Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Γιατί τι ακριβώς λέει; Πως ο στρατός έχει ανάγκη, το άρθρο περίμενες; Μην λέμε τα ίδια, το μνημόνιο 3 έχει -200 μυριάκια από της Δαπάνες της Εθνικής Άμυνας, πόσες φορές θα το πούμε;

Πάρτε το χαμπάρι, τα μνημόνια καθορίζουν τις ζωές μας, τι δεν καταλαβαίνετε;

giwrgos

Δημοσίευση από giwrgos »

Απο εγκυρη πηγη, μεσα στο 2015 θα εχουμε προκηρυξη για 1.800 ατομα
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Φιλε η πες πηγη η μην γραφεις τπτ. Ευχαριστω πολυ.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Εγκυρότατος ο φίλος! Χωρίς να δώσει στοιχεία πετάει την βλακεία του.
Σπυρος1Μαλ

Δημοσίευση από Σπυρος1Μαλ »

15-16 σιγουρα θα βγαλουν γτ πολυ απλα πρεπει να βαλουν και τους δικους τους μεσα σε θεσεις επισης εχει πολυ καιρο που λεει τωρα βγηκε για 3 χρονια τουλαχιστον οποτε γενικα θα βγουν για ολλα εξω γινετε χαμος αν δεν κανει κατι Πολυ φοβαμαι γιαυτο που θα ερθει οποιος καταλαβε καταλαβε και εγω περιμενω να μπω σε ολα τα σωματα Υπομονη...
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από pame_pali »

Σπυρος1Μαλ έγραψε:15-16 σιγουρα θα βγαλουν γτ πολυ απλα πρεπει να βαλουν και τους δικους τους μεσα σε θεσεις επισης εχει πολυ καιρο που λεει τωρα βγηκε για 3 χρονια τουλαχιστον οποτε γενικα θα βγουν για ολλα εξω γινετε χαμος αν δεν κανει κατι Πολυ φοβαμαι γιαυτο που θα ερθει οποιος καταλαβε καταλαβε και εγω περιμενω να μπω σε ολα τα σωματα Υπομονη...
μου αρεσει που καποιος πετα μια κοτσανα, εμεις σχολιαζουμε απο κατω, προσπαθουμε να δωσουμε γερα επιχειρηματα-λες και τα βλεπει καποιος αρμοδιος-και τελικα δε γινεται κατι και φυσικα λογαριαζουμε χωρις τον ξενοδοχο.

Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Φίλε σου είπα απλά ότι πιστεύω θα γίνουν πολύ άσχημα τα πράγματα για όλους όποτε αν βγει βγήκε εγώ δουλεύω βγάζω το ψωμί μ και περιμένω το ίδιο κάντε και εσείς τίποτα παραπάνω υγεία να έχουμε
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Καποιοι νομιζουν οτι δεν μπορουμε να δουμε αν εχουν μπει απο παραπανω απο ενα προφιλ. Γ'αυτο, μην το παιζετε εξυπνοι μερικοι. Περαστικα εξυπνακια!
μ

Δημοσίευση από μ »

Δε πατε καλα. Εδω δεν γινονται προσληψεις στην υγεια και εσεις ονειρευεστε εποπ. Τελος οι καραβαναδες στο στρατο. Πανε τα βυσματα. Παρτε το χαμπαρι επιτελους. Οποις θελει επαγγελμα στρατο στρωνεται στο διαβασμα και παει με πανελληνιες
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Diasostis31 »

μ έγραψε:Δε πατε καλα. Εδω δεν γινονται προσληψεις στην υγεια και εσεις ονειρευεστε εποπ. Τελος οι καραβαναδες στο στρατο. Πανε τα βυσματα. Παρτε το χαμπαρι επιτελους. Οποις θελει επαγγελμα στρατο στρωνεται στο διαβασμα και παει με πανελληνιες

Τι πανελλήνιες λες μωρε ;

Που είμαστε η μόνη χώρα με οριο ηλικίας στους υπαξιωματικους 21 χρόνων ; Και στο εξωτερικό μπαίνεις ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ 30φευγα...

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από marsupilami »

Θα ήθελα να αναφέρω εναν προβληματισμο μου ίσως και να μην ισχύει η λογική μου. Οι εποπ που μπαίνουν έχουν τον βαθμό του δεκαννεα και οι υπαξ παραγωγικών σχολών πχ σμυ βγαίνουν με τον βαθμό του λοχια όταν οι εποπ δεκαννεις γίνουν λοχιες πιος θα έχει τον βαθμό του δεκαννεα για να διατηρηθεί η ιεραρχία; Αναγκαστικά δεν πρέπει να βγει προκήρυξη; Σαφώς οι ανάγκες σε υγεία παιδεία είναι αναμφισβητητες και εκεί χρειάζονται προσλήψεις τι λετε?
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

marsupilami έγραψε:Θα ήθελα να αναφέρω εναν προβληματισμο μου ίσως και να μην ισχύει η λογική μου. Οι εποπ που μπαίνουν έχουν τον βαθμό του δεκαννεα και οι υπαξ παραγωγικών σχολών πχ σμυ βγαίνουν με τον βαθμό του λοχια όταν οι εποπ δεκαννεις γίνουν λοχιες πιος θα έχει τον βαθμό του δεκαννεα για να διατηρηθεί η ιεραρχία; Αναγκαστικά δεν πρέπει να βγει προκήρυξη; Σαφώς οι ανάγκες σε υγεία παιδεία είναι αναμφισβητητες και εκεί χρειάζονται προσλήψεις τι λετε;

Θα γίνονται οι φαντάροι δεκανείς, άλλωστε και τώρα γίνονται, για όλα υπάρχει λύση και θα στραφούν στην πιο οικονομική, μην ονειρεύεστε προκηρύξεις, όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν.

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Στην Ελλάδα του τρίτου μνημονίου κανείς δεν ονειρεύεται προκήρυξη. Απλά είχα αυτήν την απορία δεν γνώριζα πως γίνονται και οι φαντάροι. Δεκαννεις ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε cuerno
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

marsupilami έγραψε:Στην Ελλάδα του τρίτου μνημονίου κανείς δεν ονειρεύεται προκήρυξη. Απλά είχα αυτήν την απορία δεν γνώριζα πως γίνονται και οι φαντάροι. Δεκαννεις ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε cuerno

Kαι υπό προϋποθέσεις γίνονται και λοχίες, απλά κόπηκε αυτό για να μην είναι ένας οπλίτης ιεραρχικά ανώτερος από έναν ΕΠΟΠ ή ΕΜΘ.

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μάλιστα... Ευχαριστώ πολύ!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες