Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οι ΟΒΑ στους οποίους αναφέρεσαι πέρασαν ένα σχολείο τύπου ΣΠΕΝ των 3 εβδομάδων επάνω σε βασικά αντικείμενα.

Το ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ διαρκεί 8 εβδομάδες ενώ το Καταδρομών 10. Καμία σχέση φυσικά.

δ.f

Δημοσίευση από δ.f »

Η 8η σειρά γίνανε λοχίες τουλάχιστον στν 1μαλ τ ξέρω γτ είναι ο αδερφός μου εκεί μόνιμος τν νοέμβριο τους έχουν πει ότι δίνουν εξετάσεις μονιμοποιήσεις!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

δ.f έγραψε:Η 8η σειρά γίνανε λοχίες τουλάχιστον στν 1μαλ τ ξέρω γτ είναι ο αδερφός μου εκεί μόνιμος τν νοέμβριο τους έχουν πει ότι δίνουν εξετάσεις μονιμοποιήσεις!

Ισχύει Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Diasostis31 »

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.geetha.mil.gr/media/pdf-arxeia/2015/ekdoseis/stoxoi/stoxoi.pdf&ved=0ahUKEwisvqKA-5XNAhWJxxQKHQMxBGUQFggcMAA&usg=AFQjCNGay87xifB_XSLUuaKGyM2AxiiCUg&sig2=xCV_XwNhWGLpaD6QvFXWFQ

Βρήκα αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον αρχείο όπου υπάρχουν οι μελλοντικοι στόχοι του ΓΕΕΑΘΑ.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι επιθυμεί προσλήψεις επαγγελματιων οπλιτων

Ειδικότερα αναφέρει 1.000 οβα στις ειδικες

2.000 μαχιμους εποπ

500 περίπου εποπ νοσηλευτικης

Δυστυχώς δεν εξαρτάται απ αυτούς, το αν θα γίνουν προκηρύξεις, αλλά είναι θετικό ότι το επιτελείο ζητάει άτομα.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Διασωστης31 έγραψε:https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.geetha.mil.gr/media/pdf-arxeia/2015/ekdoseis/stoxoi/stoxoi.pdf&ved=0ahUKEwisvqKA-5XNAhWJxxQKHQMxBGUQFggcMAA&usg=AFQjCNGay87xifB_XSLUuaKGyM2AxiiCUg&sig2=xCV_XwNhWGLpaD6QvFXWFQ

Βρήκα αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον αρχείο όπου υπάρχουν οι μελλοντικοι στόχοι του ΓΕΕΑΘΑ.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι επιθυμεί προσλήψεις επαγγελματιων οπλιτων

Ειδικότερα αναφέρει 1.000 οβα στις ειδικες

2.000 μαχιμους εποπ

500 περίπου εποπ νοσηλευτικης

Δυστυχώς δεν εξαρτάται απ αυτούς, το αν θα γίνουν προκηρύξεις, αλλά είναι θετικό ότι το επιτελείο ζητάει άτομα.

φυσικά και θέλει ΕΠΟΠ δεν νομίζω να είχαμε κανένας καμία αμφιβολία για αυτό αφού μετα το 2010 έπρεπε να συνεχίσει για να φτάσει την οροφή, απλά προσωπική μου άποψη είναι ότι άλλο να θέλω κάτι και άλλο αν μπορώ να το αποκτήσω...

μακάρι να μπορέσουν ακόμα και μέσα στην κρίση αλλά τα τσακάλια απέξω δεν καταλαβαίνουν την ίδια τους την μάνα θα καταλάβουν έναν ``πελάτη``;

Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Το ο, τι υπάρχει πρόβλημα επάνδρωσης και σε πολλές μονάδες, ειδικά των ειδ. Δυνάμεων, είναι γνωστό. Στη 2α ΜΑΛ δε λειτουργεί πλέον ο 3ος λόχος, παράδειγμα. Ελλείψεως και εφέδρων και χαμηλόβαθμων στελεχών. Μήπως οι προσλήψεις στην Κύπρο στην ΕθνΦΡ είναι προμήνυμα και για κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα?
Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Soap »

Εαν θες τη γνωμη μου, το οτι υπαρχει ελλειψη προσωπικου δεν λεει κατι. Στην Τραγ-ελλαδα δεν λειτουργει τιποτα σωστα. Απο τη στιγμη που υπαρχουν τεραστιες ελλειψεις στα νοσοκομεια νομιζω ειναι λογικο και επομενο να υπαρχουν και στο στρατο. Προσωπικα, θα ηθελα εννοειται μια προκηρυξη για ΕΠΟΠ. Το αν βλεπω κατι τετοιο να γινεται πραξη στο αμμεσο μελλον, ειναι αλλη (πικρη) ιστορια.

Βεβαια λενε οτι η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια. Μηπως ομως σε αυτο τον τοπο εχουν ολα πεθανει, οποτε το μονο που εμεινε για να πεθανει κι αυτο ειναι η ελπιδα;

Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Γραπτες εξετασεις

Δημοσίευση από Γραπτες εξετασεις »

Γραπτες εξετασεις για την μονιμοποιηση των εποπ μαλλον ολων των σειρων που μπηκαν και δεν εδωσαν καποιο ειδος εξετασεων ασχετα απο την τελευταια. Πιο πολλες πληροφοριες εχει σε δημοσιευμα που υπαρχει σε παρομια σελιδα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σε ποιες εξετάσεις αναφέρεσαι φιλαράκι;

Διότι, όλες οι προηγούμενες σειρές πριν την 8η, έχουν δώσει εξετάσεις μονιμοποίησης.

Δεν υπάρχει σειρά, που δεν εξετάστηκε.

ΚΩστας11

Δημοσίευση από ΚΩστας11 »

Λογικα ποτε θα βγει η επομενη σειρα για να 3ερω ρε παιδια;H 9 δηλαδη;

Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Αδερφέ είναι άγνωστο αν θα βγει ποτέ επομένη σειρά ΕΠΟΠ. Προσωπικά το βλέπω απίθανο, πάνε οι παλιές, καλές εποχές. Τώρα μόνο από τις Παραγωγικές Σχολές, μέσω Πανελλαδικών.
35μκ

Δημοσίευση από 35μκ »

Α ρε παιδια τι να πω μας χαλασανε τα ονειρα. Ολοι λενε υπομονη ειναι αρετη αλλα ποσο πια ρε παιδια τσπ να ειστε ολοι καλα σας ευχομαι οτι καλητερο τα ονειρα σας να γινουν πραγματικοτητα και να εχετε παντα υγεια ! Και μην ξεχνατε οτι ειστε ελληνες!
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Με την υπομονη δε σταζει μελι ρε παιδια, τι να λεμε. *Εκλεισε οντως ο 3ος ΛΑΛ στη 2αμαλ ; Πολυ στεναχωρο, ουτε κληρωτοι δε πανε πλεον ;
a

Δημοσίευση από a »

Παιδια μην σκατε αδικα εδω μεσα. Εχετε κανει 100 σελιδες με μηνυματα. Αν ειναι να βγει κατι θα φανει στο μελλον. Σιγουρα υπαρχουνε μεγαλες αναγκες στο στρατο αλλα το γεγονος οτι καθε χρονο ο στρατος παιρνει απο πανελληνιες ατομα κανει την τροικα κ τους θεσους να λενε οχι εποπ. Κ εδω που τα λεμε δε μπορει να παρει κ πανελληνιες κ εποπ την ιδια ωρα που σχεδον ολα τα δημοσια νοσοκομεια δεν εχουνε γιατρους κ νοσηλευτες.
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Καλησπερα σας, θα ηθελα να σας ρωτησω για εμενα που ειμαι εποπ λχιας (ΠΒ) και εχω πτυχιο για ελαφρα αεροπλανα (ppl) μπορω να το καταθεσω στην υπηρεσια και να κανω μεταταξη στην αεροπορια στρατου; Σας ευχαριστω πολυ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες