Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
Εδώ λένε να κάνουν μειώσεις κι εσύ περιμένεις να βγουν σειρές;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 78
Εγω δε περιμενω τιποτα πια, ας κατσουν με στρατο με μεσο ορο ηλικας 45 χρονων...
Διασωστης31 έγραψε:cuervo έγραψε:γιωργος26 έγραψε:Καλησπερα... Θα ηθελα με την σειρα μου να μαθω αν θα ξανα βγει καμια προκηρυξη για επ. Οπ μεσα στο 2015 η 2016;
Ο θεσμός δεν πρόκειται να ξανά επανέλθει, μην το σκέφτεσαι.
Είχε ψηφιστει να βγουν 10 σειρές ΕΠΟΠ, χρωστάνε δύο...
Όπως και να χει, θα βγει κάποτε
Ο τελευταίος ΕΜΘ ειδικοδυναμιτης μπορεί να βγει σύνταξη με τα διπλά χρόνια...
Όταν μπήκε η τελευταία σειρά ΕΠΟΠ το 2009 ο Αρχηγός του ΓΕΣ είχε πει πως είναι οι τελευταίοι ΕΠΟΠ που μπαίνουν και πρέπει να νιώθουν τυχεροί και να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Ο θεσμός καλώς η κακώς απέτυχε, ο, τι κάτι γίνεται με βύσμα χάνεται, όπως έγινε και με την Δημοτική Αστυνομία.
giowrgos έγραψε:Να εκφρασο την γνομι μου η Ε. Δ εχουν τεραστια κενα αυτο σινεπαγεται και στις ειδυκες διναμις με πολες αποχωρισις και μεσος ορος ηλικιακα να μεγαλωνη και η αποφιτι των στρατιοτικον σχολον δεν επαρκουν αλλα ουτε ο αριθμος τον φατναρον να ειν επαρκις εισος να δουμε εκει κατι στο μελον θελω να ελπιζω.
Εσύ καλό θα ήτανε να γυρίσεις πάλι πίσω στα θρανία γιατί με τέτοια ορθογραφία μας σκοτώνεις τα μάτια.
-
- Υπολοχαγός
Σε ένα χρόνο δεν θα υπάρχει λοχίας στον Ελληνικό Στρατό. Αναγκαστικά κάποια στιγμή θα αυξήσουν τη θητεία και θα γίνονται λοχίες στρατιώτες!
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
Νομίζω λοχιες θα υπάρχουν διότι κάθε χρόνο εξερχόνται από την σμυ λοχιες, δεκανεις δεν θα υπάρχουν επειδή οι υπαξ της σμυ είναι λοχιες και οι εποπ δεκανεις γίνονται λοχιες. Τώρα κατά πόσο θα επαρκούν οι στρατιώτες η κατά πόσο ένας στρατιώτης 9μηνης θητείας θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις αυτές δεν ξέρω με δεδομένο ότι μόλις μάθει θα πρέπει να ξεμαθει γιατί τελειώσε η θητεία του...
Παιδιά να μην γράφουμε τα ίδια. Όσο δεν πέφτει το "μαρούλι" μην περιμένετε τίποτα και φυσικά σε συνδυασμό και με τις περικοπές στις αμυντικές δαπάνες που θα γίνουν έτσι κ αλλιώς η 8η και τελευταία σειρά των ΕΠΟΠ που ΔΕΝ έχει μονιμοποιηθεί ακόμη θα πρέπει να ανησυχεί λιγάκι αν δεν βρουν ισοδύναμα για να κόψουν από αλλού στην Άμυνα.
-
- Υπολοχαγός
marsupilami έγραψε:Νομίζω λοχιες θα υπάρχουν διότι κάθε χρόνο εξερχόνται από την σμυ λοχιες, δεκανεις δεν θα υπάρχουν επειδή οι υπαξ της σμυ είναι λοχιες και οι εποπ δεκανεις γίνονται λοχιες. Τώρα κατά πόσο θα επαρκούν οι στρατιώτες η κατά πόσο ένας στρατιώτης 9μηνης θητείας θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις αυτές δεν ξέρω με δεδομένο ότι μόλις μάθει θα πρέπει να ξεμαθει γιατί τελειώσε η θητεία του...
Ναι έγραψα λάθος ήθελα να πω για δεκανείς!
Η 7η σειρά έδωσε πριν λίγο καιρό εξετάσεις και συνεπώς σύντομα μονιμοποιείται. Η 8η θα δώσει εξετάσεις κι αυτή σύντομα, αν δώσουν θα τους μονιμοποιήσουν, αν είναι να τους διώξουν δεν θα τους βάλουν σε καθόλου διαδικασία. Έτσι το βλέπω εγώ!D.Y.K έγραψε:Παιδιά να μην γράφουμε τα ίδια.Όσο δεν πέφτει το "μαρούλι" μην περιμένετε τίποτα και φυσικά σε συνδυασμό και με τις περικοπές στις αμυντικές δαπάνες που θα γίνουν έτσι κ αλλιώς η 8η και τελευταία σειρά των ΕΠΟΠ που ΔΕΝ έχει μονιμοποιηθεί ακόμη θα πρέπει να ανησυχεί λιγάκι αν δεν βρουν ισοδύναμα για να κόψουν από αλλού στην Άμυνα.
και λοιπον; Και ο μεσος ορος ηλικιας της χωρας τοσος ειναι. Χωρα γεροντων ειμαστεΔιασωστης31 έγραψε:Εγω δε περιμενω τιποτα πια, ας κατσουν με στρατο με μεσο ορο ηλικας 45 χρονων...
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 22
Καλές οι σκέψεις μας, αλλά μην πονάμε τα μυαλά μας προσπαθώντας να ονειρευτούμε μια μελλοντική προκήρυξη. Το πιο σωστό θα ήταν να γράφαμε πάλι κάτι σε αυτό το θέμα, μόνο όταν θα έχουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση και όχι θεωρίες για αγρίους
- agklosaksonas
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα, χλομό το βλέπω για προκήρυξη παίδες... Εγώ που ήμουν δόκιμος αν μπω ΕΠ. ΟΠ τι βαθμό θα έχω?
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
Δεκανεας θα είσαι
agklosaksonas έγραψε:Καλησπέρα, χλομό το βλέπω για προκήρυξη παίδες... Εγώ που ήμουν δόκιμος αν μπω ΕΠ. ΟΠ τι βαθμό θα έχω;
Eσένα θα σε κάνουμε λοχαγό λεβέντη μου.
agklosaksonas έγραψε:Καλησπέρα, χλομό το βλέπω για προκήρυξη παίδες... Εγώ που ήμουν δόκιμος αν μπω ΕΠ. ΟΠ τι βαθμό θα έχω;
ΕΠΟΠ Στρατιώτης.
Στον έναν χρόνο υπηρεσίας λόγω του ότι έχεις κάνει την θητεία σου γίνεσαι Δεκανέας.
Καλησπέρα, είμαι 17 ετών και πρόκειται να δόσω πανελληνίες εξετάσεις σε 8 μήνες περίπου αλλα επειδή από την κατεύθηνση που διάλεξα δεν μπορώ να παω σε κάποια στρατιωτική σχολή εκτός από οικονομικά στρατού (είμαι στον κλαδο Οικονομιας-Πληροφορικης) και περίμενα ότι θα υπαρχαν σχολές αλλα δεν υπάρχουν γενικά υπάρχει ένα μπέρδεμα με το ολο σύστημα και δυστηχώς την πάτησα. Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να καταταγώ στον ΕΣ σαν μόνιμος αλλά χωρις να εχω αποφοιτήσει από κάποια στρατιωτική σχολή Μέσω πανελληνίων από ότι διαβάζω μονο σαν ΕΠΟΠ γινεται
Με ενδιαφέρει η ειδικότητα του ακροβολιστή και του ελεύθερου σκοπευτή αλλα όχι μονο αυτές οι απλα αυτές μου αρεσουν περισσοτερο θα ήθελα να με ενημερώσετε οσο πιο αναλυτικά μπορείται εχω ψάξει σε πολλα forum και σε διαφορα site αλλα δεν μπορω να κατατοπιστώ! Με μπερδεύουν ολοι αυτόί οι στρατιώτικοι όροι κλπ θα ήθελα να μου εξηγήσεται οσο πιο αναλυτικα γινεται και να με κατατοπίσετε ώστε να εχω μια εικόνα για να δω τι θα κανω, δεν εχω εκπληρώσει ακομα την στρατιωτικη μου θητεία εννοείται εφόσον δεν εχω κλίσει τα 18. Πως μπορώ να γινω ΕΠΟΠ;
Αν γινω ΕΠΟΠ δεν θα εκπληροσω κανονικα την θητεια μου Θα μπω απευθειας στην επαιδευση ΕΠΟΠ; Πως θα γινω ΕΠΟΠ Η οποια άλλη ειδικοτητα χωρις να εχω αποφοιτησει από καποια στρατιωτικη σχολή; Εχω διαβάσει σε αυτό το forum πολλες συζητήσεις αλλα δεν Με βοήθησαν πολύ. Συγγνώμη για την προχειρότητα του λόγου μου και που ρωτάω κατι που ίσως εχει απαντηθεί ήδη αλλα Ειλικρινά το εχω ψάξει πολύ αλλά παντου βλεπω και κατι άλλο θελω να πω δεν εχω βρει καποιον τροπο να ενημερωθώ πληρως.
Αν μπορω να καταταγω σαν ΕΠΟΠ θα μου προτείνατε να ξεκινήσω από τώρα γυμναστήρια για να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση; Είμαι 1.76 μυωπία ή καποιο θεμα με τα ματια μου δεν εχω Αλλα είμαι αγύμναστος, είμαι πρόθημος να κάνω τα πάντα προκειμένου να εκπληρόσω τον στόχο μου και το καταλαβαίνω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και ότι προσλήψεις δεν γίνονται πολλές Και ότι είναι Δυσκολος ο τομεας Απλα θελω να ενημερωθω.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Με ενδιαφέρει η ειδικότητα του ακροβολιστή και του ελεύθερου σκοπευτή αλλα όχι μονο αυτές οι απλα αυτές μου αρεσουν περισσοτερο θα ήθελα να με ενημερώσετε οσο πιο αναλυτικά μπορείται εχω ψάξει σε πολλα forum και σε διαφορα site αλλα δεν μπορω να κατατοπιστώ! Με μπερδεύουν ολοι αυτόί οι στρατιώτικοι όροι κλπ θα ήθελα να μου εξηγήσεται οσο πιο αναλυτικα γινεται και να με κατατοπίσετε ώστε να εχω μια εικόνα για να δω τι θα κανω, δεν εχω εκπληρώσει ακομα την στρατιωτικη μου θητεία εννοείται εφόσον δεν εχω κλίσει τα 18. Πως μπορώ να γινω ΕΠΟΠ;
Αν γινω ΕΠΟΠ δεν θα εκπληροσω κανονικα την θητεια μου Θα μπω απευθειας στην επαιδευση ΕΠΟΠ; Πως θα γινω ΕΠΟΠ Η οποια άλλη ειδικοτητα χωρις να εχω αποφοιτησει από καποια στρατιωτικη σχολή; Εχω διαβάσει σε αυτό το forum πολλες συζητήσεις αλλα δεν Με βοήθησαν πολύ. Συγγνώμη για την προχειρότητα του λόγου μου και που ρωτάω κατι που ίσως εχει απαντηθεί ήδη αλλα Ειλικρινά το εχω ψάξει πολύ αλλά παντου βλεπω και κατι άλλο θελω να πω δεν εχω βρει καποιον τροπο να ενημερωθώ πληρως.
Αν μπορω να καταταγω σαν ΕΠΟΠ θα μου προτείνατε να ξεκινήσω από τώρα γυμναστήρια για να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση; Είμαι 1.76 μυωπία ή καποιο θεμα με τα ματια μου δεν εχω Αλλα είμαι αγύμναστος, είμαι πρόθημος να κάνω τα πάντα προκειμένου να εκπληρόσω τον στόχο μου και το καταλαβαίνω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και ότι προσλήψεις δεν γίνονται πολλές Και ότι είναι Δυσκολος ο τομεας Απλα θελω να ενημερωθω.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες