Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Ενώ εκεί που προβλέπετε... Βλέπουμε... Εικόνα (dn24)
Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Nikos Chatzoglou »

Βλέπω τους ΕΜΘ να βγαίνουν στη σύνταξη, τη πρώτη σειρά ΕΠΟΠ να γίνονται επιλοχιες, κ την τελευταία λοχιες.

Το 17 θα βγει σίγουρα, έχει μειωθεί το στράτευμα

Ναι, η λογική αυτό λέει. Μπορεί ο τότε Υπουργός ΕΑ να πει ότι δεν έχει ρευστό για μισθοφόρους, οπότε αυξάνω τη θητεία των κληρωτών από 9 σε 12 ή 14 μήνες για να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Εμένα το μόνο που με στεναχωρεί, αναφερόμενος στο συγκεκριμένο νήμα, είναι ότι έχει φτάσει 84 (!) σελίδες, απαράδεκτο για εμενα, ενα νήμα με αυτόν τον τίτλο θέματος που έχει.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Εξαιρούνται

Επείγοντα θέματα των υπουργείων Οικονομικών, Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εθνικής Άμυνας, Υγείας και Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, καθώς και της ΕΡΤ Α. Ε. Ρυθμίζει η κυβέρνηση.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Σχετικό βίντεο με την υπάρχουσα κατάσταση.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Θα προσληφθουν καποιοι ανθρωποι στα πλαισια των δυνατοτητων της οικονομιας της χωρας. Τι θελει να πει ο ποιητης;
Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Soap »

''Προσωπικό δε μπορούμε να προσλάβουμε, κακά τα ψέματα.''''Θα προσληφθούνε κάποιοι άνθρωποι στα πλαίσια των δυνατοτήτων της οικονομίας.''

Σε ελεύθερη μετάφραση ο ποιητής λέει δε μπορούμε να πάρουμε εποπ, οπότε ίσως πάρουμε τίποτα όβα που μας βγαίνουνε πιο φτηνά.

Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Οταν ηταν απο εξω καλα φωναζε... ποιος δεν εχει λεφτα; για ρηξτε μια ματια ποσα εχει δωσει για ελικοπτερα κλπ απο τοτε που εγινε υπουργος.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Diasostis31 »

dimitris mak έγραψε:Οταν ηταν απο εξω καλα φωναζε... ποιος δεν εχει λεφτα; για ρηξτε μια ματια ποσα εχει δωσει για ελικοπτερα κλπ απο τοτε που εγινε υπουργος.

Όταν ήταν απ έξω θυμάμαι έλεγε μεγάλη ανάγκη πρόσληψης 10.000 ΕΠΟΠ, μεγάλος κωλοτουμπας.

Προσπαθεί ένα χρόνο να πάρει 1.000 οβα κ στο τέλος δε θα τα καταφέρει

boymikel
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από boymikel »

Όταν βγαίνουν οι προκυρηξεις αυτές είναι συνιθως όλων των ειδικοτήτων ;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

boymikel έγραψε: Όταν βγαίνουν οι προκυρηξεις αυτές είναι συνιθως όλων των ειδικοτήτων ;
Καλώστον φιλο. Όχι, αλλά είναι για την πλειοψηφία επι του συνόλου των ειδικοτήτων, κάποιες ειδικότητες θα είναι καλυμένες απο προσωπικό.
Παύλος

Δημοσίευση από Παύλος »

Τι ελπίδες έχουμε αν πέσει ο ΣΥ. ΡΙΖ. Α να βγούνε προκηρύξεις στο μέλλον; Και εκτός αυτού γιατί δεν υπάρχει αντίδραση από τους στρατιωτικούς;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Παύλος έγραψε:Τι ελπίδες έχουμε αν πέσει ο ΣΥ. ΡΙΖ. Α να βγούνε προκηρύξεις στο μέλλον; Και εκτός αυτού γιατί δεν υπάρχει αντίδραση από τους στρατιωτικούς;

Δεν υπήρχαν και προ ΣΥ. ΡΙΖ. Α Σκέψεις για νέα προκήρυξη υπο την μορφή κσι τον θεσμό που υπήρχε. Κλειστά στόματα, κανείς δεν ξέρει τίποτα και δεν αναφέρει τίποτα. Δεν έχει να κάνει με τον ΣΥ. ΡΙΖ. Α αυτό. Ο Καμένος το επιθυμούσε διακαώς, δεν εγκρίνεται το κονδύλι απο το Γ. Λ. ΤΚ, καθότι δεν χρειάζονται ΕΠ. ΟΠ σε ειδικές θέσεις πχ στο στρατολογικό, χρειάζονται σε γενικής κατηγορίας θέσεις Α-Τ στο (ΠΖ), Χ. Ε. Ο κτλ, και τόσο μεγάλη προκήρυξη δεν δύναται να βγεί τουλάχιστον φέτος, αλλά ούτε και μεσομακροπρόθεσμα.

Δεν μιλάνε μαζικά καθότι απαγορεύεται ο συνδικαλισμός, και εκτός αυτού, αυτοί που έχουν τις θέσεις μην νομίζεις ότι δεν το έχουν εισηγηθεί, οι διοικητές των στρατοπέδων μιλάνε και μεταφέρουν προς τα πάνω για τα σοβαρά προβλήματα στελέχωσης, όμως όσο και να μιλήσουν αυτοί, μιλάει ο Σόϊμπλε πριν απο αυτούς. Μην ξεχνάς, ότι ένας υπαρχηγός ΓΕς, όσο πιο πολύ πιέσει, τόσο πιο πολύ δυσχερένει την θέση του στις κρίσεις. Πέρασαν οι καλές εποχές. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
Giwrgos7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Giwrgos7 »

Καλησπερα! Ειμαι 17 χρονων φετος δινω πανελληνιες απο την κατευθυνση των οικονομικων... Απο μικρο που με θυμαμαι ειχα μια τρελα με το στρατο και οσο περνουσαν τα χρονια αγωνιουσα για να μπω μονιμος! Δυστυχως ομως ετσι οπως τα καναν τα πραματα και με ελειπης ενημερωση διαλεξα κατευθυνση στην οποια παλαιοτερα υπηρχε ο στρατος (μεχρι και περσυ δηλαδη) ... Το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να τον βγαλω απο το μυαλο μου και θελω καπως να μπω χωρις πανελληνιες με προκυρηξεις! Ξερετε αν θα πρεπει να εχω παει πρωτα φανταρος για να παω ΕΠ. ΟΠ η δεν χρειαζεται; Εγω εχω σκεφτει κατα την διαρκεια των σπουδων μου (αν δεν περασω αστυνομια) να παρακολουθω τις προκυρηξεις αλλα δεν θα χω παει φανταρος!
Ευχαριστω
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Giwrgos7 έγραψε:Καλησπερα! Ειμαι 17 χρονων φετος δινω πανελληνιες απο την κατευθυνση των οικονομικων... Απο μικρο που με θυμαμαι ειχα μια τρελα με το στρατο και οσο περνουσαν τα χρονια αγωνιουσα για να μπω μονιμος! Δυστυχως ομως ετσι οπως τα καναν τα πραματα και με ελειπης ενημερωση διαλεξα κατευθυνση στην οποια παλαιοτερα υπηρχε ο στρατος (μεχρι και περσυ δηλαδη) ... Το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να τον βγαλω απο το μυαλο μου και θελω καπως να μπω χωρις πανελληνιες με προκυρηξεις! Ξερετε αν θα πρεπει να εχω παει πρωτα φανταρος για να παω ΕΠ. ΟΠ η δεν χρειαζεται; Εγω εχω σκεφτει κατα την διαρκεια των σπουδων μου (αν δεν περασω αστυνομια) να παρακολουθω τις προκυρηξεις αλλα δεν θα χω παει φανταρος!
Ευχαριστω

Καλώστον Γιώργο, και καλή επιτυχία στις σπουδές σου. Εάν υποθετικά έβγαινε προκήρυξη για ΕΠ. ΟΠ, δεν θα ήταν υποχρεωτικό να έχεις εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Σου απαντάω κατόπιν γενικής, αλλά και προσωπικής εμπειρίας. Όμως κάτι τέτοιο να βγεί, δεν αναμένεται σύντομα, τουλάχιστον όχι φέτος αλλά και μεσομακροπρόθεσμα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες