οποιος θελει δε τον εμποδιζουν ουτε φροντιστηρια ουτε τπτ. Στρωνει κωλο και βγαζει τα ματια του.απογοητευμένος έγραψε:Ντροπή πραγματικά τόση κόποι και θυσίες για να βγάλουμε μόρια 3 χρόνια υπομονής Μ τν ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα πάρει ειδικούς φρουρούς! Απλά ντροπή στην κυβέρνηση τ τσίπρα τόσα παιδιά π δν μπορούσανε να πάνε φροντιστήριο γτ δεν είχαμε λεφτά και δεν μπορέσαμε να μπούμε αστυφυλάκων Κ να κάνουμε τ όνειρο πραγματικότητα Μας κόβει κάθε ελπίδα και όνειρο ντροπή! Πρώτη φορά αριστερά... ΝΤΡΟΠΗ
Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2015)
cuervo το οτι λογω βιασυνης πατησα 2 αλλα κουμπια και εγραψα ενα αλλο γραμμα κ οχι κατι λαθως ορθογραφικα σε κανει το λιγοτερο κατινα να ασχολεισαι με αυτο και οχι με κατι ουσιωδες... κατσε στον καναπε σου κ κραξε για ακομα μια φορα! ζεις γι αυτο... το θεμα ειναι οτι εμας μας περνει ακομα να γινουμε ε. φ ειτε σε ενα σε δυο τρια τεσσερα χρονια μας περνει.. σε αντιθεση με καποιους αλλους... προφανως κ εσυ π ξερεις να γραφεις δν μπορεσες να μπεις κ σ εμεινε αποθυμενο να ασχολεισαι ακομα... κριμα γιατι με ανθρωπους σαν κ σενα γεμιζουν 300 σελιδες τα τοπικ και παιδια π ψαχνουν βλεπουν τα διαδυκτιακα hooliganilikia και οχι την ουσια του θεματος! και επειδη ειναι η τελευταια φορα π χαλαω χρονο για να σ απαντησω.. με εμενα προσωπικα δν ειζε προβλημα κανεις... με εσενα πολλοι απο εδω μεσα.. υ. γ για τα υπολοιπα παιδια... η προκυρηξη ειναι θεμα χρονου... οι ελειψεις ειναι μεγαλες...
pame_pali έγραψε:πολυ το χαιρομαι που επιβαιβεωνονται καποιοι οπως κουερβο κλπ... Το μελλον παιδια ειναι εξω. Εδω πεθαναν ολα... Καλη συνεχεια σε οσους μπορουν να δωσουν πανελληνιες...
Χαιρεσαι με οσους εχουν παλεψει για μορια και εχουν ξοδεψει χρονο διαβασμα χρημα για να κανουν το ονειρο τους πραγματικοτητα; Θα επρεπει να ντρεπεσαι!
http://police-voice.blogspot.gr/2015/11/blog-post_648.html?spref=fb&m=1
Καλά πλεον αρχιζω και πιστεύω πως τρολλαρετε , δεν μπορεί να είστε τόσο αφελής, το είπα όσο πιο κομψά γίνεται , γράφω μηνύματα με επιχειρηματα , ειδήσεις και άρθρα που είναι υπαρκτά και ο ένας με λέει hooligan και ο άλλος επιμένει πως θα βγει προκήρυξη λογω ελλείψεων !!! Τοσο μπουφοι δεν παιζει να είστε.
Α και που είσαι μπουφέ εγώ περιμένω την καταταξη μου στο Λιμενικό Σωμα , εσύ περιμενε το τρόλλεϋ.
Ρε φίλε ντάξει έχουμε καταλάβει ότι ήθελες να γίνεις ειδικός φρουρός και επειδή προφανώς δεν μπόρεσες τώρα κράζεις... Επίσης τ μς νοιάζει εμάς αν θα γίνεις λιμενικάριος μαγκιά σου κ χαρά σου! Και να σου πω κ κάτι άλλο μερικοί τύποι θέλουμε να μπούμε μόνο αστυνομία και εγώ προσωπικά θα ήθελα και Στρατό Δεν κυνηγάμε ότι υπάρχει από σώματα ασφαλείας όπως κάνουν οι περισσότεροι π τ μόνο που τς νοιάζει είναι να βολευτούν είτε αυτό είναι πυροσβεστική είτε είναι λιμενικό είτε αστυνομία είτε στρατός! Και αφού όπως λες περιμένεις να μπεις λιμενικό ασχολήσου με τς λιμενικάριους και άσε τς ειδικούς φρουρούς δν είναι γ σένα!
καλα μαζεψε το στωμα σου και ασε μας να περιμενουμε το τρολευ
παιδια επειδη δεν εχω καταλαβει καλα... Τι δεν ειναι οριστικο; Το πως Θα μπουνε οι δημοτικοι στη ελ. Ας η Το αμα ξαναπαρει ειδικους φρουρους κ θα ειναι μονο απο πανελληνιες;
εν το μεταξυ εγω ειμαι γεννημενος απριλιο του 1990. Μπορουσα μεσω πανελληνιων μεχρι φετος η μπορω μεχρι το 2016; Κ για ε. Φ αν ξαναπαρει μπορω μεχρι κ ολο το 2017 η μεχρι κ ολο το 2018; Τα εχω μπερδεψει λιγο.
Mitsakos έγραψε:καλα μαζεψε το στωμα σου και ασε μας να περιμενουμε το τρολευ
Το στώμα μου θα το μαζέψω, στο στόμα μου όχι, διαταγές θα δίνεις εκεί που σε παίρνει, μπούφε.
ο επιμένων νικά έγραψε:Ρε φίλε ντάξει έχουμε καταλάβει ότι ήθελες να γίνεις ειδικός φρουρός και επειδή προφανώς δεν μπόρεσες τώρα κράζεις... Επίσης τ μς νοιάζει εμάς αν θα γίνεις λιμενικάριος μαγκιά σου κ χαρά σου! Και να σου πω κ κάτι άλλο μερικοί τύποι θέλουμε να μπούμε μόνο αστυνομία και εγώ προσωπικά θα ήθελα και Στρατό Δεν κυνηγάμε ότι υπάρχει από σώματα ασφαλείας όπως κάνουν οι περισσότεροι π τ μόνο που τς νοιάζει είναι να βολευτούν είτε αυτό είναι πυροσβεστική είτε είναι λιμενικό είτε αστυνομία είτε στρατός! Και αφού όπως λες περιμένεις να μπεις λιμενικό ασχολήσου με τς λιμενικάριους και άσε τς ειδικούς φρουρούς δν είναι γ σένα!
Εγώ όσο μου το επιτρέπουν οι συντονιστές θα γράφω, και ένας στους εκατό να με πιστέψει θα σωθεί, οι υπόλοιποι μόνοι σας θα φάτε τα μούτρα σας.
Και να μην επαναλαμβάνω πράγματα που έχω γράψει, δεν ήθελα ποτέ να γίνω Φρουρός για δικούς μου λόγους, αυτό δε σημαίνει πως δεν παρακολουθώ τις ειδήσεις πάνω στα σώματα ασφαλείας και στο νήμα της Πυροσβεστικής έχω γράψει μηνύματα.
Εγώ μεγάλε δεν σου είπα να μην κυνηγήσεις το όνειρο σου, αλλά για κυνηγάς κάτι πρέπει να βλέπεις και φως πως να το κάνουμε, εδώ τι βλέπεις; Ειλικρινά τώρα.
Στρατιωτης (πζ) έγραψε:
παιδια επειδη δεν εχω καταλαβει καλα... Τι δεν ειναι οριστικο; Το πως Θα μπουνε οι δημοτικοι στη ελ. Ας η Το αμα ξαναπαρει ειδικους φρουρους κ θα ειναι μονο απο πανελληνιες;
εν το μεταξυ εγω ειμαι γεννημενος απριλιο του 1990. Μπορουσα μεσω πανελληνιων μεχρι φετος η μπορω μεχρι το 2016; Κ για ε. Φ αν ξαναπαρει μπορω μεχρι κ ολο το 2017 η μεχρι κ ολο το 2018; Τα εχω μπερδεψει λιγο.
Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί έχουν ενταχθεί στην ΕΛ. ΑΣ κανονικά εδώ και καιρό, απλά έχουν "λίγες" αρμοδιότητες και φυσικά δεν οπλοφορούν και δεν έχουν μπει σε μάχιμες υπηρεσίες, απλά σκέψου πως ακόμα ένας Δημοτικός Αστυνομικός ουσιαστικά ανήκει στην Δ. Α η μετάταξη δεν έχει επίσημα "ολοκληρωθεί".
Τώρα με τα όρια ηλικίας, για την αστυφυλάκων μπορούσες μέχρι και πέρυσι, για Ε. Φ αν βγει μπορείς μέχρι και το 2018.
cuervo έγραψε:Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί έχουν ενταχθεί στην ΕΛ. ΑΣ κανονικά εδώ και καιρό, απλά έχουν "λίγες" αρμοδιότητες και φυσικά δεν οπλοφορούν και δεν έχουν μπει σε μάχιμες υπηρεσίες, απλά σκέψου πως ακόμα ένας Δημοτικός Αστυνομικός ουσιαστικά ανήκει στην Δ. Α η μετάταξη δεν έχει επίσημα "ολοκληρωθεί".
Τώρα με τα όρια ηλικίας, για την αστυφυλάκων μπορούσες μέχρι και πέρυσι, για Ε. Φ αν βγει μπορείς μέχρι και το 2018.
δηλαδη φιλε εχω περιθωρια μεχρι και τον δεκεμβριο του 2018 για Ε. Φ; Ευχαριστω εκ τον προτερων.
Παιδιά μην επιμένετε οτι υπάρχουν ελλείψεις. Έγινε αυτο που σας έλεγα.
Στην βορειοανατολική Αττική τα τμήματα από 39 γίνονται 19
http://vrilissianews.gr/vrilissia/kallikratis-stin-astinomia-sta-pros-sigchonefsi-tmimata-ke-to-at-vrilission-ti-tha-simvi-sta-v-proastia/
στη θεσσαλονίκη απο 32 μένουν τα 17
http://skaythess.gr/2015/11/%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81/
με τα νέα όρια συνταξιοδότησης και την αναδιάρθρωση, ελλείψεις θα υπάρξουν σε καμια 5ετία απο τώρα και άν...
Μήν περιμένετε προκύρηξη με αυτην την κυβέρνηση.
Στην βορειοανατολική Αττική τα τμήματα από 39 γίνονται 19
http://vrilissianews.gr/vrilissia/kallikratis-stin-astinomia-sta-pros-sigchonefsi-tmimata-ke-to-at-vrilission-ti-tha-simvi-sta-v-proastia/
στη θεσσαλονίκη απο 32 μένουν τα 17
http://skaythess.gr/2015/11/%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81/
με τα νέα όρια συνταξιοδότησης και την αναδιάρθρωση, ελλείψεις θα υπάρξουν σε καμια 5ετία απο τώρα και άν...
Μήν περιμένετε προκύρηξη με αυτην την κυβέρνηση.
"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
Αφήστε ρε τα ξεκατινιάσματα γιατί όπως πάει πάλι θα κλειδώσει το θέμα. Πολύ απλά όσοι δε πιστεύουν ότι θα βγουν προκηρύξεις, μπορούν απλά να το πουν μια φορά και τέλος και όσοι πιστεύουν και αγωνιούν περιμένετε να πέσει η κυβέρνηση.. για να το πω ωμα, γιατί με αυτην τη κυβέρνηση δε πρόκειται να βγει ούτε για το λιμενικό όπως φαίνεται. Ας κάνουμε τιτανια υπομονή και ως τότε ας μαζεύουμε μορια και όσοι μας θεωρούν τρελούς που περιμενουμε κατι ανέφικτο ας μη ξεχνάνε οτι ζούμε στην Ελλαδα.
δεν εισαι ο μονος που παλεψες. Οταν αποτυχεις καταλαβετο και προχωρα απλα τη ζωη σου.λοχιας (πζ) έγραψε:pame_pali έγραψε:πολυ το χαιρομαι που επιβαιβεωνονται καποιοι οπως κουερβο κλπ... Το μελλον παιδια ειναι εξω. Εδω πεθαναν ολα... Καλη συνεχεια σε οσους μπορουν να δωσουν πανελληνιες...
Χαιρεσαι με οσους εχουν παλεψει για μορια και εχουν ξοδεψει χρονο διαβασμα χρημα για να κανουν το ονειρο τους πραγματικοτητα; Θα επρεπει να ντρεπεσαι!
pame_pali έγραψε:δεν εισαι ο μονος που παλεψες. Οταν αποτυχεις καταλαβετο και προχωρα απλα τη ζωη σου.
Δεν απετυχα κυριε μου! Εγω αντιθετως πετυχα το στοχο που εβαλα πριν 3 χρονια... Να μαζεψω μορια... Ο ελληνικος λαος απετυχε που εβγαλε τον συριζα δευτερη φορα κυβερνηση και πηρε και εμας η μπαλα ο οποιος περα απο τα οικονομικα της χωρας που ειναι ασχημα ωστε να μπορουν να βγουν νεες προκηρυξεις που κ καλα να ηταν ομως παλι δεν θα εβγαζε γιατι ειναι κατα του θεσμου...
Αριστεροι τι περιμενεις. Θελουν απο πανελληνιες να το παιζουν οτι εχουν μορφωμενο προσωπικο ενω αυτοι ειναι οι πιο αμορφωτοι απο ολους. Ενας ειδικος φρουρος που δεν εχει μπει στο σωμα με πανελληνιες πιο μορφωμενος ειναι απο ολα τα κουπουκια του συριζα.
Τελος παντων... Δεν θα ανοιξω πολιτικη κουβεντα εδω. Απλα ηταν μεσα στην απαντηση μου το θεμα συριζα. Κ επισης ουτε ειπα καπου οτι ειμαι ο μονος που παλεψα για μορια. Ειμαστε αλλοι ποσοι εδω μεσα μονο. Εδω το θεμα μας ειναι να μιλαμε για το αν τυχον βγει προκηρυξη.
Καλα το πραγμα εχει ξεφυγει! Αυτο το πραγμα με τους επιλαχοντες απο την προκηρυξη του 2011 ειναι τελειως αδικο! Μπηκα κ ειδα τους πινακες των αποτελασματων με τους επιλαχοντες κ ειδα κατι ημερομηνιες γεννησης 1984-85! Παμε καλα; Το οριο ηλικιας ηταν 29! Πως περνουν μετα απο τοσα χρονια ατομα που εχουν περασει το οριο κ ειναι τωρα 30 +;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες