Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2015)
ΔΥΚ εστειλα καταλαθος σε λαθος θεμα. Στο θεμα με τους επιλαχοντες της προκηρυξης της πυροσβεστικης πηγαινε. Μην το περασεις αν γινετε.
λοχιας (πζ) έγραψε:Δεν απετυχα κυριε μου! Εγω αντιθετως πετυχα το στοχο που εβαλα πριν 3 χρονια... Να μαζεψω μορια... Ο ελληνικος λαος απετυχε που εβγαλε τον συριζα δευτερη φορα κυβερνηση και πηρε και εμας η μπαλα ο οποιος περα απο τα οικονομικα της χωρας που ειναι ασχημα ωστε να μπορουν να βγουν νεες προκηρυξεις που κ καλα να ηταν ομως παλι δεν θα εβγαζε γιατι ειναι κατα του θεσμου...
Αριστεροι τι περιμενεις. Θελουν απο πανελληνιες να το παιζουν οτι εχουν μορφωμενο προσωπικο ενω αυτοι ειναι οι πιο αμορφωτοι απο ολους. Ενας ειδικος φρουρος που δεν εχει μπει στο σωμα με πανελληνιες πιο μορφωμενος ειναι απο ολα τα κουπουκια του συριζα.
Τελος παντων... Δεν θα ανοιξω πολιτικη κουβεντα εδω. Απλα ηταν μεσα στην απαντηση μου το θεμα συριζα. Κ επισης ουτε ειπα καπου οτι ειμαι ο μονος που παλεψα για μορια. Ειμαστε αλλοι ποσοι εδω μεσα μονο. Εδω το θεμα μας ειναι να μιλαμε για το αν τυχον βγει προκηρυξη.
Γιατί σου εγγυήθηκε κανείς πως θα βγαίνουν συνέχεια προκηρύξεις ή πως θα είναι συνέχεια με την ίδια μοριοδότηση; Καλά πλάκα μας κάνεις; Πας να χρεώσεις την δική σου αποτυχία στους άλλους;
Το αν εσύ ειδικά είσαι πιο μορφωμένος από τους συριζαίους κάνει μπαμ, συνεχίζεις και μιλάς για προκήρυξη, έχει κολλήσει η βελόνα, δεν παρακολουθείς καθόλου ειδήσεις, ούτε φαντάζομαι ξέρεις τι μέτρα ψηφίζονται αυτές τις ημέρες και θέλεις να κάνεις και πολιτική κουβέντα; Κάνε μας την χάρη, είχες την εύκολη λύση να μαζέψεις μόρια λες και είναι δύσκολο κάποιος να βγάλει διπλώματα ή να υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις ή σαν Δόκιμος ή ξέρω εγώ να πάρει Lower! Τι να πω. Είσαι τέρας γνώσεως και μορφώσεως... Με τέτοια μυαλά όχι στην αστυνομία δεν θα μπεις αλλά πουθενά.
με εβγαλες απο τον κοπο να του απαντησω τα ιδια.cuervo έγραψε:Γιατί σου εγγυήθηκε κανείς πως θα βγαίνουν συνέχεια προκηρύξεις ή πως θα είναι συνέχεια με την ίδια μοριοδότηση; Καλά πλάκα μας κάνεις; Πας να χρεώσεις την δική σου αποτυχία στους άλλους;
Το αν εσύ ειδικά είσαι πιο μορφωμένος από τους συριζαίους κάνει μπαμ, συνεχίζεις και μιλάς για προκήρυξη, έχει κολλήσει η βελόνα, δεν παρακολουθείς καθόλου ειδήσεις, ούτε φαντάζομαι ξέρεις τι μέτρα ψηφίζονται αυτές τις ημέρες και θέλεις να κάνεις και πολιτική κουβέντα; Κάνε μας την χάρη, είχες την εύκολη λύση να μαζέψεις μόρια λες και είναι δύσκολο κάποιος να βγάλει διπλώματα ή να υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις ή σαν Δόκιμος ή ξέρω εγώ να πάρει Lower! Τι να πω. Είσαι τέρας γνώσεως και μορφώσεως... Με τέτοια μυαλά όχι στην αστυνομία δεν θα μπεις αλλά πουθενά.
cuervo έγραψε:Γιατί σου εγγυήθηκε κανείς πως θα βγαίνουν συνέχεια προκηρύξεις ή πως θα είναι συνέχεια με την ίδια μοριοδότηση; Καλά πλάκα μας κάνεις; Πας να χρεώσεις την δική σου αποτυχία στους άλλους;
Αν νομιζεις οτι ειναι ευκολο να μαζεψεις μορια εισαι γελασμενος! Ας μιλησω για εμενα αφου σε εμενα πηγε η απαντηση αν θες να ξερεις πηγα ξανα 2 χρονια σχολειο κ ελιωσα στο διαβασμα κ εβγαλα 18.5 εκει που ειχα 11 κ μονο εγω ξερω πως το καταφερα αυτο! Οποτε μην ξαναμιλησεις για εμενα. Αυτο πολυ λιγοι το εχουν κανει απο εδω μεσα 100% μετρημενοι στα δαχτυλα! Σε αντιθεση με την υπολοιποι νεολεα που αμα τους πεις κατι τετοιο σου λενε πας καλα; Σιγα μην ξαναπαω 2 χρονια σχολειο σε τετοια ηλικια. Οσο για το οτι το εβγαλα με 11 στα 18 μου ειναι επειδη δεν με νταντευαν η μαμα κ ο μπαμπας με λεφτακια στην τσεπουλα καθε εβδομαδα αλλα δουλευα σε οικοδομες ουτε μου πληρωναν φροντιστηρια για παννεληνιες οπως ολα τα κακομαθημενα της εποχης! Αμα δεν ξερεις βλακακο τον αλλο μην ξαναμιλησεις για ευκολες λυσεις! Ελα συριζα δαγκωτο τωρα... Λοιπον απο εδω κ περα δεν ξανα ασχολουμαστε με τυπακια τυπου κουερβο! Θα μιλαμε σοβαρα για αν τυχον υπαρξουν νεα σε μια τυχον προκηρυξη γιατι πολλα εχει ανεχτει ο ΔΥΚ με το καθενα που φευγει απο το θεμα μας συνεχεια κ θα το κλειδωσει οπως παει.
λοχιας (πζ) έγραψε:cuervo έγραψε:Γιατί σου εγγυήθηκε κανείς πως θα βγαίνουν συνέχεια προκηρύξεις ή πως θα είναι συνέχεια με την ίδια μοριοδότηση; Καλά πλάκα μας κάνεις; Πας να χρεώσεις την δική σου αποτυχία στους άλλους;
Αν νομιζεις οτι ειναι ευκολο να μαζεψεις μορια εισαι γελασμενος! Ας μιλησω για εμενα αφου σε εμενα πηγε η απαντηση αν θες να ξερεις πηγα ξανα 2 χρονια σχολειο κ ελιωσα στο διαβασμα κ εβγαλα 18.5 εκει που ειχα 11 κ μονο εγω ξερω πως το καταφερα αυτο! Οποτε μην ξαναμιλησεις για εμενα. Αυτο πολυ λιγοι το εχουν κανει απο εδω μεσα 100% μετρημενοι στα δαχτυλα! Σε αντιθεση με την υπολοιποι νεολεα που αμα τους πεις κατι τετοιο σου λενε πας καλα; Σιγα μην ξαναπαω 2 χρονια σχολειο σε τετοια ηλικια. Οσο για το οτι το εβγαλα με 11 στα 18 μου ειναι επειδη δεν με νταντευαν η μαμα κ ο μπαμπας με λεφτακια στην τσεπουλα καθε εβδομαδα αλλα δουλευα σε οικοδομες ουτε μου πληρωναν φροντιστηρια για παννεληνιες οπως ολα τα κακομαθημενα της εποχης! Αμα δεν ξερεις βλακακο τον αλλο μην ξαναμιλησεις για ευκολες λυσεις! Ελα συριζα δαγκωτο τωρα... Λοιπον απο εδω κ περα δεν ξανα ασχολουμαστε με τυπακια τυπου κουερβο! Θα μιλαμε σοβαρα για αν τυχον υπαρξουν νεα σε μια τυχον προκηρυξη γιατι πολλα εχει ανεχτει ο ΔΥΚ με το καθενα που φευγει απο το θεμα μας συνεχεια κ θα το κλειδωσει οπως παει.
Πιο είναι δύσκολο μωρέ; Να βγάλεις καλό βαθμό απολυτήριου σε λύκειο; Πλάκα μας κάνεις; Εμείς δεν πήγαμε σχολείο;
Σου είπε κανείς να δουλεύεις σε οικοδοκομές να σκοτώνεσαι για να δίνεις τα λεφτά για διπλώματα; Ωραία τα έδωσες και βλέπεις τον κόπο σου να παίρνει αξία; Χίλιες φορές να διάβαζες για πανελλήνιες, αν λες έβγαλες 18 τότε θα ήσουνα καλός μαθητής, άσε την ιστοριούλα, τουλάχιστον όχι σε εμένα.
Και αν εσύ πήγες 2 χρόνια σχολείο, μέλος εδώ μέσα έδωσε πανελλήνιες μετά από 3 χρόνια και πέρασε στην Αστυφυλάκων.
Άσε τις θεωριούλες σου, θέλεις να μιλήσεις σοβαρά και δεν έχεις ένα στοιχείο για προκήρυξη. Κάνε μας την χάρη μπέμπη, να το κλειδώσει καλύτερα γιατί όσο περνάει ο καιρός εκτίθεσαι.
κανε την ζωη σου πιο ευκολη μην ασχολεισαι με τυπους σαν τον κουερβο ο τυπος ειναι για κλαματα ασχολειται με κατι πουδν τον αφορα και προσπαθει να μειωσει τους παντες... σταματα να του απαντας απλα κ ας ελπισουμε οτι καποια στιγμη ή θα του κοψουν τα ειρωνικα ποστ του ειτε θα σταματησει να ασχολειται... επισης φαινονται οι πολιτικες του προτιμησεις απο αυτο κ μονο καταλαβαινεις πολλα! καλη μερα κ καλη υπομονη σε οσους το θελουν πραγματικα...
Mitsakos έγραψε:κανε την ζωη σου πιο ευκολη μην ασχολεισαι με τυπους σαν τον κουερβο ο τυπος ειναι για κλαματα ασχολειται με κατι πουδν τον αφορα και προσπαθει να μειωσει τους παντες... Σταματα να του απαντας απλα κ ας ελπισουμε οτι καποια στιγμη ή θα του κοψουν τα ειρωνικα ποστ του ειτε θα σταματησει να ασχολειται... Επισης φαινονται οι πολιτικες του προτιμησεις απο αυτο κ μονο καταλαβαινεις πολλα! Καλη μερα κ καλη υπομονη σε οσους το θελουν πραγματικα...
Καλη σου μερα Δημητρη! Ειπες το πιο σωστο! Υπομονη σε ολους και σταματαμε να ασχολουμαστε.
Mitsakos έγραψε:κανε την ζωη σου πιο ευκολη μην ασχολεισαι με τυπους σαν τον κουερβο ο τυπος ειναι για κλαματα ασχολειται με κατι πουδν τον αφορα και προσπαθει να μειωσει τους παντες... Σταματα να του απαντας απλα κ ας ελπισουμε οτι καποια στιγμη ή θα του κοψουν τα ειρωνικα ποστ του ειτε θα σταματησει να ασχολειται... Επισης φαινονται οι πολιτικες του προτιμησεις απο αυτο κ μονο καταλαβαινεις πολλα! Καλη μερα κ καλη υπομονη σε οσους το θελουν πραγματικα...
Φυσικά και φαίνονται οι πολιτικές μου προτιμήσεις, ειδικά όταν το Συριζα το αποκαλώ Τσυριζα, δεν έχετε καθόλου μυαλό και αυτό είναι λυπηρό, σας έχει φάει τη ζωή το Ίντερνετ και έχετε την κλασσική νοοτροπία του Ελληνάδα της δεκαετίας του 80 που λέει "έλα μωρέ κάπου θα χωθώ και εγώ" συνεχίστε έτσι φουκαράδες.
Το φόρουμ δεν έχει να μου κόψει τίποτα, δεν ειρωνεύομαι αλήθειες γράφω, όταν γράψετε και εσείς κάτι επίκαιρο και σωστό εδώ θα είμαι να το σχολιάσουμε, μέχρι τότε τόμπολα και περαστικά σας και να λέτε υπομονή και δύναμη για κάτι που υποτίθεται το θέλετε πραγματικά αλλά δεν κάνετε και τίποτα, περιμένετε το τίποτα, είναι σαν να περιμένει κάποιος να πιάσει το τζόκερ και δεν έχει παίξει πότε στη ζωή του! Θα του έρθει εξ'ουρανού!
Είστε για λύπηση.
Cuervo άντε γειά. Τις μακακιες που πετάς τράβα να τις πεις σε άλλο φόρουμ γιατί πολύ αέρα έχεις παρει
Μη τρελαινεστε με τον συριζα και τον καθε συριζα. Το κομμα σε ποσοστο 80% ειναι μεσα πασοκοι. Αυτοι βγαζαν προκυρηξεις τοσα χρονια. Η νδ που ηταν κοντα 3χρ με Σαμαρα δεν εβγαλε ουτε μια. Αρα δε σου φταιει ουτε το κομμα ουτε ο κουερβο. Αυτοι που φταινε ειναι ισως οι γονεις σου/γονεις μου κ του καθενος που τους ψηφιζαν Τοσα χρονια και τρωγανε ΟΛΟΙ με χρυσα κουταλια. Βαλτα με αυτους που παιρναν δανεια κ δε μπορουσαν να τα πληρωσουν και τωρα κοβουν απο παντου να μη τα χασουν οι τραπεζες. Βαλτα με αυτους που παιζαν στο χρηματιστηριο και κατακλεβε τον κοσμο αυτους που με αλχημειες ψευτικες μας βαλαν στο ευρω και καταπεσε η οικονομια... ΔΕ σου φταιει ο καθε συριζα και ο καθε κουερβο. Αλλα φιλικα δες τα.ολα αυτα ειναι εκτος θεματος αλλα δεν ειχες προφιλ να στα πω.
olympus έγραψε:Cuervo άντε γειά. Τις μακακιες που πετάς τράβα να τις πεις σε άλλο φόρουμ γιατί πολύ αέρα έχεις παρει
Βλέπω και εσύ έχεις πολλά επιχειρήματα...

http://elas-lyste.blogspot.gr/2015/11/blog-post_832.html?m=1
Τι εννοει ο ποιητης;
Τι εννοει ο ποιητης;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 16
Οτι δεν εχει θεμα με τους φρουρους αλλα πιο καλα ειναι να παρει αστυφυλακες μεσω πανελληνιων παρα φρουρους. Χαχαχαχα
- Nikos Chatzoglou
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 4
Ρε παιδιά αν υπάρξει ποτέ προκήρυξη είτε για ειδικούς φρουρούς, είτε για εποπ, το μόνο σίγουρο είναι ότι σε μία ώρα θα το έχει μάθει όλη η χώρα.Οπότε προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;
Εχουν λυσαξει οι παντες με τους ειδικους φρουρους! τους εκαναν κατι; καθε μερα ρισκαρουν την ζωη τους για εμας! πανελληνιες κ μεσω πανελληνιων κ μ***** ελεος! μια χαρα κανουν την δουλεια τους οι ειδικοι φρουροι κ απο την στιγμη που μπουν στην σχολη ειναι πολυ πιο γρηγορα εξω στην εγγληματικοτητα.. κ τις ειδικες τους εχουν παει κ τα διπλωματα για να οδηγησουν εχουν κ ξενες γλωσσες γνωριζουν κ καλα απολυτηρια που αυτο σημαινει οτι εχουν επιπεδο μορφωσης! μακαρι καποια στιγμη να βγει για οσους πραγματικα το θελουν.. εμενα προσωπικα ειναι το ονειρο μου.. το κακο ειναι οτι δεν εχω πολλα περιθωρια απο το θεμα οριου ηλικιας..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες