2η ΜΑΛ - Aσπρόπυργος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Χαρης

2η ΜΑΛ - Aσπρόπυργος

Δημοσίευση από Χαρης »

Παιδια παρουσιαζομαι αυριο 2η ΜΑΛ
Πως παω εκει απο Αγιο Ιωαννη Ρεντη; Που βρισκεται στον Ασπροπυργο;
Ευχαριστω εκ των προτερων
typos

2η ΜΑΛ - Aσπρόπυργος

Δημοσίευση από typos »

Το στρατοπεδο βρισκεται στη παραλια του Ασπροπυργου. Φτανεις εκει απο την την Εθνικη Οδο Αθηνων Κορινθου στη γεφυρα του Ασπροπυργου αριστερα οπως ερχεσαι απο Αθην, δεν ανεβαινεις τη γεφυρα υπ οψιν.
Η γεφυρα βρισκεται λιγο μετα τα διυλιστηρια και πριν το αεροδρομιο της Ελευσινας. Οπως ειπα, με το που δεις τη γεφυρα βγες δεξια και κανε αριστερα στο φαναρι.
Καλη θητεια, θα σε δω μεσα...
ΑΝΤΩΝΗΣ

2η ΜΑΛ - Aσπρόπυργος

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ »

Ειμαι 272 σειρα!8α ει8ελα αν μπορει καποιος να μου πει που να βρω τον δεκαλογο του αλεχηπτοτιστη ! δεν τον βρεισκω ειχε τοτε στην πυλη μια τεραστια πινακιδα με τον δεκαλογο! ευχαριστω και καλη δυναμη μαγκεσ... !
Zafee

2η ΜΑΛ - Aσπρόπυργος

Δημοσίευση από Zafee »

Καλησπέρα,

έχω διαβάσει τα θέματα αναφορικά με εκπαίδευση, ασκήσεις κτλ. Και είδα και κάποια βίντεο. Σε κάποια από αυτά το τρέξιμο είναι με αθλητικά παπούτσια, φαντάζομαι φροντίζουμε εμείς να έχουμε αγοράσει και δεν μας χορηγούνται, σωστά; Κινητό με κάμερα ούτε καν ή μπορούμε απλά να είμαστε διακριτικότατοι;

κάποιος που υπηρέτησε πρόσφατα να δώσει μια εικόνα ή οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να βοηθήσει, θα ήμουν ευγνώμων.

Στονεοπου

2η ΜΑΛ - Aσπρόπυργος

Δημοσίευση από Στονεοπου »

Μετά το ΣΒΕΑ πως είναι το πρόγραμμα στην 2α μαλ; έχει άλλες ασκήσεις κτλπ ή είναι χαλαρα τα πράγματα σκοπετα και υπηρεσίες;
PRODEATOR
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού

2η ΜΑΛ - Aσπρόπυργος

Δημοσίευση από PRODEATOR »

Στονεοπου έγραψε:Μετά το ΣΒΕΑ πως είναι το πρόγραμμα στην 2α μαλ; έχει άλλες ασκήσεις κτλπ ή είναι χαλαρα τα πράγματα σκοπετα και υπηρεσίες;

Το πρόγραμμα είναι ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα ! Μόνο αγγαρείες σκοπέτα καθαρότητες και αν τύχει καμιά άσκηση..

Στονεοπου

2η ΜΑΛ - Aσπρόπυργος

Δημοσίευση από Στονεοπου »

Πέρασα τ αθλήματα και λογικά είμαι για εκεί. Αλλά με έχει πιάσει τρελό άγχος για τα άλματα μην χτυπησω.. Μετά οι μέρες κάπου διάβασα ότι πάνε 2 μέσα 1 έξω. Ισχύει;
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

2η ΜΑΛ - Aσπρόπυργος

Δημοσίευση από Vessty »

Στονεοπου έγραψε:Πέρασα τ αθλήματα και λογικά είμαι για εκεί. Αλλά με έχει πιάσει τρελό άγχος για τα άλματα μην χτυπησω. Μετά οι μέρες κάπου διάβασα ότι πάνε 2 μέσα 1 έξω. Ισχύει;

Ρε φιλε οι υπηρεσιες δεν ειναι στανταρ.

2η ΜΑΛ, ημουν στο ΤΠΕΝ ημασταν 1-3, στο σβεα ημασταν 1-2.

Μετα στην μοναδα 1-1 συνηθως εκτος αν πεσει εμπλοκη.

Ολο ειναι πολυ σχετικα και εξαρταται απο τα ατομα τις υπηρεσιες που εχει ΜΑΛ και ΣΧΑΛ κτλπ.

Σε γενικες γραμμες ειναι καλα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες