289 ΤΠ - Σαμοθράκη
289 ΤΠ - Σαμοθράκη
Καλησπέρα, υπηρέτησα στο 289ΤΠ πεζικό 2006 Α ΕΣΣΟ 292. Όποιος ήταν εκείνη την περίοδο θα γνωρίζει πολύ καλά πόσο χάλια ήταν. Συνταγματάρχης Σκ. Β... Κης από τους χειρότερους περπάταγες και βάραγες προσοχή από 50μ μακριά. Από όλα είχε το μενού ασκήσεις φουλ καθημερινά! στοίβος μάχης κάθε εβδομάδα (αν υπάρχει ακόμα), πεζοπορίες όλο το νήσι, εγώ έκανα μέχρι 80χλμ πεζοπορία από το όρος μέχρι θάλασσα με φούλ εξάρτηση και τα όπλα σε θέση πεζοπορίας, νυχτερινές, σκινάκια (κουρούνες!) με πυρ και κίνηση σε βουνό με 70 μοίρες κλίση, πεδίο βολής κάθε εβδομάδα όποιος δεν έπιανε 8/10 έβγαινε αναφορά και είχε 5 ημέρες στέρηση εξόδου, συνταγματικές αναφορές κάθε Παρακευή, σκοπιές με φουλ εξάρτηση και έτοιμους γεμιστήρες και πέτυχα Λοχαγο στον λόχο μου χειρότερο από τον Συνταγματάρχη Με... Π... Λος με το όνομα!
και πολλά ακομα... Α ξέχασα και το φούμο... Το είχαμε πάντα στην τσέπη μας. Το χρησιμοποιούσαμε περισότερο από το κινητό. Ότι κάναμε φοράγαμε φούμο.
Όντος η ΙΜΑ ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα εκεί. Το μόνο που θα πω είναι ότι μας έβλεπαν οι αξιωματικοί της ΙΜΑ και μας λυπόντουσαν.
αλλά από ότι διαβάζω σίγουρα αυτοί όλοι έχουν φύγει από το σύνταγμα.
και πολλά ακομα... Α ξέχασα και το φούμο... Το είχαμε πάντα στην τσέπη μας. Το χρησιμοποιούσαμε περισότερο από το κινητό. Ότι κάναμε φοράγαμε φούμο.
Όντος η ΙΜΑ ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα εκεί. Το μόνο που θα πω είναι ότι μας έβλεπαν οι αξιωματικοί της ΙΜΑ και μας λυπόντουσαν.
αλλά από ότι διαβάζω σίγουρα αυτοί όλοι έχουν φύγει από το σύνταγμα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
289 ΤΠ - Σαμοθράκη
Χαίρετε!
Στη Σαμοθράκη υπάρχει ένα μόνο στρατόπεδο; Επίσης κάτι ακόμα; Μπορώ κάπως να δηλώσω οτι θέλω να υπηρετήσω εκεί; Παρουσιάζομαι Νοέμβριο απο εξ αναβολής υγείας. Χρειάζεται βύσμα για κάτι τέτοιο;
Στη Σαμοθράκη υπάρχει ένα μόνο στρατόπεδο; Επίσης κάτι ακόμα; Μπορώ κάπως να δηλώσω οτι θέλω να υπηρετήσω εκεί; Παρουσιάζομαι Νοέμβριο απο εξ αναβολής υγείας. Χρειάζεται βύσμα για κάτι τέτοιο;
289 ΤΠ - Σαμοθράκη
Παίδες υπηρέτησα Σαμοθράκη 352... το στρατόπεδο είναι όνειρο... δεν έχει πίεση δεν έχει τίποτα ίσως είναι από τα καλύτερα στρατόπεδα... διοικητής αστέρι... πολυ όμορφα πράγματα και καλοί άνθρωποι...
289 ΤΠ - Σαμοθράκη
Με κατατασουν υγειονομικο στο ΤΔ/41 στην σαμοθρακη! Ξερει κανεις τι παιζει;
289 ΤΠ - Σαμοθράκη
Εμένα αφαφ παρουσιαστω Νοέμβριο με κατατασουν Σαμοθράκη 289 πυροβολικό, ξέρει κανείς κακά, ευχαριστώ εκ των προτέρωπ.
289 ΤΠ - Σαμοθράκη
Παιδες ήμουν εκεί 352 σειρα... οτι καλύτερό υπάρχει Στο ελληνικό στρατο... είναι πολυ ήρεμα και όμορφα... καλη θητεία μαγκες...
- Michael 27
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
289 ΤΠ - Σαμοθράκη
Καλησπέρα παιδιά. Θα υπηρετησω στο 289τπ σε λίγες μέρες μετα το σημειο υποδοχης στον Καβησο ήθελα να ρωτήσω αν υπαρχει κανείς άλλος για Σαμοθράκη;
289 ΤΠ - Σαμοθράκη
Παιδιά ερχόμαστε γ' 2019 , ερχόμαστε Σαμοθράκη. Πώς ειναι τα πράγματα ; υγειονομικό είναι καλά ;
289 ΤΠ - Σαμοθράκη
Καλησπέρα καλησπέρα
Δ ΕΣΣΟ 2019
Παρουσιάστηκαμε ΚΕΕΔ στης 11/10 και σήμερα, στα ξαφνικά, πήραμε μετάθεση για 289 ΤΠ και πρέπει να παρουσιάσουμε τούτο το Σάββατο 19/10 νωρίτερα από της08.00.
Ξέρουμε πως είναι τα πράγματα εκεί;
Είναι κάποιος άλλος που θα βρεθεί εκεί;
Καλή θητεία σε όλους μας παιδια!
Δ ΕΣΣΟ 2019
Παρουσιάστηκαμε ΚΕΕΔ στης 11/10 και σήμερα, στα ξαφνικά, πήραμε μετάθεση για 289 ΤΠ και πρέπει να παρουσιάσουμε τούτο το Σάββατο 19/10 νωρίτερα από της08.00.
Ξέρουμε πως είναι τα πράγματα εκεί;
Είναι κάποιος άλλος που θα βρεθεί εκεί;
Καλή θητεία σε όλους μας παιδια!
289 ΤΠ - Σαμοθράκη
Παιδιά φοβερό στρατόπεδοκαι και εξαιρετικός ο νέος διοικητής κοντά στους φαντάρους για οποιαδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί δεν μπορεις να έχεις κάποιο παράπονο εκτός της απόστασης καλή θητεία να έχουμε!
289 ΤΠ - Σαμοθράκη
Ο ΣΚ... Β.. ΑΚΗΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ήταν να φανταστεις λοχαγόςστον 2ο λόχο και τους πηγενεπέφτοντας το94 τον Ιούλιο
289 ΤΠ - Σαμοθράκη
Στρατόπεδο ανέκδοτο με συριζαιο διοικητη να ασχολειται μονο με το πως θα τσακωθει με την λεσχη και στελεχη να. Με στρατιωτες και τους ντοπιους να μν τς πειραζει κανεις, γραφτηκε και προσφατα στο ιντερνετ καταγγελια για το καθε ποτε δινεται αδεια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες