AlexG7 »

Τρολάρετε ή δεν καταλαβαίνετε τι σας λένε; Δεν πρόκειται να ξανά βγει Προκήρυξη για Ε. Φ. Αν ρωτήσεις γιατί, διάβασε όλες τις σελίδες του νήματος και τα νήματα των προηγούμενων ετών και θα καταλάβεις.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

AlexG7 έγραψε:Τρολάρετε ή δεν καταλαβαίνετε τι σας λένε; Δεν πρόκειται να ξανά βγει Προκήρυξη για Ε. Φ. Αν ρωτήσεις γιατί, διάβασε όλες τις σελίδες του νήματος και τα νήματα των προηγούμενων ετών και θα καταλάβεις.

Μην ασχολείσαι άλλο, εγώ πλέον το έχω βγάλει το συμπέρασμα με μερικούς από εδώ μέσα, για να καταλάβει κάποιος θα πρέπει να έχει και κάτι μέσα στο κεφάλι που λέγεται μυαλό, μερικοί δεν, μας ψεκάζουν τελικά.

Και μην βγει κανένας και θιχτεί για τους κόπους που έχει κάνει, αφήστε την καραμελίτσα.

λοχιας (πζ)

Δημοσίευση από λοχιας (πζ) »

AlexG7 έγραψε:Τρολάρετε ή δεν καταλαβαίνετε τι σας λένε; Δεν πρόκειται να ξανά βγει Προκήρυξη για Ε. Φ. Αν ρωτήσεις γιατί, διάβασε όλες τις σελίδες του νήματος και τα νήματα των προηγούμενων ετών και θα καταλάβεις.

ρε φιλε εσυ τωρα αφου ξερεις τι θα γινει 100% μην ασχολησε τοτε με οσους ρωτουν. Ναι, ειδαμε πριν ενα μηνα περιπου μια ανακοινωση σε αρθρο κ ελεγε οτι δεν θα ξαναπαρει κ την επομενη μερα η ιδια ανακοινωση που ελεγε οτι δεν ειναι οριστικο απλα προτασεις. Για κανεναν μας δεν ειναι σιγουρα πλεον κατι οποτε ασε οποιον θελει να ελπιζει. Ποτε δεν ξερεις τι γινετε.
λοχιας (πζ)

kwsthsnba21 έγραψε:Κανένα νεότερο υπάρχει; Πολύ ησυχία...

Η αληθεια ειναι φιλε οτι επεσε οχι απλα ησυχια αλλα τρελη απογοητευση για οσους μαζεψαμε μορια. Εγω τρια χρονια μαζευω απο τον ιουλιο του 2012. Κ σχολειο ξαναπηγα 2 χρονια σκεψου. Κ εκει που πηγαμε περσι το σεπτεμβρη να παρουμε την χαρα μειναμε με αυτη. Ειπαν πριν ενα μηνα οτι δεν θα ξαναπαρουν αλλα την επομενη μερα ειπαν οτι δεν ειναι οριστικο αλλα απλα προτασεις. Τι να πω. Θα δειξει. Καμοια φορα απο εκει που λες τελος δεν θα ξαναπαρει ποτε μπορει και να βγει. Αλλα σιγουρα απο τον καινουργιο χρονο κ εαν. Ποσο εισαι εαν επιτρεπετε;
kwsthsnba21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Λοχίας (πζ) ειμαι 20 χρονών... και από τότε που βγήκε το σχετικό άρθρο οτι δεξνθα ξαναπάρει άρχισα πανελλήνιες πάλι.. διαβασμα... καλα εσένα cuervo δεν σου απαντάω καν... βαριεμαι αλήθεια εσύ στήνεις καραούλι ποτε θα γράψουμε κάτι να πεταχτείς...
λοχιας (πζ)

kwsthsnba21 έγραψε:Λοχίας (πζ) ειμαι 20 χρονών... Και από τότε που βγήκε το σχετικό άρθρο οτι δεξνθα ξαναπάρει άρχισα πανελλήνιες πάλι. Διαβασμα... Καλα εσένα cuervo δεν σου απαντάω καν... Βαριεμαι αλήθεια εσύ στήνεις καραούλι ποτε θα γράψουμε κάτι να πεταχτείς...

φιλε δωστα ολα αφου εχεις χρονια αρκετα μπροστα σου. Μεχρι τα 26 για πανελληνιες κ μεχρι 28 για ε. Φ. Για αυτο ρωτησα την ηλικια σου. Μακαρι να ειμουν κ εγω 20! Ειμαι 25 μισο στα 26. Τον απριλιο του 2016 τα κλεινω. Το 90 γεννηθεις ειμαι. Οποτε μεχρι φετος μπορουσα αν κ παραπολυ δυσκολο απο επαλ που εχω τελιωσει γιατι η βαση ειναι 18600κατι αλλα ελπιζα οτι ισως κ να βγει για ε. Φ. Οποτε χωρις να φταιω εφαγα περιπου τα μουτρα μου.(εκτος αν γινει κατι στα επομενα 2χρονια) κοιτα με αυτο το αρθρο δεν σημαινει κατι. Οπως ειπα την επομενη μερα βγηκε ανακοινωση κ ειπαν δεν ειναι οριστικο αλλα προτασεις. Εσυ παλεψετο με πανελληνιες κ μεχρι πχ να πας 28 που ειναι το οριο για τους ε. Φ αν δεν τα καταφερεις θα εχουμε αλλαξει μαλλον κυβερνηση αν βαλουν μυαλο οι ελληναρες μας να εχουμε καμοια ΝΔ κ να βγαλουν. Να ξερεις αμα δεν ξαναβγαλει για Ε. Φ απο πισω ειναι ο συριζα. Δεν ειναι μονο τα οικονομικα χωρας κτλ... Ποσα μορια εχεις αν εβγαινε πες για ε. Φ;
kwsthsnba21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ναι θα τα δώσω όλα στις πανελλήνιες δεν το συζητώ... παρολα αυτά όσον αφορά τα μόρια ειμαι τεκνο αστυνομικού που έχασε την ζωή του εν ώρα υπηρεσίας και ένεκα αυτής οποτε η μοριοδοτηση μου ειναι υψηλή... μην ανησυχείς πάντως η κυβέρνηση δεν την βγάζει καθαρή για πολύ καιρό ακόμα οπότε ελπίζοντας οτι θα βγει η ΝΔ θα ελπίζουμε ότι θα βγει κάτι...
Άβαταρ μέλους
samloxias
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από samloxias »

Πρέπει κατά την γνώμη μου να βγεί άμεσα προκήρυξη για ειδικοί φρουροί για πολλούς και διαφόρους λόγους.
λοχιας (πζ)

kwsthsnba21 έγραψε:Ναι θα τα δώσω όλα στις πανελλήνιες δεν το συζητώ... Παρολα αυτά όσον αφορά τα μόρια ειμαι τεκνο αστυνομικού που έχασε την ζωή του εν ώρα υπηρεσίας και ένεκα αυτής οποτε η μοριοδοτηση μου ειναι υψηλή... Μην ανησυχείς πάντως η κυβέρνηση δεν την βγάζει καθαρή για πολύ καιρό ακόμα οπότε ελπίζοντας οτι θα βγει η ΝΔ θα ελπίζουμε ότι θα βγει κάτι...

Λυπαμαι φιλε για το γεγονος. Παντως ναι. Περνεις πολλα μορια απο αυτο. Δωστα ολα απο πανελληνιες παντως κ καλη επιτυχια σου ευχομαι! Οτι θες να συζηταμε στειλε κ θα το δω εγω οταν μπαινω.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από D.Y.K »

λοχιας (πζ) έγραψε:
kwsthsnba21 έγραψε:Ναι θα τα δώσω όλα στις πανελλήνιες δεν το συζητώ... Παρολα αυτά όσον αφορά τα μόρια ειμαι τεκνο αστυνομικού που έχασε την ζωή του εν ώρα υπηρεσίας και ένεκα αυτής οποτε η μοριοδοτηση μου ειναι υψηλή... Μην ανησυχείς πάντως η κυβέρνηση δεν την βγάζει καθαρή για πολύ καιρό ακόμα οπότε ελπίζοντας οτι θα βγει η ΝΔ θα ελπίζουμε ότι θα βγει κάτι...

Λυπαμαι φιλε για το γεγονος. Παντως ναι.Περνεις πολλα μορια απο αυτο. Δωστα ολα απο πανελληνιες παντως κ καλη επιτυχια σου ευχομαι! Οτι θες να συζηταμε στειλε κ θα το δω εγω οταν μπαινω.

Και συγκεκριμένα 1000 μόρια αν δεν κάνω λάθος Εικόνα

λοχιας (πζ)

samloxias έγραψε:Πρέπει κατά την γνώμη μου να βγεί άμεσα προκήρυξη για ειδικοί φρουροί για πολλούς και διαφόρους λόγους.

αυτο ξαναπες στο φιλε. Μονο το οτι εχει να βγει απο το 2011 κ ειχαν 2 χρονια σταματησει οι προσληψεις κ απο πανελληνιες αυτο τα λεει ολα. Συν πολλα αλλα. Ο συριζα μας τα χαλαει ολα για ολα που οπως ειπα κ σε προηγουμενα ποστ αμα δεν ξαναβγει για ε. Φ φταει αυτος. Εδω την ειδη υπαρχουσα αστυνομια θελει να την διαλυση. Η δελτα σταματησε κ ειδη βλεπουμε τι γινετε στα εξαρχια κ στο κεντρο της αθηνας. Ας καταλαβουν μερικοι τρολερ εδω μεσα.(φιλε μου δεν αναφερομαι σε εσενα. Αντιθετος χαιρομαι να βλεπω ακομα παιδια που δεν εχουν παραδωσει τις ελπιδες τους) οτι Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΤΑΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ. Με ΝΔ περσι ηθελε ο κικιλιας να βγαλει. Κ ωραια αμα δεν μπορουσαν τα οικονομικα περσι αν ειχαμε ΝΔ τωρα θα ειχε βγει κ θα ειχαμε πραγματοποιηση το ονειρο μας οι περισοτεροι εδω μεσα. Για να δουμε μηπως αλλαξει στο μελλον κατι.
kwsthsnba21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

D.Y.K. Ναι ακριβώς 10.000... εισαι σωστός φίλε μου.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες