Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
DMG69
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από DMG69 »

Σειρουλα δεν ξερω αν εχει γινει καπιο λαθος απλα μπενω συχνα και τα βλεπω. την προκιριξει την περιμενω εδω και χρονια να βγει Εικόνα
akyro

Δημοσίευση από akyro »

Και θα περιμένεις, όταν περάσεις το όριο ηλικίας θα πάψεις να ζαλίζεις τον κόσμο χωρίς λόγο.
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Δημοσίευση από ziaba »

Οσοι μπηκαν μπηκαν δεν υπαρχει πλεον χρημα για να ταιζει το κρατος και αλλους τεμπεληδες
Πολίτης !!!336 !!!
εποπ ΠΝ

Δημοσίευση από εποπ ΠΝ »

Το κρατος δεν εχει λευτα να ταιζει τεμπεληδες; Αφου μας θεωρεις τεμπεληδες τι παρακολουθεις αυτην εδω τη σελιδα; Μηπως εισαι και συ τεμπελης και θες να μπεις στο στρατο να ταιριαξεις; Ο αλλος ο ακυρος και αυτος κραζει ασυστολα αλλα το ματι του γαριδα εδω... Να απαντατε πικροχολα στα παιδια εδω... Και σας ρωτω φορατε παντελονια και οι δυο σας;
Άβαταρ μέλους
ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ (ΗΛ/ΗΤ)
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ (ΗΛ/ΗΤ) »

Το παραπάνω μηνυμα ειναι δικο μου.
Άβαταρ μέλους
Vasss
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Vasss »

Μην ασχολείσαι φίλε μου. Οι υπόλοιποι γνωρίζουμε τι ζόρι είναι για εσάς που υπηρετείτε στον Στρατό.
akyro

Δημοσίευση από akyro »

εποπ ΠΝ έγραψε:Το κρατος δεν εχει λευτα να ταιζει τεμπεληδες; Αφου μας θεωρεις τεμπεληδες τι παρακολουθεις αυτην εδω τη σελιδα; Μηπως εισαι και συ τεμπελης και θες να μπεις στο στρατο να ταιριαξεις; Ο αλλος ο ακυρος και αυτος κραζει ασυστολα αλλα το ματι του γαριδα εδω... Να απαντατε πικροχολα στα παιδια εδω... Και σας ρωτω φορατε παντελονια και οι δυο σας;

Το 90% είστε τεμπέληδες μεγάλε, όλοι υπηρετήσαμε και ξέρουμε τι παίζει στο στρατό, παρακολουθώ την σελίδα γιατί είμαι υπέρ των ένστολων είτε είναι στρατιωτικοί είτε στα σώματα ασφαλείας και άμα ο θεσμός σου μεγάλε είχε επιτυχία θα έβγαιναν κανονικά 10 σειρές που όντως τόσες ήτανε να βγούνε και δεν θα "τελείωνε" στις 8, κάτσε να είσαι περήφανος εσύ για τα βύσματα και τις γυναίκες που από τα 20 χρόνια τα 15 παίρνουν άδειες και ωράρια λόγω παιδιών.

Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Οι στρατιωτικοί στην μεγαλύτερη πλειοψηφία τους είναι τεμπέληδες που μπαίνουν για τον μισθό. Μπορεί να είναι η φύση του Ε. Σ τέτοια μιας και οι στρατιώτες δεν κάνουν τίποτα άλλο πέρα των ασκήσεων. Το πολύ πολύ να χτίσουν κανένα hotspot για πρόσφυγες.

Τώρα επειδή αναφέρθηκε το θέμα με την εισαγωγή στον Ε. Σ φυσικά για άλλη μια φορά το κράτος λειτουργεί αισχρά.

Καταρχάς πρέπει να καταργηθεί επιτέλους αυτός ο γελοίος, ο αισχρός θεσμός της υποχρεωτικής θητείας.

Έλεος δηλαδή. Κάθε χρόνο πετάμε στα σκουπίδια τόσα εκατ. Για εκπαίδευση του κάθε σπασίκλα φαντάρου ενώ εύκολα αυτά τα λεφτά θα μπορούσαμε να τα δώσουμε για να αναβαθμίσουμε τον εξοπλισμό που μας έχει μείνει από το Βιετναμ και ότι άχρηστα μας χάρισαν άλλες χώρες.

Οι στρατιώτες φυσικά δεν θα έπρεπε να μπαίνουν από σχολές. Καλός η κακός μιλάμε για τον στρατό.

Δεν θέλουμε τον σπασίκλα που επειδή έγραψε τα 17.000 μόρια πήρε μια θέση στον Ε. Σ

Στον στρατό θέλουμε αυτούς που είναι διατεθειμένοι να χύσουν αίμα. Αυτούς που θα ματώσουν στις ασκήσεις και ας είναι και ανόητοι.

Το σύστημα την Αμερικής θα ταίριαζε καλύτερα.

Κάνει όποιος θέλει αίτηση, τους ξεπατώνουν στις ασκήσεις και μόνο το 10% που θα αντέξει θα περάσει.

Όλα τα άλλα είναι μπούρδες.

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Ειναι γενικευση να πουμε οτι ΟΛΟΙ οι στρατιωτικοι ειναι τεμπεληδες, αν και σε μεγαλο βαθμο ισχυει, διαγκωνιζονται για το ποιος θα κανει τα λιγοτερα μεχρι να μπει το χιλιαρικο. Και για τα σωματα ασφαλειας βεβαιως. Αυτη ειναι αντιληψη που μοιραζονται ολοι σχεδον οι κλαδοι του δημοσιου. Το κακο ειναι λογω της ιστοριας και της αποστολης των σωματων αυτων, ολοι ανεξαιρετως θεωρουν εαυτους προστατες της ελευθεριας και υπερασπιστες της εθνικης αμυντικης γραμμης, ακομα και αν δε κανουν τιποτα ολη μερα. Συμφωνω 100 % με αυτο που λεει ο παραπανω για το αμερικανικο συστημα. Ετσι θα επρεπε να ειναι, πεντεετες συμβολαιο για μονιμους υπαξ με δυνατοτητα ανανεωσης και εισαγωγη σε σχολη αξιωματικων αποφοιτων πανεπιστημιου (συγκεκριμενων σχολων) . Δε ξερω κατα ποσο θα μπορουσε να εφαρμοστει κατι τετοιο ομως. Για μενα η εισαγωγη μεσω πανελληνιων ειναι ο, τι χειροτερο εχει υπαρξει για την ποιοτητα του προσωπικου σε στρατο, Σ. Α.
Άβαταρ μέλους
ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ (ΗΛ/ΗΤ)
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ολοι στην απ εξω καλα τα λενε και ολοι ειναι υπερ ανω. Και φυσικα κανενας απο σας δε θελει να μπει μ αυτον τον ΄΄αποτυχημενο'' ''τεμπελικο'' θεσμο... Αλωστε για να γραφετε εδω δεν σας ενδιαφερει... Σωστα; Σας ειναι δυσκολο ομως να παραδεχθειτε οτι καποιοι σαν εσας καταντησαν το στρατο ετσι... Καποιοι σαν εσας που δεν θελαν να μπουνε πραγματικα αλλα μπηκαν για να παρουν το χιλιαρικο. Ενταξει στο στρατο ξηρας δε ξερω τι παιζει γιατι πηγα σαν θητεια εκει. Στο ναυτικο ομως στην δικια μου προκυρηξη τα 2/3 ειναι αποφοιτοι ΤΕΙ. Θελω να καταληξω στο γεγονος οτι τα στανταρ ανεβαινουν και παροτι μερικοι κραζετε μπορει να μην μπορειτε να μπειτε σαν επ. Οπ φιλικα.
Υ. Γ και κατι για μενα. Επ. Οπ δε γουσταρα με τιποτα να μπω αλλα την ειχα ψιλιαστει την δουλεια το2010 και μπηκα. Το ειδα επαγγελματικα το θεμα. Αμα δεν δουλεψουν ολοι το καραβι δε παει φιλε μου.
Υ. Γ2 τεμπεληδες ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Και ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ επισης. Εμενα με συμφερει να υπαρχουν τρωνε ολες τις βαρδειες Χριστουγεννα και Πασχα και οτι μπαλακι κυκλοφορει.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Καλησπέρα παιδιά. Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάει ένας μη στρατιωτικός, το πόσο τεμπέληδες είναι οι στρατιωτικοί... Σε περίοδο ειρήνης εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πόσο θα λουφάρει ο στρατιωτικός γιατί πολύ απλά δεν περιμένω με βάση την φύση της δουλειάς του να μου παράξει κάτι... Θα πρότεινα να κράξετε κανέναν υπάλληλο του ΙΚΑ ή ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΩΝ ή ΔΗΜΟΥ ή ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ κτλπ... Που δεν κάνει σωστά την δουλειά του... Παρά να ασχολήστε με τον στρατιωτικό.

Και συμβουλή απο εμένα: Όσοι θέλατε να φορέσετε την στολή και αυτό δεν έγινε λόγο της συγκυρίας... Που μετά το 2010 μας βασανίζει θα έλεγα πως θα την βρήτε την άκρη αλλού, μήν μαραζώνετε περιμένοντας μία προκήρυξη ΕΠΟΠ απλά πρέπει να ψάξετε τι μπορείτε να κάνετε με νύχια και με δόντια και θα κερδίσετε στο τέλος ίσως και περισσότερα απο όσα θα κερδίζατε αν μπένατε ΕΠΟΠ.

Καλησπέρα σας και πάλι ``φιλικά`` (απο ΜΗ ΕΠΟΠ)

Άβαταρ μέλους
ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ (ΗΛ/ΗΤ)
Στρατιώτης
Στρατιώτης

george777 τα ειπες πολυ σωστα.
σκεπτομενος τη συζητηση αυτη στον ελαχιστο ελευθερο μου χρονο στη δουλεια, ρωτω τον προισταμενο μου καποια πραγματα.
1) δεν υπαρχει απο το δντ η τροικα η οπως το λεει η καθε κυβερνηση καμια διαταγη-εισηγηση να μην γινουν προσληψεις στο στρατο για επ. Οπ η στα σωματα ασφ.
2) ο θεσμος των εποπ δεν εχει καταργηθει
3) σχεδιο για εεφοπ δεν υπαρχει
4) οβα στο πν μονο στη δ. Υ. Κ (ουκ) και χωρις προκυρηξη (θελει μονο αιτηση και ΜΟΝΟ αμα βγαλεις το σχολειο ουκ.)
Τα παραπανω τα εγραψα διοτι διαβαζοντας απο την αρχη το θεμα συναντησα αυτες τις φημες.
η ταξη των εποπ 2010 πν γινοντα κελευστες τωρα σε λιγες μερες. Οποτε αν ειναι να κανουν κατι τωρα θα το κανουν.

ιωαννης β

Δημοσίευση από ιωαννης β »

καλησπερα θα βγει προκυρηξη για μονιμους εποπ στην πολεμικη αεροπορια τον Ιουνιο; Υπαρχει καποιο επισιμο site που μπορουμε να το δουμε; Το εχω ακουσει;

επισης παιρνει η αεροπορια πολιτικο προσωπικο; Πχ για 6-8 μηνες; Επειδη ενδιαφερομαι δεν βρηκα καποιο αλλο φορουμ να απευθυνθω για αυτο γραφω εδω, αν μπορειτε βοηθηστε με, επισης για το πολιτικο προσωπικο παιζει ρολο εαν ειναι ενοπλο ή οχι; Πχ ι3 αοπλο; Ή ισχυει κανονικα οτι ισχυε για προκυρηξη; Εποπ οτι πρεπει να ειναι ι1ή ι2. Τελος αμα θελω να αλλαξω το ι (γιωτα μου πριν απολυθω απο τον στρατο που ειμαι φανταρος τωρα σε ποσο χρονικο διαστημα θα πρεπει να το κανω; Πριν την αδεια απολυσεως ή ενδιαμεσα; υπαρχει καποιος περιορισμος;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θα σου απαντήσω επιγραμματικά στις ερωτήσεις σου.

- Όχι, δεν υπάρχει κάποια πληροφορία ότι θα πάρουν ΕΠΟΠ τον Ιούνιο.

- Μπορείς να ενημερώνεσαι από το παρόν site όπως επίσης και από το επίσημο site της Πολεμικής Αεροπορίας.

- Πολιτικό προσωπικό οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν να πάρουν πολλά χρόνια οπότε μην ελπίζεις και πολύ.

- Για πολιτικό προσωπικό δεν σε επηρεάζει το Ι αλλά για ΕΠΟΠ θα πρέπει να ήσουν είτε Ι1 είτε Ι2 ανάλογα την ειδικότητα.

- Πριν απολυθείς από φαντάρος δεν μπορείς να αλλάξεις το Ι σου παρά μόνο όταν απολυθείς αφού ζητήσεις στην στρατολογία σου να κάνεις επανεξέταση της σωματικής σου ικανότητας.

ιωαννης β

Δημοσίευση από ιωαννης β »

Καλησπερα σας Ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση. Οσο για αυτο που γραψατε προηγουμενως<- Πριν απολυθείς από φαντάρος δεν μπορείς να αλλάξεις το Ι σου παρά μόνο όταν απολυθείς αφού ζητήσεις στην στρατολογία σου να κάνεις επανεξέταση της σωματικής σου ικανότητας. εγω εχω ακουσει οτι πρεπει να αλλαξεις το Ι σου μονο πριν απολυθεις, διοτι μετα που παιρνεις απολυτηριο παλια λεγανε οτι φαινεται το Ι, τωρα ακουσα οτι δεν φαινεται αλλα μετα χρειαζεται μεσο για να αλλαξεις το Ι. Αρα αμα καποιος ειναι πχ Ι3 αοπλος λογω οτι ανχωνεται πολυ ευκολα, μπορει εφοσον εχει παρει το χαρτι απολυσης να ζητησει να αξιολογηθει ξανα πριν κανει αιτηση για εποπ ; Ή Δεν γινεται; μου ειπε ενας μονιμος οτι στο χαρτι απο παιρνεις ενα πιστοποιητικο απο το κεπ φαινεται κανονικα του Ι σου ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης