ΣΣΕ - Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 19adonis92 »

Ειναι η Σ. Σχολη που βγαζει τους αξιωματικους του στρατου σωματα και όπλα... Για να μπεις οπλα χρειαζετε μικροτερο βαθμο. Απο την σσε όπλα μπορεις να πας πεζικο, πυροβολικο, αεροπορια στατου, τεθωρακισμενα... Και κατι αλλα. Μεσα στη σχολη εχει πολυ τρεξιμο και ασκήσεις
billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από billaras »

Velerefontis έγραψε:Δεν εχω το εβδομαδιαιο προγραμμα της σχολης φιλε μου, λυπαμαι

αχ κριμα

anyway ευχαριστω οπως και να εχει
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια ευχαριστω για τν αμεση απαντηση. Αν χρειαστω κατι τωρα ξερω.

ΥΓ: Καλλιτεχνη ποτε δινεις πανελληνιες κ αν εδωσες περασες Σσε; ¨:)

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από kallitexnis »

Έδωσα το 2005 αλλά δεν πέρασα για κάτι λίγα μόρια. Τώρα ΕΘΕ. Μ.(κάτι σαν ΕΠ. ΟΠ)
Anonymous

Να γιατι πρεπει να αλλαξει το συστημα εισγωγης, γιατι ατομα με τη τρελα Και τν αγαπη για το στρατο (πχ καλλιτεχνης) Μενουν εξω για λιγα μορια κ περνανε αυτοι π ετυχε να ξερουν μια ταυτοτητα παραπανω κ που τους ενδιαφερει μονο η επαγγελματικη αποκατασταση
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Φίλε μου δεν είναι μόνο αυτό. Ρώτα τα παιδάκια που από τότε που γεννήθηκαν δεν έχουν αλλάξει σπίτι... Και μετά ρώτα τα παιδιά των Αξιωματικών που γυρίζουν κάθε 2-3 χρόνια (όπως εγώ). Το αποτέλεσμα. Κατήργησαν την ειδική κατηγορία για τέκνα στρατιωτικών (μόνο για στρατιωτικές) και έχουν 3τεκνους πολύτεκνους... Να δούμε τί άλλο...
ΤΑΚΗΣ
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: ποδοσφαιρο
Επάγγελμα: μαθητης

Δημοσίευση από ΤΑΚΗΣ »

Ρε παιδια στην ελλαδα ζουμε...
ΤΑΚΗΣ
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: ποδοσφαιρο
Επάγγελμα: μαθητης

Δημοσίευση από ΤΑΚΗΣ »

Δεχονται επισκεψεις ειτε απο σχολεια ειτε απο παιδια μονα τους;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΤΑΚΗΣ έγραψε:Δεχονται επισκεψεις ειτε απο σχολεια ειτε απο παιδια μονα τους;
Στα πλαίσια του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού και έπειτα από συννενόηση του σχολείου με το αντίστοιχο τμήμα της ΣΣΕ επισκέπτονται διάφορα λύκεια τη σχολή.
fotis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από fotis »

Μια ερωτηση ΣΣΕ μπορεις να περασεις και απο τεε η μονο απο ενιαιο λυκειο
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

fotis έγραψε:Μια ερωτηση ΣΣΕ μπορεις να περασεις και απο τεε η μονο απο ενιαιο λυκειο
Μόνο από Ενιαίο.
Anonymous

Καλημερα...

ρε παιδια εχω πελαγωσει... Θελω να παω στρατο επαγγελματικα, αλλα με βλεπω θεωρητικη κατευθυνση. Εκει και τα καταφερνω καλυτερα, και πιστευω σαν κατευθυνση μου ταιριαζει καλυτερα. Αλλα που να παω στρατο με θεωρητικη; Το μονο που μπορεις να πας ειναι ΣΣΑΣ (στρατολογικο παντα) και απο αυτο οχι μονο στην τελικη δεν καταλαβα τι ακριβως κανεις, αλλα φαινεται σαν... Γαρνιτουρα... Εννοω, οτι σε ενα σαιτ ελεγε << Ο στόχος της εκπαίδευσης της ΣΣΑΣ είναι οι μαθητές να αποκτήσουν τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές επιστημονικές γνώσεις, τις κατάλληλες στρατιωτικές εμπειρίες, τη γενικότερη εγκυκλοπαιδική μόρφωση και τις σωματικές ικανότητες ώστε να μπορέσουν ν' ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους ως Αξιωματικοί επιστήμονες, αποτελώντας μια καλή επιλογή στρατιωτικής σταδιοδρομίας για όσους δεν θα άντεχαν τη «σιδηρά» πειθαρχεία των άλλων Στρατιωτικών Σχολών. Το γεγονός αυτό δίνει την ευκαιρία στους Αξκούς των άλλων παραγωγικών Σχολών, κυρίως στους απόφοιτους της ΣΣΕ, να αστεΐζονται με τους απόφοιτους της ΣΣΑΣ για το πόσο «χαλαροί» είναι οι δεύτεροι, πάντοτε μέσα στο συναδελφικό πνεύμα.>>

χαλαροι; Δευτεροι; Ουτε για τη πλακα μου δεν το ανεχομαι αυτο...

ηθελα να μαθω για τη σχολη ευελπιδων πχ, αλλα ειναι 2ου πεδιου... Και τωρα; Σας παρακαλς οποιος ξερει κατι ας απαντησει... :((((

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

@ Αννα:

Αν και δεν είμαι γνώστης επί των Σχολών, το ότι η ΣΣΑΣ είναι λίγο πιο "χαλαρή" από την ΣΣΕ δεν σημαίνει ότι είναι και λούφα.

Διάβασε ανάλογα μηνύματα εδώ και θα δείς ότι είναι το ίδιο αυστηρά, μιας και μιλάμε για Στρατιωτική Σχολή που διέπεται από τους ίδιους Στρατιωτικούς κανόνες.
Anonymous

Κοιτα δεν τωρα αρχιζω να εχω μια ιδεα περι του θεματος. Σκεφτομουν να παω θεωρητικη αλλα για να παω ΣΣΕ πρεπει να παω θετικη. Και μετα στο επισημο σαιτ μπερδευτικα με ολα αυτα... Ευχαριστω παντωςΕικόνα

Anonymous

Ισως να μην ειναι χαλαρα δικιο εχεις αλλα πιστευω οτι με ενδιαφερει περισσοτερο η ΣΣΕ. Τωρα θα μου πεις ειναι δυσκολα τα πραγματα. Και ομως αξιζει να ακολουθεις τα ονειρα σου... Υ. Γ το κακο ειναι οτι σιχαινομαι τις καμψεις χαχαχαΕικόναΕικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης