Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε τι παίζει απο στρατόπεδα στη Πάτρα (στρατός ξηράς πάντα) και αν ξερετε και συνθήκες. Έχω δει για ένα αλλά δε ξέρω καν αν είναι κέντρο μόνο ή αν κάνεις και θητεία εκεί. 'Οποια πληροφορια δεκτή
Στην Πάτρα υπάρχει το ΚΕΤΧ (Κέντρο Τεχνικού) και η 76 ΜΕ (Μονάδα Επιστρατεύσεως) συνθήκες δεν γνωρίζω, τώρα εκεί θα πας μόνο αν δικαιούσαι μειωμένη θητεία η κατ'εξαίρεση μετάθεση εκτός και αν έχεις βύσμα, σε άλλες περιπτώσεις θα ολοκληρώσεις την θητεία σου στην παραμεθόριο
Κοίτα φίλε μου επειδή εγώ θα μπω μαζί με τον αδερφό μου απο οτι έχω μάθει ενας μένει Αθήνα... Ουτε παραμεθόριο κάνω νομίζω. Απλα επειδι σπούδαζα και Πάτρα και θα με βόλευε γενικά να ήμουν κάπου εκεί το ψάχνω. Τα ΚΕΤΧ είχα ακούσει και γω και ως πτυχιούχος ηλεκτρολόγος νομίζω ήταν κάτι σχετικό το στρατόπεδο εκει... Δε ξέρω αν σε διαφώτισα καθόλου
Α αναγκαστικα λοιπόν. Οκ ευχαριστω πολυ. Θα ψαξω και κανενα θεμα μηπως βρω περι αδερφια μαζί κλπ... Ξες μήπως αν χρειάζεται να γίνουν τιποτα χαρτιά ή φαινεται και θα πάρουν μόνοι τα χαμπάρια τους να μας στείλουν το καθένα εκει που πρέπει ;:p
Καλησπέρα, πρώτη φορά στο φόρουμ καθώς θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει. Στις 10 Ιουλίου μπαίνω τεθωρακισμένα Έβρο 7η ΕΜΑ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται σε ποιες άλλες περιοχές της ελλάδας έχει στρατόπεδα τεθωρακισμένων μήπως είναι πιο κοντά στην Πάτρα όπου μένω και με βάλει ενα βύσμα εκεί.
Έχω πολύ καλό βύσμα... Αλλά λέω να πάω έβρο όπως με έστειλαν... Ξέρω οτι ο καθένα έχει δική του άποψη αλλά τι λέτε είναι καλύτερο να κάνω; Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να βάλω το βύσμα είναι το οικονομικό, γιατί Πάτρα έβρος ειναι λιγο μακρυά.