Εμπορικό Ναυτικό: Εισαγωγή μέσω ΕΠΑΛ

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
George69
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από George69 »

proaen2016.pdf Διάβασε τη φετινή προκήρυξη φίλε και πιστεύω θα σου λυθούν οι απορίες. Το μεγαλύτερο ποσοστό μπαίνει μέσω πανελληνίων συμμετέχοντας στις διάφορες κατηγορίες και ένα πολύ μικρό μέσω του απολυτηρίου και μόρια π έχει από ξένες γλώσσες ή θαλάσσια υπηρεσία.
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Γειά σας παιδιά. Είμαι Γ λυκειου επαλ και έκανα τα χαρτιά μου με την Δεύτερη γενική κατηγορια. Με 21600 έχω πιθανότητα να μπω.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Dimitris έγραψε:Γειά σας παιδιά. Είμαι Γ λυκειου επαλ και έκανα τα χαρτιά μου με την Δεύτερη γενική κατηγορια. Με 21600 έχω πιθανότητα να μπω.

Αφού μιλάς γιά πιθανότητες, η απάντησή είναι πως ναι.

family
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από family »

Γεια σας.

Έχω υποβάλλει την αίτησή μου στην ΑΕΝ για την εισαγωγή με απολυτήριο (Δεύτερη Κατηγορία). Είμαι απόφοιτος ΕΠΑΛ, τομέα Μηχανολογίας, Τρίτεκνος και τα μόριά μου είναι 21200. Πρώτη προτίμηση έχω δηλώσει πλοίαρχος. Πόσες πιθανότητες λέτε να έχω; Ευχαριστώ

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

family έγραψε:Γεια σας.

Έχω υποβάλλει την αίτησή μου στην ΑΕΝ για την εισαγωγή με απολυτήριο (Δεύτερη Κατηγορία). Είμαι απόφοιτος ΕΠΑΛ, τομέα Μηχανολογίας, Τρίτεκνος και τα μόριά μου είναι 21200. Πρώτη προτίμηση έχω δηλώσει πλοίαρχος. Πόσες πιθανότητες λέτε να έχω; Ευχαριστώ

Άνω του 90-95 τοίς εκατό. Να μην ανησυχείς ιδιαίτερα.

family
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από family »

Σας ευχαριστώ πολύ. Είναι μεγάλη η αγωνία μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Θα ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Καθώς βγαίνουν πρώτα τα αποτελέσματα του μηχανογραφικού, σε περίπτωση που έχω περάσει σε κάποια σχολή ΑΕΙ ή ΤΕΙ, πρέπει να γραφτώ και μετά να ξεγραφτώ; Και γίνεται γρήγορα αυτή η διαδικασία (εγγραφής- διαγραφής) ; Βλέπετε τα αποτελέσματα για τη Δεύτερη Κατηγορία πάντα αργούν... Εικόνα
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Terminator »

Οχι δεν ειναι υποχρεωτικό να γραφτείς στην σχολή αν και να γραφτείς το να διαγραφής μετά είναι πανεύκολο μια υπεύθυνη δηλωση κάνεις την στέλνεις στην σχολη μεσω ΚΕΠ ή την πάς εσύ στην γραμματεία και σου στέλνουν το δικαιολογητικό διαγραφής απο την σχολή επιτόπου.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Είμαι από ναυτικό λύκειο 13% ποσοστό έχω 22700, έχω και το 10% της πολυτεκνια είναι αρκετά ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Είμαι από ναυτικό λύκειο 13% ποσοστό έχω 22700, έχω και το 10% της πολυτεκνια είναι αρκετά ;

Υπέρ αρκετά.

Καλαμοος

Δημοσίευση από Καλαμοος »

Γειά σας είμαι μαθητης επαλ ναυτικού τομέα και έχω με δεύτερη γενική κατηγορία 21.100 είμαι και τριτεκνος. Στην αίτηση έχω βάλει πρώτη επιλογή οινούσσες. Στην οποία δεν παιρνουν επιπλέον τριτεκνους από το τομέα μ. Και θα πάρουν μονο 4 άτομα από το τομέα μ (πέρυσι ήταν 3). Τι λετε εχω πιθανοτητες;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Συγκεντρώνεις πολλές πιθανότητες και εσύ ναι.
Ρενε

Δημοσίευση από Ρενε »

Περνάς από όλες τις ειδικότητες εμπορικό ναυτικό 😁

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες