Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2015)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
kwsthsnba21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από kwsthsnba21 »

Εγώ κάνω τρίμηνο λόγω του πατέρα μου που έχει φυγει στο καθήκον και ξταν στην ΕΛ. ΑΣ... πεζικο ήμουν. οχι ειδικές δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από glock »

Δς φιλε μου την προηγουμενη προκηρυξη για να δεις που εισαι, στο περιπου παντα
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Εγώ πιστεύω 2500 και πάνω η βάση θα ειναι για 500 άτομα.
kwsthsnba21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ας βγει και μακάρι να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη απο αυτούς που πραγματικά το θέλουν και το αγαπούν αυτό το επάγγελμα.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

kwsthsnba21 έγραψε:Ας βγει και μακάρι να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη απο αυτούς που πραγματικά το θέλουν και το αγαπούν αυτό το επάγγελμα.

Άμα αγαπάς το επάγγελμα δώσε πανελλήνιες, κάνε ο, τι περνάει από το χέρι σου να μπεις και μην περιμένεις προκηρύξεις και ιστορίες.

kwsthsnba21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Θέλω πρώτα να μαζέψω όσο το δυνατόν περισσότερα χαρτιά γίνεται για αυτό τον θεσμό... και αν δω ότι μέχρι τότε που θα έχω συμπληρώσει όσο περισσότερα μπορώ δεν έχει βγει τότε ναι θα πάω μέσω πανελληνίων.
wrc

Δημοσίευση από wrc »

Μη χασεις ομως το ηλικιακο οριο για πανελληνιες ομως που ειναι 25 αν θυμαμαι καλα μαζευοντας μορια για κατι που μπορει και να μη βγει...
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

kwsthsnba21 έγραψε:Θέλω πρώτα να μαζέψω όσο το δυνατόν περισσότερα χαρτιά γίνεται για αυτό τον θεσμό... Και αν δω ότι μέχρι τότε που θα έχω συμπληρώσει όσο περισσότερα μπορώ δεν έχει βγει τότε ναι θα πάω μέσω πανελληνίων.

Δηλαδή προτιμάς να ξοδέψεις χρόνο και χρήμα αντί να δώσεις πανελλήνιες και να ξεμπερδεύεις, πρόσεχε πάντως γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν δίνονται πάντα, μπορεί όταν εσύ να θέλεις να δώσεις πανελλήνιες να είναι οι βάσεις στο Θεό.

kwsthsnba21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Εντάξει μικρός ειμαι ακόμα 20 χρονών... μεχρι τα 25 που ειναι το όριο των πανελληνίων θα τα χω κάνει όλα..
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

kwsthsnba21 έγραψε:Εντάξει μικρός ειμαι ακόμα 20 χρονών... Μεχρι τα 25 που ειναι το όριο των πανελληνίων θα τα χω κάνει όλα.
Θέλω να δω πως μετά από τόσα χρόνια θα δώσεις πανελλήνιες, πως θα αναπληρώσεις τα κενά κτλπ, το σύστημα εισαγωγής αλλάζει, εκτός και αν είσαι ο τέλειος, τι να πω, εσύ ξέρεις.
Σπυρος1Μαλ

Δημοσίευση από Σπυρος1Μαλ »

Εγώ πιστεύω 2500 και πάνω η βάση θα ειναι για 500 άτομα.
kwsthsnba21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ναι πιστεύω ότι ειμαι τέλειος cuervo. Σπύρος 1μαλ μακάρι να είναι για 500 γτ θα μπει περισσοτερο φρέσκο αίμα
mitsakos

Δημοσίευση από mitsakos »

εν τελοι τι θα γινει; διαλυθηκε η ΔΕΛΤΑ και τα παιδια θα πανε σην ΔΙΑΣ ΟΠΚΕ ΜΑΤ μηπως ετσι καλυψουν καποιες ελληψεις; προκυριξη θα βγει μεχρι τελος του 15; ή αρχες του 16... πολλα τα αναπαντητα ερωτηματα πολλα τα ραδιο αρβυλα αλλα με κυβερνηση συριζα πολυ το φοβαμαι οτι δεν βλεπω να βγαζουν και απαγοητευομαι...
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Εξαιρετικα αμφιβολο το να βγει προκηρυξη για φρουρους, οι εχοντες περγαμηνες εδω μεσα γνωριζουν. Η παραμετρος "η υπηρεσια εχει αναγκες, τα τμηματα ειναι αδεια κλπ" θα ειχε ισχυ σε ενα κρατος προνοιας, οχι εδω. Για το νεαρο που ειναι τεκνο θανοντος αστυνομικου, το ξερεις οτι υπαγεσαι και σε ειδικη κατηγορια για προσβαση μεσω πανελληνιων σε σχολες; Δηλαδη μπορει να μπεις στη σχολη αστυφυλακων ακομα και με 11/12, παντως με πολυ προνομιακες διαταξεις.

Γνωμη μου, μη κανετε το νεανικο λαθος της αναμονης για μια προκηρυξη που ενδεχομενως να μη βγει, αλλα και εαν βγει με καποιο τροπο,ενδεχομενως και να μη περασετε ετσι; Ειτε λογω μοριων ειτε λογω στραβοπατηματος. Την κατασταση την βλεπετε στις ειδησεις των 9, καταλαβαινετε πως με την οικονομικη κατασταση να ειναι εκτροχιασμενη και με την κυβερνηση που ειναι εκ πεποιθησεως ΚΑΤΑ του θεσμου, τι πιθανοτητες υπαρχουν να βγαλουν προκηρυξη ;

Τελος παντων, δε θελω να ειμαι κομιστης κακων μαντατων αλλα δειτε το το θεμα για πανελληνιες νωρις και δραστικα
kwsthsnba21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Αυτό που προανέφερες με την ειδική κατηγορία μέσω πανελληνίων επειδή το έχω ψάξει δυστυχώς σεν ισχύει για τα παιδιά των αστυνομικών ισχύει μόνο για τα παιδιά των στρατιωτικών... Επειδη το είχα ψάξει για πανελλήνιες με πήραν απο την ΣΣΑΣ κ μ δωσανε πόρτα... Ειναι και η μητέρα μ δικαστής κ ψάχνοντας τον νομο με καλύπτει η ειδική κατηγορία μόνο μέσω προκηρύξεων.

edit: Επειδη το ξαναεψαξα εγω υπαγομαι στην κατηγορια των πολυτεκνων... Δεν αποτελω ξεχωριστη κατηγορια... Απλα το οτι ειμαι παιδι θανοντος αστυνομικου αποροφαται απο τους πολυτεκνους
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες