Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
kolegas
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από kolegas »

Ενω αμα δεν ηταν οι πανελληνιες θα ηταν ολα τα κομμαντο του πασοκ της νδ και του συριζα... Μπραβο ωραια λογικη εχετε μερικοι... Μαλλον δεν μπορουν να σας βολεψουν και το εχετε παρει στα σοβαρα...

αμα εχετε τοση μεγαλη καψα δωστε πανελληνιες και περαστε για καραβαναδες δεν σας εμποδιζει κανεις

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Diasostis31 »

kolegas έγραψε:Ενω αμα δεν ηταν οι πανελληνιες θα ηταν ολα τα κομμαντο του πασοκ της νδ και του συριζα... Μπραβο ωραια λογικη εχετε μερικοι... Μαλλον δεν μπορουν να σας βολεψουν και το εχετε παρει στα σοβαρα...

αμα εχετε τοση μεγαλη καψα δωστε πανελληνιες και περαστε για καραβαναδες δεν σας εμποδιζει κανεις

Πριν πετάξεις την εξυπνάδα, κάτσε διαβασε πρώτα

ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΣΜΥ 21 ΕΤΩΝ

Πουθενά αλλού δεν υπάρχει αυτό.

Με τη λογική του κομματικου βολεματος όσοι είναι από ΣΜΥ μέχρι το 92 που ήταν χωρίς πανελληνιες, κ οι ΕΜΘ που μπαιναν με απολυτηριο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ξηλωμα τώρα.

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από marsupilami »

kolegas έγραψε:Ενω αμα δεν ηταν οι πανελληνιες θα ηταν ολα τα κομμαντο του πασοκ της νδ και του συριζα... Μπραβο ωραια λογικη εχετε μερικοι... Μαλλον δεν μπορουν να σας βολεψουν και το εχετε παρει στα σοβαρα...

ακριβως αυτο! Πες τα

Και δεν πιστευω πως υπαρχουν εξυπνοι και χαζοι μαθητες υπαρχουν μελετηροι κ μη μελετηροι μαθητες απλα το δεν μου κοβει ειναι για να δικαιολογησουμε τη Τεμπελια μας και ποιος σας εχει πει οτι αν μπειτε μεσα στην σχολη δεν εχει διαβασμα; Και αν οπως λετε δεν κοβει σε μερικους για ποιο λογο να τους επιτραπει να αναλαβουν τετοιες σημαντικες θεσεις; Καταλαβεται επισης πως ΔΕΝ ειναι δυνατον να γινουμε αμερικη γιατι εμεις πολυ απλα δεν εχουμε και δεν μπορουμε να εχουμε ιμπεριαλιστικες τακτικες πολεμου στην αμερικη θελουν στρατιωτες να πηγαινουν στον πολεμο και να πεθαινουν. Γι αυτο ειναι ετσι τα πραγματα εκει. Νομιζω οπως καταλαβανεται η λογικη του βυσματια Καραβανα εχει τελειωσει γι αυτο υπαρχουν οι πανελληνιες για την αξιοκρατια. Και για σους αγαπουν τον στρατο αλλα δεν τα καταφερνουν και υστερα μεμφονται το συστημα επειδη δεν εγραψαν πρεπει να ξερουν πως για να κανεις κατι δεν φτανουν οι προθεσεις πρεπει να εχεις και τις προυποθεσεις ισως να ειναι το ονειρο τους ο στρατος οχι ομως ο στοχος τους.

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Πριν πετάξεις την εξυπνάδα, κάτσε διαβασε πρώτα

ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΣΜΥ 21 ΕΤΩΝ

Πουθενά αλλού δεν υπάρχει αυτό.

Με τη λογική του κομματικου βολεματος όσοι είναι από ΣΜΥ μέχρι το 92 που ήταν χωρίς πανελληνιες, κ οι ΕΜΘ που μπαιναν με απολυτηριο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ξηλωμα τώρα.

βεβαιως και θα επρεπε να εχουν ξηλωθει...

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Οι πανελληνιες είναι αξιοκρατικες μόνο όταν γράφεις (τα μαθήματα είναι άσχετα βέβαια με τη σχολή, πχ πιο σημαντική είναι η ιστορία πάρα η χημεία). Έστω ότι έγραψες, Εάν έχεις και μπάρμπα ταξιαρχο η ακόμα καλύτερα πολιτικό σου βάζει το βυσματακι στα ψυχομετρικα και στα αθλήματα και περνάς ότι γιωτας και αν είσαι.

Οι σχολές μέσα έχουν μυωπες, υπερβαρους και κάθε είδους γιωτα. Το χω δει και το λέω.

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Καταρχην τους μυωπες δεν τους απογορευεται η εισαγωγη και τι δηλαδη στην ευελπιδων και στην ικαρων υπαρχουν υπερβαροι; Τον ΔΜΣ πως τον περασαν; Με το βυσμα; δεν καταλαβα το επιχειρημα σου πως ειναι αξιοκρατικες μονο οταν γραφεις; Γιατι δεν ειναι οταν δεν γραφεις;

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Εννοώ ότι η αξιοκρατία τελειώνει με το που τελειώσουν τα γραπτά. Μετά παίζουν και άλλοι παράγοντες για να μπεις..Γνωστο μου πρόσωπο μπήκε σε σχολή υπαξιωματικων ενώ ήταν υπερβαρος, και πιθανόν να μην πέρασε και τα αθλήματα.

Και άτομα που ασχολούνται με γυμναστική χρόνια ολόκληρα κοπηκαν για λίγα μόρια... Αξιοκρατικοτατο!

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μηπως το υψος του δικαιολογουσε το βαρος του; Ποσα κιλα ηταν δηλαδη; Γιατι και εγω εχω αρκετα κιλα ομως το υψος μου ειναι τοσο οσο να μην ξεπερναω τον ΔΜΣ και υπαρχουν πολλα παιδια που το εχουν αυτο... Ενταξει αν καποιος χρειαζεται μεσον να περασει τα αθληματα τοτε δεν νομιζω πως θα επιβιωσει στην σχολη λογω πιεσης και νομιζω πως ενας πραγματικα υπερβαρος θα εκανε μπαμ και θα κινουσε τις υποψιες αμεσωςκατι που θιγει αμεσα τις στρ σχ και δεν νομιζω πως θα ηθελαν κατι τετοιο γιατι υποβαθμιζεται το κυρος τους κατι που δεν θα θυσιαζαν για ενα βυσμα. Αλλα και μια περιπτωση που δεν ξερω και αν ισχυει κιολας δεν αλλαζει τα δεδομενα οποιος ειναι ενταξει σε ολα και δεν μπορει κανεις να τον κοψει και αν γινει υπαρχουν και τα δικαστηρια και τοτε θα δειτε που θα παει και ο βυσματιας και το Βυσμα του.

maria1411
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από maria1411 »

Καλημερα σε ολους. Ειμαι 18 χρονων και θελω παρα πολυ να καταταγω στους επαγγελματιες οπλιτες. Προς στιγμης δεν εχω βρει καποια προκυρηξη σχετικα. Μηπως παρακαλω Καποιος ξερει να μου πει αν εχει βγει; Και κατι αλλο... Ειναι δυσκολο να περασει κανεις; Ευχαριστω εκ των προτερον.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

maria1411 έγραψε:Καλημερα σε ολους. Ειμαι 18 χρονων και θελω παρα πολυ να καταταγω στους επαγγελματιες οπλιτες. Προς στιγμης δεν εχω βρει καποια προκυρηξη σχετικα. Μηπως παρακαλω Καποιος ξερει να μου πει αν εχει βγει; Και κατι αλλο... Ειναι δυσκολο να περασει κανεις; Ευχαριστω εκ των προτερον.

Μαρία καταρχάς καλημέρα και καλώς όρισες στην παρέα και στο φόρουμ γενικότερα.

Θα απαντήσω επιγραμματικά και συνοπτικά στα 2 σου ερωτήματα.

- Οι τελευταίες προκηρύξεις για ΕΠΟΠ γενικώς βγήκαν το 2009. Από τότε δεν έχει ξαναβγεί κάτι και με τα σημερινά δεδομένα είναι εξαιρετικά δύσκολο το να βγει και κάτι στο άμεσο μέλλον. Τα οικονομικά της Χώρας δεν πάνε καλά και δυστυχώς δεν επιτρέπουν τέτοιες "πολυτέλειες". Ο θεσμός πάντως θεωρητικά ΔΕΝ έχει καταργηθεί.

- Το αν είναι "δύσκολο" ή όχι είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες που δεν έχει και νόημα να τους αναλύσουμε αυτή την στιγμή.

ΥΓ: Αν θες την γνώμη μου είναι ευλογία το ότι είσαι ακόμη 18 χρονών. Να υποθέσω ότι δεν έχεις δώσει Πανελλήνιες ακόμη έτσι; Είναι προτιμότερο και πιο "εύκολο" στις μέρες μας να δώσεις λίγη παραπάνω βάση στα μαθήματά σου για να περάσεις σε κάποια Στρατιωτική Σχολή αν το επιθυμείς τόσο πολύ, παρά να ζεις με την αβεβαιότητα του αύριο περιμένοντας την οποιαδήποτε προκήρυξη που στην τελική δεν σου εγγυάται και κανένας ότι θα βγει. Μόνο Πανελλήνιες εν κατακλείδι κορίτσι μου. Να είσαι καλά. Εικόνα

louk

Δημοσίευση από louk »

maria1411 έγραψε:Καλημερα σε ολους. Ειμαι 18 χρονων και θελω παρα πολυ να καταταγω στους επαγγελματιες οπλιτες. Προς στιγμης δεν εχω βρει καποια προκυρηξη σχετικα. Μηπως παρακαλω Καποιος ξερει να μου πει αν εχει βγει; Και κατι αλλο... Ειναι δυσκολο να περασει κανεις; Ευχαριστω εκ των προτερον.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ κουκλαα μου.

μην περιμενεις καμια προκηρυξη εποπ, εμθ κλπ. Εισαι τυχερη που εισαι 18. Εγω στα 22 που καταλαβα οτι επρεπε να δωσω για σμυ δυστυχως δε μπορεσα λογω ηλικιας. Διαβασε οσο μπορεις καλυτερα, προετοιμασου σε αθληματα και ολα καλα θα πανε. Μπες απο σχολη στο στρατο και μην περιμενεις προκηρυξεις εποπ. Καλη τυχη απο καρδιας.

35 μκ

Δημοσίευση από 35 μκ »

Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας και να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος κατά το έτος κατάταξης τους στις Ένοπλες Δυνάμεις. Εγω που τον μαρτιο γινομαι 28 τελως;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

35 μκ έγραψε:Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας και να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος κατά το έτος κατάταξης τους στις Ένοπλες Δυνάμεις. Εγω που τον μαρτιο γινομαι 28 τελως;

Αν μέσα στο 2016 δεν βγει προκήρυξη τότε τέλος ναι.

Φέτος είναι η τελευταία σου χρονιά.

35ΜΚ

Δημοσίευση από 35ΜΚ »

Σε ευχαριστω πολυ δ. υ. κ να εισαι καλα!
Άβαταρ μέλους
lokatzis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από lokatzis »

Δεα, πας εσύ, ή σε επιλέγουν αυτοί και το λέει στο σημείωμα κατάταξης;ΥΕΑ πως γίνεσαι;

Πρώτα ο Θεός, αν βγει προκυρηξη για εποπ μπορείς να γίνεις και μόνιμος στις ειδικες δυναμεις ουκ, λοκ άμα το επιθυμείς ή πρέπει να έχεις κάνει την θητεία σου εκεί;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες