ΣΣΕ - Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
Ειναι η Σ. Σχολη που βγαζει τους αξιωματικους του στρατου σωματα και όπλα... Για να μπεις οπλα χρειαζετε μικροτερο βαθμο. Απο την σσε όπλα μπορεις να πας πεζικο, πυροβολικο, αεροπορια στατου, τεθωρακισμενα... Και κατι αλλα. Μεσα στη σχολη εχει πολυ τρεξιμο και ασκήσεις
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 9
Velerefontis έγραψε:Δεν εχω το εβδομαδιαιο προγραμμα της σχολης φιλε μου, λυπαμαι
αχ κριμα
anyway ευχαριστω οπως και να εχει
Παιδια ευχαριστω για τν αμεση απαντηση. Αν χρειαστω κατι τωρα ξερω.
ΥΓ: Καλλιτεχνη ποτε δινεις πανελληνιες κ αν εδωσες περασες Σσε; ¨:)
ΥΓ: Καλλιτεχνη ποτε δινεις πανελληνιες κ αν εδωσες περασες Σσε; ¨:)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
Έδωσα το 2005 αλλά δεν πέρασα για κάτι λίγα μόρια. Τώρα ΕΘΕ. Μ.(κάτι σαν ΕΠ. ΟΠ)
Να γιατι πρεπει να αλλαξει το συστημα εισγωγης, γιατι ατομα με τη τρελα Και τν αγαπη για το στρατο (πχ καλλιτεχνης) Μενουν εξω για λιγα μορια κ περνανε αυτοι π ετυχε να ξερουν μια ταυτοτητα παραπανω κ που τους ενδιαφερει μονο η επαγγελματικη αποκατασταση
-
- Συνταγματάρχης
Φίλε μου δεν είναι μόνο αυτό. Ρώτα τα παιδάκια που από τότε που γεννήθηκαν δεν έχουν αλλάξει σπίτι... Και μετά ρώτα τα παιδιά των Αξιωματικών που γυρίζουν κάθε 2-3 χρόνια (όπως εγώ). Το αποτέλεσμα. Κατήργησαν την ειδική κατηγορία για τέκνα στρατιωτικών (μόνο για στρατιωτικές) και έχουν 3τεκνους πολύτεκνους... Να δούμε τί άλλο...
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: ποδοσφαιρο
- Επάγγελμα: μαθητης
Ρε παιδια στην ελλαδα ζουμε...
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: ποδοσφαιρο
- Επάγγελμα: μαθητης
Δεχονται επισκεψεις ειτε απο σχολεια ειτε απο παιδια μονα τους;
-
- Συνταγματάρχης
Στα πλαίσια του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού και έπειτα από συννενόηση του σχολείου με το αντίστοιχο τμήμα της ΣΣΕ επισκέπτονται διάφορα λύκεια τη σχολή.ΤΑΚΗΣ έγραψε:Δεχονται επισκεψεις ειτε απο σχολεια ειτε απο παιδια μονα τους;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Μια ερωτηση ΣΣΕ μπορεις να περασεις και απο τεε η μονο απο ενιαιο λυκειο
-
- Συνταγματάρχης
Μόνο από Ενιαίο.fotis έγραψε:Μια ερωτηση ΣΣΕ μπορεις να περασεις και απο τεε η μονο απο ενιαιο λυκειο
Καλημερα...
ρε παιδια εχω πελαγωσει... Θελω να παω στρατο επαγγελματικα, αλλα με βλεπω θεωρητικη κατευθυνση. Εκει και τα καταφερνω καλυτερα, και πιστευω σαν κατευθυνση μου ταιριαζει καλυτερα. Αλλα που να παω στρατο με θεωρητικη; Το μονο που μπορεις να πας ειναι ΣΣΑΣ (στρατολογικο παντα) και απο αυτο οχι μονο στην τελικη δεν καταλαβα τι ακριβως κανεις, αλλα φαινεται σαν... Γαρνιτουρα... Εννοω, οτι σε ενα σαιτ ελεγε << Ο στόχος της εκπαίδευσης της ΣΣΑΣ είναι οι μαθητές να αποκτήσουν τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές επιστημονικές γνώσεις, τις κατάλληλες στρατιωτικές εμπειρίες, τη γενικότερη εγκυκλοπαιδική μόρφωση και τις σωματικές ικανότητες ώστε να μπορέσουν ν' ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους ως Αξιωματικοί επιστήμονες, αποτελώντας μια καλή επιλογή στρατιωτικής σταδιοδρομίας για όσους δεν θα άντεχαν τη «σιδηρά» πειθαρχεία των άλλων Στρατιωτικών Σχολών. Το γεγονός αυτό δίνει την ευκαιρία στους Αξκούς των άλλων παραγωγικών Σχολών, κυρίως στους απόφοιτους της ΣΣΕ, να αστεΐζονται με τους απόφοιτους της ΣΣΑΣ για το πόσο «χαλαροί» είναι οι δεύτεροι, πάντοτε μέσα στο συναδελφικό πνεύμα.>>
χαλαροι; Δευτεροι; Ουτε για τη πλακα μου δεν το ανεχομαι αυτο...
ηθελα να μαθω για τη σχολη ευελπιδων πχ, αλλα ειναι 2ου πεδιου... Και τωρα; Σας παρακαλς οποιος ξερει κατι ας απαντησει... :((((
ρε παιδια εχω πελαγωσει... Θελω να παω στρατο επαγγελματικα, αλλα με βλεπω θεωρητικη κατευθυνση. Εκει και τα καταφερνω καλυτερα, και πιστευω σαν κατευθυνση μου ταιριαζει καλυτερα. Αλλα που να παω στρατο με θεωρητικη; Το μονο που μπορεις να πας ειναι ΣΣΑΣ (στρατολογικο παντα) και απο αυτο οχι μονο στην τελικη δεν καταλαβα τι ακριβως κανεις, αλλα φαινεται σαν... Γαρνιτουρα... Εννοω, οτι σε ενα σαιτ ελεγε << Ο στόχος της εκπαίδευσης της ΣΣΑΣ είναι οι μαθητές να αποκτήσουν τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές επιστημονικές γνώσεις, τις κατάλληλες στρατιωτικές εμπειρίες, τη γενικότερη εγκυκλοπαιδική μόρφωση και τις σωματικές ικανότητες ώστε να μπορέσουν ν' ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους ως Αξιωματικοί επιστήμονες, αποτελώντας μια καλή επιλογή στρατιωτικής σταδιοδρομίας για όσους δεν θα άντεχαν τη «σιδηρά» πειθαρχεία των άλλων Στρατιωτικών Σχολών. Το γεγονός αυτό δίνει την ευκαιρία στους Αξκούς των άλλων παραγωγικών Σχολών, κυρίως στους απόφοιτους της ΣΣΕ, να αστεΐζονται με τους απόφοιτους της ΣΣΑΣ για το πόσο «χαλαροί» είναι οι δεύτεροι, πάντοτε μέσα στο συναδελφικό πνεύμα.>>
χαλαροι; Δευτεροι; Ουτε για τη πλακα μου δεν το ανεχομαι αυτο...
ηθελα να μαθω για τη σχολη ευελπιδων πχ, αλλα ειναι 2ου πεδιου... Και τωρα; Σας παρακαλς οποιος ξερει κατι ας απαντησει... :((((
@ Αννα:
Αν και δεν είμαι γνώστης επί των Σχολών, το ότι η ΣΣΑΣ είναι λίγο πιο "χαλαρή" από την ΣΣΕ δεν σημαίνει ότι είναι και λούφα.
Διάβασε ανάλογα μηνύματα εδώ και θα δείς ότι είναι το ίδιο αυστηρά, μιας και μιλάμε για Στρατιωτική Σχολή που διέπεται από τους ίδιους Στρατιωτικούς κανόνες.
Αν και δεν είμαι γνώστης επί των Σχολών, το ότι η ΣΣΑΣ είναι λίγο πιο "χαλαρή" από την ΣΣΕ δεν σημαίνει ότι είναι και λούφα.
Διάβασε ανάλογα μηνύματα εδώ και θα δείς ότι είναι το ίδιο αυστηρά, μιας και μιλάμε για Στρατιωτική Σχολή που διέπεται από τους ίδιους Στρατιωτικούς κανόνες.
Κοιτα δεν τωρα αρχιζω να εχω μια ιδεα περι του θεματος. Σκεφτομουν να παω θεωρητικη αλλα για να παω ΣΣΕ πρεπει να παω θετικη. Και μετα στο επισημο σαιτ μπερδευτικα με ολα αυτα... Ευχαριστω παντως

Ισως να μην ειναι χαλαρα δικιο εχεις αλλα πιστευω οτι με ενδιαφερει περισσοτερο η ΣΣΕ. Τωρα θα μου πεις ειναι δυσκολα τα πραγματα. Και ομως αξιζει να ακολουθεις τα ονειρα σου... Υ. Γ το κακο ειναι οτι σιχαινομαι τις καμψεις χαχαχα

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης