34 ΤΥΠ - Άσσηρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
flo
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

34 ΤΥΠ - Άσσηρος

Δημοσίευση από flo »

Παιδιά ξέρει κανένας τίποτα για 34 ΤΥΠ στην Άσσηρο; Λογικά θα είναι καλά αλλα κάτι ακούω για περίεργο διοικητή και τέτοια...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

34 ΤΥΠ - Άσσηρος

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι φίλε μου είναι καλά επάνω αυτή την περίοδο.
σπυρος

34 ΤΥΠ - Άσσηρος

Δημοσίευση από σπυρος »

Και γω για το 34ΤΥΠ ειμαι στην ασσηρο... Μου ειχε ερθει για το 7ο ΤΥΠ προβατωνας αλλα εβαλα τα κονε μου και με στελνουν στο 34 ΤΥΠ... Εχω διαβασει και ακουσει τα χειροτερα γιαυτο το στρατοπεδο... Υγειονομικο ειμαι λογικα δεν θα εχω προβλημα ομως αν καποιος γνωριζει κατι γιαυτο το στρατοπεδο και θελει ας μας πει δυο πραγματα... Ευχαριστω...
Jimbo
Στρατιώτης
Στρατιώτης

34 ΤΥΠ - Άσσηρος

Δημοσίευση από Jimbo »

Ξερει κανεις τίποτα για αυτό το στρατόπεδο; Πως είναι οι συνθήκες. Τα στελέχη.απο εξόδους πως πάει;

makis88
Στρατιώτης
Στρατιώτης

34 ΤΥΠ - Άσσηρος

Δημοσίευση από makis88 »

Παιδιά αν γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε για αυτή τη μονάδα, ας μας δώσει τα φώτα του, γιατί δεν έχουμε ιδέα για το τι παίζει...
andy

34 ΤΥΠ - Άσσηρος

Δημοσίευση από andy »

Παλια ηταν πολυ γαματα απο καθε αποψη, αλλα τωρα που εφυγε ο παλιος διοικητης ειναι γαμησε τα, καλυτερα Εβρο μαγκες γιατι ουτε εξοδους αφηνει και καθε μερα βαζει αγγαρειες επειδη ξεκινησαν εργα στο στρατοπεδο
παιδια ελετε

34 ΤΥΠ - Άσσηρος

Δημοσίευση από παιδια ελετε »

Παιδια κολαση περναμε. Πολυ απο αγγαριας και κακο παιδια ελατε εδω μπας και καλυτερευση η κατασταση.
GUEST

34 ΤΥΠ - Άσσηρος

Δημοσίευση από GUEST »

Ημουνα Άσσηρο στην 34 (Δβ βέβαια) . Προσωπικά με όσους μιλούσα από το ΤΥΠ μου λέγαν τα καλύτερα. Άπό τον Μάρτιο που άλλαξε ο ταξίαρχος όμως έσφιξαν τα πράγματα γενικά στο στρατόπεδο, πιο πολλά έργα αγγαρείες κόψιμο δέντρων και χορταριών κλπ. Ο Διοικητής στο ΤΥΠ αν δεν έχει αλλάξει μου φαινόταν μία χαρά πάντως δεν είχα ακούσει άσχημα σχόλια. Και γενικά είναι αμαρτία να συγκρίνεις 34 Ταξ (20 λεπτά από Θεσσαλονίκ) με Έβρο Σάμο Λήμνο κλπ. Έτσι και αλλιώς το 95% των στρατιωτών της 34 από Θεσσαλονίκη είναι με διανυκτέρευση
Tsok
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

34 ΤΥΠ - Άσσηρος

Δημοσίευση από Tsok »

Παιδιά καλησπέρα, έχω πάρει μετάθεση για 34 ΤΥΠ άσσηρο!1 : Ξέρει κάνεις πώς μπορώ να πάω από θεσσαλονίκη μέσω ΟΑΣΘ ή ΚΤΕΛ ; Ψάχνω εδώ και ώρα αλλά δεν βγάζω άκρη!

2 : Έχει κανείς ιδέα πως είναι τα πράγματα εκεί;

Ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
anton92
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

34 ΤΥΠ - Άσσηρος

Δημοσίευση από anton92 »

Φιλε μου ειναι το λεωφορειο 85 αν θυμαμαι καλα ειχα παει μια φορα να δω ενα φιλαρακι, τωρα ποσο συχνα περναει κλπ δε ξερω απλα να σου πω το ειχαμε παρει θυμαμαι απο μακρια (Λαγκαδα η απο καπου εκει), παρε ενα τηλεφωνο στον ΟΑΣΘ για πληροφοριες (πρωινες ωρες). Κτελ δε θα σου χρειαστει για μετακινησεις απο και προς Θεσσαλονικη. Παντος απο κεντρο αμφιβαλω αν εχει λεωφορειο προς ασσηρο εκτος αν αλλαξε κατι φετος.Τα πραγματα μιας και ειχα φιλο εκει ειναι νορμαλ προς καλα. Αυτος το 2014 περασε μια χαρα απο εξοδους οπως και απο αδειες πηρε αρκετες. Τωρα υποθετω θα χουν αλλαξει τα στελεχη συνεπως θα δεις καλυτερα μονος σου.

Καλη θητεια.

Tsok
Στρατιώτης
Στρατιώτης

34 ΤΥΠ - Άσσηρος

Δημοσίευση από Tsok »

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, ξέρεις όμως αν έχει στάση στο στρατόπεδο;
Άβαταρ μέλους
anton92
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

34 ΤΥΠ - Άσσηρος

Δημοσίευση από anton92 »

Σταση ακριβως απ εξω δεν ξερω αν εχει γιατι το λεωφορειο που σε παει εχει 4 με 5 διαφορετικες γραμμες (πχ 85Α η 85Β ας πουμε οχι με αυτα τα γραμματα παραδειγμα ειναι), εμεις κατεβηκαμε Ασσηρο και βρεθηκαμε με το φιλο μας στη πλατεια. Εκει ηταν η σταση. Δε πηγα στο στρατοπεδο μεσα. Παντος το λεωφορειο το παιρνεις απο Σταυρουπολη μιας και το κοιταξα. Μπες στο λινκ που θα σου στειλω και θα καταλαβεις πως να πας.http://oasth.gr/#el/stopinfo/screen/28027/
Tsok
Στρατιώτης
Στρατιώτης

34 ΤΥΠ - Άσσηρος

Δημοσίευση από Tsok »

Μέσα από την Άσσηρο είχε λεωφορίο για το στρατόπαιδο;:)
Άβαταρ μέλους
anton92
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

34 ΤΥΠ - Άσσηρος

Δημοσίευση από anton92 »

Χαχα αμφιβαλω φιλε μου, αλλα ειναι κοντα αν δε κανω λαθος, μη σε νοιαζει ανετα θα πας!
Tsok
Στρατιώτης
Στρατιώτης

34 ΤΥΠ - Άσσηρος

Δημοσίευση από Tsok »

Καλή μου τύχη για αύριο ! Για 30 χλμ θα κάνω κανα 4ώρο! Ευχαριστώ πολύ πάντως!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες