Καλησπέρα,hazardous έγραψε: Τρί Ιούλ 18, 2023 5:33 pm Καλησπέρα. Ένα φιλαράκι μου αν δεν περάσει στη στρατιωτική σχολή που θέλει, επόμενη του επιλογή είναι φρουρός σε πλοία. Με είχε ρώτησει αν ξέρω τίποτα αλλά δεν ήξερα για την κατάσταση που επικρατεί τώρα αλλά για πριν χρόνια. Οποιαδήποτε πληροφορία πάνω στο επάγγελμα είναι ευπρόσδεκτη.
Καλησπέρα, ακριβώς ότι ζήτησα και οργανομένα. Να είσαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.BlackNorth έγραψε: Τετ Ιούλ 19, 2023 12:37 pmΚαλησπέρα,hazardous έγραψε: Τρί Ιούλ 18, 2023 5:33 pm Καλησπέρα. Ένα φιλαράκι μου αν δεν περάσει στη στρατιωτική σχολή που θέλει, επόμενη του επιλογή είναι φρουρός σε πλοία. Με είχε ρώτησει αν ξέρω τίποτα αλλά δεν ήξερα για την κατάσταση που επικρατεί τώρα αλλά για πριν χρόνια. Οποιαδήποτε πληροφορία πάνω στο επάγγελμα είναι ευπρόσδεκτη.
Ο φίλος σου θα χρειαστεί τα παρακάτω:
- Λευκό ποινικό μητρώο
- Διαβατήριο
- Εμβόλιο κίτρινου πυρετου
- Καλή - Άριστη γνώση Αγγλικών
Θα εκτιμηθούν:
- Καλα φτιαγμένο Βιογραφικό
- Προϋπηρεσία σε σώματα ασφαλείας δημοσίου & ιδιωτικού τομέα.
- Στρατιωτική θητεία - Ειδικές Δυνάμεις
- Γνώση πολεμικών τεχνών
Τι να προσέξει:
- Γνώση υπολογιστή
- Εάν κάνει καταχρήσεις. Να σοβαρευτεί, θα περάσει απο Drug Test
Πως να κινηθεί
- Το τονιζω! ΜΑΚΡΙΆ από εταιρείες με Ελληνική διαχείριση, δεν πληρώνουν.
Στέλνει Βιογραφικό και εντός μήνα θα έχει πάρει απάντηση. Η MS προσφέρει Ένοπλη (στον Ινδικό) και άοπλη (Ατλαντικό & Ειρηνικό)
- https://www.ms-security-ltd.com/ Κυπριακή διαχείριση παράρτημα του κολοσσού MSC
Συμβουλή μου, καλό θα ήταν να αιτηθεί για άοπλο συμβόλαιο, εάν θέλει την λαμβάνει υπόψιν του.
Ο μισθός είναι στο εύρος των 2500 με 4000 ανα μήνα και τα συμβόλαια 3 μήνες + -.
Η εταιρεία σου πληρώνει αεροπορικά & ξενοδοχείο. Επίσης σε περιμένει ατζέντης στο αεροδρόμιο τελικού προορισμού όπου σε πηγαίνει για εξετάσεις
και έπειτα στο ξενοδοχείο μέχρι να έρθει το καράβι στο λιμάνι.
Εάν τον δεχτούν
Θα περάσει από 3 στάδια συνεντεύξεων μετά έχει Εκπαίδευση & Εξετάσεις και στο τέλος έκδοση Ναυτικού Φυλλαδίου.
Επίσης, εάν με το καλό... Θα χρειαστεί μετρητά για το μπαρκο του, από $300 με $500 δολάρια.
Απο εμένα, του εύχομαι ότι καλύτερο!
Ελπίζω να βοήθησα.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες