Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Diasostis31 »

lokatzis έγραψε:Δεα, πας εσύ, ή σε επιλέγουν αυτοί και το λέει στο σημείωμα κατάταξης;ΥΕΑ πως γίνεσαι;

Πρώτα ο Θεός, αν βγει προκυρηξη για εποπ μπορείς να γίνεις και μόνιμος στις ειδικες δυναμεις ουκ, λοκ άμα το επιθυμείς ή πρέπει να έχεις κάνει την θητεία σου εκεί;

Εισαι σε λάθος θέμα

Πρέπει να έχεις ένδειξη ΥΕΑ για να γίνεις ΔΕΑ , σε επιλέγουν στο κέντρο που θα μπεις με αθλητικές δοκιμασίες και ψυχομετρικα. ΥΕΑ ονομαζεσαι όσο είσαι στη σχολή εφεδρων, ΔΕΑ γίνεσαι όταν τελειώσει η εκπαίδευση.

Εάν βγει προκήρυξη εποπ μπορείς να δηλώσεις ειδικες δυνάμεις και ας μην έχεις υπηρετησει καν, απλά έχεις παραπάνω μόρια αν ήσουν καταδρομεας πριν.

Γνώμη μου μακριά από δεα, μην κάνεις το λάθος αν δεν έχεις βύσμα για ειδικες γιατί θα βρεθείς στο πεζικο. Καλυτερα στρατιώτης στις ειδικες

Άβαταρ μέλους
lokatzis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από lokatzis »

ΚΑΙ άμα δεν έχει ένδειξη δεα δεν με περνούν; Εγώ νόμιζα μην επιλέγεις εσύ, ο λόγος που θέλω να γίνω δεα είναι για να πάρω κάποια μορια για προκυρηξειςμιας και οι ειδικές δυνάμεις δεν πολύ με ξετρελαίνουν για τις πολλές ασκήσεις που έχουν και δεν έχω και σχέσεις με τη γυμναστική

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Ένδειξη ΥΕΑ στον στρατό ξηρας έχουν όλοι οι απόφοιτοι λυκείου. Αν θες μόρια καλύτερα ειδικες δυνάμεις, ο απλός δοκιμος δεν παίρνει μόρια για όλες τις προκήρυξεις, πχ τώρα για λιμενικο δεν ήθελε δοκιμους αλλά ΜΟΝΟ ειδικες δυνάμεις.

Στείλε μου μήνυμα για άλλες απορίες, γιατί συζητάμε σε λάθος θέμα.

akyro

Δημοσίευση από akyro »

Ετσι και αλλιώς συζητάτε για μια προκήρυξη που δεν θα βγει ποτέ.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

akyro έγραψε:Ετσι και αλλιώς συζητάτε για μια προκήρυξη που δεν θα βγει ποτέ.

Με αυτή την κυβέρνηση που προτιμάει τους μισθοφορους της frontex και το NATO, εννοείται.

Ζήτω οι καθαριστριες, ζήτω η ΕΡΤ!

Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Soap »

Τον θεσμο τον κατηργησαν οι προηγουμενες κυβερνησεις. Η τωρινα απλα συνεχιζει τα χαλια των προηγουμενων. Ενταξει, τα εντεινει για την ακριβεια.
Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Ο θεσμός δεν καταργήθηκε, πριν 3 χρόνια ήταν έτοιμος να βγει για 300 άτομα στις ειδικες αλλά τον έκοψε η ΤΡΌΙΚΑ. Ο θεσμός της δημοτικής αστυνομίας καταργήθηκε αλλά τσουπ να πάλι κάνουν περιπολιες τα πιο άχρηστα χιλιάρικα στο δημόσιο... Αοπλοι, αλλά ίδιο μισθό με τον αστυφυλακα.

Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Soap »

Ωπα γιατι με μπερδεψες. Τις αποφασεις της τροικα, ανεξαρτητα απο το περιεχομενο τους, Ποιος τι υλοποιει;Α σωστα καταλαβες.

Οι εκαστοτε κυβερνησεις.

Οσο για τους δημοτικους δεν διαφωνησω καθολου. Και πολυ φοβαμαι οτι δε παιρνουν χιλιαρικο, αλλα παραπανω

Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Άβαταρ μέλους
lokatzis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από lokatzis »

Μετάξυ δεα και ειδικών δυνάμεων θέλετε να πείτε ότι αυτή των ειδικών δυνάμεων βρίσκουν ποιο εύκολα δουλειές σε ότι έχει να κάνει με φυλαξη πχ σωματοφυλακες, σεκιουριταδες και σε σώματα ασφαλείας; Είναι και λίγο άδικο αυτο οποίος δεν θέλει να πάει στις ειδικες δυναμεις για λόγους ασκήσεων, καψωνιων αλλά ενδιαφέρεται για προκυρηξεις είναι σαν να του βάζει το όπλο στο κεφάλι ώστε να μαζεύουν άτομα στις ειδικες δυναμεις δικιά μου αναφορά αυτή δεν ξέρω τη άλλο παίζει

Και το τη παραπάνω έχουν αυτή από τους απλούς φαντάρους η τους δεα;

Τώρα είμαι σε δίλημμα

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Ναι αυτό εννοώ Κανένα όπλο στο κεφάλι, και προκήρυξη να βγει μπορείς να δηλώσεις αλλά οι ειδικοδυναμιτες έχουν πιο πολλά μόρια.

Όταν αυτοί κάναν άλμα με αλεξίπτωτο, οι άλλοι πιναν φραπεδες, αυτό έχουν παραπάνω...

Κανένα δίλημμα, ειδικες δυνάμεις πήγαινε, δεν είναι τίποτα.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

lokatzis μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό και μην παιδεύεσαι τόσο γιατί δεν έχει νόημα.

Επιγραμματικά (αν και σου απάντησα και σε άλλο νήμα) τα δεδομένα έχουν ως εξής και καλό θα ήταν το θέμα να κλείσει εδώ καθώς νομίζω ότι σε καλύψαμε:

1) Το που θα υπηρετήσεις είναι καθαρά δικό σου θέμα. Εμείς ως πιο έμπειροι, σου προτείνουμε να επιλέξεις τις ΕΔ καθώς θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να συμμετάσχεις σε ενδεχόμενες προκηρύξεις με έξτρα μόρια έναντι των υπολοίπων. Βέβαια μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Οι περισσότεροι πλέον έχουν το ίδιο σκεπτικό με εσένα, άρα οι "λοκαντζήδες" είναι ήδη υπέρ αρκετοί.

2) Προκηρύξεις δεν βγαίνουν πλέον. Ας μην γελιόμαστε. Από το να περιμένεις (ίσως) επ'αόριστον για μια προκήρυξη με βάρκα την ελπίδα, είναι προτιμότερο αν σε παίρνει το όριο ηλικίας να δώσεις πανελλήνιες για στρατό / αστυνομία / πυροσβεστική.

3) Επαναλαμβάνω ότι τα κριτήρια μπορούν απροειδοποίητα πάντα να αλλάξουν. Κανείς δεν σου εγγυάται ότι κάποιες προϋποθέσεις θα παραμείνουν σταθερές.

4) Νομίζω ότι σε καλύψαμε πλήρως. Αν πάλι όχι, τότε υπάρχουν άπειρα θέματα στο φόρουμ προς ανάγνωση και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σου μείνει η παραμικρή απορία. Εδώ συζητάμε αποκλειστικά για το ενδεχόμενο προκήρυξης για ΕΠΟΠ. Δεν θα ξεφύγουμε άλλο. Να είσαι καλά, καλή περιήγηση και καλή ανάγνωση!

35 μκ

Δημοσίευση από 35 μκ »

Δ. Υ. Κ πως το βλεπεις λες να γινει το θαυμα; Και να βγαλουν; Ειδικα το ναυτικο εχουν πολυ μεγαλη αναγκη δεν ξερω πρεπει ν Πιεσουμε την κατασταση !
akyro

Δημοσίευση από akyro »

Τι να πιέσεις βρε άνθρωπε; Είσαι επικεφαλής της Τρόικας; Θα μας τρελάνετε μωρέ εδώ μέσα; Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

35 μκ έγραψε:Δ. Υ. Κ πως το βλεπεις λες να γινει το θαυμα; Και να βγαλουν;

Όχι φίλε μου δυστυχώς.

35 μκ

Δημοσίευση από 35 μκ »

Εσυ που εχεις και ονομα ακυρο σου μιλησε κανενας; Δεν νομιζω Και αλαξε ονομα να σε περνουν στα σοβαρα! Δ. Υ. Κ σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση να εισαι καλα!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 2 επισκέπτες