Θητεία στην Πολεμική Αεροπορία
Κάρπαθος, Ρόδος, Λήμνος είναι παραμεθόριες.
Παιδια καλησπερα, τον Μαρτιο παρουσιαζομαι Τριπολη και θα ηθελα μια μικρη βοηθεια αν γινεται. Για Θεσσαλονικη ποια θεωρεται η καλυτερη μοναδα αυτη την στιγμη;
Εχω πτυχιο Μαθηματικου, αυτοματα θα με βαλουν ειδικοτητα μετεορολογου η πρεπει εγω να το δηλωσω; Τι αποψη εχετε γι αυτη την ειδικοτητα;
Εχω πτυχιο Μαθηματικου, αυτοματα θα με βαλουν ειδικοτητα μετεορολογου η πρεπει εγω να το δηλωσω; Τι αποψη εχετε γι αυτη την ειδικοτητα;
Δεν ισχυει δηλαδη οτι παιρνουν και φυσικους-μαθηματικους (εχουμε μαθηματα μετεο στην σχολη) ;
Φυσικά και παίρνουν.
Ενάς γνώστος μου που σπούδασε Μετεωρολογία στο ΕΚΠΑ (http://env.phys.uoa.gr/) υπηρέτησε ΕΜΥ αλλά παραμεθόριο (Ρόδο) για να κάνει 9μηνο.
Ενάς γνώστος μου που σπούδασε Μετεωρολογία στο ΕΚΠΑ (http://env.phys.uoa.gr/) υπηρέτησε ΕΜΥ αλλά παραμεθόριο (Ρόδο) για να κάνει 9μηνο.
EΓινε ευχαριστω πολυ!
Καλησπερα παρουσιαζομαι στις 7 μαρτιου στη Τριπολη. Γινεται μετα το κεντρο και μετα την εκπαιδευση της ειδικοτητας να ερθω κατευθειαν σε καποιο στρατοπεδο στο λεκανοπεδιο αττικης (με τη βοηθεια βυσματος) ;
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Καλησπερα,Παρουσιαζομαι στις 8 Μαρτιου στη τριπολη στη Πολεμικη Αεροπορια. Σε περιπτωση που παρω αναβολη θα με αλλαξουνε σωμα (πχ θα με βαλουν πεζικο μετα) ;
Όχι. Και δεν είναι Σώμα, αλλά Κλάδος.
Ευχαριστω για την απαντηση.
(σημερα Και στο φρουραρχειο και στο ρουφ με ρωτησαν σε ποιο σωμα ειμαι ενταγμενος; Οχι κλαδο)
(σημερα Και στο φρουραρχειο και στο ρουφ με ρωτησαν σε ποιο σωμα ειμαι ενταγμενος; Οχι κλαδο)
Γεια σας. Πριν μπω στη σχολή, μου είχε έρθει χαρτί για αεροπορία. Εάν κόψω την αναβολή μου μέχρι 15 μαίου (και μ έρθει πάλι για αεροπορία) θα μπώ Αύγουστο ή Σεπτέμβριο;Ευχαριστω!
καλησπερα σας! Μόλις πήρα πτυχίο ΤΕΙ Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Υπάρχει καμία τέτοια ειδικότητα στην πολεμική αεροπορία; αν ναι ποια και που υπηρετώ;
Καλησπερα παιδια... Εχω καταταγει στην αεροπορια και θα ηθελα να μαθω αν ισχυει οτι παιρνουν μονο 4 σειρες το χρονο αντι για 6 π ειναι στο στρατο ξηρας και το ναυτικο... Αν ισχυει ποιοι μηνες ειναι αυτοι?
Ναι,4 είναι οι ΕΣΣΟ για την ΠΑ
Α' ΕΣΣΟ - ιανουάριος
Β' ΕΣΣΟ - ιούνιος
Γ' ΕΣΣΟ - σεπτέμβριος
Δ' ΕΣΣΟ - δεκέμβριος
Α' ΕΣΣΟ - ιανουάριος
Β' ΕΣΣΟ - ιούνιος
Γ' ΕΣΣΟ - σεπτέμβριος
Δ' ΕΣΣΟ - δεκέμβριος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης