Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2015)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ο επιμένων νικά

Δημοσίευση από ο επιμένων νικά »

Αυτα βλεπω Εδω μεσα παιδακια π ψαχνουν ν μπουν οπου νανε ακουνε οτι δν θ παρει φρουρους ερχονται βριζουν πανε σ αλλο θεμα λιμενικο ας πουμε ακουνε θ παρει εμενα ητανε ονειρο ν γινω λεμενικαριος η πυροσβεστης η εποπ! Μαθαινουν η ακουνε οτι δν θ παρει ξαναγυρνανε στς φρουρους εμενα ονειρο ν γινω φρουρος ακουνε μετα απο 2 εβδομαδες τελος οι φρουροι ερχονται βριζουν παλι κ βγαζουν χολη! Ο κυριος ντουμας εχει δικιο σ αυτο π μ ελεγε εχουν μαζευτει πολλα ζωα π θελουν ν γινουν ειδικοι φρουροι... Τ βλεπω κ μ τ ματια μ εδω μεσα! Ξυδακι αν σς πειραξε ομως λιγοι θ γινουμε στ τελος...
λοχιας (πζ)

Δημοσίευση από λοχιας (πζ) »

ο επιμένων νικά έγραψε:Αυτα βλεπω Εδω μεσα παιδακια π ψαχνουν ν μπουν οπου νανε ακουνε οτι δν θ παρει φρουρους ερχονται βριζουν πανε σ αλλο θεμα λιμενικο ας πουμε ακουνε θ παρει εμενα ητανε ονειρο ν γινω λεμενικαριος η πυροσβεστης η εποπ! Μαθαινουν η ακουνε οτι δν θ παρει ξαναγυρνανε στς φρουρους εμενα ονειρο ν γινω φρουρος ακουνε μετα απο 2 εβδομαδες τελος οι φρουροι ερχονται βριζουν παλι κ βγαζουν χολη! Ο κυριος ντουμας εχει δικιο σ αυτο π μ ελεγε εχουν μαζευτει πολλα ζωα π θελουν ν γινουν ειδικοι φρουροι... Τ βλεπω κ μ τ ματια μ εδω μεσα! Ξυδακι αν σς πειραξε ομως λιγοι θ γινουμε στ τελος...

σε ποιους αναφερεσαι;
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από dimitris mak »

Ο καθενας κανει οτι θελει. Το κακο της υποθεσης ειναι οτι καποιοι απο εδω εχουμε δωσει 2-3 χιλιαρικα για τα μορια και το κρατος θελει αντιστοιχη αντιμετωπηση. Ζωα και εξυπνοι πολλοι και παντου...
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

ο επιμένων νικά έγραψε:Αυτα βλεπω Εδω μεσα παιδακια π ψαχνουν ν μπουν οπου νανε ακουνε οτι δν θ παρει φρουρους ερχονται βριζουν πανε σ αλλο θεμα λιμενικο ας πουμε ακουνε θ παρει εμενα ητανε ονειρο ν γινω λεμενικαριος η πυροσβεστης η εποπ! Μαθαινουν η ακουνε οτι δν θ παρει ξαναγυρνανε στς φρουρους εμενα ονειρο ν γινω φρουρος ακουνε μετα απο 2 εβδομαδες τελος οι φρουροι ερχονται βριζουν παλι κ βγαζουν χολη! Ο κυριος ντουμας εχει δικιο σ αυτο π μ ελεγε εχουν μαζευτει πολλα ζωα π θελουν ν γινουν ειδικοι φρουροι... Τ βλεπω κ μ τ ματια μ εδω μεσα! Ξυδακι αν σς πειραξε ομως λιγοι θ γινουμε στ τελος...

Ο Κύριος Ντούμας που τον υποστηρίζεις κιόλας, το 2012 ήθελε να γίνει το ύψος 1.65 για τις γυναίκες και να μειωθούν τα μόρια από την στρατιωτική θητεία για να μπούνε περισσότερες γυναίκες στο σώμα, αυτόν υποστηρίζεις που μου βάζεις και ψευδώνυμο ο επιμένων νικά και δεν ξέρεις καν να γράφεις ελληνικά τραγικέ.

λοχιας (πζ)

Το κακο της υποθεσης ειναι οτι καποιοι απο εδω εχουμε δωσει 2-3 χιλιαρικα για τα μορια και το κρατος θελει αντιστοιχη αντιμετοπηση.

σωστος!
ο επιμένων νικά

Δημοσίευση από ο επιμένων νικά »

cuervo το τ υποστηρίζω εγώ είναι δικό μου θέμα... Τν Κύριο Ντούμα που λες τυχαίνει ν τν ξέρω προσωπικά οπότε άσε εμένα ν ξέρω τ υποστηρίζει και πιες είναι οι θέσεις του! Και όσο για τ αν δεν ξέρω να γράφω ελληνικά άποψη σου και σεβαστεί άντε πιες ξύδι να σου περάσει τώρα! Λοχία πζ σε αυτούς που αναφέρομαι το καταλάβανε πιστεύω... και ο ποιο τραγικός φίλε μου είσαι εσύ άντε γεια cuervo
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Συνδικαλιστης δεν ειναι ο ντουμας;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από D.Y.K »

dimitris mak έγραψε:Συνδικαλιστης δεν ειναι ο ντουμας;

Πρόεδρος του ΣΕΦΕΑΑ είναι ο Βασίλης.

2η σειρά ΕΦ Εικόνα

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ειρωνικο ηταν το υφος μου δυκ, ξερω πολυ καλα τι ειναι... Συνδικαλιστης των φρουρων ειναι στην ουσια. Φρουρος που πληρωνεται για αστυνομικος και μονο την εργασια του αστυνομικου δεν κανει. Καθομαστε και συζηταμε για τετοια ατομα...
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

ο επιμένων νικά έγραψε:cuervo το τ υποστηρίζω εγώ είναι δικό μου θέμα... Τν Κύριο Ντούμα που λες τυχαίνει ν τν ξέρω προσωπικά οπότε άσε εμένα ν ξέρω τ υποστηρίζει και πιες είναι οι θέσεις του! Και όσο για τ αν δεν ξέρω να γράφω ελληνικά άποψη σου και σεβαστεί άντε πιες ξύδι να σου περάσει τώρα! Λοχία πζ σε αυτούς που αναφέρομαι το καταλάβανε πιστεύω... και ο ποιο τραγικός φίλε μου είσαι εσύ άντε γεια cuervo

Εκτίθεσαι που τον ξέρεις προσωπικά, ο ίδιος τα είχε δηλώσει αυτά.

DAV01

Δημοσίευση από DAV01 »

Καλησπερα και παλι, το παγωμα προσλήψεων στο δημόσιο εχει σταματησει πριν απο περιπου ενα μηνα. Τους επιλαχοντες πυσροσβεστικης του 2011 τους καλεσανε περιπου πριν απο 15 μερες για να ξεκινησουν τις αθλητικες δοκιμασιες. Πρεπει να πιστευουμε και ναμαστε αισιοδοξοι οτι θα υπαρξει μελλον και για τη "δικη" μας προκυρηξη.
λοχιας (πζ)

DAV01 έγραψε:Καλησπερα και παλι, το παγωμα προσλήψεων στο δημόσιο εχει σταματησει πριν απο περιπου ενα μηνα. Τους επιλαχοντες πυσροσβεστικης του 2011 τους καλεσανε περιπου πριν απο 15 μερες για να ξεκινησουν τις αθλητικες δοκιμασιες. Πρεπει να πιστευουμε και ναμαστε αισιοδοξοι οτι θα υπαρξει μελλον και για τη "δικη" μας προκυρηξη.

μακαρι φιλε! Αν βγει καποια στιγμη με το θεμα μοριων τι πιστευτε οτι θα γινει; Στην α' με 2400+2500+θα ειναι καλα καποιος; Καθαρα για κουβεντα το λεω.
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Dea_Lok »

λοχιας (πζ) έγραψε:
DAV01 έγραψε:Καλησπερα και παλι, το παγωμα προσλήψεων στο δημόσιο εχει σταματησει πριν απο περιπου ενα μηνα. Τους επιλαχοντες πυσροσβεστικης του 2011 τους καλεσανε περιπου πριν απο 15 μερες για να ξεκινησουν τις αθλητικες δοκιμασιες. Πρεπει να πιστευουμε και ναμαστε αισιοδοξοι οτι θα υπαρξει μελλον και για τη "δικη" μας προκυρηξη.

μακαρι φιλε! Αν βγει καποια στιγμη με το θεμα μοριων τι πιστευτε οτι θα γινει; Στην α' με 2400+2500+θα ειναι καλα καποιος; Καθαρα για κουβεντα το λεω.

Το έχετε τερματίσει το θέμα έτσι ; Όσο έχεις συριζα προκήρυξη για ΕΦ μην ελπίζεις ούτε με ανθρωποθυσία στους ολύμπιους θεούς. Χρόνια πριν γίνουν κυβέρνηση έλεγαν για κατάργηση του θεσμού. Οι ΕΦ θα πάνε σε δουλειες γραφείου ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΣ σε άλλα μέρη του δημοσίου. Και φτάσαμε σε σημείο σε περίπτωση που βγει ποσο θα είναι η βάση και αν θα είναι 2400.

Δε ξες αν ποτε ξαναβγεί.
Δε ξες ποτε θα βγει
Δε ξες τι κριτήρια θα έχει
Δε ξες τα κριτήρια τι μοριοδότηση θα έχουν
Δε ξες ποσος κόσμος θα πληρεί τα κριτήρια για να συμμετάσχει

και θες να κανεις κουβέντα για τα μόρια. Έλα να πουμε για καμια γκόμενα, πιο παραγωγική συζήτηση είναι.
Θελω και μπορώ !
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από pame_pali »

Καλοπερναει ο Ντουμας.
λοχιας (πζ)

Μακαρι φιλε! Αν βγει καποια στιγμη με το θεμα μοριων τι πιστευτε οτι θα γινει; Στην α' με 2400+2500+θα ειναι καλα καποιος; Καθαρα για κουβεντα το λεω.

Το έχετε τερματίσει το θέμα έτσι ; Όσο έχεις συριζα προκήρυξη για ΕΦ μην ελπίζεις ούτε με ανθρωποθυσία στους ολύμπιους θεούς. Χρόνια πριν γίνουν κυβέρνηση έλεγαν για κατάργηση του θεσμού. Οι ΕΦ θα πάνε σε δουλειες γραφείου ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΣ σε άλλα μέρη του δημοσίου. Και φτάσαμε σε σημείο σε περίπτωση που βγει ποσο θα είναι η βάση και αν θα είναι 2400.

Δε ξες αν ποτε ξαναβγεί.
Δε ξες ποτε θα βγει
Δε ξες τι κριτήρια θα έχει
Δε ξες τα κριτήρια τι μοριοδότηση θα έχουν
Δε ξες ποσος κόσμος θα πληρεί τα κριτήρια για να συμμετάσχει

και θες να κανεις κουβέντα για τα μόρια. Έλα να πουμε για καμια γκόμενα, πιο παραγωγική συζήτηση είναι.

ποιος σου ειπε οτι δεν γνωριζουμε για τους τσιριζα οτι ειναι κατα του θεσμου; Το ξερουμε αρκετα καλα οσοι πραγματικα ενδιαφερονται. Εγω προσωπικα εφαγα ασχημη στεναχωρια φετος κ τον ιανουριο κ τον σεπτεμβρη. Η ΝΔ αμα τα οικονομικα το επιτρεπαν κ οι αναγκες ηταν αρκετες λογικα θα εβγαζε... Ο Κικιλιας ηθελε περσι οπως ολοι ξερουμε. Οσο για αμα ειπα κατι περι μοριων εσενα τι σε νοιαζει; Γραφω καθαρα για κουβεντα! Ειπα εγω οτι θα βγει; Αγνωστο για ολους. Εδω πριν λιγες μερες ειδαμε ενα αρθρο που ελεγε δεν θα ξαναπαρουν! Ξερουμε τι γινετε! Δεν ειμαστε στον κοσμο μας απλα ελπιζουμε γιατι αυτο που πραγματικα θελουμε. Ο τσιριζα ειναι κατα του θεσμου αλλα αν τα οικονομικα καποια στιγμη το επιτρεψουν κ οι αναγκες ειναι πολλες κ οσο παει αν το σεφεα πιεσει λιγο ισως κ να βγει. Οσο για μικροαλλαγες θα υπαρχουν σιγουρα αν βγει καποια στιγμη. Οπως στα μορια στρατου καποτε Ηταν 400 κ στις τελευταιες προκηρυξεις ηταν 500 πχ. Μην το παιζεις εξυπνακιας. Ξερουμε τι σοβαροτητα του προβληματος. Τα πραγματα ετσι οπως πανε ειναι στο να μην ξαναβγει. Το ξερουμε! Εγω προσωπικα εχω κοψει παρεα με ατομα φιλιες 20ετιας επειδη ψιφισαν τσιριζα ο οποιος θελει να μας καταστρεψει το ονειρο μας!(μην πεταχτει κανενας εξυπνακιας παλι κ πει δεν σας φταει ο τσιριζα ας δωσετε παννεληνιες κ τετοια! Φταιει κ παρα φταει! Ειναι ξεκαθαρα κατα των ΕΦ. Οσο για το ελα να πουμε για καμοια γκομενα ασχολιαστο. Δεν ειμαι απο αυτους που γραφουν στα φβ οταν τον δεχονται. Ευχαριστω για την αποδοχη. Σταματηστε να την λετε στον εναν κ στον αλλον μερικοι εδω μεσα. Ασχολειθειτε με την παρτη σας κ σταματηστε να κραζετε. Το θεμα γραφει προκηρυξη ειδικοι φρουροι οχι ας μπω να τι πω σε κανεναν και να ξαναβγω.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες